Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Tėvystė veža!"
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Aurėja
NAUJAS FOTOKONKURSAS: "Tėvystė veža!"

Kviečiame dalyvauti šauniame fotokonkurse – „Tėvystė veža!” Siųskite į konkursą modernių, rūpestingų ir švelnių tėtukų bei jų atžalų nuotraukas, kuriose aiškiai, matyti, kaip tėvystė vyrą „veža“ yess.gif, ir koks malonumas yra mūsų supertėčiams aktyviai dalyvauti šeimos gyvenime prižiūrint ir auklėjant vaikus! Tegu jūsų atrinkta nuotrauka šaukte šaukia – Tėvystė mane veža! yahoo.gif

Sugalvokite nuotraukai šaunų, įdomų ir kuo originalesnį pavadinimą. Prieš tai peržiūrėkite jau esančių galerijoje nuotraukų pavadinimus, kad neikartotumėte.

Taip pat pageidautina, kad nesikartotų nuotraukos iš ankstesnių forume vykusių tėčiams skirtų fotokonkursų.

! Nepamirškite prieš siųsdami nuotrauką į konkursą susipažinti su bendrosiomis fotokonkursų taisyklėmis! TAISYKLĖS ČIA:

Nuotraukas į konkursą siųskite 2007 06 04 - 2007 06 19.
Už 5 labiausiai patikusias nuotraukas balsuosime nuo 2007 06 20 iki 2007 06 26.

Konkurso dalyvio paraišką pildykite čia: http://www.supermama.lt/foto

Konkurso laimėtojų laukia firminės supermama.lt kuprinės! Puikus prizas supertėčiui, išsiruošusiam su vaiku pasivaikščioti ar pasportuoti bigsmile.gif
sąvaržėlė
QUOTE(Abonentienė @ 2007 06 14, 23:49)
Jiems neįdomu tobulėjimas ir neįdomu visa kita
*

...ir vis tik tikiu, kad tokių čia ne dauguma, o mažuma ir kad likusiai daliai įdomu smile.gif O taip, kad savo pasisakymu absoliučiai įtiktum visiems nebūna ir nebus. Ir kai patariama, patariama tiems, kam įdomu, o kam neįdomu - tiesiog atmes patarimą ir tiek.
O iš tavo posto kažkodėl atrodo, kad didžiajai daugumai čia neįdomu tas tobulėjimas, pasitenkina bile kuo ir viskas. Na gal tuo kas ir tiki - aš tuo netikiu. Baisiai neįdomu būtų forume jei taip būtų smile.gif
elge
QUOTE(Abonentienė @ 2007 06 14, 22:49)
Aš tai už kritiką, pastabas, nes tai didžiausia laimė būti profesionalesniu  drinks_cheers.gif . Tačiau yra tokių, kurie taip pat to nori, bet priima kaip įžeidimą <...>. Taip pat yra tokių, kurie  nė nesupranta kad jų neprofesionalus nuotraukos pateikimas  yra buitiškas ir nekokybiškas.  Jiems neįdomu tobulėjimas ir neįdomu visa kita, jiems yra gražu kas toje nuotraukoje, o ne jos pateikimas. O dar kitiems ir labai nekokybiška nuotrauka akių nebadys.  smile.gif

Man tai nei laimė, nei nelaimė, ir iki profesionalumo man toli 4u.gif Paprasčiausiai manau, kad neprivalau tylėti vien todėl, kad išmanau šiek tiek daugiau, daugiau esu su tuo susidūrusi, ir labai džiaugčiausi kitų pastabomis man smile.gif
Bet manau, kad pasiekėme sutarimą ir kalbame apie tą patį - žmonės į pastabas reaguoja skirtingai, na ir čia jau kiekvienam spręsti, kiek gali įkyrėti savo patarimais biggrin.gif 4u.gif
vazonas
Na, gyvenimas parodė, kad tai netiesa rolleyes.gif . Bet tiek to, jei norisi, sakykit tas pastabas, gal kas padėkos smile.gif

Superhera buvo įdėjus savo nuotrauka blink.gif ir parašiusi, kad visi per daug saldūs, o va jie tai ne biggrin.gif Už tą nuotrauką ir taip nebūčiau balsavus, o dabar tuo labiau, labai negražu save iškelt virš kitų.
Sapokliaka
Atsirado dar kelios grazios nuotraukytes (grazios man) :

Vaikas koks fainas, kaip is multiko wub.gif

user posted image

Ir sita grazi
user posted image

Nezinau kaip kiti, bet as balsuoju uz nuotraukas, kurios
1. kokybiskos (neissiliejusios, neisplaukusios, ryskios ir t.t.)
2. grazi kompozicija ir tvarkingas fonas
3. kai pamatai foto, ir neturi prie ko prisikabinti, nes joje grazu viskas, pavadinimas taip pat smile.gif

P.S. cia as ne apie sita konkretu konkursa, o apskritai apie balsavimo kriterijus..
lineva
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 06 15, 11:12)

Vaikas koks fainas, kaip is multiko  wub.gif

Ir sita grazi

drinks_cheers.gif Labai gražios ir man šitos wub.gif
lyra
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 06 15, 11:12)

Vaikas koks fainas, kaip is multiko  wub.gif

O man ši kažkaip temos neatitinka. Juk svarbiausai turi būti tėvelis... O čia visas dėmesys vaikiukui. Ji, manau, puikiai tiktų miegalių konkursui ax.gif Aišku, galima būtų sakyti, kad juk tėvelio rankose vaikiukas, bet man pažiūrėjus susidarė kitas įspūdis. rolleyes.gif
Sapokliaka
QUOTE(lyra @ 2007 06 15, 11:20)
O man ši kažkaip temos neatitinka. Juk svarbiausai turi būti tėvelis... O čia visas dėmesys vaikiukui. Ji, manau, puikiai tiktų miegalių konkursui  ax.gif Aišku, galima būtų sakyti, kad juk tėvelio rankose vaikiukas, bet man pažiūrėjus susidarė kitas įspūdis. rolleyes.gif
*

Gal kazkiek ir neatitinka, bet pati nuotrauka yra super thumbup.gif thumbup.gif
Nors del temos, tai tetis toks "atsidaves", kad stovedamas laiko mieganti leliuka... O miegoti jis galia laaabai ilgai lotuliukas.gif
Aidulia
Vilius Tarasovas vaikiuką turi? blink.gif biggrin.gif
user posted image
Gulia
user posted imageGrazuu wub.gif wub.gif Nuotaika thumbup.gif wub.gif
Aidulia
Negaliu nugalėti smalsumo. Nu kaip man įdomu ką reiškia šita nuotrauka ax.gif . Kur čia tas tėtis lanko vaikelį g.gif
user posted image
Sapokliaka

Dar grazi foto wub.gif
user posted image

Del nuotraukos su drambliu ant sienos... Isivazduoju, kad cia gal darzely kokiam veiksmas, pasiimant aba paliekant vaika...
O kur ji galima lankyti??? g.gif
ŽuvelėNEauksinė
QUOTE(Gulia @ 2007 06 15, 11:30)
Grazuu wub.gif  wub.gif Nuotaika thumbup.gif  wub.gif
*

o jau panašumas abiejų,kaip du vandens lašai bigsmile.gif wub.gif

QUOTE(Sapokliaka @ 2007 06 15, 11:48)
Dar grazi foto  wub.gif
user posted image
*

man šita irgi labai labai wub.gif
Tooraa
O man graziausia sita:
user posted image
Is karto matosi, kad tevyste "veza" wub.gif wub.gif Ir vaikiukas be proto patenkintas ir tetis to dziaugsmo nevaidina... Taip naturaliai viskas thumbup.gif
success
QUOTE(Elina @ 2007 06 15, 12:25)
Vilius Tarasovas vaikiuką turi? blink.gif  biggrin.gif
*

Pasirodo, Robbie Williams'as irgi turi bigsmile.gif

http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=12536

Čia pats tikriausias komplimentas be jokios potekstės, jeigu ką 4u.gif Labai maloniai žiūrisi man ši nuotraukytė, o ir pavadinimas trumputis, bet tiek daug pasakantis... good.gif
kristina-buziene
QUOTE(Elina @ 2007 06 15, 10:34)
Nu kaip man įdomu ką reiškia šita nuotrauka ax.gif . Kur čia tas tėtis lanko vaikelį g.gif
*

Man ,tai iskart paziurejus i sia foto, toks ispudis susidare,kad tetis atejo vaikiuka is darzelio pasiimti bigsmile.gif ..... Mat mamyte virsvalandziu darbuki turi ,ir negali pirma ateiti pasiimti maziuko biggrin.gif blush2.gif
Lakūdra
QUOTE(success @ 2007 06 15, 17:49)
Rutuliojate diskusiją beveik be jokio pagrindo. Mergūcios, RELAX, nu...  vacation4.gif
*

nerutuliojam. tik jei yra taip, kaip sako pavadinimas mano supratimu, tik sakau , kad mama neturėtų su šita foto dalyvaut šitame konkurse.
o kaip yra iš tikro, nežinom ir nežinosim, todėl nėr apie ką daugiau ta tema ir kalbėti smile.gif

user posted image
gerai, kad prie šitos foto yra beveik tikslus pavadinimas, o taip tai ir neaišku būtų ką ten daro g.gif [/i]
v*i*j*a
si faina nuotraukyte bigsmile.gif thumbup.gif
panasu,kad vaikutis priprates prie tokiu bajeriuku lotuliukas.gif
Sapokliaka
QUOTE(vijja @ 2007 06 15, 18:16)
si  faina  nuotraukyte bigsmile.gif  thumbup.gif
panasu,kad vaikutis priprates prie tokiu bajeriuku  lotuliukas.gif
*

Man tai baisu, kaip taip uz galuniu vaikus kilnoja.... unsure.gif unsure.gif Atrodo, kad isnirti gali....
Joalin
QUOTE(Elina @ 2007 06 15, 11:34)
Negaliu nugalėti smalsumo. Nu kaip man įdomu ką reiškia šita nuotrauka ax.gif . Kur čia tas tėtis lanko vaikelį g.gif

Man atrodo, kad cia tetukas i darzeli atejo smile.gif

Papildyta:
Labai grazus momentas pagautas smile.gif
user posted image

O sita mano favorite wub.gif
user posted image

O cia jau tooooks saldus bucinukas wub.gif
user posted image
Papildyta:
O cia kokia dukryte i tetuka panasi wub.gif
user posted image
Ž.V.
4u.gif Visgi savo pirma balsa atiduosiu siai foto, neraliai nereali man is visu pusiu wub.gif wub.gif wub.gif
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=12516
o yra aiku tokiu foto, kur teveliai laiko vaika visai paprastai, net sypsenos ar meilaus zvilgsnio "neismeta", nesimato tarp ju jokio smagumo ir vezimo schmoll.gif bet del skaiciaus gerai thumbup.gif
Gero penktadienio visoms wub.gif
v*i*j*a
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 06 15, 18:17)
Man tai baisu, kaip taip uz galuniu vaikus kilnoja....  unsure.gif  unsure.gif  Atrodo, kad isnirti gali....
*

na,man irgi baisoka unsure.gif
bet tie vaikuciai,kuriuos daznai pameto jau iprate ir sugeba atsipalaiduoti,neisitempia,tai nemanau,kad taip lengvai isnarintum g.gif
Linokas
Ar Jūs bent įsivaizduojate, kaip su tokiais komentarais įžeidžiat kai kurias mamas? doh.gif Gal Jums foto ir neatrodo gražios, meniškos, bet tai šimai tai gali būti pati pati gražiausia unsure.gif kaip ir kažkas sakė: nepatinka - nežiūrėkit , bet ir blogai nešnekėkit nono.gif

Nebent iš pavydo "ėdat" cool.gif
Aidulia
QUOTE(Linokas @ 2007 06 15, 21:48)
Ar Jūs bent įsivaizduojate, kaip su tokiais komentarais įžeidžiat kai kurias mamas?
*

Kokiais? blink.gif
Aidulia
Ką norima pasakyt pavadinime? rolleyes.gif
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=12837
grange
jaučiu kad šitą foto mačiau šiandien ant šiaulių naujienų ar šiaulių krašto, ir vis suku galvą kur ji man matyta g.gif arba labai jau panaši..
bet iš tiesų miela foto 4u.gif
Wagamama
QUOTE(Elina @ 2007 06 15, 21:04)

Aha - kažkaip ne į temą atrodo g.gif g.gif lotuliukas.gif
vazonas
QUOTE(Elina @ 2007 06 15, 23:04)

kai atsiverčiau, nesitikėjau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
grange
QUOTE(Abonentienė @ 2007 06 15, 23:32)
kai atsiverčiau, nesitikėjau  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif
*

nesitikėjai ko?
Ellos
Kol kas mano favoritė
vazonas
QUOTE(grange @ 2007 06 15, 23:38)
nesitikėjai ko?
*

tokio pavadinimo. Ne slabai jau išsiskiria ;D
grange
QUOTE(Abonentienė @ 2007 06 15, 23:51)
*

tai gal to ir norėjo.. nepagaunu aš ir kame esmė mastau.gif
Onora
Man sita labai patiko, tik kokybes truksta

user posted image

kazkaip tos svajokliskais zvilgsniais man nelabai ziurisi smile.gif
elge
QUOTE(Abonentienė @ 2007 06 15, 09:50)
Na, gyvenimas parodė, kad tai netiesa  rolleyes.gif . Bet tiek to, jei norisi, sakykit tas pastabas, gal kas padėkos  smile.gif

Gyvenimas ir man yra parodęs, kad teikti neprašytą pagalbą ne visuomet verta. Bet yra daug kas ir padėkojęs, todėl stengiuosi išlaikyti pusiausvyrą (atsiprašau, jeigu ne visuomet sėkmingai) tongue.gif 4u.gif

Mano favoritė:
http://www.supermama.lt/foto/photos/0073_0012356.jpg
Daugiau tai tiesą sakant sunku apsispręsti, nes labai kartojasi motyvai unsure.gif Na iš tikrųjų norisi, kad tas tėtis šiame konkurse su vaikais kažką veiktų, o ne tiesiog būtų ar nuobodžiautų g.gif O kai kurių nuotraukėlių negaliu girt, nes pažįstu jų herojus rolleyes.gif
Šita man miela:
http://www.supermama.lt/foto/photos/0073_0012408.jpg
Ir šita nuotaikinga, originali ir kokybiška:
http://www.supermama.lt/foto/photos/0073_0012869.jpg
Tikras rūpestėlis:
http://www.supermama.lt/foto/photos/0073_0012603.jpg
Labai atitinka temą:
http://www.supermama.lt/foto/photos/0073_0012550.jpg
Originalu, gražu, supersportiška komanda:
http://www.supermama.lt/foto/photos/0073_0012753.jpg
Amžinas, nesenstantis ir visada gražus motyvas:
http://www.supermama.lt/foto/photos/0073_0012725.jpg
Aidulia
QUOTE(Abonentienė @ 2007 06 15, 23:51)
*

Tikriausiai mamytė nori, kad tėtis paskaitytų. Čia jam ...užuomina blink.gif blush2.gif užkoduota ax.gif
Žm@nytė
Manau ši akimirka wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image
Kieli
Sita tikrai miela thumbup.gif
sdr
QUOTE(Elina @ 2007 06 16, 10:59)
Tikriausiai mamytė nori, kad tėtis paskaitytų. Čia jam ...užuomina blink.gif  blush2.gif užkoduota ax.gif
*

kelis kartus skaičiau pavadinimą ir nelabai įsikirtau unsure.gif nuotrauka, graži mergytė išvis pasaka wub.gif , bet pavadinimas turbūt kažkam asmeniškai skirtas unsure.gif
kažkokią užuominą pastebiu, bet gal klystu mastau.gif
kedute
QUOTE(Žm0nytė @ 2007 06 16, 10:04)
Manau ši akimirka  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
user posted image
*

man ir sita nuotraukyte thumbup.gif
ŽuvelėNEauksinė
QUOTE(Elina @ 2007 06 15, 22:04)

oho unsure.gif sunku suvokti pavadinimo esme g.gif nuotraukos neatitinka pavadinimas,o konkurso temos tuo labiau g.gif

o siaip pasiskaicius komentarus,jau mazdaug aisku kad si nuotraukyte prizine vieta tikrai tures thumbup.gif ax.gif
user posted image
Gitatuka
ax.gif As dar neissirinkau dar nuotrauku, kurioms zadeciau atiduoti balsiukus... Leisiu dukrai bigsmile.gif
Erszebeth
O man jau nuo konkurso pradžios patinka šita:

user posted image

Ir nors ir kiek nuotraukų po jos buvo pridėta, niekas nesugebėjo perspjauti biggrin.gif Ypač kai žinai, kad tie aguonų laukai žvėriškai naikinami dėl kažkokių asilų su sutrikusiais mitybos įpročiais, tiesiog genociodas vyksta, o čia taip nuostabiai žydi thumbup.gif
meska
puikumelis
man sita pilna rupescio ir nostalgijos smile.gif
kas
thumbup.gif man sita irgi labai
grange
Man tai šiaip sau, neatitinka pavadinimo tėvystė veža wink.gif

va iš naujesnių šita super thumbup.gif

user posted image
grange
user posted image

wub.gif dieve kaip vaikiukas guli
labai graži nuotraukytė
Pasišiaušęs
QUOTE(Erszebeth @ 2007 06 17, 11:45)
O man jau nuo konkurso pradžios patinka šita:

user posted image

Ir nors ir kiek nuotraukų po jos buvo pridėta, niekas nesugebėjo perspjauti  biggrin.gif Ypač kai žinai, kad tie aguonų laukai žvėriškai naikinami dėl kažkokių asilų su sutrikusiais mitybos įpročiais, tiesiog genociodas vyksta, o čia taip nuostabiai žydi  thumbup.gif
*

Šita nuotrauka graži bet nematau lens.gif aš kad tėvystė vežtų schmoll.gif ji tiktų gal kokiam kitam konkurse ax.gif
Erszebeth
QUOTE(Dalbara @ 2007 06 17, 23:54)
Šita nuotrauka graži bet nematau lens.gif aš kad tėvystė vežtų  schmoll.gif  ji tiktų gal kokiam kitam konkurse  ax.gif
*

Na na, kodėl romantiški ramūs žaidimai, gėlių skynimai turėtų nevežti, vien tik gaudynės, muštynės ir sūrio spaudimai? Argi neturintis tokių dukrų vyrukas šiaip sau vaikščiotų ir skintų aguonas? O esant tėčiu, gali tai sau leisti tongue.gif
Aidulia
QUOTE(Dalbara @ 2007 06 17, 23:54)
Šita nuotrauka graži bet nematau lens.gif aš kad tėvystė vežtų  schmoll.gif  ji tiktų gal kokiam kitam konkurse  ax.gif
*

O kaip veža tėvystė? g.gif Su ratukais, su stabdžiais? Nu juokinga man doh.gif . Tėtis su dukrytėmis skina gėles, kitose fotkėse tėveliai plaukioja, maudosi, dūksta, žaidžia su vaikais. Tai ir yra "tėvystė veža"
ninux
Mano nuomone tai per didelis terminas paskelbtas iki balsavimo,nes pridėta daug panašių nuotraukų ir pavadinimai jau kartojasi.Gal geriau trumpesni fotokonkursai tegul būna,bet jie vyks dažniau.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.