Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Strielkos Gimdymo istorija
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Strielka
Na ka papasakosiu ir as savo istorija... tik bandysiu taip baisiai nepasakot kaip buvo blink.gif ... wink.gif

Tai va, atejo rugsejis, gimdymo terminas buvo numatytas tik rugsejo 17 (per mano mociutes metines)... kadangi dar esu ir studente, nusprendziau kad rugseji dar kelias savaites ir i paskaitas nubegsiu... Rugsejo 1 diena - ko ten eit... 2 diena - ai tingiu... bet ryt tikrai nueisiu reik gi tvarkarasti pasiziuret, destytojams pasirodyt su kokiu pilvu, paskui gal lengviau praleis... BET... 14 val dienos, su didziausiom kanciom pasimire musu mylima papuga, as aisku i asaras, prisinervavau, labai labai gailejau jos ir ... po 15 in suskaudo blink.gif nu bet tas skausmelis toks silpnas dar... manau va, jau gal paruosimieji saremiai, dar gi daug ka reik nuveikt, bet jau begom varau i salia namu esancia vaistine pirkt paketu po gimdymo... dar vakare lekiam sveikint mano tecio su gimtadieniu, dar pas uosvius lekiam ir as jau ziuriu i laikrodi, skausmas jau dazneja, skaiciuoju - kas 5 minutes blink.gif ... dar simta kart apsibliaunu papuga prisiminus... unsure.gif
Jau vakare vaziuojant namo gasdinu vyra, parvaziuojam, nusimaudau po dusu, vyras jau padeda islipt is vonios...
1 valanda nakties, dar chate parasau, kad turbut tuoj gimdysiu... Vyras sako: dar pamiegam.... prie bajerio jis pas mane, sakau, davai rinkis manatkes lekiam i Klinikas. Susirinkom, priimamajam vyras pastebejo kad nei fotiko, nei kameros nesusirinko... dry.gif Lekia atgal, o as jau vaziuoju i gimdykla Laukiu vyro, kad tik spetu... Gryzta, laukiam,kuo toliau tuo daugiau skauda, vyras stroina daktarus, kad leistu epidiura, pazada po valandos, o ta valanda man blink.gif didziausias kosmaras, saremiai kas minute. Pagaliau duria i nugara, jau net nebijau, kad tik nuskausmintu, vyras sako kad jam akyse aptemo nuo tokio vaizdo... ir vel laukiam.... 7 val ryto, 7 cm kaklelis atsidare.Vel skauda, vel epidiuro laukiu nesulaukiu, raitausi is skausmo... Vyras ikisa 200 litu i kisene ir epidiura jau vanoja kaip reikiant, tik jau tas skausmas nebedingsta... 9, 10, 11 val. ryto, skambina mano mama vyrui ir abu apsizliumbia... 11:30 sulekia visas daktaru konsiliumas, klausia ar noriu, kad pjautu (cezaris)... ir noriu ir nenoriu, jau tiek iskentejau, bet vaikas stringa, stenet nenoriu, tik noriu kad greiciau visi skausmai pagaliau baigtusi... leidzia jau skatinamuosius, o as stoviu ir negaliu jau pastovet, bet taip reikia, pasodina i kede specialia, dar blogiau, vel stojuos, paskui atsigulu ir is paskutiniuju stenu, isduriu daktares, kad jau noriu stenet, nors visai nera to noro... Deda jau deguonies kauke, bet zioples per greit paleidzia deguoni, vos pati neuzdusau, sutrugdo stumti, vel susikaupiu ir stumiu is paskutiniuju, jau zinau kad greit pamatysiu savo maziuka... Dvi daktares uzsigulusios ant pilvo stumia vaika, dvi laiko kojas, vyras spaudzia ranka ir as i ja kandu is visu jegu. Dar prie viso to, visa kratausi, kaip man salta, jauciu kad kyla temperatura, stumiu ir kratausi, temperatura pakyla iki 38,6... 11.50 pasirodo pirmas kuokstas mazojo seveliuros 12:00 jis jau man ant krutines ir ziuri i mus savo tamsiom akutem biggrin.gif
Pagaliau, pagaliau pamaciau savo zvirbliuka. Laimei ir dziaugsmui ner ribu. laugh.gif Vyras tyliai i ausi pasnabzda: ACIU. Nieko nebeskauda, viskas jau praejo, visi iseina, tylu, girdisi tik laikrodzio tiksejimas ... ir as uzmiegu, atsibudus pamatau, kad salia manes ir maziukas miega... wub.gif
Ulė
skaitau ir nezinau kodel taip susijaudinau,iki asaru,gal ,kad tavo Kajus toks fainuoliukas,nezinau huh.gif
Strielka
QUOTE (meduza2003 @ 2003 12 14, 19:57)
skaitau ir nezinau kodel taip susijaudinau,iki asaru,gal ,kad tavo Kajus toks fainuoliukas,nezinau huh.gif

smile.gif wink.gif nejaugi taip graudziai parasiau... sad.gif
Aciu uz Kajaus pagyrimus wink.gif, verta buvo tiek iskest smile.gif
Taurė
ot ta nakti sirgau uz jus laugh.gif
grazute
Labai grazus pasakojimas,net apsiverkiau biggrin.gif
viva
Eik tu sau!!! Nu bet ir kankintis ilgokai leido... Aisku, finale geriausia - jau pagimdei, grazuolis ant pilvo guli, toks siltas ir savas, net graudu... Labai gera tai prisiminti... O zaizdos uzgyja, skausmas pasimirsta, bet jausti mazytes rankytes tikrai nepakartojama!
Strielka
biggrin.gif tikrai nepakartojama jausti mazytes rankytes, kai jos isikimba tau i pirsta ir spaudzia ji rolleyes.gif
sauluke
wub.gif wub.gif ko tai verkiu... wub.gif
zuikelee
kaip graudu... sad.gif net ir as susigraudinau...
VaidaI
Nabagyte, choleros daktarai, be babkiu net zmogui leistu kankintis, bet va, viskas gerai....
Irena
Tu, saunuole, Strielka !!
Man pasirode, kad labai optimistiskai parsei tokia graudzia istorija. Juokas pro asaras. Kiek tos moteris turi stiprybes. Zaviuosi, lenkiu galva, buciuoju maziaus pirstelius...
pusk
Nu ir gimdymo baisumas blink.gif ,kaip siaubo filme...ir kaip ilgai...tikrai siurpai nubego...Dziugu,kad esi parasius, kad antro lauksi uz penkiu metu- linkiu tuomet lengviau prasisukti....Buckis grazuoliukui Kajui... wub.gif
vaidaj
Dievuli, brangiausiasis... Koks nelengvas Kajuko kelias i si pasauli... Toks mielas vaikelis, grazuolelis wub.gif wub.gif (Mylimas visu forumo mamyciu, auginanciu mergytes... wink.gif ) Aukit, brangieji, sveiki ir stiprus rolleyes.gif Saunuole, Strielka, sauniai papasakojai tongue.gif (Tokiam sauniam vyriukui - tokia sauni mamyte)

QUOTE (Strielka @ 2003 12 14, 19:28)
vyras stroina daktarus, kad leistu epidiura, pazada po valandos, o ta valanda man  blink.gif  didziausias kosmaras, saremiai kas  minute. Pagaliau duria i nugara, jau net nebijau, kad tik nuskausmintu, vyras sako kad jam akyse aptemo nuo tokio vaizdo...

Tas pats ir mums... Kai dure,as pati, aisku, nemaciau, bet mano vyrui irgi silpna pasidare, pamacius kaip ta epidura daro... O man ne taip ir skaudejo, (nors irgi bijojau nesvietiskai) - tik BAC ir viskas biggrin.gif (cia toms mamytems, kurios dar ruosiasi gimdyti su epiduru wink.gif , nors - taip ir buvo )

shpika
susigraudinau, bet pabaigoj, tai biggrin.gif . aukit dideli ir sveiki! branginkit kiekviena minute tongue.gif
Aidairi
QUOTE (sauluke @ 2003 12 15, 10:49)
wub.gif wub.gif ko tai verkiu... wub.gif

ir as.............
strielka-tu stipruole , kantruole , saunuole! neveltui toki grazuoliuka turite. rolleyes.gif
Zhiema
Strielka! tokia baisi istorija su tokia grazia pabaiga....Viskas gerai kas gerai baigiasi!!! ...ir visa tai nutiko mano numyletinio wub.gif heart.gif 2.gif heart.gif wub.gif mamytei!!!
Kotryna 28
Bet tikrai kazkaip sugebejai taip graziai graziai aprasyti sunku gimdyma...Saunuole tu!!! clap_1.gif
Vit.Ka
Nera nieko nuostabiau uz jaudinancia istorija, kurioje dalyvauja trys zmones... smile.gif labai grazi istorija, bet tavo sunaitelis dar grazesnis, atpazinau ji is zurnalo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Aukit dideli dideli, nesirkit, bandysim ir mes imest savo nuotrauku biggrin.gif
siaulietuke
Grazi istorija.
Vilmoshka
QUOTE(Strielka @ 2003 12 14, 21:28)
Pagaliau, pagaliau pamaciau savo zvirbliuka. Laimei ir dziaugsmui ner ribu. laugh.gif Vyras tyliai i ausi pasnabzda: ACIU. Nieko nebeskauda, viskas jau praejo, visi iseina, tylu, girdisi tik laikrodzio tiksejimas ... ir as uzmiegu, atsibudus pamatau, kad salia manes ir maziukas miega... wub.gif
*

Va dėl šito momento gali VISKĄ PASAULY iškentėt, ar ne? smile.gif Didžiuliai sveikinimai, jūs dabar jau tokie dideli thumbup.gif
Strielka
taip jau dideli ir jau turim broliuka thumbup.gif kuris i si pasauli daug lengvesniu, vyresniojo brolio praskintu keliu atejo biggrin.gif
*Slapuke*
labai grazi istoirja wub.gif
Casual
Labai grazi istorija wub.gif
parasyta taip dziugiai, o as ... apsiasarojau....
Lineja 29
ach, kaip gražu... Sėkmės jums 4u.gif
DeeLady
Oj, Srielka, vistik grazuolis Kajus sunkiai ta kelia i tavo glebi skynesi smile.gif Na bet buvo verta stengtis. Kaip kazkada tau jau sakiau, kad uz tavo vaikucius dar nelabai grazesniu ir macius :>

Mandy[bite+]
millamia
4u.gif
virguliuke
ir visas skausmas uzsimirsta pedejus ant krutines angeleli.... wub.gif
Mnemė
per kancias i zvaigzdes mirksiukas.gif saunuole mamyte 4u.gif
daluzenik
Vat cia tai jo......
Teko tau pasikankint, bet leliaus atejimas ir pirmas klyksmas, atperka viska.
Uz kancias galiausiai gauni apdovanojima.
As gal jau cezario buciau prasius, kazin ar buciau dar tiek kentejus, tu saunuole thumbup.gif
vilmutee
stai balionelis uz visas tavo pastangas 4u.gif
zaviuos tavimi mirksiukas.gif
Gutia
Grazi istorija, sekmes tavo seimai 4u.gif
*Martyna*
Šaunuolė mamytė- tiek iškentėjai 4u.gif Per savo pirmą gimdymą ir aš bandžiau gydytoją išdurt- pamelavau, kad jau stumt noriu, nes skausmai buvo tokie, kad galvojau, kaip viską norėtųsi paspartinti tongue.gif Daug laimės ir sėkmės jums 4u.gif
Strielka
Smagu vis dar komentaru nauju paskaityti, nors visia tai jau man atrodo taip seniai buvo ir pasimirso, tik pirmas puslapis ir primena kaip ten buvo is tiesu.

o stai ir pats Kajus.
Tik gimes ir jau dabartinis penkiametis biggrin.gif
user posted image

user posted image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.