Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Rūkas
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Šelmė
Noreciau pasiteirauti, kokios nuomones butu apie varda Rūkas. Man jis šiuo metu yra pats gražiausias, bet aplinkiniams tai g.gif Taigi tiesiog idomi jusu nuomone.
P.S. tik nereikia piktu ispuoliu tongue.gif
Ridikute
Vardas toks keistas bet man visai nieko smile.gif Įdomus smile.gif
Hellga
aš sutinku su jūsų aplinkiniais - g.gif

šiaip, ir nuvalkioti vardai - neįdomu, ir tokie keisti, reikia auksinį viduriuką surasti 4u.gif

Kartais būna užsikablioji už kažką - o praeis keletą dienelių - ir pati apsigalvosite.
kastone
sutinku, kad reti ir originalus vardai-idomu, bet nesamoningi vardai-nei originalu, nei idomu schmoll.gif man sis vardas butent toks, bet kiek zmoniu, tiek ir nuomoniu 4u.gif 4u.gif
VITELI
QUOTE(kastone @ 2007 06 15, 11:02)
sutinku, kad reti ir originalus vardai-idomu, bet nesamoningi vardai-nei originalu, nei idomu  schmoll.gif  man sis vardas butent toks, bet kiek zmoniu, tiek ir nuomoniu  4u.gif  4u.gif
*

visiskai sutinku drinks_cheers.gif
joločka
Visai įdomiai skamba 4u.gif , jei yra vardas Vėjas, tai kodėl negali būti Rūkas g.gif
kastone
QUOTE(joločka @ 2007 06 15, 11:09)
Visai įdomiai skamba 4u.gif , jei yra vardas Vėjas, tai kodėl negali būti Rūkas g.gif
*

gali buti Vejas, Rukas, Lietus ir t.t.-taisykliu ta nustatanciu nera. bet man, pasakius tiesiai sviesiai, jie skmaba idiotiskai schmoll.gif atsiprasau temos autores, nenoriu jos izeisti 4u.gif parasiau tik savo nuomone mirksiukas.gif
*GAILĖ*
o man visai nieko tas Rūkas blush2.gif . savotiškas toks, bet tikrai nebjaurus biggrin.gif
SANTA
Man tai blink.gif doh.gif wacko.gif ...nu nejaugi nerandat normalesniu vardu doh.gif
Gytarė
Visai nieko. rolleyes.gif O dukrelė galėtų būti Ūkana. ax.gif
astike1966
Taip, vardas graziai ir idomiai skamba, ir pagoniskas toks bigsmile.gif

bet neaisku kaip suneliui patiktu toks vardas kai uzaugs ir vaikai pravardziuotu, skaudintu. Visgi labai gerai zinau dar viena panasu varda- musu senelis vardu
ŪKAS ir jam labai tinka thumbup.gif
vyšniux
QUOTE(astike1966 @ 2007 06 15, 18:20)
Taip, vardas graziai ir idomiai skamba, ir pagoniskas toks bigsmile.gif

bet neaisku kaip suneliui patiktu toks vardas kai uzaugs ir vaikai pravardziuotu, skaudintu. Visgi labai gerai zinau dar viena panasu varda- musu senelis vardu
ŪKAS  ir jam labai tinka thumbup.gif
*

Man Ūkas nepalyginamai grazesnis nei Rukas drinks_cheers.gif
HappyAngel
Tikrai ne pats blogiausias variantas, man visai patinka thumbup.gif
opium
QUOTE(Gytarė @ 2007 06 15, 18:10)
  O dukrelė galėtų būti Ūkana. ax.gif
*

thumbup.gif doh.gif lotuliukas.gif
Sophi
Rūkas – prastas vardas, mano nuomone. Kas toliau - Lietus, Sniegas? Kam tyčiotis iš savo vaikų ax.gif
HappyAngel
QUOTE(vijasta @ 2007 06 15, 18:09)
thumbup.gif  doh.gif  lotuliukas.gif
*

Nespamink rolleyes.gif

O toks vardas Ūkana iš tikrųjų yra ax.gif
Sophi
QUOTE(HappyAngel @ 2007 06 15, 19:32)
O toks vardas Ūkana iš tikrųjų yra  ax.gif

Žmonių fantazijoj dar ne to yra bigsmile.gif
SANTA
QUOTE(Gytarė @ 2007 06 15, 18:10)
Visai nieko. rolleyes.gif  O dukrelė galėtų būti Ūkana. ax.gif
*

biggrin.gif Debesuota ar Ūkanota doh.gif
Šypsenėlė24
Ydomu, bet savo vaikui tokio nedėčiau ax.gif
muminukas
gal visai ir nieko mirksiukas.gif
Lakūdra
net labai nepatinka schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Pangasija
vardas pakankamai idomus. nors skamba neiprastai, tikrai neigiamu emociju nekelia. simta kartu geriau negu koks Maiklas.
Kribuk
Na man tai nelabai šis vardas. Pats gamtos reiškinys rūkas man nepatinka, kažkaip nesmagu būna kai jis pasirodo... Gal dėl to ir vardas man nepatinka.
Meka Pinavija
schmoll.gif schmoll.gif man nepatinka
siena
Kai pagalvoji visai nieko vardas RŪKAS.Jau tikrai geriau negu koks pasiskolintas iš užsieninių filmų,bet savo vaikui tokio vardo neduočiau.........
Onora
šiaip man visai nieko pasirodė, bet pagalvojau, kaip kviesti, kaip kreiptis, tai iškar susišvietė: RŪKAI save žudai doh.gif

neee, savo vaiko taip nepavadinčiau schmoll.gif
Gytarė
QUOTE(HappyAngel @ 2007 06 15, 20:32)
O toks vardas Ūkana iš tikrųjų yra  ax.gif
*

Yra. 4u.gif Vienos pažįstamos dukrelė - Ūkana.

QUOTE(SANTA @ 2007 06 15, 20:40)
biggrin.gif Debesuota ar Ūkanota  doh.gif
*

Dargana. 4u.gif
gabi:)
O man toks vardukas visai nieko.Tikrai nera bjaurus ar idiotiskas
*Jalta*
Labai nepatinka. schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Isila
Galvojau galvojau, kartojai kartojau ir nusprendžiau. Man vis dėlto nepatinka. Kažkas ne taip, nelimpa prie širdies toks vardas. Kažkuo tarsi atstumia, atrodo toks liūdnas. Galbūt painios su Roku. Ir asociacija su gamtos reiškiniu. Žodžiu, ne.

Nors Vėjas man labai patinka.
Juračiuks
Gal tada ir Pelėsis, Šarmas, Priešpilnis ax.gif .Na nežinau, ar nėra normalių vardų, mamos.Na ,gal man vienai čia taip g.gif .Nepykit labai 4u.gif
Pangasija
QUOTE(Isila @ 2007 06 15, 21:25)
Galvojau galvojau, kartojai kartojau ir nusprendžiau. Man vis dėlto nepatinka. Kažkas ne taip, nelimpa prie širdies toks vardas. Kažkuo tarsi atstumia, atrodo toks liūdnas. Galbūt painios su Roku. Ir asociacija su gamtos reiškiniu. Žodžiu, ne.

Nors Vėjas man labai patinka.
*

man atrodo, kad pripratimo reikalas. Vejas labiau iprasta, bet va man kazko asocijuojasi su nusisnekanciu zmogum (nu kuris "kalba vejus").

o del gamtos reiskiniu -- juk yra Audra, Audrius, Audrys. nors is tikruju labai nemalonus daiktas ta audra.
PONIUTE
QUOTE(Juračiuks @ 2007 06 15, 23:35)
Gal tada ir Pelėsis, Šarmas, Priešpilnis  ax.gif .Na nežinau, ar nėra normalių vardų, mamos.Na ,gal man vienai čia taip  g.gif .Nepykit labai  4u.gif
*

SUPER KOMENTARAS lotuliukas.gif thumbup.gif

Na nesuprantu kas darosi g.gif g.gif g.gif kuo toliau tuo protingiau g.gif schmoll.gif blink.gif Užėjo mada,kuo durnesnis vardas- tuo mandresnis --ALE RETAS blink.gif blink.gif
juodaplauke_ilgakase
Man nepatinka, o nepatinka, nes yra keli minusiukai šiam vardui, kurie man labai dideli atrodo. ax.gif Pats vardo skambėjimas man patiktų bigsmile.gif. Bet:
1.kaip jau minėjo, kreiptis reikėtų Rūkai (sve žudai automatiškai man lendą į galvą)
2.ir vėl apie rūkalus... paauglystėje tikrai vardą jaunuoliai tapatins su jais sad.gif berniukui bus nesmagu sad.gif
3.vardas labai retas, gal ir gerai, bet ji reikės po kelis kartus kartoti prisistatant, nes jis retas ir panašus į vardą Rokas, tai irgi žmonės gali ne taip girdėti
4.o čia skonio reikalas, bet rūko nemėgtų labai, patekom kažkada į avariją per rūką ir labai mašiną sudaužėm, laimei nesusižalojome, bet aišku tai, kad rūko nepakenčiam ax.gif
Niutsi
QUOTE(juodaplauke_ilgakase @ 2007 06 16, 12:51)
Man nepatinka, o nepatinka, nes yra keli minusiukai šiam vardui, kurie man labai dideli atrodo.  ax.gif  Pats vardo skambėjimas man  patiktų bigsmile.gif. Bet:
1.kaip jau minėjo, kreiptis reikėtų Rūkai (sve žudai automatiškai man lendą į galvą)
2.ir vėl apie rūkalus... paauglystėje tikrai vardą jaunuoliai tapatins su jais sad.gif berniukui bus nesmagu sad.gif
3.vardas labai retas, gal ir gerai, bet ji reikės po kelis kartus kartoti prisistatant, nes jis retas ir panašus į vardą Rokas, tai irgi žmonės gali ne taip girdėti
4.o čia skonio reikalas, bet rūko nemėgtų labai, patekom kažkada į avariją per rūką ir labai mašiną sudaužėm, laimei nesusižalojome, bet aišku tai, kad rūko nepakenčiam  ax.gif
*

Aš visiškai drinks_cheers.gif Ir dar galiu 5 punktuką pridėt, bet čia irgi skonio reikalas: man nepatinka vardai, kurie yra gamtos reiškiniai, medžiai, upių, miestų pavadinimai ir panašiai. Yra tik keli šios kategorijos vardai, kurie man gražūs dėl vienos ar kitos priežasties, tačiau dauguma tokiu vardu man schmoll.gif Bet čia labai subjektyvu, ir visai nereiškia, kad jie yra blogi 4u.gif
Laurulka
Nu ne, man visai schmoll.gif Kaip Pūkas lotuliukas.gif blush2.gif Neimkyt giliai į širdį, bet man Rūkas doh.gif
light blue
schmoll.gif dar pagalvokit kitokius variantus. bijau, kad paaugus kiti vaikai gali labai negražiai pravardžiuoti, na viena neminėtina kūno vieta sad.gif dar pagalvokit, o šiaip palaukit, kol gims mirksiukas.gif nes mūsų parinktas vardas visai nebelipo gimusiai lėlytei smile.gif todėl reiks kitą gamintis, gal jai tiks lotuliukas.gif Sėkmės apsisprendimuose 4u.gif
SUNO
Kas cia per vardas Rūkas nesamone kazkokia. doh.gif lotuliukas.gif
Tikrai kad vertetu pagalvot apie kitus variantus nes vardas tikrai negrazus,mano nuomone. schmoll.gif
doviliuke21
As uz Jori wub.gif
grange
g.gif keistas vardas, bet nepatinka. Neduočiau tokio schmoll.gif
xena
QUOTE(Ievute10 @ 2007 06 15, 10:34)
Noreciau pasiteirauti, kokios nuomones butu apie varda Rūkas. Man jis šiuo metu yra pats gražiausias, bet aplinkiniams tai g.gif Taigi tiesiog idomi jus//u nuomone.
P.S. tik nereikia piktu  ispuoliu tongue.gif
*

Skamba graziai, ir prasme subtili. Bet kyla asociacija su rukymu smile.gif
O siaip - kam klausti? gi zinai kad sulauksi IR blogu atsiliepimu.. jei taip patinka vardas - saugok ji, nereikia tiek daug neigiamu emociju aplink ji...
keiraxxx
kiekvienas vardą turi rinktis kokį jis nori, ir per daug nesukti galvos į kitų nuomonę, bet svarbiausia reikia pagalvoti tik apie tą vaikelį ar jis neišgyvens dėl savo vardo darželyje, mokykloje ir pan. g.gif
nes mano nuomone vardas su tiesiogine reikšme yra labai ir rizikingas, nes jei užaugęs vyras , Vėjas- bus lėtas žmogus, o Ąžuolas - mažiukas, ir laibas, tai visi tik nugirdę šyptels. Rūkas - man asmeniškai, bet čia tik subjektyvi nuomonė "apsiblausęs" toks atrodo, net nežinau kaip išreikšti. nors vardo skambesys gražus, bet reikšmė ne blush2.gif
nmante
na nelabai sis vardas.
GieNa
Nėra pats baisiausias vardas, kurį čia teko išgirsti, bet savo vaikelio šitaip nevadinčiau schmoll.gif blush2.gif
Šelmė

Dekui uz Jusu nuomones.
Gerai, kad isdrisau pasiteirauti, nes pvz. man jis niekaip nesiasocijavo su rūkymu. (tik su gamtos reiškiniu).
Taip pat man tai atrodo tvirtas, stiprus vardas, bet kazkuriai is Jusu jis kaip tik siejasi su apsiblausimu.
Yra apie ka pamastyti, smile.gif
Šiaučiūnienė
Keistas, bet gražus vardas. Bet aš, tiesą sakant, pradedu ilgėtis senų lietuviškų vardų. Man pats gražiausias berniuko vardas - Jonas. 4u.gif
dmu
QUOTE(Šiaučiūnienė @ 2007 06 18, 14:06)
Keistas, bet gražus vardas. Bet aš, tiesą sakant, pradedu ilgėtis senų lietuviškų vardų. Man pats gražiausias berniuko vardas - Jonas.  4u.gif
*

kad Jonas - ne lietuviškas vardas... jis hebrajiškas...
Šiaučiūnienė
Oi. Tikrai. blush2.gif Bet... Kiek Jonų Lietuvoje pažįsti? bigsmile.gif
kamileh
O man labai gražus, toks vyriškas ir paslaptingas mirksiukas.gif
Aš patarčiau neklausyt tų aplinkinių irnesakyk.gif
Dajevu
Savotiškas, savo vaikui tokio neduočiau rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.