Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Liaudies legendos" apie kvailus vardus
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai > Bendros diskusijos apie vardus
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
rytoj
QUOTE(HappyAngel @ 2008 04 10, 20:00)
Dėk prie VBS, vis tiek visos istorijos SM iš VBS pareina irnesakyk.gif
*

Padėjau. Tik, mano manymu, VBS yra gerokai patikimesnis šaltinis už SM laugh.gif
HappyAngel
Matau, kad turim vieną, kuri/-is gali įrodymų į forumą įkelt bigsmile.gif Gėėėėris. Lauksim lauksim.
naitas
Galėjot į apklausą įtraukti ir vardą Mekonijus. umn.gif į porą panelei Fekalijai
insi
o kodėl nėr varianto 'nepažįstu, nors vbs'
HappyAngel
QUOTE(insi @ 2008 04 10, 19:21)
o kodėl nėr varianto 'nepažįstu, nors vbs'
*

Tai trečias variantas gaunasi. Ten juk nepasakyta, kad pažįsti, ten pasakyta, kad iš VBS apie tokią žinai mirksiukas.gif
Isila
balsus susijuokiua temą perskaičius lotuliukas.gif

Aš tai per VBS sužinojau rolleyes.gif
Brooke
Na na, laukiu įrodymų bigsmile.gif Dar negirdėjau (apart per SM ir VBS), kad kas nors iš tikro būtų tokį vardą davęs, mačiau tik per TV kažkokioj laidoj kunigas pasakojo, kaip vieni jo parapijiečiai buvo užsimanę savo dukrai tokį vardą duot, bet galiausiai buvo atkalbėti.

QUOTE(Signa... @ 2008 04 10, 13:16)
o ta TRIEDENA tai cia neblogas buvo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ZERTVUNAS irgi geras  thumbup.gif
*

Gal kuri norit užsirezervuot būsimiems vaikams? Šiais laikais taip sunku rast originalų vardą ax.gif
Elba
Prisijungiu prie tu kur girdejo per VBS, bet ne SM smile.gif Per kalbos kulturos paskaita destytoja baisejos, bet jin irgi tikriausiai tik per VBS smile.gif
tasha
g.gif Net trys Fekalijos jau apsireiske, tik ne veina neprisipazysta lotuliukas.gif ir kazkas turi irodymu, bet nesidalina unsure.gif lotuliukas.gif
Kreizy
Koks baisus vardas, kaip is vis dar toki ir sugalvoja doh.gif
idea fix
Regis man - tema ant bajerio... Ta Fekalija yra grynas liaudies išmįslas. Dar mokykloje lietuvių kalbos mokytoja pasakojo, kad sovietmečiu buvo galvojami vardai, kad partijai įtikti ir kaip pavyzdį pateikė

Kanalizacija - mat kažkokiam ten kaime kanalizacijos tiesimo proga kažkas vaiką pavadino,

Raitija - šifruojasi "RAIonnaja TIpografIJA

Dazdraperma - DA ZDRAvstvuet PERvoe MAja

o apie Fekaliją užsiminė, kad čia liaudies mitas. Taigi nėra tų Fekalijų. ax.gif
STT
nesąmonė toks vardas.
Aš kažkada seniai kažkur esu skaičius tokį straipsnį, interviu su CM skyriaus darbuotoja apie vardus. Tai ji sakė, kad tipo kažkokia kaimiečių šeima norėjo pavadint taip dukrą, bet CM darbuotojos atkalbėjo. Okad tokia būtų užregistruota - abejoju. Nesąmonė. Gerai čia kažkuri sakė, tas pats kas Triedena ar Žertvūnas.
Briedas, kad toks vardas Lietuvoj egzistuoja blink.gif
Kleckutė
Aš taip pat manau, kad negali būti, jog tėvai savo dukrą taip pavadintų g.gif , kažkoks apsurdas būtų.
Tigriukė@
Manau,kad tai nerimta,kažkoks jodas jumoras schmoll.gif Neisivaizduojiu,kas iš normalių tevų gales vaikelį pavadinti atsiprašau kakučiu vardu,siaubas.Ir kam skelbti tokia tema?Bet ka padarysi,pasulis egzistuoja ne tik iš normaliu,kulturingu žmoniu unsure.gif
HappyAngel
QUOTE(tasha @ 2008 04 11, 19:56)
g.gif  Net trys Fekalijos jau apsireiske, tik ne veina neprisipazysta lotuliukas.gif  ir kazkas turi irodymu, bet nesidalina unsure.gif  lotuliukas.gif
*

Aha, gaila. Mesteltų čia kokią gimimo liudijimo kopiją, iškart ramiau būtų bigsmile.gif Nors vieną prisipažinusią galima atmesti- muminukas prisipažino sušmaikštavus ir prabalsavus biggrin.gif

QUOTE(idea fix @ 2008 04 12, 05:27)
Regis man - tema ant bajerio...
*

QUOTE(Ksėna @ 2008 04 12, 09:56)
Ir kam skelbti tokia tema?Bet ka padarysi,pasulis egzistuoja ne tik iš normaliu,kulturingu žmoniu unsure.gif
*

O jūs pirmą žinutę ar skaitėt? Ne? Tai gal paskaitykit smile.gif Ir atsargiai su įžeidinėjimu dėl nenormalumo ir nekultūringumo.
Mamaitukas
vardas - be komentaru blink.gif
Pangasija
QUOTE(nintuke @ 2008 04 11, 21:15)
Koks baisus vardas, kaip is vis dar toki ir sugalvoja  doh.gif
*

itariu, kad VBS supainiojo su Vitalija biggrin.gif
zebra
QUOTE(Sommer @ 2008 04 10, 14:20)
Man atrodo,čia anekdotinis vardas ir tiek.Toks pats,kaip Triedena ir Žertvūnas lotuliukas.gif
*

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Sandrozka
QUOTE(Sommer @ 2008 04 10, 14:20)
Man atrodo,čia anekdotinis vardas ir tiek.Toks pats,kaip Triedena ir Žertvūnas lotuliukas.gif
*

As irgi taip manau Nesamone kazkokia toks vardas schmoll.gif
Casual
niekur tokio vardo tiesiog neuzregistruotu. o nubalsuot gali cia bet kas, gi ant baikos kas antra uzhejus gali paspausti ant pasirinkimo :mano toks vardas. nieko tai neirodo.
Isila
aišku, kad nieko neįrodo. Bet va,. gal atsilieps kokia tikroji ta apie kurią čia jau legendos sklando biggrin.gif
Indrutia
niu siaubas toks vardas doh.gif lotuliukas.gif neimanoma kad toki varda duodu kokie tevai savo dukrai lotuliukas.gif nerealu! cool.gif
Jurada
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Prisižvengiau iki ašarų lotuliukas.gif
Aš dar kokių 11 metų būdama sužinojau iš VBS, kad pažįstamų pažįstamų draugų šeimoj gimė dvynukai Fekalija ir Ekskrementas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ir tuo metu aišku, patikėjau. doh.gif
Čia manau, grynų gryniausias anekdotas thumbup.gif thumbup.gif
Silvy
QUOTE(Jurada @ 2008 04 15, 00:03)
.....šeimoj gimė dvynukai Fekalija ir Ekskrementas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Ir tuo metu aišku, patikėjau. doh.gif....
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ot linksma temele biggrin.gif
Mimuke
na, kad geles kazkokia panasi rusis yra tai teko girdet, bet kad vardas toks tai ne rolleyes.gif
labai jau toks neiprastas smile.gif
Brooke
Gėlė tai turbūt kalija.
tvixas
Jeigu jau ir yra kokia mergina ar moteris vardu Fekalija - tai esu garantuota, kad si varda ji jau senai pasikeite i kita lotuliukas.gif
strazdanėlė...
QUOTE(tvixas @ 2008 04 28, 14:42)
Jeigu jau ir yra kokia mergina ar moteris vardu Fekalija - tai esu garantuota, kad si varda ji jau senai pasikeite i kita  lotuliukas.gif
*

aš ir taip manau drinks_cheers.gif
Geiste
pazistu as fekalija wink.gif
grange
QUOTE(Geiste @ 2008 04 29, 23:20)
*

realią moterį/merginą gyvenanančią dabar bigsmile.gif o ne fantazijų pasaulyje?

galima plačiau, kiek jai metų, kur gyvena?
erikutep
niu ir prisijuokiau lotuliukas.gif nesamones lotuliukas.gif
HappyAngel
QUOTE(Geiste @ 2008 04 29, 22:20)
*

Gėėėėėris bigsmile.gif Gal galima plačiau apie ją, nes numirsim visos iš smalsumo bigsmile.gif
renax
lotuliukas.gif Telesforas ,jums juokinga o is tiesu vardas yra ir egzistuoja net vardadieniai lotuliukas.gif telefono ir sviesoforo garbei , nors nezinau baisiau izaura ar fekalija lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ureja , Birkantas , nors man labiausiai patiko sie FEKALIJA PAMAKŠTYTĖ PENISLOVAS PAUTIENIUS nors cia juokinga lietuviams , uzsieni jus normaliai taip vadintu lotuliukas.gif
Isila
QUOTE(Geiste @ 2008 04 29, 22:20)
*

prašom pateikti įrodymus, nes tuoj nukrisim visos belaukdamos bigsmile.gif
nestle
Kas gali duot zmogui toki varda???' sad.gif
burbuliukas:)
Baisus vardas, ka tevai sau galvoja vaikui toki duodami?
Nors vieni tevai mergyte pavadino Kaspisija. Cia gal dar baisiau. schmoll.gif
..vijana..
Nepazystu ir pirma kart cia paskaiciau, kad yra zmoniu su tokiais vardais g.gif o toki varda tevai tikriausiai dave nezinodami to zodzio tikrosiso reiksmes ( nors sunku patiketi ) g.gif smile.gif
rytoj
QUOTE(burbuliukas:) @ 2008 05 12, 11:53)
Baisus vardas, ka tevai sau galvoja vaikui toki duodami?
Nors vieni tevai mergyte pavadino Kaspisija. Cia gal dar baisiau.  schmoll.gif
*

O Jūs realiai tuos tėvus ir tą mergytę pažįstat? Ar čia tėčio bendradabis pasakojo, kuriam jo žmonos pusseserės vyro anūkai papasakojo? mastau.gif
saldu kaip du medu
O as is VBS zinau, kad yra dar ir Pismantas su Spermantu... cool.gif thumbup.gif
Almantaitė
o kaspisija argi ne gele? g.gif
Nieko sau
QUOTE(TOCAMI @ 2008 06 05, 00:22)

nepergyvenk, būna ir blogiau. skaičiau straipsnį, kad viena močia savo dukterį Fekalija pavadino. vardo reikšmės aiškint turbūt nereikia... lotuliukas.gif
*

čia iš kitos temos perkėliau biggrin.gif
Įdomu kur skaitė? turbūt Žmonėse lotuliukas.gif
*GAILĖ*
QUOTE(Monaving @ 2008 06 05, 02:00)
ale gi buna tevai priesai savo vaikams, kazkur esu skaicius, kad vieni sugebejo dukra Fekalija pavadint, jiems graziai matot skambejo  doh.gif  tai Ichtiandro atvejis dar ne toks ir baisus palyginus  lotuliukas.gif
*

čia irgi iš kitos temos biggrin.gif . bet ot gyva legenda ta fekalija, ane biggrin.gif
Nieko sau
Turbūt visur apie tą pačią rašo biggrin.gif
rytoj
Bet tai populiari ir daug pažįstamų turinti ta Fekalija turėtų būti, kad apie ją vos ne visi žino mastau.gif
Kabuki
O kodel nera pasirinkimo "nepazistu"? rolleyes.gif
Ramaškė
fool.gif manyčiau...
***Žaltvykslė
QUOTE(renax @ 2008 05 04, 16:46)
lotuliukas.gif Telesforas ,jums juokinga o is tiesu vardas yra ir egzistuoja net vardadieniai  lotuliukas.gif  telefono ir sviesoforo garbei ...

*

Telesforas- normalus graikiškas senoviškas vardas, nė jokiai šviesoforo, anei telefono garbei jis sudarytas doh.gif
sena niekšė
išradinga ta liaudis -- Penislovas, Pismantas, Spermantas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Erkesta
Kaspisija biggrin.gif

O šiaip tai kadais per kažkokią laidą, Nomedos lyg ir, diskusija apie Fekalijas buvo. Patikėjau tada doh.gif po to tik perskaičiau, kad ta mergina pinigėlių gavo už tai, kad atėjo į laidą ir pabuvo Fekalija biggrin.gif
HappyAngel
QUOTE(Cherryass @ 2008 07 25, 15:51)
O kodel nera pasirinkimo "nepazistu"? rolleyes.gif
*

Todėl kad nepažįstančių dauguma, o man labai norėtųsi, kad atsilieptų kas nors pažįstantis ir galintis pateikti įrodymų, nes istorijos apie Fekaliją vaikšto jau senokai, o įrodymų jokių rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.