Pastebiu aplink labai daug garbanotų vaikučių. Kaip jų mamytės prižiūri jiems plaukučius, kokias priemones (ŠUKAS, ŠEPEČIUS, ŠAMPŪNUS, BALZAMUS etc.) naudojate?
Auginame garbanę. Tokių "negriukiškų" plaukų niekas neturėjom, todėl kaip juos prižiūrėti patirties neturiu. Norim turėti ilgus plaukus (nors kiek jie auga, tiek susisuka į "kriauklytes"), šukuotis peša
Pastebiu aplink labai daug garbanotų vaikučių. Kaip jų mamytės prižiūri jiems plaukučius, kokias priemones (ŠUKAS, ŠEPEČIUS, ŠAMPŪNUS, BALZAMUS etc.) naudojate?
pas mus tas pats
kai jau būna šventė ir plaunam galvą, tai šampūną naudoju vaikišką, kokį turiu, o vat pora paskutinių kartų balzamą panaudojau tai savo QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 06 14, 11:36) pas mus tas pats kai jau būna šventė ir plaunam galvą, tai šampūną naudoju vaikišką, kokį turiu, o vat pora paskutinių kartų balzamą panaudojau tai savo Garbanotiems plaukučiams yra neblogų šampūnų vaikiškų, tik dabar niekaip negaliu pavadinimo ataiminti, gal Jonsons baby, bet nesu tikra. Šampūnas su kondicionierium, po plovimo plaukučiai švelnūs ir šukuojasi gerai. Manoji irgi garbanė, tai jau išbandžiau ir galiu pasakyti kad pirkit šampūnus kitokius ir viskas bus gerai QUOTE(Linetė @ 2007 06 15, 07:23) gal Jonsons baby, bet nesu tikra. Šampūnas su kondicionierium, po plovimo plaukučiai švelnūs ir šukuojasi gerai. bandę tokį, bet maniškio plaukučiams nelabai jis
Aš savo 2m dukrytei perku vaikišką šampūną + kondicionierius, dar nupirkau tokį skystą purškiamą plaukų "minkštiklį"
Papildyta: o plaukų šepetį viena draugė rekomendavo iš natūralių arklio šerių Papildyta: Renadai, Lietuvos saulele ar avataruose jūsų garbaniai?
Mano mažasis garbanius
Kad plaukai nesiveltų, naudoju paprasčiausią savo kondicionierių, taip kirpėja patarė. Šiuo metu Alfa Parf, prabangų, ale tai ką daryt - kai susivelia, mane ima nervas, nuo nervų visos ligos, o vaistai brangiau kainuoja Neseniai pas savo kirpėją nusipirkau vienintelį nepešantį šepetį. Tai šepetys skirtas šukuoti priaugintiems plaukams, o pešti jis negali, nesgi priaugintas sruogas išpešios QUOTE(Nolla @ 2007 06 15, 14:41) Renadai, Lietuvos saulele ar avataruose jūsų garbaniai? Taip O apie maniškę visi galvoja, kad berniukas Čia mes žiemą fotografavomės - dabar tų garbanų dvigubai Papildyta: QUOTE(Noa @ 2007 06 15, 15:26) Neseniai pas savo kirpėją nusipirkau vienintelį nepešantį šepetį. Tai šepetys skirtas šukuoti priaugintiems plaukams, o pešti jis negali, nesgi priaugintas sruogas išpešios Mes gavom dovanų natūralių šerių šepetį, tai irgi mažiau peša, bet labai ilgas šukavimosi procesas, o manoji jau vos pamačius šukas sėda ant grindų, arba atsigula, prisispaudžia ir klykia Dar vienoj parduotuvėj mums patarė pirkti dideliais ir retais "dantim" šukas - kaip nekeista, tikrai neblogai šukuoja. Ir sakė, kad negalima šepečiu šukuoti šlapių plaukų (o aš taip darydavau), nes kažką galima pažeisti QUOTE(Nolla @ 2007 06 15, 14:41) Aš savo 2m dukrytei perku vaikišką šampūną + kondicionierius, dar nupirkau tokį skystą purškiamą plaukų "minkštiklį" bet čia vaikiškas kažkoks ar ne? Gal gali konkrečiau parašyt QUOTE(Nolla @ 2007 06 15, 14:41) Renadai, Lietuvos saulele ar avataruose jūsų garbaniai? : Labai gražūs vaikučiai ir tokie panašūs į mano dukrytę Aha, maniškis QUOTE(Noa @ 2007 06 15, 15:26) Šiuo metu Alfa Parf, prabangų, ale tai ką daryt - kai susivelia, mane ima nervas, nuo nervų visos ligos, o vaistai brangiau kainuoja ... Jei ne vaikui, tai sau išbandyt įdomu QUOTE(Noa @ 2007 06 15, 15:26) Neseniai pas savo kirpėją nusipirkau vienintelį nepešantį šepetį. Tai šepetys skirtas šukuoti priaugintiems plaukams, o pešti jis negali, nesgi priaugintas sruogas išpešios nu eisiu ieškot, pašukuosiu parduotuvėj, nekauks - pirksiu QUOTE(Renadai @ 2007 06 17, 10:04) Ir sakė, kad negalima šepečiu šukuoti šlapių plaukų (o aš taip darydavau), nes kažką galima pažeisti Nu šlapių tai šiukštu nevalia šukuot
Tamsta NOA, lenkiu galvą šimtus kartų prieš tamstą ir širdingai dėkavoju
Aš rugpjūčio pabaigoj nesusilaikiau ir pakirpau savo mažei plaukučius (pati). Liko tokia apvali smulkiai garbanota galvytė. Mėnesį laiko nereikėjo šukuoti visai - net nesusiveldavo, rankom tik pakedendavau ir užtekdavo. O dabar vėl ataugo ir ėmė veltis. O taip nenoriu kirpt, taip įdomu pamatyt, kaip ji atrodytų su ilgais plaukais
Tiesa, nežinau ar rašiau, bet turbūt nerašiau: vasarą žiūrėjau laidą per rusų TV iš Kramtomos gumos fabriko. Ten rodė kaip išimti gumą iš įvairių vietų. Tai įsidėmėjau kaip išimt iš plaukų (nes jau buvau pagalvojus, kad iš tokių plaukų būtų išimti neįmanoma QUOTE(Noa @ 2007 06 15, 15:26) Neseniai pas savo kirpėją nusipirkau vienintelį nepešantį šepetį. Tai šepetys skirtas šukuoti priaugintiems plaukams, o pešti jis negali, nesgi priaugintas sruogas išpešios Mano gražuolės irgi garbaniukės, tik kad mažosios dar neilgi plaukai, tai ir vargo nėr... O vyresniajai irgi nusipirkom šepetį, skirtą priaugintiems plaukams, bet pas mus tie dratai nelabai kieti, iš pradžių net pagalvojau, kad š..., kad nieko jis neiššukuos bet dabar tik su juo ir šukuojamės Tikrai rekomenduoju O kondicionierių jokių nenaudojam - manau, kuo mažiau tos chemijos, tuo geriau
Na mano mergiotes plaukai ne tokie garbanoti kaip jusu vaikuciu, bet jie siek tiek garbanojasi ir labai nepaklusnus, styro i visas puses kaip varnu lizdai
Tai as perku Johnsons baby sampuna besiveliantiems plaukams
Na pas mus ir tapati problema tai pakirpom galiukus gal kazkiek ir pasitvarke tie plaukai
Mano mažoji irgi garbanė. Bus bėdelių vėliau, kaip ir man buvo ir yra.
O aš dabar šią "problemą" sprendžiu taip: supinu kasytes ir ramiai išbūnam savaitę
as irgi tokia garbane turiu. tai vargstam labai. sugalvojau, kad reikia balzama naudoti. tai buna minksti plaukai. o diena, kad nesusiveltu kaltunai supinu tokias mikroskopines kasytes.
QUOTE(Renadai @ 2007 11 06, 20:26) Tiesa, nežinau ar rašiau, bet turbūt nerašiau: vasarą žiūrėjau laidą per rusų TV iš Kramtomos gumos fabriko. Ten rodė kaip išimti gumą iš įvairių vietų. Tai įsidėmėjau kaip išimt iš plaukų (nes jau buvau pagalvojus, kad iš tokių plaukų būtų išimti neįmanoma aciu tau kad pasidalinai savo ziniomis is gelbejai mano dukriuko bent 30% palukuciu, o jau maniau kirpt reikes |