Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Jūsų konkurso temų pasiūlymai
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Aurėja
QUOTE(baltic*girl @ 2006 06 10, 21:18)
Gal galima be funkcijos "Grizti" padaryti ir funkcija "Sekanti"?

kol kas nėra tokios galimybės.
esu-mama
siulau dar viena tema : mano maudynes smile.gif turbut visi turime vandenyje krykstaujanciu mazyliu nuotrauku
Veitė
QUOTE(vaidicita @ 2006 06 10, 09:59)
artėja vasara, siūlau paskelbti konkursą ta tema: mano atostogos ar kažkas panašaus smile.gif
*

panašus jau buvo lotuliukas.gif , atostogos rūgpienių kaime, ar kažkas tokio 4u.gif

QUOTE(vaidicita @ 2006 06 13, 11:36)
siulau dar viena tema : mano maudynes smile.gif turbut visi turime vandenyje krykstaujanciu mazyliu nuotrauku
*

irgi buvo blink.gif
Negi taip sunku pasižiūrėti, kokios temos jau buvo doh.gif Pasiūlytumėt ką nors originalaus, o dabar doh.gif doh.gif
Natali
mes irgi už plačiausią šypseną thumbup.gif
Mikasiene
Sveiki,

pastebėjau, kad baigėsi visi konkursai BESILAUKIANČIOM ax.gif Gal galim kokį pilvukų konkursą vėl pakartot ar naujai sugalvot.
Pvz. juokingiausiai papuoštas pilvukas arba VASARA SU PILVUKU 2006 biggrin.gif

Aš dar tik laukiu savo mažulėlio, taigi jokiame šiuo metu vykstančiame konkurse negaliu dalyvauti. O savo pilvuku norisi visam pasauliui pasigirti biggrin.gif
Ode
QUOTE(Mikasiene @ 2006 06 14, 02:36)
Sveiki,

pastebėjau, kad baigėsi visi konkursai BESILAUKIANČIOM  ax.gif  Gal galim kokį pilvukų konkursą vėl pakartot ar naujai sugalvot.
Pvz. juokingiausiai papuoštas pilvukas arba VASARA SU PILVUKU 2006  biggrin.gif

Aš dar tik laukiu savo mažulėlio, taigi jokiame šiuo metu vykstančiame konkurse negaliu dalyvauti. O savo pilvuku norisi visam pasauliui pasigirti  biggrin.gif
*

Tai tu fotografuok, fotografuok, ir kai bus konkursas - turėsi nuotraukų. smile.gif
*Nendria*
Siulau temas: "Pagautas nusikaltimo vietoje" apie uzhfiksuotas ishdaigas ..uoj, tik dabar pamachiau,kad panashus buvo doh.gif ir "kai aplanko ozhiukai.." hihihi.gif
lil
gal vasaros proga ....tas sauletas musu pajurys????
Aurėja
QUOTE(Jersey @ 2006 05 24, 19:38)
Norim Plačiausios Šypsenos konkurso  4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

QUOTE(nes @ 2006 05 30, 12:08)
Ir mes mirksiukas.gif
*

QUOTE(nes @ 2006 05 31, 11:42)
Aš tai noriu šypsenos !!!!!!!!! Plačios plačios, didelės didelės- Vaikų gynimo dienai ir vasarai !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

QUOTE(Veitė @ 2006 05 31, 14:43)
Aš dar už fantastiškiausios šypsenos konkursą  4u.gif
*

QUOTE(Veitė @ 2006 06 09, 15:32)
Na ir man labai norisi tikėti, kad tikrai sulauksim tokio mielo konkursėlio wub.gif

Jūsų ir dar daugelio kitų pageidavimu, šypsenų konkursas jau prasidėjo! Nusišypsok smile.gif
ewa
Man patiktų tiesiog gražiausios nuotraukos konkursas. Juk dauguma turi tiesiog gražių nuotraukų. Nu ir sukraunam viską ką turim gražiausio savo albumuose g.gif
Dar kažkada lyg Patieška (gal ir ne ji) siūlė kažką iš serijos "raudona", gali būt ir geltona, žalia, mėlyna... Nu kad nuotrauka būtų su tuo susijus...
Siaubas kaip nemoku paaiškint... doh.gif
Smiling
o aš (savanaudiškai blush2.gif ) siūlyčiau kažką panašaus į tas didelis, didelis pasaulis, kur galėtume dėt nuotraukėles susidomėjusio, nustebusio, tyrinėjančio vaikiuko
čia savanaudiškai, nes pas mane dauguma tokios rolleyes.gif šypsosi jis man retokai, susidomėjęs viską stebi, bet iki tokio lygio, kad jau kartais net nepatogu, kaip žiopso į žmones hihihi.gif
Medona
QUOTE(ewa @ 2006 06 19, 19:02)
Man patiktų tiesiog gražiausios nuotraukos konkursas. Juk dauguma turi tiesiog gražių nuotraukų. Nu ir sukraunam viską ką turim gražiausio savo albumuose  g.gif
*

drinks_cheers.gif butu tikrai grazus konkursas "graziausia mano albumo nuotrauka" visos butu i tema ir balsavimas butu paprastesnis, nes balsuotume tiesiog uz graziausia wub.gif
Smiling
QUOTE(babuska @ 2006 06 21, 15:36)
drinks_cheers.gif  butu tikrai grazus konkursas "graziausia mano albumo nuotrauka" visos butu i tema ir balsavimas butu paprastesnis, nes balsuotume tiesiog uz graziausia  wub.gif
*

o as nesugebeciau isrinkt vienos graziausios g.gif nu per daug jos skirtingos, kiekviena menesi tas vaikas kitoks ir vistiek graziausias, man bent 10 graziausiu gautus blush2.gif
Medona
QUOTE(Smiling @ 2006 06 21, 18:15)
o as nesugebeciau isrinkt vienos graziausios g.gif nu per daug jos skirtingos, kiekviena menesi tas vaikas kitoks ir vistiek graziausias, man bent 10 graziausiu gautus blush2.gif
*

apie pacios atrinkima, tai net nekalbu, nes tikrai butu be galo sunku doh.gif bet konkurse balsuotume uz, kiekvieno nuomone, graziausias smile.gif

man kiekvienam konkurse mano vaikas pats paciausias, bet kitom akim kitaip rodosi... biggrin.gif blush2.gif
Smiling
o kada nors buvo konkursas mano pirmoji gyvenimo diena? visai faina butu ax.gif
ketti
QUOTE(babuska @ 2006 06 21, 17:36)
drinks_cheers.gif  butu tikrai grazus konkursas "graziausia mano albumo nuotrauka" visos butu i tema ir balsavimas butu paprastesnis, nes balsuotume tiesiog uz graziausia  wub.gif
*

Įdomus pasiūlymas drinks_cheers.gif thumbup.gif
Kristikas
QUOTE(babuska @ 2006 06 21, 16:36)
*

drinks_cheers.gif Ir visos butu i tema, ir nereiketu gincytis, kad vienoj nuotraukoj per daug nuogi, kitoj - per daug prisidenge ir t.t. tongue.gif
xiuke
Kiek minciu...Galima butu pradeti nuo pradziu:)
c-girl
QUOTE(babuska @ 2006 06 21, 16:36)
*

O kaip reiketu ta nuotrauka konkurui atrinkti g.gif Mano albume nuotraukos viena uz kita grazesnes biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
ejeva
Siūlau "liksmo kadro" konkursą - kartais visai netyčiom užfiksuoji kokią juokingą situaciją, veiksmą - taip sakant, "lalailą" smile.gif
wwwtania
šiandien šovė į galvą kad po šypsenų konkurso reikėtu surengti verksniukų konkursą biggrin.gif
esu-mama
QUOTE(Smiling @ 2006 06 22, 06:53)
o kada nors buvo konkursas mano pirmoji gyvenimo diena? visai faina butu  ax.gif
*

thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(wwwtania @ 2006 06 25, 18:03)
šiandien šovė į galvą kad po šypsenų konkurso reikėtu surengti verksniukų konkursą  biggrin.gif
*

irgi puiki mintis, nes tokiu nuotraukyciu taip pat turime smile.gif
Pasišiaušęs
QUOTE(wwwtania @ 2006 06 25, 19:03)
šiandien šovė į galvą kad po šypsenų konkurso reikėtu surengti verksniukų konkursą  biggrin.gif
*

Na, nemanau, kad jis būtų įdomus ir toks gražus kaip šypsenų konkursas g.gif schmoll.gif . Nemanau, kad tai tinkama tema
Aš siūlyčiau "Mažasis išdaigininkas" arba "Stop kadras" g.gif , "Vasara ir aš "
Datulė
*

Ne tai, kad verksniukų konkursą (nes labai jau gailiai atrodytų), o pavyzdžiui - Kai ožiukas badosi.... Tai būtų priešingybė dabartiniam (šypsenų) konkursui.

Dar man labai patiko mintis apie panašumus tarp vaikų ir tėvelių. Išrinktumėm panašiausią atžalėlę...kaip sakant...obuolys nuo obels...
westa
Siūlyčiau broliukų, sesučių konkursą - Argi mes nepanašūs ? ax.gif . Tik dalyviai turėtų būt ne dvyniai tongue.gif
Pinacea
Apie isdaigas, vasara - jau buvo konkursai... ax.gif Vat su sesute, broliuku - ne, bet manau, kad daugelis, kas turi tik viena atzalele jausis nuskriausti, kad negali dalyvauti blush2.gif O man labai patiktu konkursas su seneliais.. Vis pamatau konkursuose leliuka su mociute, seneliu...taip grazu 4u.gif wub.gif
Grazu butu ir konkurasas : "Grazi musu sheimynele"...ar kazkas panashaus, kur uzfiksuoti graziausi sheimos monentai, kai visi kartu, mamyte, tetukas, vaikuciai, gal net seneliai.....
Veitė
kažkuri mamaitė rašė, kad nedalyvauja šypsenų konkurse, nes jos vaikas tikras...rimtuolis 4u.gif Taigi siūlyčiau "didžiojo-mažojo mąstytojo" konkursėlį, ar kažką panašaus, kai nufotografuojam vaikiukus užsisvajojusius, ar kažkur nuklydusius savo mintimis ax.gif

...arba "mažojo tyrinėtojo" nuotykiai, užfiksuoti, kai vaikiukas kažkuo domisi ar tyrinėja jam nepažįstamą pasaulį g.gif

Ech, jaučiu nusušnekėjau, cha, cha, cha doh.gif
Ode
QUOTE(Eglute @ 2006 06 30, 05:44)
Apie isdaigas, vasara  - jau buvo konkursai... ax.gif Vat su sesute, broliuku - ne, bet manau, kad daugelis, kas turi tik viena atzalele jausis nuskriausti, kad negali dalyvauti blush2.gif O man labai patiktu konkursas su seneliais.. Vis pamatau konkursuose leliuka su mociute, seneliu...taip grazu 4u.gif  wub.gif
Grazu butu ir konkurasas : "Grazi musu sheimynele"...ar kazkas panashaus, kur uzfiksuoti graziausi sheimos monentai, kai visi kartu, mamyte, tetukas, vaikuciai, gal net seneliai.....
*

Na, tai daug buvo ir bus konkursų, kur dalis forumo dalyvių negalėjo (negalės) dalyvauti, nes neatitiks kriterijų. smile.gif Galų gale, konkursai kartojasi, tad po kokių metų, kitų kai kurie dalyviai jau galėtų prisijungti. wink.gif

O dėl senelių tai ir man buvo kilusi mintis. Aš iš viso turėjau mintį dėl konkurso su keliom (pvz., minimum trim) kartom: seneliai, vaikai ir anūkai. Neabejoju, kad atsirastų ir penkios kartos viename kadre. ax.gif
Pinacea
QUOTE(Ode @ 2006 06 30, 14:43)
Neabejoju, kad atsirastų ir penkios kartos viename kadre. ax.gif
*

Atsirastu, garantuoju ax.gif 4u.gif.. biggrin.gif biggrin.gif
Veitė
Pagalvojau, kad visai smagus ir gražus būtų "Žaidžiu" konkursėlis, kur matytųsi žaidžiantys vaikučiai wub.gif Man, regis tokio dar nebuvo g.gif O ir nuotraukų, įsivaizduoju, būtų labai įvairių- žaidžiančių su mylimais žaisliukais, su draugais...Tiesa, prisiminiau, kad jau buvo konkursas "Ei, plaukuotasis, ūsuotasis, pažaiskim", bet čia juk ne toks pat g.gif
Veitė
Dar, manau, mielas ir fainas būtų "Mano pirmųjų žingsnelių" konkursiukas wub.gif
edelveise
QUOTE(Veitė @ 2006 07 01, 10:13)
Pagalvojau, kad visai smagus ir gražus  būtų "Žaidžiu" konkursėlis, kur matytųsi žaidžiantys vaikučiai wub.gif Man, regis tokio dar nebuvo  g.gif O ir nuotraukų, įsivaizduoju, būtų labai įvairių- žaidžiančių su mylimais žaisliukais, su draugais...Tiesa, prisiminiau, kad jau buvo konkursas "Ei, plaukuotasis, ūsuotasis, pažaiskim", bet čia juk ne toks pat  g.gif
*

thumbup.gif
Isila
*

thumbup.gif thumbup.gif man patiktų

QUOTE(Datulė @ 2006 06 29, 17:18)
Ne tai, kad verksniukų konkursą (nes labai jau gailiai atrodytų), o pavyzdžiui - Kai ožiukas badosi.... Tai būtų priešingybė dabartiniam (šypsenų) konkursui.

*

žinoma, pavadinimą būtų galima sugalvotį kitokį nei "mažieji verksniukai", bet tarkim "Kai pabėga šypsena.." ar panašiai.

Ir gal kokį konkursą "Kai tėvai nemato?" g.gif ar buvo toks? Jau paismečiau tongue.gif blush2.gif
gurma
Manau visai smagu būtų surengti kokio nors "VANDENIO" konkursą, juk vaikai labai mėgsta maudytis. O vandenyje tau jau ir šypsenų ir ašarų gali užfiksuoti ax.gif
daliuxx
thumbup.gif 4u.gif thumbup.gif
QUOTE(edelveise @ 2006 07 01, 19:09)
thumbup.gif
*

Veitė
QUOTE(Isila @ 2006 07 02, 17:42)
Ir gal kokį konkursą "Kai tėvai nemato?"  g.gif ar buvo toks? Jau paismečiau  tongue.gif  blush2.gif
*

QUOTE(gurma @ 2006 07 02, 22:09)
Manau visai smagu būtų surengti kokio nors "VANDENIO" konkursą, juk vaikai labai mėgsta maudytis. O vandenyje tau jau ir šypsenų ir ašarų gali užfiksuoti  ax.gif
*

panašūs jau tikrai buvo mirksiukas.gif
wwwtania
QUOTE(gurma @ 2006 07 02, 23:09)
Manau visai smagu būtų surengti kokio nors "VANDENIO" konkursą, juk vaikai labai mėgsta maudytis. O vandenyje tau jau ir šypsenų ir ašarų gali užfiksuoti  ax.gif
*

thumbup.gif drinks_cheers.gif labai gerai sugalvojai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif vasarą tikrai tiktu toks konkursiukas wub.gif
Veitė
QUOTE(wwwtania @ 2006 07 03, 09:04)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif  labai gerai sugalvojai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  vasarą tikrai tiktu toks konkursiukas  wub.gif
*

nugi neskaitot, net prieš nosį esančių postų lotuliukas.gif lotuliukas.gif
wwwtania
QUOTE(Veitė @ 2006 07 03, 10:30)
nugi neskaitot, net prieš nosį esančių postų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

sorry 4u.gif tikrai kažkaip nepastebėjau blush2.gif
Veitė
nugi labai jau smalsu, koks bus sekantis konkursėlis blush2.gif
v*i*j*a
QUOTE(Veitė @ 2006 07 05, 11:23)
nugi labai jau smalsu, koks bus sekantis konkursėlis blush2.gif
*

drinks_cheers.gif laukiam naujo konkurso biggrin.gif
Double Latte
o mane kažkaip 'ant žalios spalvos' traukia:

- "Žolėj sėdėjo žiogas"... - juk vasara, tai žalumos gamtoje metas ir dideli ir mažesni leidžia laiką gamtoje

arba

- "Žaliosios boružėlės" - vėjaraupiais sirgo visi vaikiukai ir dažnai lieka tik taškuotos nuotraukytės.
Veitė
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2006 07 11, 14:50)
- "Žaliosios boružėlės" -  vėjaraupiais sirgo visi vaikiukai ir dažnai lieka tik taškuotos nuotraukytės.
*

blink.gif schmoll.gif man toks nepatiktų, nes mano vaikas dar vėjaraupiais nesirgo, neturėčiau konkursinės foto mirksiukas.gif cha, cha, cha rolleyes.gif
LIUDAL
visi vaikai mėgsta matuotis mamos rūbus, batus, puoštis papuošalais, tai gal reikėtų surengti kokį ale "Madų šou" lotuliukas.gif
dar viena mintis - apie draugus 4u.gif
vasaros mintis irgi thumbup.gif
Veitė
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2006 07 11, 14:50)
- "Žaliosios boružėlės" -  vėjaraupiais sirgo visi vaikiukai ir dažnai lieka tik taškuotos nuotraukytės.
*

o man toks konkursas nepatiktų lotuliukas.gif blink.gif , nes mano vaikas nesirgo vėjaraupiais, tai neturėčiau konkursinės foto, cha, c mirksiukas.gif cha, cha, cha rolleyes.gif
Pinacea
Mano panos nei sirgo vejaraupiais,nei sirgs...yra del tam tikru priezasciu paskiepytos. O ir shiaip serganciu vaiku konkursu nenoreciau schmoll.gif Man, asmenishkai, nera malonumas matyti kencianti mazyli..nei savo, nei kita unsure.gif
v*i*j*a
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2006 07 11, 15:50)
o mane kažkaip 'ant žalios spalvos' traukia:

1.- "Žolėj sėdėjo žiogas"... - juk vasara, tai žalumos gamtoje metas ir dideli ir mažesni leidžia laiką gamtoje

arba

2.- "Žaliosios boružėlės" -  vėjaraupiais sirgo visi vaikiukai ir dažnai lieka tik taškuotos nuotraukytės.
*

Pirmas variantas thumbup.gif thumbup.gif
Antas tai nea schmoll.gif mano dukra kai sirgo neleido jos tokios paveiksluot blink.gif o maziukas dar nesirgo,tai irgi netureciau nuotraukos konkursui ax.gif
QUOTE(LIUDAL @ 2006 07 11, 16:43)
[color=red]visi vaikai mėgsta matuotis mamos rūbus, batus, puoštis papuošalais, tai gal reikėtų surengti kokį ale "Madų šou"  lotuliukas.gif
*

Cia daugiau tiktu mergaitems biggrin.gif ,bet sumanymas thumbup.gif
wwwtania
QUOTE(vijja @ 2006 07 11, 18:15)
Cia daugiau tiktu mergaitems biggrin.gif ,bet sumanymas thumbup.gif
*

sutinku drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tačiau ir berniukai ne ką prastesni manajam duok valia tai nuo veidruodžio neatplėši blush2.gif biggrin.gif
daliuxx
,,Zolej sedejo ziogas,,-jega thumbup.gif Gal ir sulauksim tokio konkurselio? biggrin.gif
nikaID
Ar nebuvo dar vaiko sukuosenos konkurso? g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.