Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Pasirenkamos šypsenėlės"
Supermamų klubas > Bendras > Dažniausiai užduodami klausimai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
SuperMama
Ateityje gal bus galimybė, kad kiekvienas galės padaryti mėgstamiausių šypsenėlių sąrašą.
Bet dabar kol kas rašant atsakymą matosi apie 20 (kad pažiūrėti kitus reikia paspausti "rodyti viską".

Taigi siūlykite kokias šypsenėles yra būtiniausios ir turi būti tame pagrindiniame sąrašiuke, be kokių negalite "gyventi" forume.
Nes kol kas jis sudarytas grynai pagal mano mėgstamiausius blush2.gif

būtų gerai, jei ir pasiūlytumėte kokių šypsenelių reikėtų. Galbūt norite išreikšti tam tikrą emociją ir nerandate jai smailiko? Arba kažką iš mamų - moterų gyvenimo. smile.gif

Man asmeniškai labiausiai patinka: 4u.gif ax.gif blush2.gif
Peperoni
Viskas labai OK, tik būk gera, Supermama, pakelk į viršų megalol.gif ... Nu superinis smailas... thumbup.gif
Dafnė
Gal būt reikėtų vieną iš šitų dviejų palikti blush-anim-cl.gif blush2.gif , nes labai panašios, o galima į viršų įkelti kokią kitą emociją. Man pvz. dažnai reikia g.gif
Peperoni
QUOTE(Dafnė @ 2005 01 20, 15:10)
Gal būt reikėtų vieną iš šitų dviejų palikti  blush-anim-cl.gif  blush2.gif , nes labai panašios, o galima į viršų įkelti kokią kitą emociją. Man pvz. dažnai reikia  g.gif
*

Aga, man irgi dažnai šitos prireikia... smile.gif g.gif
Leja
g.gif man irgi labai trūksta.
Gal jį reikėtų įkelti vietoj console.gif ?
rokute
QUOTE(Dafnė @ 2005 01 20, 15:10)
  Man pvz. dažnai reikia  g.gif
*

Pritariu, as irgi pasigendu butent sito smailiko g.gif galima butu vietoj sito blush-anim-cl.gif pakeisti smile.gif
Daisy
mylimiausi 4u.gif biggrin.gif ax.gif console.gif nestuke.gif wub.gif 2.gif clap.gif thumbup.gif g.gif dry.gif doh.gif heart.gif friends.gif cray.gif blush2.gif
cia mano nuomone
rusne
Megstamiausi (nors kai kuriuos tik dabar atradau blush2.gif ):
beee.gif blush2.gif yahoo.gif tease.gif friends.gif console.gif schmoll.gif umn.gif hah.gif bis.gif cool.gif dry.gif

rusne
huh.gif g.gif unsure.gif blink.gif tongue.gif sad.gif rolleyes.gif laugh.gif wink.gif smile.gif

Cia papildymas, nes negalejau visu pateikt vienoj zinutej:
Buvo aptiktos šios klaidos
Savo žinutėje įterpėte daugiau šypsenėlių, nei leidžia www.supermama.com administratorius.
*Bambolina*
Papildymas: drinks_cheers.gif soske.gif smartass.gif heart.gif nestuke.gif nail.gif supermama.gif tourist5.gif vacation1.gif vacation4.gif
*Bambolina*
mano mylimiausios: smile.gif thumbup.gif sad.gif clap.gif wub.gif mad.gif doh.gif 2.gif bis.gif alc.gif drinks_cheers.gif gun_bandana.gif soske.gif
*Bambolina*
niekad nenaudoju: rolleyes.gif tongue.gif unsure.gif dry.gif wacko.gif umn.gif protest.gif angel_sadangel.gif 000189.gif happy.gif mellow.gif fool.gif scare.gif
jokubaite
Mano mylimiausios (jei ir nenaudoju, tai būtinai nusišypsau pažiūrėjusi) 4u.gif ax.gif doh.gif wub.gif clap.gif g.gif bis.gif angel.gif victory.gif mirksiukas.gif thumbup.gif friends.gif drinks_cheers.gif umn.gif nail.gif schmoll.gif nono.gif vacation4.gif listen.gif megalol.gif
Gipo
Man reikalingiausi doh.gif wink.gif laugh.gif megalol.gif blush2.gif unsure.gif rolleyes.gif g.gif clap.gif blink.gif ax.gif
Savūnė
Labai šaunūs visi veidukai, naudoju juos ir laiškus rašydama. O trūksta man dviejų reikšmių: prašau ir ačiū ok.gif good.gif
Iraida
Man visi meilus, sukelia šypsena.O eglute ir seni jau galima ir pakeist.
Dzimute
Man dar reiktu pykti isreiskiancio smailiuko mad.gif arba gun_bandana.gif arba bash.gif
Ji galima butu pakeisti viena is siu sad.gif verysad.gif nes abu ta pati reiskia

Dar galima butu labai labai besijuokianti veiduka sugrazint laugh.gif

Siu dvieju labiausiai pasigendu mad.gif laugh.gif
Dalita
2.gif clap_1.gif laugh.gif as tai siu pasiilgau
Mitsu
Jo, stipriai besijuokiantis nepatrukdytu laugh.gif
ewita
Labiausiai man patinka: blink.gif g.gif thumbup.gif biggrin.gif laugh.gif schmoll.gif
Pasigendu pikto smailiuko.
Eos
man irgi truksta laugh.gif , kazkaip biggrin.gif ne taip gerai tinka juokui ishreiksht
gerai, kad i pagrindini grizho g.gif
o shiaip visos kitos pagrindiniam thumbup.gif
skaistukas
Man tai visos sypseneles (ir ne tik) mielos. Bet dazniausiai as naudoju smile.gif biggrin.gif thumbup.gif
Nors pasiziurejus i sarasa, ju ten tiek daug ivairiausiu, kad mes galetume vien turbut sypsenelem susirasinet-be zodziu biggrin.gif
Kutuliukas
o man tai prie sirdies sitie: :sperm, :paukstis, :kuku, :riteris, umn.gif, :pray, :gulbes, :avinas, :juokas, smileysex.gif.
Kutuliukas
:sperm :riteris :kuku :wc :pray :avinas :juokas :paukstis
gal is antro karto kas pavyks? doh.gif
Ambro
QUOTE(Karbyne @ 2005 02 09, 17:01)
:sperm  :riteris  :kuku  :wc  :pray  :avinas  :juokas  :paukstis 
gal is antro karto kas pavyks?  doh.gif
*

Sie smailikai naudojami tik chate, forume yra kiti rolleyes.gif
marfa
Man labai patinka 4u.gif blush2.gif g.gif ,pastebejau,kad siuos dazniausiai renkuosi.
laisviausia
rolleyes.gif blush-anim-cl.gif wacko.gif gun_rifle.gif ax.gif mirksiukas.gif

visa eilė man pasirodė smagiausi, kokius dažniausiai naudosiu, dar nežinau. Tikrai yra fainų žmogučių thumbup.gif
Medona
labai pasigendu 2.gif clap.gif clap_1.gif hah.gif megalol.gif yahoo.gif ,o sie thumbup.gif mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif g.gif ax.gif cry.gif labai vietoj.
ramkis
O man kažkodėl nustojo rodyti judančias šypsenėles. Vyras bandė visą savaitgalį jas priversti judėti, bet nieko negalėjo padaryti sad.gif O kai jos nejuda, nėra jokio efekto sad.gif Pvz. šita šypsenėlė thumbup.gif turi pirštus kiloti, o ji stovi vietoj, kaip ir visos kitos sad.gif

Kiti kai aš parašau ,mato normaliai, tik aš nematau savo ekrane nei savo judančių šypsenėlių, nei kitų
Mally
Man labiausiai patinka šios: blink.gif 4u.gif ax.gif g.gif mirksiukas.gif doh.gif schmoll.gif laugh.gif umn.gif gossip.gif
Mally
rolleyes.gif ir dar tas vienas mėgstamiausių. Pas mane tos šypsenėlės irgi užplaukia ir nebejuda, tada iš atminties, kurioj vietoj buvo, tą ir spaudžiu.
Atra
man tai labiausiai patinka 4u.gif blush2.gif cry.gif ax.gif labiausiai tikriausiai jausmus išreiškia
xpander
O man labiausiai patinka sios:
4u.gif cry.gif blush2.gif g.gif schmoll.gif doh.gif thumbup.gif laugh.gif clap.gif mad.gif 2.gif clap_1.gif beee.gif nestuke.gif
Kudliukas
jo sita 4u.gif tai super thumbup.gif
kaguelo
Iš esančių pasigendu
beee.gif good.gif yahoo.gif nestuke.gif umn.gif hah.gif alc.gif mad.gif
Iš sąrašo išimčiau unsure.gif cool.gif verysad.gif tongue.gif (kažkaip randu kitų smailiukų labiau išreiškiančių emocijas nei šios ax.gif )
baika
man labiausiai patinka: 4u.gif ax.gif wub.gif thumbup.gif doh.gif g.gif blink.gif 2.gif clap_1.gif alc.gif hah.gif bicycle.gif fart.gif megalol.gif gun_rifle.gif friends.gif tease.gif new_russian.gif n yahoo.gif blush2.gif
Faithful
wub.gif doh.gif 4u.gif alc.gif fear.gif hah.gif group.gif gossip.gif devil.gif angel_sadangel.gif nono.gif bicycle.gif lens.gif listen.gif megalol.gif va sitos tai thumbup.gif
Kutuliukas
O man truksta tookios, kuri rodytu, kad kisenese vejai svilpia biggrin.gif
daliuke
Man labiausia patinka is pagrindinio saraso sios: 4u.gif ax.gif blush2.gif rolleyes.gif drinks_cheers.gif cry.gif
o pasigendu labai sitos clap_1.gif man ji zymiai mielesne nei thumbup.gif ir clap.gif
O laugh.gif tikrai zymiai geriau nei biggrin.gif

Ir mirksiukas paprastas wink.gif man graziau nei mirksiukas.gif
Racegirl
Man asmeniškai tai visai nereikalingos atrodo
sleep.gif happy.gif egypt.gif construction.gif

dažniausiai naudoju

smile.gif biggrin.gif laugh.gif rolleyes.gif thumbup.gif g.gif doh.gif hah.gif umn.gif nail.gif megalol.gif 4u.gif

o fart.gif man labai juokinga laugh.gif
Degutė
Man tai labai trūksta tokios šypsenėlės-pamojavimo. Tokio, kaip ei (sveiki), iki. Nežinau, ar kitur panašus yra, na, bet toks viena rankyte pamojuojantis.

O šypsenėlės pas mane juda tik pradžioje, kol nepasinaudojau kokia nors funkcija. Paskui sustoja.
Masako
o man labai truxta laugh.gif ir mad.gif pirmam lape ax.gif
ZOSELĖ
Man labiausiai truksta wink.gif
Racegirl
Pirmam lape man irgi labiausiai trūksta laugh.gif
Kutuliukas
QUOTE(Degutė @ 2005 03 17, 22:57)
Man tai labai trūksta tokios šypsenėlės-pamojavimo. Tokio, kaip ei (sveiki), iki. Nežinau, ar kitur panašus yra, na, bet toks viena rankyte pamojuojantis.
*

Štai ką šia tema radau user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

Va dar ką radau user posted image man kartais tokios prireikia, bet turbūt nenaudočiau:)...

Nenuorama
O man truksta user posted image Nes tikrai norisi nusijuokt ne taip smile.gif ar biggrin.gif , o user posted image tongue.gif
Kutuliukas
O taip juoktis nesinorėtų? user posted image
Jicky
Vat niekaip man nedaeina, kam reikalingos šitos šypsenėlės 000189.gif bicycle.gif goss.gif spam.gif ban.gif banned2.gif quiet.gif poster_ban.gif
Dzimute
QUOTE(Masako @ 2005 03 18, 18:40)
o man labai truxta laugh.gif ir mad.gif pirmam lape
*

man irgi situ truksta. Netgi sakau, kad galima butu keisti i viena is siu sad.gif verysad.gif , bet vis tiek nepakeicia cry.gif
Annia
Man labai truksta pirmame lape va sitos laugh.gif

O va unsure.gif ir verysad.gif tai panasios, galima butu vietoj kurios nors ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.