Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Tėvystė veža!"
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
laukine
QUOTE(ninux @ 2007 06 18, 08:19)
Mano nuomone tai per didelis terminas paskelbtas iki balsavimo,nes pridėta daug panašių nuotraukų ir pavadinimai jau kartojasi.Gal geriau trumpesni fotokonkursai tegul būna,bet jie vyks dažniau.
*

nemanau kad mažiau foto dalyvautu, tik šeimynos gal greičiau atrinktų su kuria dalyvauti... ar greičiau nusifotkintų ta tema biggrin.gif
o dėl pavadinimų kartojimosi, tai čia iš temos - nemoku/nenoriu perskaityti taisyklių ax.gif
net ne taisykles, o konkurso aprašymą doh.gif
RESPECT...
Nu jo drinks_cheers.gif labai daug panašių nuotraukų ir pavadinimų doh.gif Matyt mamytės nelabai kreipia dėmesį į kitų nuotraukas ir pavadinimus prieš siųsdamos savąsias g.gif

Man labai patinka žiūrėti va į šitas nuotraukas 4u.gif
Veitė
be proto daug be proto gražių nuotraukyčių rolleyes.gif Bus sunku išsirinkti doh.gif
leliukazz
QUOTE(ninux @ 2007 06 18, 08:19)
Mano nuomone tai per didelis terminas paskelbtas iki balsavimo,nes pridėta daug panašių nuotraukų ir pavadinimai jau kartojasi.Gal geriau trumpesni fotokonkursai tegul būna,bet jie vyks dažniau.
*

drinks_cheers.gif Nuotrauku gal bus ir tiek pat, bet konkursu tikrai norisi daugiau rolleyes.gif O per trumpesni laika, maziau ir visokiu apkalbu iseis. Sudedam nuotraukas, prabalsuojam ir toliau vaziuojam ax.gif
v*i*j*a
QUOTE(grange @ 2007 06 17, 22:58)
wub.gif  dieve kaip vaikiukas guli
labai graži nuotraukytė
*

man ši irgi labai miela wub.gif wub.gif wub.gif
lineva
user posted image

labai graži nuotraukytė
*

Man irgi graži wub.gif tas vaikiukas toks mažuliukas wub.gif
raciren
o man tiek daug graziu nuotraukyciu, kad neisirenku kuriom atiduot balsus ax.gif
Valerija
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=12893
Kai šią nuotraukėlę pamačiau, tai iš karto išsigandau, bet kai perskaičiau aprašymą nebe tokia ir gazdinanati atrodo. Liūdna į ligoniukus žiūrėti verysad.gif
Bet vistiek miela nuotraukytė wub.gif
wwwtania
QUOTE(Valerija @ 2007 06 18, 11:27)
Kai šią nuotraukėlę pamačiau, tai iš karto išsigandau, bet kai perskaičiau aprašymą nebe tokia ir gazdinanati atrodo. Liūdna į ligoniukus žiūrėti verysad.gif
*

vaje wub.gif net ašarą išspadė unsure.gif
labai už širdies griebianti nuotraukytė wub.gif
Joalin
QUOTE(Valerija @ 2007 06 18, 10:27)
*

QUOTE(wwwtania @ 2007 06 18, 10:40)
vaje  wub.gif net ašarą išspadė  unsure.gif
labai už širdies griebianti nuotraukytė  wub.gif
*

Tai jau tikrai verysad.gif Na bet tikiuosi mazylis pasveiko/pasveiks wub.gif Uz sirdi labai griebia...
Matelyk
šito leliuko mielumas tai neišpasakytas wub.gif kaip saldainiukas wub.gif
user posted image
Mažulėlė
QUOTE(Joalin @ 2007 06 18, 12:22)
Tai jau tikrai  verysad.gif Na bet tikiuosi mazylis pasveiko/pasveiks  wub.gif Uz sirdi labai griebia...
*

O kas sakė, kad jis serga? Mažiukui nosytėje zondukas, tad man panašu, kad jis gimė šiek tiek anksčiau ir dar neišmoko valgyti pats wub.gif
Aidulia
user posted image

labai graži nuotraukytė
*

biggrin.gif nu tikrai, koks leliukas wub.gif wub.gif wub.gif
Joalin
QUOTE(Mažulėlė @ 2007 06 18, 11:58)
O kas sakė, kad jis serga? Mažiukui nosytėje zondukas, tad man panašu, kad jis gimė šiek tiek anksčiau ir dar neišmoko valgyti pats  wub.gif
*

Na nezinau, man tie visi zondai su liga asocijuojasi smile.gif Tikekimes tu teisi ir sis mazylis sveikut sveikutelis smile.gif
raciren
QUOTE(Mažulėlė @ 2007 06 18, 13:58)
O kas sakė, kad jis serga? Mažiukui nosytėje zondukas, tad man panašu, kad jis gimė šiek tiek anksčiau ir dar neišmoko valgyti pats  wub.gif
*

as ir siaip pavalgojau, kat neisnesiotukas cia greiciau mirksiukas.gif
Rituxx
oho kiek tėčių šiame konkurse dalyvauja thumbup.gif matyt bus pats gausiausias savo dalyviais konkursas thumbup.gif 3 balsų tikrai bus per mažai tai reik tikėtis kad moderatoriai leis balsuoti bent jau už 5 nuotraukas rolleyes.gif
Matelyk
QUOTE(Rituxx @ 2007 06 18, 15:51)
oho kiek tėčių šiame konkurse dalyvauja  thumbup.gif matyt bus pats gausiausias savo dalyviais konkursas  thumbup.gif 3 balsų tikrai bus per mažai tai reik tikėtis kad moderatoriai leis balsuoti bent jau už 5 nuotraukas  rolleyes.gif
*

tai kad jau ir leidžiama už 5 balsuoti mirksiukas.gif

aš tai mintį audžiu, pvz. jeigu bus 300 nuotraukų gal bus galima už 7 balsuoti bigsmile.gif
lineva
QUOTE(Matelyk @ 2007 06 18, 15:54)
tai kad jau ir leidžiama už 5 balsuoti  mirksiukas.gif
aš tai mintį audžiu, pvz. jeigu bus 300 nuotraukų gal bus galima už 7 balsuoti  bigsmile.gif
*

Tai jau tikrai būtų gerai, nes labai daug gražių fotkių thumbup.gif
leliukazz
aš tai mintį audžiu, pvz. jeigu bus 300 nuotraukų gal bus galima už 7 balsuoti  bigsmile.gif
*

Bet ryt paskutine diena liko, kazi ar tiek prides nuotrauku g.gif O siaip butu faina jau vien uz gausuma tike balsu leist... Paskatinimui dalyvavimui kituose konkursuose... Gal tada pradetu gauset dalyviu skacius bigsmile.gif
Stebukle

*

g.gif gal del skaiciaus ir man dalyvaut cool.gif nes man balsu pritruksta doh.gif
*Nendria*
QUOTE(Stebukle @ 2007 06 18, 16:28)
g.gif gal del skaiciaus ir man dalyvaut cool.gif nes man balsu pritruksta doh.gif
*

tai aishku bigsmile.gif esu tikra, kad turi super garzhiu foto thumbup.gif
Rituxx
*

tai gerai kad leidžiama thumbup.gif gerai bus jei leis ir už 7 balsuoti,nes nuotraukų tikrai daug ir pasirinkti yra iš ko rolleyes.gif gal ir mes neliksim nuskriausti ir gausim kokį taškelį ax.gif
Stebukle
QUOTE(*Nendria* @ 2007 06 18, 16:38)
tai aishku bigsmile.gif esu tikra, kad turi super garzhiu foto thumbup.gif
*

hihihi.gif turiu grazu vyra hihihi.gif kurio sake niekam nerodyt... tai dabar svarstau, but gera zmona(ir klausyt vyro), ar parodyt visuomenei kaip ji Stebukliukai "veza" tongue.gif
Lakūdra
QUOTE(Matelyk @ 2007 06 18, 12:43)
šito leliuko mielumas tai neišpasakytas  wub.gif kaip saldainiukas wub.gif
user posted image
*

gražu
*Nendria*
QUOTE(Stebukle @ 2007 06 18, 16:55)
hihihi.gif turiu grazu vyra hihihi.gif kurio sake niekam nerodyt... tai dabar svarstau, but gera zmona(ir klausyt vyro), ar parodyt visuomenei kaip ji Stebukliukai "veza" tongue.gif
*

dafaj, rodyk ta savo Stebukladari biggrin.gif thumbup.gif
Džinė
user posted image
labai smagi thumbup.gif ir į temą wub.gif
sąvaržėlė

jei nori dalyvaut konkurse, savo nuotraukos čia tikrai nekelk. Negalima viešintis. 4u.gif Nebent ne konkursui...
Konkursas čia
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=c...d54db6a854963a4
eros
QUOTE(Sandr_e @ 2007 06 18, 19:51)
tj kaip suprast viesintis negalima jog jei matau mamytes pasirodo savo tetukus su leliukais  blush2.gif  na bet aisq aciu uz patarima g.gif  drinks_cheers.gif
*

Mamytės rodo ne savo leliukus, o aptaria kitų dalyvių nuotraukas 4u.gif
Tad savo foto nerodyk čia ir nesakyk kuri tavoji mirksiukas.gif
c-girl
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 06 18, 19:40)
o kurios ne į temą?  bigsmile.gif Domina moderatorės atsakymas  bigsmile.gif
*

Jei tetukas nesisypso pilna burna, reiskia NE I TEMA biggrin.gif

P.S. jei ka, tai as juokuoju biggrin.gif
sąvaržėlė

user posted image
mimikos kokios bigsmile.gif
mindira
Nu man ta foto thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif iskart krito i aki wub.gif lotuliukas.gif
c-girl

Wow, teukas mezgejas thumbup.gif
user posted image
Cia turbut leliukas dar negimes biggrin.gif
Sandr_e
na vat net nepagalvodama pazeidziau taisykles 4u.gif ir nuotrauka istrinta buvo blink.gif na bet pasitaisem vel ikelem nuotraukyte ir vel dalyvaujam, tik kazi del ko cia toks slaptumas reikalingas? g.gif ax.gif
Matelyk
jau virš trijų šimtų nuotraukų bigsmile.gif
nepamenu nei vieno konkursu su šitokia nuoraukų gausa thumbup.gif
peršasi išvada, kad reikia daugiau konkursų tėveliams, o tai kai būna tik vienas metuose, tai ir nuotraukų be galo daug biggrin.gif labai sunku išsirinkti už ką balsuoti doh.gif

Sandr_e slaptumas reikalingas, kad būtų balsuojama už tikrai patikusią nuotrauką, o ne už pažįstamus mirksiukas.gif kai baigsis balsavimas tada ir paaiškės kas kieno 4u.gif
Sapokliaka

Grazi mergyte labai
user posted image
piemenaite
vezte veza biggrin.gif thumbup.gif :

user posted image

kaip skaniai miega wub.gif :

user posted image

abu linksmi smile.gif :

user posted image

patiko pavadinimas ir foto nieko:

user posted image
Bulkute2
O man tai nuogi tevai juokingai atrodo... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Elen
[attachmentid=101910] Sita faina, linksma labai wub.gif
meska
O kodel dar balsuot neleidzia ar as visai tundra nieko nesusigaudau? doh.gif Juk jau ir terminas suejo...
mazikeo
juk nuo 20 d o siandein 19
Double Latte
QUOTE(meska @ 2007 06 19, 12:54)
O kodel dar balsuot neleidzia ar as visai tundra nieko nesusigaudau? doh.gif Juk jau ir terminas suejo...

Dar nesuėjo - terminas balsavimui bus po vidurnakčio mirksiukas.gif

QUOTE(Aurėja @ 2007 06 15, 08:14)
Nuotraukas į konkursą siųskite 2007 06 04 – 2007 06 19.
Už 5 labiausiai patikusias nuotraukas balsuosime 2007 06 20 – 2007 06 26.

Stebukle
QUOTE(Bulkute2 @ 2007 06 19, 12:40)
O man tai nuogi tevai juokingai atrodo...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

kodel?
Sapokliaka
QUOTE(Bulkute2 @ 2007 06 19, 12:40)
O man tai nuogi tevai juokingai atrodo...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

O kodel as nematau nei vieno NUOGO tevo ??? unsure.gif gal praziopsojau, kai buvo ikelta nuogaliu
hihihi.gif
lineva
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 06 19, 15:17)
O kodel as nematau nei vieno NUOGO tevo ???  unsure.gif  gal praziopsojau, kai buvo ikelta nuogaliu
hihihi.gif
*

Iki pusės nuogų yra biggrin.gif
latoya
Labai grazus abudu wub.gif
user posted image
Ingero
QUOTE(latoya @ 2007 06 19, 15:34)
Labai grazus abudu  wub.gif
*

Ir labai panašūs thumbup.gif
latoya
QUOTE(aakutee @ 2007 06 19, 14:40)
Ir labai panašūs thumbup.gif
*

aha biggrin.gif tikrai smile.gif
mazikeo
Man asmeniskai grazios tos nuotraukos, kurios darytos atsitiktinai, o ne pozuojant, tada daugiau tikrumo...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.