Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Teatrai - siurbeles
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai
Pages: 1, 2
Anilė
Mūsų darželyje irgi šiemet nustatė tvarką: 1 spektaklis į mėnesį. Kokybiškas, turintis reputaciją (jei taip galima apie keliaujančius teatriukus pasakyti) vaidinimas ar koncertėlis. Bet įdomiausia, kad šį mėnesį buvo koncertas iš muzikos mokyklos ir mažiukus su įvairiais instrumentais supažindino, kartu dainavo. Auklėtoja sakė, kad tokio nuoširdaus koncerto dar nebuvo mačiusi. Tie muzikos mokyklos vaikai susikaupę, jaudinosi, grojo ir solo, ir kartu. Nauda abipusė ir mokyklinukams, kad ir jiems reikia pasirodyti prie publiką, ir mažiukams, kuriems pakilo noras irgi mokytis, kokiu nors instrumentu groti. O užmokestis - kiekvienas iš grupės vaikučių turėjo atsinešti du saldainiukus, kuriuos bendrai sudėję į krūvą atidavė mokiniams (buvo jų apie keliolika). Įspūdį gerą paliko.
Šeima
As manau, kad su tais spektakliais ne visai graziai gaunasi, man tai kvepia dar vienu budu pasipelnyti, t.y. atkatus susirinkti. Pas mus darzely tu spektakliuku budavo sociai, po 5 litus imdavo, kai paklausi vaiko, tai vaidino 1 aktorius, maximum 2, vaiku visos grupes sueina (paskaiciuokit, kiek pinigeliu gaunasi, kai grupej apie 15 vaiku, o sueina kokios 7 grupes), vaikai neturi nei kur susest, ir net nelabai ka mato vieni per kitus... As labiau uz tai, kad geriau ne po kelis spektaklius i menesi, kai vaikas arba nemato, arba apskritai nepatinka, bet surinkt vaikus ir nuvezt i teatra. Geriau reciau, bet kokybiskiau. Ir apskritai, 5 lt darzelio patalpose man atrodo daugoka, uz 7-10 lt galima operos teatre i normalu vaikiska spektakli nueit su gyvu orkestru (dviese! nes vaikams iki 5 m nemokamai).
Raidiene
QUOTE(Lauriuks @ 2005 01 20, 13:53)
Aš , žinoma nieko prieš, bet kai į darželį teatraipradeda važiuoti kas savaitę, man jau per brangu. Kiekvieną kart po 3 litus.
Ar ir jūsų darželiuose tokie dalykai būna ?  cry.gif
Na į mėnesį kartą, ir gana. Neturiu aš tiek tų pinigėlių cry.gif
*

Maniau ,kad tik pas mus taip doh.gif
ojojoi
Po paskutinio spektaklio darzelyje auklytes pakraupe, vaiku dalis isejo apsiverke. Siuzetas apie tai, kad pasakos nesamone ir nera jokio Kaledu senelio ir t.t.t doh.gif doh.gif doh.gif
5imute
QUOTE(Lilė T. @ 2005 01 24, 11:30)
Pas mus jie nėra labai dažni - mėnesy kartą ar du, gal kad darželis miesto pakrašty  smile.gif . Sugeba dar ir tie patys, ir su tuo pačiu vaidinimu atvažiuoti, o apie kokybę... sad.gif  . Eina visi, jei pinigėlių neatneši - uždės, o vėliau grąžinsi ax.gif . Na, o į teatra irgi nueiname - vaikiški spektakliai visai nebrangūs thumbup.gif .
*

drinks_cheers.gif
ingauk
QUOTE(Raidiene @ 2010 04 27, 22:38)
Maniau ,kad tik pas mus taip doh.gif
*

o kas liepia leisti, jeigu nenori g.gif pabus grupej su seimininke mirksiukas.gif
marikė
labai gerai tie spektakliukai, nes ne visi išgali nuvesti į tikrą tetrą, manoji noriai eina ir pasakoja ką matė, sutinku būna ir prastų gal, bet žmonės kurie juos priima negali žinoti ką rodys. pas mus tai 4lt, buvo3, bet daba krizė g.gif biggrin.gif
Daiva41
Musu lopšelyje tai tik vieną kartą buvo spektakliukas biggrin.gif
Norėčiau, kad būtų dažniau biggrin.gif
esu-mama
vedu du vaikus i darzeli ir kai pasako kad i darzeli atvaziuoja teatras arba kad vaikucius ves i leliu teatra o ten jau bilietelis 10 lt nes veza su autobusu tai as tik dziaugiuosi, labai saunu kad yra teatrai, kad yra kas tai organizuoja ir tegul vaikai pamato viska ka galima kad galetu atsirinkti kas jiems patinka, o ne kaip kazkur rase kad dar nemacius reikia vaikui pasirinkti kad i viena eiti o i kita ne. man spaustu sirdi jei nerasciau tu 4 ar 10 lt ir mano vaikas liktu grupeje . manau pramogos , kultura , teatras- visa tai praplecia vaiko vaizduote, lavina ji o ir greiciau diena praeina mazyliui, maniskis labai laukia kai zino kad bus teatras ir praso ji papuosti 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.