Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Emilis
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Rūta bitė
Ka jus manote apie varda Emilis? Kolkas tai geriausias atrodo variantas, su vyru jau puse metu mastom niekaip negalim isrinkti 4u.gif
vaikštau
QUOTE(Rūta bitė @ 2007 06 13, 07:48)
Ka jus manote apie varda Emilis? Kolkas tai geriausias atrodo variantas, su vyru jau puse metu mastom niekaip negalim isrinkti 4u.gif
*

Gražus vardas, svarbu kad tiktų prie pavardės smile.gif
*GAILĖ*
gražus vardas, tik dažnas šiuo metu ir plačiai paplitęs. pati žinau ne 1 vaikiuką tokiu vardu
kamileh
O man jis jau atsibodęs žiauriai smile.gif
Ridikute
Man irgi visai gražus, tik sutiku, kad kiek pabodęs ax.gif
GieNa
Grazus, jei jums jis patinka dekit, o del tu pabodusiu vardu tai ju labai daug yra, svarbu jums prie dusios jis mirksiukas.gif
Isila
Normoj tas vardas, bet tikrai dažnas
zuikiniauskienė
Labai gražus. 4u.gif
ALEXS
Nepykit,bet man negražus. schmoll.gif Man kaip Emilis,taip laucius hihihi.gif hihihi.gif
zebra
Gražus, nbet gana jau dažnas pasidaręs ax.gif
grange
Dažnas bet gražus good.gif
Roberčiukas
grazus vardas tikrai thumbup.gif
rytoj
Fantastiškas vardas thumbup.gif Na toks visoks koks toks mirksiukas.gif Ir kadangi Emilių (nei berniokų nei mergiočių) beveik nepažįstu, tai ir visai neatsibodęs vardas mirksiukas.gif
Niutsi
QUOTE(rytoj @ 2007 06 13, 11:36)
Fantastiškas vardas thumbup.gif Na toks visoks koks toks mirksiukas.gif Ir kadangi Emilių (nei berniokų nei mergiočių) beveik nepažįstu, tai ir visai neatsibodęs vardas mirksiukas.gif
*

drinks_cheers.gif Sako, kad vardukas dabar dažnas, bet kažkaip neteko nei pažįnoti, nei girdėti, kad kas iš pažįstamų taip pavadintų vaikiuką, tad man jis visiškai nepabodęs 4u.gif Ir tikrai nuostabiai gražus wub.gif O jei ir dažnokas, tai tikrai ne toks topinis (na, bent jau šiuo metu), kaip Rokas, Pijus, Lukas ir kt., kurių (jeigu remtis tuo, ką teko skaityt) jau tikrai daugybė... smile.gif
vyšniux
QUOTE(grange @ 2007 06 13, 11:31)
Dažnas bet gražus good.gif
*

Pritariu drinks_cheers.gif .Vardas grazus,bet daznas mirksiukas.gif .
Pazistu net 4 Emiliukus smile.gif
Dangiuks
Labai labai labai gražus vardas wub.gif
Betse
Ne pats gražiausias, bet visai gražus 4u.gif
needita
Labai gražus vardas smile.gif
blusė
Labai grazus thumbup.gif toks svelnaus gero berniuko vardas thumbup.gif rekomenduoju thumbup.gif
Niktė
Man patinka bigsmile.gif
agle
Gražus thumbup.gif aš manau , kad ne dažnas ax.gif
Šelmė
Labai grazus vardas tongue.gif
Future_mum
Labai grazus, ir nedaznas manau, nes nei vineo nepazistu... g.gif
juodaplauke_ilgakase
O man net labai gražus, nes primena mėgstamiausią vaikystės knygą: "Emilis ir Lionibergio" (jeigu teisingai pavadinimą užrašiau, nes skaitydavau tai rusų kalba tongue.gif )
joločka
Nugi gražus wub.gif
ich
Įsivaizduoju Emilį blondinas, mėlinom akim ir labai geras 4u.gif
Sophi
Gražus vardas, bet jau per daug populiarus ax.gif
joginte
Gražus vardelis ir jei neklystu, tai Astos Stašaitytės-Masalskienės pirmagimis taip pat Emilis 4u.gif
Meka Pinavija
Man kažkoks per daug saldus g.gif
cocorosie
Labai grazus vardas thumbup.gif ir visai nesaldus, man kaip tik asociacijos su rezisierium Emiliu Velyviu, kurio is tolo saldziu nepavadinsi biggrin.gif tongue.gif
muminukas
QUOTE(Rūta bitė @ 2007 06 13, 08:48)
*

normalus vardas. drąsiai vadinkite mirksiukas.gif
limbi
QUOTE(bluse @ 2007 06 13, 21:55)
Labai grazus thumbup.gif  toks svelnaus gero berniuko vardas thumbup.gif  rekomenduoju thumbup.gif
*

Aš tą patį pagalvojau, kad švelniam, geram berniukui drinks_cheers.gif Man tai taip pat patinka mirksiukas.gif
Valetta
QUOTE(ievaz @ 2007 06 15, 13:24)
Įsivaizduoju Emilį blondinas, mėlinom akim ir labai geras 4u.gif
*

mano sunenas toks bigsmile.gif labai grazus, svelnus vardas thumbup.gif
Nostalgija
Labai wub.gif grazus.
ERVInga
Man tai gražus wub.gif
Kribuk
Normalus vardukas.
Daivasys
Na man sis vardas kazkoks ne
Liutas2006
As turiu Emiliuka wub.gif Pats vardas svelnus, bet jo reiksme-"verzlus nepralenkiamas", tai visai nesaldu, kaip cia pasakius, kaip tik neperminksta ir neperagresyvu thumbup.gif Pats tas viduriukas, todel ir rinkomes. O kas del populiarumo, tai jeigu grazus vardas, naturalu, kad kazkiek to vardo nesiotoju yra. Kad butu vienintelis vardas, tai turetu buti koks nors nesamoningas, ar naujadaras isvis. Bet Emilis tikrai nera nuvalkiotas vardas, pvz as nepazistu nei vieno daugiau g.gif Siaip ar taip, Tomu, Luku, Mariu ir t.t zymiai daugiau smile.gif
Vnz balsuoju UZ EMILI wub.gif wub.gif wub.gif
Fenomenali
Fainas vardas wub.gif
raimule
Visąlaik ketinau mergytę Emilija pavadinti,berniuką Emiliu mirksiukas.gif ,bet...laikas viską sudelioja į savo vietas,net vardus savaip paskirsto lotuliukas.gif
zuasta
As labai norejau antra sunu si vardu pavadint, bet vyrai buvo pries verysad.gif .Labai grazus vardas 4u.gif
helena
Man negražus. Nebent, kol berniukas mažas...
RIMINI
Emilis gražu,bet EMILIJUs tai ne doh.gif schmoll.gif
litavkasam
labai labai gražus vardas wub.gif
mergyte-rr
labai grazus thumbup.gif
tikrai asocijuojasi su svelniu, geru berniuku smile.gif
as uz bigsmile.gif
*agne*
Labai labai grazus vardas smile.gif
Jei tik turesiu antra suneli,butinai bus Emiliukas thumbup.gif
pamajwa
Man Emilis labai grazus vardas, jei netycia vietoj dukrytes sulauksime sunelio tai bus vienas is variantu smile.gif
Mandragora
QUOTE(Rūta bitė @ 2007 06 13, 08:48)
*

dieviskas vardas. mano pirmoji meile.... 4u.gif wub.gif
Miuzetė
Labai gražus rolleyes.gif
virve
svelnus vardas smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.