Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: 2 metukų Gimtadienio proga!
Supermamų klubas > Bendras > Naujienos
SuperMama
Nuo šiandienos liko lygiai mėnuo iki mūsų Gimtadienio! birthday.gif

2 metukų gimimo diena – didžiulė šventė, todėl pradedame jam ruoštis jau dabar.
Gimtadienio proga Supermamoje rasite tiek daug įvairių konkursų vienu metu, kiek iki šiol dar nebuvo! biggrin.gif

Dar viena džiugi naujiena – nuo šiol kas dvi- keturias savaites skelbsime mėnesio Temą: publikuosime ta tema įdomių naudingų straipsnių, organizuosime su tema susijusį konkursą ir kt.. Stengsimės, kad kiekviena iš mūsų lankytojų, rastų kažką sau. wub.gif

Pirmasis “gimtadienio serijos” konkursas ir mėnesio tema - Mamyte, tu man skaniausia!
Apie jį išsamiau skaitykite čia.

Kitas konkursas (kol kas neatskleisiu koks) bus paskelbtas jau kitą savaitę! cool.gif
Savūnė
4u.gif Kaip šaunu! Mėgstu gimtadienius birthday.gif
*Bambolina*
kaip saunu 4u.gif 4u.gif 4u.gif o kodel placiau negalima apie konkursa paskaityti?
Savūnė
Galima, reikia SuperMamos žinutėje paspausti žodį „čia“.
*Bambolina*
reikia greiciau zadint savo mazaja ir det prie tesmeneles smile.gif
Aurėja
QUOTE(Bambolina @ 2005 01 20, 11:54)
reikia greiciau zadint savo mazaja ir det prie tesmeneles smile.gif
*

clap_1.gif kaip faina - bus ir "karštų šviežių" nuotraukyčių clap_1.gif
SuperMama
Man atrodo "senaties termino" tokiam dalykui nėra. biggrin.gif
Nors ir prieš kelerius metus darytas galima. smile.gif
$
SuperMama,nusiunčiau 2 asmenines žinutes,,, ax.gif gi labai laukiu atsakymo ax.gif man buvo nulūžęs forumas gal negavai?
Meka
kaip faina toms kurios turi nuotraukytes ir kurios dar maitina ir gali pasidaryt jas.. o mes neturim cry.gif nieks musu neiamzino tokia svarbia akimirka ir jau nebevalgome mamos pienuko.. sad.gif
sekmes visoms dalyvausiancioms... mes sudalyvausim kitam konkurse biggrin.gif
dadaida
QUOTE(Meka @ 2005 01 21, 11:53)
kaip faina toms kurios turi nuotraukytes ir kurios dar maitina ir gali pasidaryt jas.. o mes neturim cry.gif  nieks musu neiamzino tokia svarbia akimirka ir jau nebevalgome mamos pienuko.. sad.gif
sekmes visoms dalyvausiancioms... mes sudalyvausim kitam konkurse biggrin.gif
*

as irgi tikiuosi sudalyvauti kitame konkurse thumbup.gif gaila, bet siam konkursui neturiu nuotraukyciu cry.gif
zarija
4u.gif
Kaip fainai thumbup.gif clap.gif del gimtadienio... o del konkursu, tai man siek tiek liudna, nors ir turiu visokiu neblogu nuotraukyciu, nu bet neiseina man i www.supermama.lt ikelti cry.gif cry.gif
tai jauciu taip ir liksim tik stebetojais blush2.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.