Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Liaudies legendos" apie kvailus vardus
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai > Bendros diskusijos apie vardus
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Pangasija
visiems zinoma istorija apie mergaite Fekalija, ar berniuka Geju, dar cia galim prideti Izda, ir keleta kitu panasiu.
bet paskaicius si skyreli, tai susidaro vaizdas, kad pakankamai daug forumieciu mokesi su Fekalija vienam kurse, arba turejo klasioka Geju.
kame reikalas? negi tie vardai tokie populiarus Lietuvoj? blink.gif
AgnėM
QUOTE(Dios @ 2007 06 15, 22:53)
visiems zinoma istorija apie mergaite Fekalija, ar berniuka Geju, dar cia galim prideti Izda, ir keleta kitu panasiu.
bet paskaicius si skyreli, tai susidaro vaizdas, kad pakankamai daug forumieciu mokesi su Fekalija vienam kurse, arba turejo klasioka Geju.
kame reikalas? negi tie vardai tokie populiarus Lietuvoj?  blink.gif
*

blink.gif blink.gif patyčios ,kaip nesmagu,nežinau kas drysta tokių vardų duoti,bet čia skonio reikalas mirksiukas.gif
*GAILĖ*
žinai, Dios, reikėjo šitą temą pavadinti taip: "visi, kas pažįstat Fekaliją, Kaspisiją, Izdą ir Gėjų, rašykit čia. su visais žinomais biografiniais duomenimis. ir nebeterškite skyrelio "Reti vardai". tongue.gif
Pangasija
QUOTE(AgnėM @ 2007 06 15, 22:00)
blink.gif  blink.gif  patyčios ,kaip nesmagu,nežinau kas drysta tokių vardų duoti,bet čia skonio reikalas  mirksiukas.gif
*

siaip as tokiu atveju girdejau. bet jie pletku lygyje. gal pries kiek tai metu ir buvo tipo sensacija, bet dabar -- kaip senas nuvalkiotas anekdotas. keista tik, kad atsiranda labai daug "pazistanciu asmeniskai". tai imi speliot, ar cia puse forumo vienam kurse su ta Fekalija mokesi, arba turi but sekantis vardas pagal populiaruma po kokios nors Gabijos lotuliukas.gif

kita tokia "liaudies legenda" -- apie mociute, kuriais tevai sugalvojo vienoki varda, bet per krikstynas kumai prisigere, uzmirso, ir tada turejo sugalvoti kunigas. nu man mama sia istorija pasakojo apie mano mociute. bet rimtai suabejojau sios istorijos rimtumu, kai isgirdau dar bent 5 zmones pasakojant tokia pat.
HappyAngel
Nebetikėsiu nei viena istorija apie pažįstamą Kaspisiją, Fekaliją ir t.t., kol prie istorijos nebus pridėta gimimo liudijimo kopija schmoll.gif Susidaro įspūdis, kad tikrai vos ne kas antra forumietė pažįsta bent vieną iš išvardintų vardų savininkių. Dalykas tas, kad jei jų būtų tiek jau daug, tie vardai dominuotų statistiniuose duomenyse - populiariausių vardų topuose. Niekur dar neteko to pamatyt. Žodžiu, mažiau dėmesio reikia kreipt į tokias istorijas ir jos išnyks savaime.
Onora
as maniau, kad cia apie trecia broli ir pan. tema bus smile.gif
na, o siuo klausimu neturiu ka pasisakyti smile.gif
Elemire
Na tai čia gal atsimenant vaikystėj kai pasakodavom visokias baisias istorijas? Tai irgi taip pat būdavo "mano mamos draugė pasakojo, kad..." na ir taip tokiau visokios ten istorijos apie karstus, nykštukus ir dar kažin ką, jau ir nebeprisimenu.

Tai panašiai čia ir su tom Fekalijom ar Kaspisijom: jei ir išgirsta kur tokią istoriją, na tai būna maždaug taip "mano pažįstamo pažįstama pasakojo, kad", o kai tą istoriją perpasakoja, taip ir palieka "pažįstamo pažįstama", ar perdaro, į kokį nors "mano kaimynė, bendradarbė". Teko kažkada miesto folklorą užrašinėti - lygiai taip pat būna ir su istorijom apie nuodingą vorą iš banano, ir su moterim kur šuniuką mikrobangėj džiovino, ir t.t.
muminukas
Kaspisijos ir kt. jau tikrai anekdotas. kaip visokie vielabraukiai ir nešmenys hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(ingalp @ 2007 06 15, 23:12)
žinai, Dios, reikėjo šitą temą pavadinti taip: "visi, kas pažįstat Fekaliją, Kaspisiją, Izdą ir Gėjų, rašykit čia. su visais žinomais biografiniais duomenimis. ir nebeterškite skyrelio "Reti vardai". tongue.gif
*

drinks_cheers.gif arba Isila galėjo atidaryti atskirą jų registravimo temą, kaip supervaikiukų vardų rolleyes.gif
PONIUTE
QUOTE(Onora @ 2007 06 16, 00:44)
as maniau, kad cia apie trecia broli ir pan. tema bus smile.gif
na, o siuo klausimu neturiu ka pasisakyti smile.gif
*

VA VA ir aš taip maniau rolleyes.gif o pasirodo visai kitaip unsure.gif
muminukas
QUOTE(PONIUTE @ 2007 06 16, 09:21)
VA VA ir aš taip maniau rolleyes.gif  o pasirodo visai kitaip unsure.gif
*

apie trečią brolį viskas aišku - Jonas rolleyes.gif
Pangasija
QUOTE(Elemire @ 2007 06 16, 02:23)
Na tai čia gal atsimenant vaikystėj kai pasakodavom visokias baisias istorijas? Tai irgi taip pat būdavo "mano mamos draugė pasakojo, kad..." na ir taip tokiau visokios ten istorijos apie karstus, nykštukus ir dar kažin ką, jau ir nebeprisimenu.

Tai panašiai čia ir su tom Fekalijom ar Kaspisijom: jei ir išgirsta kur tokią istoriją, na tai būna maždaug taip "mano pažįstamo pažįstama pasakojo, kad", o kai tą istoriją perpasakoja, taip ir palieka "pažįstamo pažįstama", ar perdaro, į kokį nors "mano kaimynė, bendradarbė". Teko kažkada miesto folklorą užrašinėti - lygiai taip pat būna ir su istorijom apie nuodingą vorą iš banano, ir su moterim kur šuniuką mikrobangėj džiovino, ir t.t.
*

šiaip tai ten katiną džiovino. vėliau į teismą padavė. ir tai vyko Amerikoje. ir ten dažnai tokie čiūdai pasitaiko. kažkur internete netgi yra suvestinė panašių kuriozų.

o kad istorija apie Fekaliją yra miesto folkloras, tai jau seniai aišku. nu bet žinot, kokioj septintoj klasėj gal ir galima buvo patikėt, kad ta Fekalija gyveno draugės močiutės kaime. bet forume nugi kaip ir rimtos moteriškės renkasi -- bet vietoj to, kad pasakytų "žinot, kažkur girdėjau", aiškina "aš pažįstu", "ir aš, ir aš pažįstu"
HappyAngel
QUOTE(Dios @ 2007 06 16, 09:00)
o kad istorija apie Fekaliją yra miesto folkloras, tai jau seniai aišku. nu bet žinot, kokioj septintoj klasėj gal ir galima buvo patikėt, kad ta Fekalija gyveno draugės močiutės kaime. bet forume nugi kaip ir rimtos moteriškės renkasi -- bet vietoj to, kad pasakytų "žinot, kažkur girdėjau", aiškina "aš pažįstu", "ir aš, ir aš pažįstu"
*

Pažiūrėkim į užvedamas temas ir vardų nesąmoningumus ir suprasim, kad ''rimtų moteriškių'' yra turbūt mažuma rolleyes.gif
juodaplauke_ilgakase
Gal ir yra kur viena kita Fekalija, pora Gėjų ir kitų "lobynų" bet tai tikrai ne tiek daug kiek rašo biggrin.gif Aš tai nei vieno tokio nepažįstų, žinau tik berniuką kurį Gajumi pavadino, bet čia jau kita tema smile.gif O tos istorijos manau yra, buvo ir bus pasakojamos, tei nereikia labai gilintis į jas 4u.gif Aš tokių irgi krūvą girdėjau ir šiame forume, ir ne tik biggrin.gif
Laurulka
Tai tiki žmonės visokiais pletkais, ką jau padarysi tongue.gif
Niutsi
Aš pati tokia istorija girdėjau, ir skaičiau kažkur ir tiesą saknat, kai pirmą sykį išgirdau, tai tikrai patikėjau blush2.gif O dabar tiek apie tai kalbama, kad net nežinau, tikrai kažkokios "legendos" doh.gif Negali gi jų tiek būti doh.gif
HappyAngel
Aš tikrai tikiu, kad gal kada nors ir buvo pavadinta mergaitė Fekalija, bet jų tikrai nėra tiek daug, kaip visos tos istorijos leidžia manyt doh.gif
Niutsi
QUOTE(Dios @ 2007 06 15, 23:15)
kita tokia "liaudies legenda" -- apie mociute, kuriais tevai sugalvojo vienoki varda, bet per krikstynas kumai prisigere, uzmirso, ir tada turejo sugalvoti kunigas. nu man mama sia istorija pasakojo apie mano mociute. bet rimtai suabejojau sios istorijos rimtumu, kai isgirdau dar bent 5 zmones pasakojant tokia pat.
*

O tokią panašią tai tikrai skaičiau, bet čia buvo išgalvota, nes skaičiau knygoje-rinkinyje, ten buvo įvairūs kūriniai apie mistiką, tamsos padarus ir panašiai. Vienas jų vadinosi "Juodasis voras" berods, nepamenu tiksliai blush2.gif Ta istorija aišku irgi buvo baisi ir visai ne apie vaiko vardą biggrin.gif bet ten tiesiog buvo pasakota apie vieną veikėją, kur krikšto mama turėjo pasakyti per krikštynas vardą, o jai jį pamiršo pasakyti, tai ir išėjo taip, kad kunigas pats bekrikštydamas sugalvojo tam vaikui vardą smile.gif Na bet sakau, čia išgalvotas pasakojimas buvo 4u.gif
Minerva
*

Pažįstu realios tokios legendos įsikūnijimus - moteriškės jau 70 sulaukę. Mano mamos gimtajame kaime kaimynams tą pačią dieną gimė mergaitės. Vieni nusprendė dukrą pavadinti Brone, kiti - Regina. Krikštynos buvo panašiu metu. Vežant krikštyti Reginą kūmai pamiršo vardą ir pakrikštijo irgi Brone. Nebe Reginos tėvai tai sužinoję neapsidžiaugė smile.gif
Rezultatas: moteris dokumentuose yra Bronė, bet visi ją vadina Regina, nes ji visada prašo ją būtent Regina vadinti. Ir labai gailisi, kad nesiryžo vardo dokumentuose pasikeisti, nes "kaip dabar gausis: ant kapo bus parašyta Bronė, o realiai mirs Regina".
p.s. Bet kol man vaikystėje susivedė galai, kad Bronė ir Regina yra tas pats asmuo doh.gif
muminukas
nail.gif tai ka, vakar buvom draugu sodyboje. kazkas pradejo kalba apie vardus, tai vienas is buvusiuju sodyboje papasakojo TIKRA istorija, kaip kazkieno tolima giminaite ar pan. (tiesa sakant, net nesigilinau ir nesiveliau i diskusijas po tos istorijos) papasakojo apie Fekalija Snukyte... doh.gif

tik idomus faktas - mano labai gudri drauge nezinojo, ka ta fekalija reiskia. bet greit buvo apsviesta rolleyes.gif
Papildyta:
*

situo tai tikiu, nes ir pati galiu papasakoti rolleyes.gif mociutes seseri gudziais 1924-aisiais tevai nutare pavadinti Eugenija. nieks neprisigere, bet kumai tikrai pamirso varda, tais laikais labai neiprasta ir naujoviska. tai pavadino Ieva Ona. kuma paeme savaji - Ieva, o krikstijo mazdaug per Onines, tai Ona pridejo. teta vadiname Ieva.
Minerva
Išvada: krikštatėviais reikia imti labai gerą atmintį turinčius žmones hihihi.gif
muminukas
QUOTE(Minerva @ 2007 06 17, 13:23)
Išvada: krikštatėviais reikia imti labai gerą atmintį turinčius žmones hihihi.gif
*

tai dabar jau baika, CM kūdikį patys tėvai registruoja. o tada bažnyčia ir metrikus duodavo.
Isila
QUOTE(muminukas @ 2007 06 16, 08:36)
Kaspisijos ir kt. jau tikrai anekdotas. kaip visokie vielabraukiai ir nešmenys hihihi.gif
Papildyta:
drinks_cheers.gif arba Isila galėjo atidaryti atskirą jų registravimo temą, kaip supervaikiukų vardų  rolleyes.gif
*

galiu, laisvai, tik tegu man patvirtintus duomenis pateikia biggrin.gif
dmu
Įkišiu ir aš autosaknabą į šią diskusiją. Manau, kad viską lemia lietuviškas mentalitetas: ir aš ten buvau, alų midų gėriau! Nesvarbu, buvau ar nebuvau - svarbiausia pasigirt. Taigi ir "pažįstu" baisiai daug Fekalijų, Gėjų ir t.t. Panašiai, kaip iš serijos: "Mano kaimynas dešimčia metų vyresnis, jam jau 80, bet jis sako, kad su žmona jam dar išeina - na, tai ir aš taip SAKYSIU".
Elemire
QUOTE(dmu @ 2007 06 18, 14:16)
Įkišiu ir aš autosaknabą į šią diskusiją. Manau, kad viską lemia lietuviškas mentalitetas: ir aš ten buvau, alų midų gėriau! Nesvarbu, buvau ar nebuvau - svarbiausia pasigirt.

Na čia gal ne tik ir lietuviškas mentalitetas, bet ir apskritai su internetu ypač taip, kai niekas negali patikrinti, tai ir visos istorijos tikros. Aš dirbu klientų aptarnavime vienoje kompiuterinėje firmoje, na ir pas mus būna kad ieškom įrangos testuotojų, tai dauguma kas klausia apie darbą, būna viską ten pratęstavę, o kai pažiūrai į amžių dokumentuose, tai gaunasi kad kai tas projektas buvo, pasirodo tiems klausiantiems kokie 10-11 metų tebuvo, bet visi laaaabai rimti darbininkai. lotuliukas.gif
Fabijana
Na nejaugi valstybines istaigos darbuotojai nesureaguotu, jei kas nors noretu iregistruoti toki varda, kaip "Fekalija" arba "Gejus". g.gif Nejaugi jie imtu ir viska aklai uzrasytu? g.gif
melana
Šiandien paskaičiau kitam forume apie vardus, tai ten pasirodo irgi yra ir Fekalija, ir Gėjus ir dar keli.

Pasirodo viena žino, kad 2002m buvo užregistruota Fekalija. O kaip patikrint g.gif Vat ar tikėt ar ne čia jau jūsų reikalas lotuliukas.gif

Gal nieko tokio jei pacituosiu g.gif
citata:
"Vat kai dar univere studijavau, buvo kalbos kulturos paskaitos, kalbejom apie taisyklingus vardus ir pan. Ir destytoja perskaite tu metu, berods 2002 m. kvailiausiu vardu sarasa, cia Lietuvoj, kokie buvo ideti. Migracijos duomenys ten buvo. Pirmoj vietoj buvo vardas....na nepatikesit. Ogi mergaitei kazkokie tevai idejo varda - Fekalija. Na, be komentaru cia, kazkaip man ir zodziu nera, ka bepasakyti"
Isila
QUOTE(melana @ 2007 06 19, 11:56)
Šiandien paskaičiau kitam forume apie vardus, tai ten pasirodo irgi yra ir Fekalija, ir Gėjus ir dar keli.

Pasirodo viena žino, kad 2002m buvo užregistruota Fekalija. O kaip patikrint  g.gif  Vat ar tikėt ar ne čia jau jūsų reikalas  lotuliukas.gif

Gal nieko tokio jei pacituosiu  g.gif
citata:
"Vat kai dar univere studijavau, buvo kalbos kulturos paskaitos, kalbejom apie taisyklingus vardus ir pan. Ir destytoja perskaite tu metu, berods 2002 m. kvailiausiu vardu sarasa, cia Lietuvoj, kokie buvo ideti. Migracijos duomenys ten buvo. Pirmoj vietoj buvo vardas....na nepatikesit. Ogi mergaitei kazkokie tevai idejo varda - Fekalija. Na, be komentaru cia, kazkaip man ir zodziu nera, ka bepasakyti"
*

man jau su tom Fekalijom kažkokia nesąmonė daros. Niekaip negaliu aptikėt, kad šiais laikais CMB tokį vardą leistų registruot. Negi nedrįstų tėvus bent apšviesti, ką tas vardas reiškia? nejaugi toks atbukimas, kad mašinaliai užpildo popierius ir viskas? blink.gif
Elemire
QUOTE(Isila @ 2007 06 19, 13:07)
man jau su tom Fekalijom kažkokia nesąmonė daros. Niekaip negaliu aptikėt, kad šiais laikais CMB tokį vardą leistų registruot. Negi nedrįstų tėvus bent apšviesti, ką tas vardas reiškia? nejaugi toks atbukimas, kad mašinaliai užpildo popierius ir viskas?  blink.gif
*

Na nežinau kaip Lietuvoje ten yra, bet kitose šalyse tai tikrai bile ko neregistruoja, jei jau labai kvailas vardas, tai skaitosi vaiko teisių gynimas ir neregistruoja tokių.

Kas link tokių istorijų, tai aš labai gerai atsimenu, mūsų lietuvių kalbos mokytoja prieš gerus 15 metų mums pasakojo istoriją, kad irgi visokių vardų būna įregistruota ir kad kažkas buvo įregistravęs vaiko vardą Traktorius. Sakau gal kartais ta pati istorija pasakojama seniai, tik kad vardai keičiasi. g.gif
***Žaltvykslė
Traktorina-tikrai buvo toks vardas porevoliuciniais,tarybų sąjungos pradžios laikais.Kaip ir Vladlenas(Vladimiras Leninas).Bet čia Rusijoje,ne pas mus gi.
gebene
Apie Fekaliją esu girdėjus tokį istorijos variantą ir manau jis gali būti realus: žodžiu kažkokiam užkampy moteriškė susigalvojo dukrai vardą - Fekalija, labai gražus jis jai pasirodė. O kai nuėjo to vardo registruoti, jai paaiškino to žodžio prasmę, ko pasekoje mama nebedėjo to vardo. Ir viskas. smile.gif
Ramunita
QUOTE(Fabijana @ 2007 06 19, 10:39)
Na nejaugi valstybines istaigos darbuotojai nesureaguotu, jei kas nors noretu iregistruoti toki varda, kaip "Fekalija" arba "Gejus". g.gif Nejaugi jie imtu ir viska aklai uzrasytu?  g.gif
*

va čia yra straipsniukas apie retesnius vardelius- vienas iš jų ir yra Gėjus mirksiukas.gif
o tikėti tuo ar ne,tai čia kitas klausimas
Straipsnis
Pangasija
nu va iš kitos temos apie vardą Nemunas. pati parašiau, kad kažkada, pakankamai seniai, skaičiau laikraštyje apie tokį Nemuną Skendūną. ir va išlenda ponička kuri su juo vienam kurse mokėsi bigsmile.gif
Valerija
QUOTE(Dios @ 2007 11 16, 13:28)
nu va iš kitos temos apie vardą Nemunas. pati parašiau, kad kažkada, pakankamai seniai, skaičiau laikraštyje apie tokį Nemuną Skendūną. ir va išlenda ponička kuri su juo vienam kurse mokėsi  bigsmile.gif
*

Aš atsimenu, kad esu mačiusi per televizorių kažkokią laidą (gal Atleik g.gif ) ir ten šnekėjo tokia moteriškė dirbusi kūdikių namuose kur rąstą berniuką po nemuno tiltu taip ir pavadino Nemunas Potiltis (gal nevisai tokia, bet esmė ta, kad po tiltu).

o kas dėl Fekalijos, tai pirmą kartą šitą ALE vardą išgirdau dap prieš kokius 9 metus kai mums Istorijos mokytoja papasakojo atseit jos kažkoia draugė dar prieš kokius 50 metų taip pavadino savo dukrą, bet istorija baigėsi tuo, kad jai dar nesukakus 18metų kartu su mama nuėjo vardą pasikeisti. Todėl ji tikrai netūrėjo nei grupiokų nei bedradarbių, nes vardas jau kitas mirksiukas.gif .
Na tada aš patikėjau blush2.gif
Super :)
QUOTE(Ramunita @ 2007 11 15, 17:13)
va čia yra straipsniukas apie retesnius vardelius- vienas iš jų ir yra Gėjus  mirksiukas.gif
o tikėti tuo ar ne,tai čia kitas klausimas
Straipsnis
*

Na ir vardas ax.gif Manau, kad gal kokie 500 pasaulyje žmonių ir turį tokį vardą..... bigsmile.gif
HappyAngel
Nu vat smalsumas nugalėjo ir nutariau sukurti tokią apklausą. Baisiai įdomu, kiek gi atsiras pažįstančių Fekaliją.

Mieloji Cikadele, tikiuosi, kad suprasi, jog pribrendo laikas tokiai apklausai. Bent kas antras naujas narys, pasireiškiantis ''Vardų'' skyrelyje sakosi pažįstantis šeimą, kurioje mergaitė pavadinta Fekalijos vardu. Labai įdomu sužinoti, kiek gi tokių pažįstančių atsiras 4u.gif
***Žaltvykslė
Man atrodo,čia anekdotinis vardas ir tiek.Toks pats,kaip Triedena ir Žertvūnas lotuliukas.gif
HappyAngel
QUOTE(Sommer @ 2008 04 10, 13:20)
Man atrodo,čia anekdotinis vardas ir tiek.Toks pats,kaip Triedena ir Žertvūnas lotuliukas.gif
*

Nu jo, bet ar pastebėjai, kiek ypač naujų narių pažįsta/girdėję apie Fekaliją? Perlipt nebegalima jau per jas turėtų būt doh.gif Tai vat pažiūrėsim, kaip čia bus biggrin.gif
Ramunita
aš tai google išgooglinau ir yahoo išyahooinau, bet neradau nieko unsure.gif
HappyAngel
QUOTE(Ramunita @ 2008 04 10, 14:31)
aš tai google išgooglinau ir yahoo išyahooinau, bet neradau nieko unsure.gif
*

Tai vat kad jų kaip ir nėra, bet vos ne kasdieną atsiranda po vieną pažįstančią g.gif Užsislaptinę visos Fekalijos, matyt, paprastam mirtingajam nesirodo, tik išrinktiesiems g.gif
Ramunita
QUOTE(HappyAngel @ 2008 04 10, 15:44)
Tai vat kad jų kaip ir nėra, bet vos ne kasdieną atsiranda po vieną pažįstančią  g.gif Užsislaptinę visos Fekalijos, matyt, paprastam mirtingajam nesirodo, tik išrinktiesiems  g.gif
*

kažkada buvau sugalvojus i CMB užklausimą parašyt,ale pagalvojau,kad ko gero neatskys į tokį kl...
Signa...
nu nesamone,as tai netikiu kad yra kokiu FEKALIJU SMIRDAICIU,PLACENTU SUBINAICIU ir kitu fantaziju sedevru doh.gif blink.gif schmoll.gif o ta TRIEDENA tai cia neblogas buvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ZERTVUNAS irgi geras thumbup.gif ir kazkodel nei vienas pazystantis nebalsuoja....hm g.gif
Abo
QUOTE(Sommer @ 2008 04 10, 13:20)
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
***Žaltvykslė
daug čia prabalsavo,kad žino tikrus atvejus,bet kažko nekomentuoja.. lotuliukas.gif
muminukas
oi oi, Hap.. lotuliukas.gif man patiko paskutinis variantas blush2.gif o realiai- vbs blush2.gif
HappyAngel
QUOTE(muminukas @ 2008 04 10, 18:26)
oi oi, Hap..  lotuliukas.gif man patiko paskutinis variantas  blush2.gif o realiai- vbs  blush2.gif
*

Jau turim dvi Fekalijas, tik nei viena neprisipažįsta čia mastau.gif Ir tris VBS agentūros šalininkes/-us turim biggrin.gif

Bet sutik, muminuk, kad per Fekalijas forume perlipt nebegalima. Tikiuosi, kad bent viena ateis čia pasipasakot, kaip gi jai su tokiu vardu gyventi sekas mirksiukas.gif
insi
o kas per vieni tie vba ir cmb? g.gif
muminukas
QUOTE(HappyAngel @ 2008 04 10, 18:32)
Jau turim dvi Fekalijas, tik nei viena neprisipažįsta čia mastau.gif Ir tris VBS agentūros šalininkes/-us turim biggrin.gif

Bet sutik, muminuk, kad per Fekalijas forume perlipt nebegalima. Tikiuosi, kad bent viena ateis čia pasipasakot, kaip gi jai su tokiu vardu gyventi sekas  mirksiukas.gif
*

taigi aš prisipažinau doh.gif už tą variantą balsavau doh.gif
o šiaip visiškai drinks_cheers.gif - kultinis vardas hihihi.gif
HappyAngel
QUOTE(insi @ 2008 04 10, 18:48)
o kas per vieni tie vba ir cmb? g.gif
*

VBS- agentūra Viena Bobutė Sakė. Baaaisiai populiari mūsų visuomenėje. CMB- Civilinės Metrikacijos Biuras.

QUOTE(muminukas @ 2008 04 10, 18:48)
taigi aš prisipažinau  doh.gif už tą variantą balsavau  doh.gif
*

Och tu niekadėja bigsmile.gif Tai kas ta antra tada?
rytoj
O, kokia tema bigsmile.gif Seniai tokios reikėjo thumbup.gif
Tik galėtų būti dar variantas - išgirdau šį vardą SM ar kažkas panašaus. Nes dbr tai net nežinau, ką pasirinkti, kad nepameluot doh.gif
HappyAngel
QUOTE(rytoj @ 2008 04 10, 18:54)
O, kokia tema bigsmile.gif Seniai tokios reikėjo thumbup.gif
Tik galėtų būti dar variantas - išgirdau šį vardą SM ar kažkas panašaus. Nes dbr tai net nežinau, ką pasirinkti, kad nepameluot doh.gif
*

Dėk prie VBS, vis tiek visos istorijos SM iš VBS pareina irnesakyk.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.