Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar vaikštot "ant galų pirštų" kai vaikas miega?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
mikki
musu sunelis dar mazas,tai miega prie visokiu garsu.kai kietai iminga tai sunkiai prizadinam valgymui,o garsu isviso negirdi biggrin.gif diena kai nuvargsta tai uzmiega ir kai indais barskinu plaudama ir tvarkausi.Vakare migdom tyloj,nes pavarge bunam ir norim kad migdytusi greiciau. tongue.gif
Vilsen
vaikščiojau susu pirmu vaikučiu,nu jau kai gimė dukrytė pasakiau sau,kad tikrai to nebus.Taip ir yra niekas ant pirštu galiuku nevaikšto thumbup.gif
Perla=)
Kai vaikai miega, tikrai nevaikstom ant pirstu galu, aisku, stengiames siek tiek tyliau elgtis, nei iprastai, bet namie visiskos tylos tikrai nebuna.Nuo pirmu dienu, kai sunelius parsivezem namo, stengemes viska daryti siek tiek garsiau, kad vaikai nebijotu triuksmo, tad dabar kad ir sveciu pas mus buna, kad ir tvarkausi kambarius, mazyliai kuo ramiausiai miega
Bahama mama
o mes, deja, tikrąja to žodžio prasme vaikštom ant pirštų galų, kai mažasis miega. Su pirmagimiu to nebuvo, galėjom jam miegant sienas gręžt, o šįkart viskas kitaip. Mažasis jau nuo pat gimimo labai jautrus garsams, nuo menkiausio garselio krūpčioja ir pabunda doh.gif . Bandėm pratint prie šiokio tokio triukšmo, palikt televizorių įjungtą, kai jis miega, bet nieko nepadėjo. Tai dabar vakare, kai jis užmiega nakčiai, jei norim pažiūrėt televizorių, einam į kitą kambarį, nors galėtume miegamajame žiūrėt. Sunku, kai vaikas toks jautrus, jis net lauke dėl triukšmo visai nemiega, kaip kiti vaikai. Bet ką padarysi, tikiuosi, laikui bėgant išaugs ax.gif
Mylimukas
QUOTE(jurk @ 2007 08 22, 12:55)
o mes, deja, tikrąja to žodžio prasme vaikštom ant pirštų galų, kai mažasis miega. Su pirmagimiu to nebuvo, galėjom jam miegant sienas gręžt, o šįkart viskas kitaip. Mažasis jau nuo pat gimimo labai jautrus garsams, nuo menkiausio garselio krūpčioja ir pabunda  doh.gif . Bandėm pratint prie šiokio tokio triukšmo, palikt televizorių įjungtą, kai jis miega, bet nieko nepadėjo. Tai dabar vakare, kai jis užmiega nakčiai, jei norim pažiūrėt televizorių, einam į kitą kambarį, nors galėtume miegamajame žiūrėt. Sunku, kai vaikas toks jautrus, jis net lauke dėl triukšmo visai nemiega, kaip kiti vaikai. Bet ką padarysi, tikiuosi, laikui bėgant išaugs  ax.gif
*

Ir pas mus taip pat. Dukra kai augo tai jai jokie garsai netrukdydavo. O antrasis jautriai reaguoja į garsus, į triukšmą, šiaip nuo garso krūpčioja. Mes tai irgi stengiamės elgtis tyliau kiek įmanoma, nes gaila mažiuko. O aš manau, kad ateis laikas ir išaus.
...o dar skaičiau, kad kai labai krūpčioja ir jautriai reaguoja į garsus, rekomenduojama maitinančiai mamytei pagerti magnio.
sandriux
mum TV netrukdo, bet kitoks bildesys, nors ir menkas - prikelia, todel vaikstom ant pirstu galu
anileva
mes kaip kada, kartais triuksmaujam kaip reikalas, pvz sveciu turim ar patys kur nors iseje, tai ir muzika ir pan, o kartais, kai miega jautriau, tai stengiames tyliau apseiti.siaip nuo pat gimimo pratinau prie garsu, nes yra diena kai dayg kas girdisi ir yra naktis, tikrojo miegojimo laikas, kada tyla.
gaila kad ne su visais vaikuciais taip galima 4u.gif
paklydusi_siela
Kai gime pirmagimis tai iskart pamaciau kad prie triuksmo nieko nebus. Galu gale nutiko tai kad vaikui uzmigus net kvepuot bijojom. Seneliai visom keturiom kratesi anuko, sakydavo kad uzmigus net laikrascio paskaityt negali, menkiausias snaresys ir vaikui isterika. Lauke masina sukaukia ir isterika. Kaimynai muzika klausosi tai jau ir mums isterika. Gelbedavomes tik tada kai neurologe valerijono migsturas israsydavo. Bet tai buvo ne iseitis. Tik 10men issireikalavau masazu. Tada ir vaikas jau i diena miegodavo bent valanda kita.

O su jauneliu ir dabar net turiu problema. Nuo gimimo iprates prie triuksmo ir vyresnelis triuksmauja o gyvenam vieno kambario bute. Ir svarbiausia iki siol uzmiega tik prie televizoriaus, o kai isjungiu tai jis nubunda. Taip puse nakties turi but ijungtas televizorius ar radija
saratukas
Iki 2 men buvo viskas gerai, bet po to nuo menkiausio garso prabunda. Lauke taip pat sunkai uzmiego, vaziuojam kur ramesnes vieteles paieskoti.
piene78
Tenka vaikscioti ant pirstu galu, jei norisi, bent kiek laiko skirti sau, nes vaikelis labai jautriai miega
Aprile
Nuo pat gimimo sūnytis buvo labai jautrus, ne tik garsams bet ir šviesai. Krūpčiodavo nuo kiekvieno šlamesio, kai miegodavo tekdavo lengvai suvystiti rankytes, kad nuo savo kruptelėjimo neišsigąstu. Oi kaip pergyvenau nejau toks jautrus ir liks verysad.gif Tačiau laikui bėgant priprato prie visokiausių garsų. Bet jo ramus miegas yra šventas dalykas mūsų namuose blush2.gif
princesa
Iki trijų mėn ir siurblį jungdavau ir tarkuodavau bulves, bet kai pradėjo reaguot į garsus ir pabudinėt dėl triukšmo, tai ir netriukšmauju. Mane tėvai taip auklėjėjo, kad reikia gerbt kito žmogaus miegą. Tai aš taip ir darau. kodėl mano vaikas turi pabusti nuo mano triukšmų ir būt paskui irzlus ir neišsimiegojęs, jei aš galiu tuo laiku pabūt tyliai ir leist jam pamiegot tiek kiek reikia JAM. Ir nesąmonė didžiausia pratinimas miegot prie triukšmo, nes vyresnėlis kai paaugo, kuo puikiausiai nusikalęs miega prie triukšmo. Aišku čia ne aš triukšmauju biggrin.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(wikonda @ 2007 08 26, 21:05)
Bet jo ramus miegas yra šventas dalykas mūsų namuose  blush2.gif

drinks_cheers.gif pagarba jums, nes tikrai yra mažai tėvų, kurie taip sako ir ištikrųjų gerbia savo vaikus nuo gimimo. Tokiose šeimose ir vaikiukai nuo gimimo to mokomi mirksiukas.gif
Mazhylja
as vaikstau kaip visada,manoji jei miega tai jos nieks nepakels lotuliukas.gif nors anksciau buvo problemu kad reikejo vaiksciot ant pirstu galu bet gal isaugom is to amziaus,db 10men ir miegam puikiausiai,net tvarkytis galiu ramiai smile.gif
Miegaliuke S
aS NEVAIKSTAU wub.gif
gedrule
na niekad nereikejo vaikscioti ant pirstu galiuku kai vaikas miega, bet ir negarsiau nei paprastai ax.gif kad pas mus iprastas triuksmas tv, muzika, langas praviras tai vel sioks toks garsas, kazkaip specialiai neteko kelt triuksmo kad prie jo miegotu ax.gif
Atisa
diena mes miegam labai jautriai, todel stengiuosi labai netriuksmauti, nes manoji tuoj atsibunda doh.gif O kai uzmigdau vakare nakciai, tai galima nors ir su dulkiu siurbliu aplink vaiksciot, miegam kaip uzmusti thumbup.gif
Kleckutė
Mes nevaikštom "ant galų pirštų" kaip miega mūsų pipiras. Nuo gimimo pratinom prie garsų. Būdavo miega mes kalbam kaip kalbėje, nemažinam tono, žiūrim televizoriu, klausomes muzikos. Taigi sūnutis priprato prie visų garsu ir gerai miega.
Linute22
stengiuosi vaikscioti kuo ramiua, kad nepabustu, noriu visada kad kuo ilgiau pamiegotu, nes dienos metu miega labai mazai, kelis kart po kokia 15 min.
makalaika
niekada nevaiksciojau ir nevaiksciosiu ant pirstu galu kai vaikas miega schmoll.gif nes po to vaikui bus labai sunku, bet koks triuksmas ir vaikas nebemiegos. nereik pratinti mano nuomone nuo mazens prie siltnamio salygu. na bet cia tik mano nuomone. mano abu vaikai jei nori miego uzmiega prie bet kokio surmulio.
neringute22
na o mes vaikstom ant pirstu galiuku, nes miegam visi viename kambaryje ax.gif manau kad vaikas turi miegoti tyloje, tad jei neturi atskiro kambario, ar dar negali miegoti jame, tai reiketu kuo tyliau elgtis!

na aisku kad vaikas noredamas labai miegot uzmigs ir triuksme, kiti ir muzika duoda nerealiai daznai ir garsiai prie vaiko, jie pripranta , bet ar tai normalu?

user posted image

Papildyta:
QUOTE(-Linute- @ 2008 04 21, 10:42)
diena mes miegam labai jautriai, todel stengiuosi labai netriuksmauti, nes manoji tuoj atsibunda  doh.gif  O kai uzmigdau vakare nakciai, tai galima nors ir su dulkiu siurbliu aplink vaiksciot, miegam kaip uzmusti  thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(princesa @ 2007 08 27, 14:59)
Iki trijų mėn ir siurblį jungdavau ir tarkuodavau bulves, bet kai pradėjo reaguot į garsus ir pabudinėt dėl triukšmo, tai ir netriukšmauju. Mane tėvai taip auklėjėjo, kad reikia gerbt kito žmogaus miegą. Tai aš taip ir darau. kodėl mano vaikas turi pabusti nuo mano triukšmų ir būt paskui irzlus ir neišsimiegojęs, jei aš galiu tuo laiku pabūt tyliai ir leist jam pamiegot tiek kiek reikia JAM. Ir nesąmonė didžiausia pratinimas miegot prie triukšmo, nes vyresnėlis kai paaugo, kuo puikiausiai nusikalęs miega prie triukšmo. Aišku čia ne aš triukšmauju  biggrin.gif  ax.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif  pagarba jums, nes tikrai yra mažai tėvų, kurie taip sako ir ištikrųjų gerbia savo vaikus nuo gimimo. Tokiose šeimose ir vaikiukai nuo gimimo to mokomi  mirksiukas.gif
*

labai labai pritariu drinks_cheers.gif
Treciadiene
Mano sūnelis užmiega ir prie triukšmo, ir tyloje. Ant pirštų galų nevaikštau, tačiau stengiuosi per duag ir netriukšmauti.
tali3
O man tenka vaiksciot ant pirstu galu,nes kitaip nemiega,vos tik ka isgirsta ir vsio miegai baigesi,tai diena sia problema isprendziau - migdau balkone,grynas oras daro savo thumbup.gif Bet nakti tai kenciam verysad.gif
AGORIA
na mes niekada nesistengem patyliukais buti, nes negerai vaika pripratinti prie tylos,sako paskui gali diena su naktim sumaisyti. Na nebent buna labai suirzes ir sunkiai sekasi uzmigti pries nakti, tuomet taip.Tada stengemes neprizadinti kol giliau imigs smile.gif
pelkių Monas
Ant pirstu galu nevaikstau, bet ir netriuksmauju. Visgi jeigu zmogus miega, nevalia triuksmaut ax.gif
Grigė
Kaip peles nesedim, bet ir nesidauzom smile.gif
giedrezu
mes tai stengiamės tyliau pabūti, bet nevisada taip išeina. smile.gif O jei miega lauke tai nelabai kas trukdo, nors visko būna.
eiwile
Nevaikstau ant pirstu galu,vaikas turi priprasti prie ivairiu garsu,bet ir netriuksmauju,ypac jei miega stengiuosi dirbti tyliau ax.gif
Dovidenija
Pirmus menesius tai miegodavo salia sau patenkintas ir i joki triuksmeli nereguodavo. Bet paskui pradejo blogai miegoti ir jeigu kas garsiau ka padarydavo prabusadvo. Del to dabar esam priversti vaikscioti ant pirstu galu, kad tik pamiegotu ax.gif
Preila
Yra vyresnis broliukas,tai mums kažkaip labai tyliai neišeina pabūti,bet labai stipriai nereguoja į esančius pašalinius garsus schmoll.gif
Cukraus pudra
tikrai nevaikštom schmoll.gif jei reikia vaikui miegant ir TV įsijungiam
Loriete
Dienos metu tai labai nesilaikom - darom viska iprastai. Ji nereaguoja i iprastus garsus, kaip telikas, radijas, indai, ar kaimyno burzgianti zoliapjove, bet sureaguoja is karto jei garsas saizus ar naujas negirdetas pries tai. Na o nakti stengiames kad butu ramiau nei diena, bet ne ideali tyla - juk visko buna blush2.gif
Breira
na nevaikštom ant pirštų galų,bet pakankamai tyliai būnam, vis norisi,kad ilgiau pamiegotų blush2.gif
pradingau
dabar mane jus biski apraminote. nes gyvename vieno kambario bute. jis bendras su virtuve. ir sutartis iki vasario menesio.jau bus gimes maziukas. tai labai neramu.kaip jis reagus i visus triuksmus.ka reikes daryti.ar tyleti visada?kad jis tik neprabustu.kaip elgtumetes mano situacijoje? ar tiesiog taip tragiskai nereaguoti?
neringute22
QUOTE(pradingau @ 2008 04 27, 21:42)
dabar mane jus biski apraminote. nes  gyvename vieno kambario bute. jis bendras su virtuve. ir sutartis iki vasario menesio.jau bus gimes maziukas. tai labai neramu.kaip jis reagus i visus triuksmus.ka reikes daryti.ar tyleti visada?kad jis tik neprabustu.kaip elgtumetes mano situacijoje? ar tiesiog taip tragiskai nereaguoti?
*

labai negerai kad vaikutis augs tokioj aplinkoj,viena skambarys su bendra virtuve doh.gif man buvo panasi situacija, bet iki mazylio gimimo susitvarkem kad bent jau atskirai kambarys nuo virtuves butu smile.gif tad pe diena spraktiskai virtuvej gyvenu, cia kompas mirksiukas.gif ,kad tik mazylio netrukdyciau. seimai jau 2k. buto reikia! ax.gif o jei galimybiu nera, tai bent vieno
yolitux
Manoji Emilija nuo pat gimimo labai jautriai reaguoja i bet kokius garsus, tik kas sukalbedavo ar nusikosedavo - tuoj krupteli is isgascio ir atsibunda, tai nori nenori laikomes tyliai, kad tik vaikas pamiegotu ir ramus butu, mama sake as ir tokia buvau - matyt i mane atsigime smile.gif
Eglužė20
Manoji nuo pat gimimo nebuvo pratinama prie tylos schmoll.gif Kad ir kokie garsai sklisdavo ji net neprabusdavo schmoll.gif Na o dabar siek tiek tylos prisilaikom,bet tikrai ne visai ant pirstu galu vaikstom mirksiukas.gif
alisa1
Nuo pat gimimo vaikiukus pratinau prie pašalinių garsų - televizoriaus,mūsų pačių pokalbių..Niekada nesilaikydavom visiškos tylos ir ramybės schmoll.gif ,aišku,proto ribose.Ir dabar mažoji greitai užmiega mums žiūrint kokį filmą ar bendraujant tarpusavyje. Net išgirdus durų skambutį nė nesukruta mirksiukas.gif
yolitux
manau vaikai kaip ir suaugusieji - vieni miega kieciau, kiti labai jautriai viska girdi aplinkui - ir cia nepripratinsi nei prie tylos, nei prie triuksmo - jau igimtas miego gilumas yra smile.gif
Jolanta.r
nuo pat gimimo vaika pratinau prie garsu. ir dabar kai miega palieku ijungta TV ar radija, kad nemiegotu visiskoje tyloje.
skotija
QUOTE(alisa1 @ 2008 04 29, 12:58)
Nuo pat gimimo  vaikiukus pratinau prie pašalinių garsų - televizoriaus,mūsų pačių pokalbių..Niekada nesilaikydavom visiškos tylos ir ramybės  schmoll.gif ,aišku,proto ribose.Ir dabar mažoji greitai užmiega mums žiūrint kokį filmą ar bendraujant tarpusavyje. Net išgirdus durų skambutį nė  nesukruta  mirksiukas.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
tas pats ir su manaja, televizorius, radijas, sunaus snekejimas rolleyes.gif , miegos nors ir ka rolleyes.gif
prekestolen
Sūnus gerai miegodavo- nors būgnu mušk- niekas neveikdavo. Tai ir TV žiūrėdavom ir kalbėdavome nepašnibždomis.
Dukrytė miega jautriau, tai nori nenori- jungiu telikus ir tildau šeimyną, nes nuo didesnio šurmulio pabunda.
gievka
mazoji labai retai miega tyloje.... 4u.gif ir kuo tyliau tuo prasciau miega... tai kad nesistengiu kad butu tylu... 4u.gif
*Elmyra*
Su mūsų panele įvairiai, kartais jai ir musė prazvimbia ir atsibunda, o kartais ir kokia mašina kiauru glušu pravažiuoja ir nieko miega toliau lotuliukas.gif pastebėjau, kad miego pradžioje ir pabaigoje miega jautriausiai, stengiamės nesilaikyti labai jau tyliai, gyvename priemiestyje, tad jai yra įprasti gamtos garsai, šunų lojimas, šalia esančios futbolo aikšteje sklindantys šūksniai, vakare užmiega prie veikiančio televizoriaus, bet kai dygsta dantys ir yra labai pavargusi miega jautriau, na kaip ant pirštų galų nevaikštau, bet esu toks žmogus kuris gerbia kito asmens miega, tad stengiuosi apsieiti tyliai ir man nesvarbu kas miega dukra ar vyras rolleyes.gif
*ssuzzi*
Na o mes kartais ir vaikstom ant pirstu galu doh.gif tiesiog priklauso nuo situacijos biggrin.gif
dygle
Aš pritariu tai nuomonei,kad miego gilumas yra individualus, matyt, priklauso nuo nervų sistemos. Mano pirmasis gimdymas buvo labai komplikuotas, vaikutis labai jautrus, rėksniukas, tad stengdavomės duoti pamiegoti, apsieidavome tyliai. Jis net nemiegodamas bijojo didelio garso, pvz., siurblio ūžimo. Antrasis gimdymas buvo normalus, tad ir vaikutis ramesnis. Kai norėdavo miego, kad ir patrankos šaudytų, neprikelsi, kai nenori ar kas nors ne taip, gali supti, tyliai migdyti, vis tiek nemiegos...
JO/NE
QUOTE(Galvojanti @ 2008 05 07, 18:50)
Su mūsų panele įvairiai, kartais jai ir musė prazvimbia ir atsibunda, o kartais ir kokia mašina kiauru glušu pravažiuoja ir nieko miega toliau  lotuliukas.gif  pastebėjau, kad miego pradžioje ir pabaigoje miega jautriausiai, stengiamės nesilaikyti labai jau tyliai, gyvename priemiestyje, tad jai yra įprasti gamtos garsai, šunų lojimas, šalia esančios futbolo aikšteje sklindantys šūksniai, vakare užmiega prie veikiančio televizoriaus, bet kai dygsta dantys ir yra labai pavargusi miega jautriau, na kaip ant pirštų galų nevaikštau, bet esu toks žmogus kuris gerbia kito asmens miega, tad stengiuosi apsieiti tyliai ir man nesvarbu kas miega dukra ar vyras  rolleyes.gif
*

drinks_cheers.gif man ir kazkaip savaime iseina tyliau buti, nesvarbu ar vaikai, ar suauge miega smile.gif Jei buna sveciu, kalba garsiai, o ji demesio nelabai kreipia, bet labai reguoja i seses balsa, ypac juoka rolleyes.gif Atrodo netaip jau garsiai pakrizena, o ta jau ir akis pastacius doh.gif

Papildyta:
Dabar dar susimasciau del to pratinimo prie triuksmo.. Pagalvojau, kad as tai niekaip negaliu uzmigt tyloje. Na bent tv turi but ijungtas doh.gif Ir nakti jei pabundu, tai tv isijungiu, kad vel uzmigciau doh.gif O vyra tai zudo, jis su tv miegot negali, jam ramybes reik rolleyes.gif Reiks mamos paklaust ar pratino mane prie triuksmo biggrin.gif
Laura_online
QUOTE(eiwile @ 2008 04 25, 12:26)
Nevaikstau ant pirstu galu,vaikas turi priprasti prie ivairiu garsu,bet ir netriuksmauju,ypac jei miega stengiuosi dirbti tyliau  ax.gif
*

drinks_cheers.gif
giedre78
Ant pirstu galiuku tai tikrai nevaikstau,bet stengiuos kad butu ne visiska tyla,tai tv ijungiu ,ar radija .
Raminta M.
as tai jei sunkiai uzsimigdau tai tada vaikstau patylomis, kad tik miegotu ax.gif
asta sal
buna ivairiai pas mus, jei noriu kad ilgiau pamiegotu tai bunu tiliau, bet siaip tai vaikstau normaliai, zinoma stengiuosi labai nesibaladoti juk manau cia naturalu kad buname tiliau juk taip ir elgiames kai suauges zmogus miega smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.