P.S. tik nereikia piktu ispuoliu
Noreciau pasiteirauti, kokios nuomones butu apie varda Rūkas. Man jis šiuo metu yra pats gražiausias, bet aplinkiniams tai
P.S. tik nereikia piktu ispuoliu
Vardas toks keistas bet man visai nieko
aš sutinku su jūsų aplinkiniais -
šiaip, ir nuvalkioti vardai - neįdomu, ir tokie keisti, reikia auksinį viduriuką surasti Kartais būna užsikablioji už kažką - o praeis keletą dienelių - ir pati apsigalvosite.
sutinku, kad reti ir originalus vardai-idomu, bet nesamoningi vardai-nei originalu, nei idomu
Visai įdomiai skamba
QUOTE(joločka @ 2007 06 15, 11:09) gali buti Vejas, Rukas, Lietus ir t.t.-taisykliu ta nustatanciu nera. bet man, pasakius tiesiai sviesiai, jie skmaba idiotiskai
o man visai nieko tas Rūkas
Man tai
Visai nieko.
Taip, vardas graziai ir idomiai skamba, ir pagoniskas toks
bet neaisku kaip suneliui patiktu toks vardas kai uzaugs ir vaikai pravardziuotu, skaudintu. Visgi labai gerai zinau dar viena panasu varda- musu senelis vardu ŪKAS ir jam labai tinka QUOTE(astike1966 @ 2007 06 15, 18:20) Taip, vardas graziai ir idomiai skamba, ir pagoniskas toks bet neaisku kaip suneliui patiktu toks vardas kai uzaugs ir vaikai pravardziuotu, skaudintu. Visgi labai gerai zinau dar viena panasu varda- musu senelis vardu ŪKAS ir jam labai tinka Man Ūkas nepalyginamai grazesnis nei Rukas
Tikrai ne pats blogiausias variantas, man visai patinka
Rūkas prastas vardas, mano nuomone. Kas toliau - Lietus, Sniegas? Kam tyčiotis iš savo vaikų
QUOTE(HappyAngel @ 2007 06 15, 19:32) O toks vardas Ūkana iš tikrųjų yra Žmonių fantazijoj dar ne to yra
Ydomu, bet savo vaikui tokio nedėčiau
gal visai ir nieko
net labai nepatinka
vardas pakankamai idomus. nors skamba neiprastai, tikrai neigiamu emociju nekelia. simta kartu geriau negu koks Maiklas.
Na man tai nelabai šis vardas. Pats gamtos reiškinys rūkas man nepatinka, kažkaip nesmagu būna kai jis pasirodo... Gal dėl to ir vardas man nepatinka.
Kai pagalvoji visai nieko vardas RŪKAS.Jau tikrai geriau negu koks pasiskolintas iš užsieninių filmų,bet savo vaikui tokio vardo neduočiau.........
šiaip man visai nieko pasirodė, bet pagalvojau, kaip kviesti, kaip kreiptis, tai iškar susišvietė: RŪKAI save žudai
neee, savo vaiko taip nepavadinčiau
O man toks vardukas visai nieko.Tikrai nera bjaurus ar idiotiskas
Labai nepatinka.
Galvojau galvojau, kartojai kartojau ir nusprendžiau. Man vis dėlto nepatinka. Kažkas ne taip, nelimpa prie širdies toks vardas. Kažkuo tarsi atstumia, atrodo toks liūdnas. Galbūt painios su Roku. Ir asociacija su gamtos reiškiniu. Žodžiu, ne.
Nors Vėjas man labai patinka.
Gal tada ir Pelėsis, Šarmas, Priešpilnis
QUOTE(Isila @ 2007 06 15, 21:25) Galvojau galvojau, kartojai kartojau ir nusprendžiau. Man vis dėlto nepatinka. Kažkas ne taip, nelimpa prie širdies toks vardas. Kažkuo tarsi atstumia, atrodo toks liūdnas. Galbūt painios su Roku. Ir asociacija su gamtos reiškiniu. Žodžiu, ne. Nors Vėjas man labai patinka. man atrodo, kad pripratimo reikalas. Vejas labiau iprasta, bet va man kazko asocijuojasi su nusisnekanciu zmogum (nu kuris "kalba vejus"). o del gamtos reiskiniu -- juk yra Audra, Audrius, Audrys. nors is tikruju labai nemalonus daiktas ta audra.
Man nepatinka, o nepatinka, nes yra keli minusiukai šiam vardui, kurie man labai dideli atrodo.
1.kaip jau minėjo, kreiptis reikėtų Rūkai (sve žudai automatiškai man lendą į galvą) 2.ir vėl apie rūkalus... paauglystėje tikrai vardą jaunuoliai tapatins su jais 3.vardas labai retas, gal ir gerai, bet ji reikės po kelis kartus kartoti prisistatant, nes jis retas ir panašus į vardą Rokas, tai irgi žmonės gali ne taip girdėti 4.o čia skonio reikalas, bet rūko nemėgtų labai, patekom kažkada į avariją per rūką ir labai mašiną sudaužėm, laimei nesusižalojome, bet aišku tai, kad rūko nepakenčiam QUOTE(juodaplauke_ilgakase @ 2007 06 16, 12:51) Man nepatinka, o nepatinka, nes yra keli minusiukai šiam vardui, kurie man labai dideli atrodo. 1.kaip jau minėjo, kreiptis reikėtų Rūkai (sve žudai automatiškai man lendą į galvą) 2.ir vėl apie rūkalus... paauglystėje tikrai vardą jaunuoliai tapatins su jais 3.vardas labai retas, gal ir gerai, bet ji reikės po kelis kartus kartoti prisistatant, nes jis retas ir panašus į vardą Rokas, tai irgi žmonės gali ne taip girdėti 4.o čia skonio reikalas, bet rūko nemėgtų labai, patekom kažkada į avariją per rūką ir labai mašiną sudaužėm, laimei nesusižalojome, bet aišku tai, kad rūko nepakenčiam Aš visiškai
Nu ne, man visai
Kas cia per vardas Rūkas nesamone kazkokia.
Tikrai kad vertetu pagalvot apie kitus variantus nes vardas tikrai negrazus,mano nuomone.
As uz Jori
QUOTE(Ievute10 @ 2007 06 15, 10:34) Noreciau pasiteirauti, kokios nuomones butu apie varda Rūkas. Man jis šiuo metu yra pats gražiausias, bet aplinkiniams tai P.S. tik nereikia piktu ispuoliu Skamba graziai, ir prasme subtili. Bet kyla asociacija su rukymu O siaip - kam klausti? gi zinai kad sulauksi IR blogu atsiliepimu.. jei taip patinka vardas - saugok ji, nereikia tiek daug neigiamu emociju aplink ji...
kiekvienas vardą turi rinktis kokį jis nori, ir per daug nesukti galvos į kitų nuomonę, bet svarbiausia reikia pagalvoti tik apie tą vaikelį ar jis neišgyvens dėl savo vardo darželyje, mokykloje ir pan.
nes mano nuomone vardas su tiesiogine reikšme yra labai ir rizikingas, nes jei užaugęs vyras , Vėjas- bus lėtas žmogus, o Ąžuolas - mažiukas, ir laibas, tai visi tik nugirdę šyptels. Rūkas - man asmeniškai, bet čia tik subjektyvi nuomonė "apsiblausęs" toks atrodo, net nežinau kaip išreikšti. nors vardo skambesys gražus, bet reikšmė ne
na nelabai sis vardas.
Nėra pats baisiausias vardas, kurį čia teko išgirsti, bet savo vaikelio šitaip nevadinčiau
Dekui uz Jusu nuomones. Gerai, kad isdrisau pasiteirauti, nes pvz. man jis niekaip nesiasocijavo su rūkymu. (tik su gamtos reiškiniu). Taip pat man tai atrodo tvirtas, stiprus vardas, bet kazkuriai is Jusu jis kaip tik siejasi su apsiblausimu. Yra apie ka pamastyti,
Keistas, bet gražus vardas. Bet aš, tiesą sakant, pradedu ilgėtis senų lietuviškų vardų. Man pats gražiausias berniuko vardas - Jonas.
Oi. Tikrai.
O man labai gražus, toks vyriškas ir paslaptingas
Aš patarčiau neklausyt tų aplinkinių
Savotiškas, savo vaikui tokio neduočiau
|