Gal turite nuotrauką, kuri jūsų nuomone gali nugalėti ar tiesiog patinka jums labiausiai? Pasiūlykite fotokonkurso temas, kuriuose norėtumete dalyvauti.
1. Mamyte, tu man skaniausia! (žindymo tema) 2. Abi šidelės pusės (suaugusiems - Valentino d. proga) 3. Linksmieji šeimos pietūs 4. Veidrodėli, pasakyk... (moterims- grožio tema) 5. Kai aš mažas buvau (supermamų vaikystės foto) 6. Man smagiausia su mamyte 7. Kol mama nemato... (išdaigos) 8. Kai laukiau tavęs (nėštukėms) 9. Kai užklumpa dėdė miegas 10. Aš tėvelio vaikas! 11. Ei, plaukuotasis ūsuotasis, pažaiskim! (su augintiniais) 12. Vanduo mano stichija (ne vaikams) 13. Žiedai tarp žiedų (žydinčioje gamtoje) 14. Atostogos Rūgpienių kaime 15. Man jūra iki kelių (vaikams) 16. Tortadienis! (gimtadienio tema) 17. Labas, mokykla (rugsėjo 1-osios tema) 18. Nupiešk sterimar delfiną (piešinių-fotokonkursas) 19. Plaukai mano puošmena (supermamoms) 20. Mažo žmogaus maži rūpestėliai (kūdikiams) 21. Rudens lobiai 22. Šventinis atvirukas (Kalėdinis konkursas) 23. Tu mano širdyje (mažylių meilė) 24. Mažieji stebukliukai (naujagimiams) 25. Mano didelės storos lietuviškos Kalėdos 26. Smagi akimirka su Maxima 27. Mes nulipdėm Sniego Senį 28. Mano Valentinukas (Šv.Valentino d. proga - suaugusiems) 29. Žiemos pramogos 30. Spėkit, kuo būsiu užaugęs? (būsima profesija) 31. Belaukiant gandrų (nėštukėms) 32. Diena su mama 33. Prie krikšto šaltinio (krikštynų tema) 34. Tėčio kopija (Tėvo dienos proga) 35. Nusi6ypsok 36. Gražiausios vasaros akimirkos 37. Vasaros peizažai 38. Mažieji mokinukai 39. ......................... na ir taip toliau. Siūlykite!
Oi kokia tema faina ir kiek minciu graziu
Neprisimenu kokiam zurnale buvo, bet ,, Mano batai buvo du,, labai buvo faina Dar rudeniui , oi, tai vyko tai pavyko vardas, rado baravyka,, irgi vat tureciau nuotrauku Nestukem siulyciau tema ,, Belaukiant gandro ,, Dvynukams ,, Dvi akytes, dvi ausytes, kojytes, dvi rankytes ir mes du !,, Vasarai ,, Jura iki keliu,, ai dar daug
As siulau "Valgau pats" arba "Valgyt darau pats", manau vienos is juokingiausiu nuotrauku turetu buti
Taip, tikrai gi apie nėštukes neparašiau. Dar galima pavadinti "Linksmiausio pilvuko konkursas".
Vat, man irgi apie miegą kilo mintis- Saldžių sapnų
QUOTE(fukuotukaf @ 2005 01 21, 15:35) As siulau "Valgau pats" arba "Valgyt darau pats", manau vienos is juokingiausiu nuotrauku turetu buti Ai cia is serijos ,,Viru, viru kose.......,,, O mieganciu maziu nuotrauku konkursa pavadinciau ,, saldus, kaip medus...,,
o as pasiulyciau mazuju terliu konkursa, manoji, ka tik iskrauste kosmetine ir lupdaziu "pasidaze lupas"
manyciau tikrai nemazai albumuose nuotrauku kur veiduka puosia ne tik sypsena bet ir dar kai kas
aš dar siūlyčiau konkursą tema šv.valentinas ..
nezinau ar as i tema, bet turiu faina nuotrauka su vaiku lovoj, tai gal butu idomi tema " vaikai tevu lovoj " ar kazka panasaus, "kartu su tevais lovoj".butu idomu.
ir tikrai pritariu sv. valentino konkursui!
O kas turėtų būti Valentino konkurso nuotraukoje? Kaip būtinas atributas - širdelė ar šeima apsikabinusi?
Aš dar siūlyčiau nuotraukas kaip vaikučiai dantukus valo. Nes maniškė to labai nemėgsta, o jei parodau kad kažkas valo dantukus (specialiai ieškojau internete tokių nuotraukyčių), tada ir ji sutinka. Taip sėdime prie kompo ir dantukus valome. O čia oi kaip daug "lelių" besivalančių dantukus būtų. Tas pats kam nors būtų įdomus ir su puodukais. Mums tai jau neaktualu - viską padarome, bet yra gi iš jūsų kieno vaikučiai tikrai to nenori daryti. Taip sakant ir save parodyti ir kitus pamokyti.
dar vienas įdomus būtų "ožiuko"konkursas
Aš manau galime daryti taip. Padarysime apklausą kokio konkurso norėtumem labiausiai. Ir juos skelbsime tuo eiliškumu kiek jie surinks balsų.
Valio!!! Pagaliau ir as galesiu savo nestukines nuotraukas parodyti
Aš manau prie Valentino temos labiausiai tiks vėstuvinės nuotraukos. Tikrai kieviena turi ir nereikės specialiai ieškoti.
QUOTE(SuperMama @ 2005 01 22, 01:18) Aš manau prie Valentino temos labiausiai tiks vėstuvinės nuotraukos. Tikrai kieviena turi ir nereikės specialiai ieškoti. man kazkaip nelabai atrodo valentinai QUOTE(DAISY @ 2005 01 21, 16:09) o as pasiulyciau mazuju terliu konkursa, manoji, ka tik iskrauste kosmetine ir lupdaziu "pasidaze lupas" Turim nuotrauką su kaku pasiterliojęs Aš siūlyčiau prizus steigti bendrom pajėgom. Taip būtų galima apdovanoti net pvz 10 vietų Tikrai žaisliuką į tą fondą įdėčiau. Gal kas knygelę dar ir pan Ką manot?
Valentino dienos proga siulyciau "Pirmojo bucinio" konkursa surengti
Mnau tikrai daug nuotraukų būtų šiame konkurse:)
Labai daug geru ideju pateiket, dabar net minciu pritrukau. Teks pamastyti. Ka norejau pastebeti - kad gal reiktu atskirti profesionalias ir "namines" nuotraukas, kai kovojama del prizo. Man labai patiko visos dabartinio konkurso nuotraukos, bet manau, kad pries profesionalias labai sunku konkuruoti. Visgi jos graziau atrodo del fotografo patirties ir specialaus apsvietimo. Nenoreciau nuskriausti paprastu mamyciu, todel balsuosiu uz jas
man labai patiktu vaikuciai su gyvunais arba kai maudosi
Konkursas "Obuolys nuo obels..." - vaikuciu ir ju tevu vaikysteje foto (isrinkti pvz. panasiausia - mamytes ar tevelio kopija)
As tai galvoju- o apskritai, koks tikslas daryti konkursa profesionaliu nuotrauku? Negi mums idomu spresti, kas geriau nufotografavo- Cekanavičius ar Grigas? Ir ka paskui- nesim nugalejusiam profui ceki apsipirkti vaiku prekiu parduotuveje?
As uz savu darytas foto, uz pagautus momentus, nesupozuotus kadrus.
Va va ir as jau buvau iskelus tokia minti, bet deja buvau nusodinta
man liux ideja konkurso tipo ,,Ar mes nepanashus?" o vasarai galetu buti ,, mano atostogos" ar ,,Mazasis sodininkas"
labai gera mintis" kokie mes panasus"
Galima butu visas mintis kazkaip apibendrinti ir sudeti i kelias kategorijas. Pavyzdziui, valentino dienai butu galima skelbti kazkokia gana abstrakcia tema - "Meile" ir i ja sutilptu ir vestuviu, ir pirmo bucinio, ir raudonu sirdeliu nuotraukos. O mes galetumem pasireiksti temoje "Mano darbeliai", kurioje galetu buti visi vaiku "nudirbami" darbai: ir koses "virirmas", ir grindu "slavimas" ir grazinimasis su mamytes lupdaziu. Gal net dantuku valymas...
Vat, dar susišvietė- "Mama, o tu buvai maža?" Forumiečių vaikystės foto. Tipiškos mūsų laikų vaikų foto. Arba kokios netikėtos.
Manau, kad reiktu ir pilvuku konkursa padaryti. Juk taip idomu butu!
As irgi uz pilvuku konkursa
Nes jau auga:)
Lyg ir nebuvo tokio siūlymo : hm Fotokonkuras pirmojo dantuko tema
QUOTE(Rasma @ 2005 02 02, 10:26) Lyg ir nebuvo tokio siūlymo : hm Fotokonkuras pirmojo dantuko tema As ir uz dantuku konkursa Grimasu konkurselis butu
Aš dar galvojau apie konkurso temas ir sumąsčiaum, kad reiktų konkursėlio vyresnių vaikiukų mamytėms, jos gi irgi turi kuo didžiuotis, pvz. kokio konkurso "aš jau pirmokas!"
Siulau temas "Pirmoji sypsena", "Kas tu toks?" (butu prie mimiku), "Mano pirmoji kose", "Mes visi kartu" (su tevais ar vienu ju, jei augina tik mama/tetis), "Mano Mociute", "Mano mylimiausias zaislas", vasarai - "Jura, jura...", vyresniems - "Kol mama nemato..." ir t.t.
Galima surengti ir juokingiausios foto konkursa, tik nesugalvoju pavadinimo, nes situacijos gali buti labai skirtingos. Ateinanciai Vasario 16-osios dienai galima surengti konkursa "Myliu Lietuva"
O as labiausiai uz konkursa "Saldus gardus ....MIEGELIS"
Ziemos pabaigai tiktu ir koks nors "Kur pazvelgsi,visur balta..."----cia galetu buti uzfiksuotos linksmos ir netiketos akimirkos --slides,sniego seniai besmegeniai ir raudoni vaiku skruostukai...
O tai kada bus temos ir bus galima uz jas balsuoti? Cia jau tiek fainu pasiulymu, kad tik reik pradet rinkt temas ir skelbt fotokonkursus.
Turiu kelias minteles
Pastebejau, kad dauguma konkursu visgi orientuoti i tam tikras zmoniu grupes. Valentino dienai dvi sirdeles puses tik susituokusiems, kiti fotokonkursai susije su vaikais. Na zinau dar vyksta kelioniu fotoreportazu konkursas..... Noreciau pasiulyti kazka neutralaus, pvz Sustok akimirka zavinga arba Sustinges gamtos laselis cia butu galima siusti kokia grazia nuotraukyte, nuostabia akimirka, kuri galetu kartotis nors ir kasdien as neturiu vaiku tai nelabai galiu ka siusti, kituose fotokonkursuose nenoriu viesumo, bet turiu daug graziu foto is kitos sferos , kurias noreciau parodyti tiek pastebejimu ir minciu
AS siulau tema " kokie mes panasus". Na, brolis su sese, vaikutis su mama, mociute teveliu. Na, kad matytusi aiskus panasumas vienas i kita.
oi, sorry, pasirodo pasisavinau svetima ideja daryti fotokonkursa " kokie mes panasus":)- toks pasiulymas jau buvo. ne... bet tikrai idomu butu
Visos temos neperskaiciau, gal jau kas siule... Noreciau pasiulyti konkursa "Kai uzklumpa miegelis" Kur ir kaip vaikai uzmiega, kokiose nors netikeciausiose vietose
Kuo daugiau konkursų tuo smagiau.
Dėmesio!
Jūs jau galite balsuoti ir nuspręsti, kokio fotokonkurso labiausiai norėtumėte KOVO mėn. Kovo mėn. galėsite dalyvauti 2-uose fotokonkursuose, vienas jų tebūnie kol kas siurprizas Norėčiau kai ką patikslinti: pavadinimai nebūtinai bus tokie patys, jie gali šiek tiek keistis, tačiau esmė vistiek liks ta pati. Mano vaikystės nuotrauka - Supermamyčių vaikystės nuotraukos (nuskanuotos). Būtų žymiai smagiau jei tai būtų ne portretai (kuriuos sunkoka vertinti), o įvairios išdaigos, smagios akimirkos ir pan. Dar bus labai smagu paspėlioti, kas yra kas Linksmiausias pilvukas - fotokonkursas nėštukėms Aš sportuoju! - gal sportuojate kartu su mažyliais? Būtų smagu pamatyti konkurse ne tik mažųjų sportininkų pasiekimus, bet ir šeimyninių nuotraukų. Jei nustebote, kodėl tik trys variantai pasiūlyti, jei idėjų buvo per 30, tai neišsigąskit - visi pasiūlymai suskirstyti tam tikromis temomis, mėnesiais o prieš akis dar visi metai
O, as norejau pasiulyti temele "Pliusku pliusku"(maudynes)
|