Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: storulis kūdikis
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas vaikų gydytojai > Vaikų ir kūdikių mityba
ramuneb
mano 8 mėn dukra storuliukė, sveria 10,5 kg, ūgis apie 73 cm, intensyviai ėmė augti kai buvo 5 mėn, tuomet aš maitinau tik savo pienu, kokia mitybą rekomenduotumėt, šiaip apetitas labai geras, viska valgo su pasigardžiavimu
dabar gauna grūdinių košių, daržovinių košių su mėsa, naktį gauna mano pieno
Pediatrė Virginija
Kūdikiui kokia tai dieta negali būti taikoma. Jis turi gauti visavertį, subalansuotą maistą. Svarbiausia kūdikio nepermaitinti.
Tokio amžiaus kūdikis turėtų 2-3 kartus per parą gauti mamos pieną. Pietums rekomenduočiau daržovių tyrelę su mėsa, vakrienei- kruopų košę. Tarp maitinimų mergaitė turėtų valgyti desertus- vaisių tyreles, sultis,varškę bei jogurtą (kūdikiams skirtus).Jeigu pritrūktų vienos košės, tai dar jai galite sumaitinti vienų daržovių tyrelę (nes ji mažiau kaloringa).
Dienos bėgyje pasiūlykite daugiau atsigerti- kūdikiams skirtų nesaldžių arbatų ar paprasto vandens.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.