Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: pagalbos
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Konsultacijos šeimos ir darbo teisės klausimais
eglaite21
laba diena.as gyvenu su vyru,bet mes nesusituoke auginam du vaikucius berniuka 3 metuku ir mergyte 11 menesiu.mano sugyventinis labai gere ir eina per kitas moteris,agresijos namie ant manes ir vaiku neparodo bet kartais ant daiktu islieja nervus.as noriu su juo skirtis tik yra problema as gyvenu savo mamos bute su juo ir vaikais.vaikai jo pavarde.jis dirba o as auginu vaikucius ir negaliu iseiti dirbti.jo pajamos y rankas 1300 lt.jis mane gazdina kad atims bent jau vyresny vaika.vien tik tam kad kenteciau as.jo mama ligota vaiko tikrai neziures.o pats per gastroles irgi nesirupins.kam pirmenybe auginti vaikus siuo atveju? as dabar prigazdyta ir santazuojama.ka man patartumete. cray.gif
Gedmantas Gedminas
Klausimas jau buvo nekart aprašytas. Tikimybė, kad iš Jūsų "atims" vaikus labai menka. Jūs nesat net susituokę, todėl jo teisės auklėti vaikus tikrai "mažesnės". Jūs turite kur gyventi, o lėšos vaikams išlaikyti tai jau tėvo pareiga.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.