Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Deimantes gimimas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
birina
nestuke.gif Buvo 38 nestumo savaite. Turejau gimdyt birzelio 10. Todel ramiai isleidau vyra i zvejyba. Vakare atsiguliau miegoti, bet puse triju nakties prasidejo saremiai, is pradziu galvojau gal paruosiamieji, bet jie kartojosi kas 15-10min.Paskambinau vyrui ir pasakiau vyniuokis maskeres vaziuosime gimdyt. 6 ryto nuvaziavome i ligonine pagulde i gimdykla, patikrino ir pasake namo jau neisleisime. Viskas buvo gerai, kai jau uzsimaniau nuskausminamuju tai daktare pasake tau jau ju nebereikia, gulkis gimdyt. Mano brangiausias visa laika buvo kartu, nors pries tai abejojo ar bus. Taigi kartu isvydome musu mazules gimima. 2.gif. Gime 3370kg. ir 52 cm. Dabar augame, isdykaujame. Esame laimingi thumbup.gif
Džiuga
As tai nuo 8 menesio niekur toliau kaip i darba savo vyrelio neisleidau smile.gif kadangi nebuvo net minties gimdyti vienai, todel man buvo svarbu, kad vyras visada butu kuo arciau namu ax.gif .
melodija
Man vyras gal ir but buves reikalingas, bet jis nesisiule, o as unorava neprasiau, taip visa laika buvau visur viena. doh.gif na jus dziaukites kiekviena minute kiekviena vaikiukiu isdaiga sekmes soske.gif
birina
Mano vyrelis is pradziu irgi nenorejo, bent taip sake. Bet kai nuvaziavome nebenorejo isvaziuoti. Kai atsibudau is po narkozes, jis dukryte ant ranku laike thumbup.gif
siaulietuke
Va matau ir pas jus jau antras leliukas yra. thumbup.gif
*Slapuke*
labai sauni istorija wub.gif
Galway_girl
4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.