QUOTE(baltic*girl @ 2006 06 10, 21:18)
Gal galima be funkcijos "Grizti" padaryti ir funkcija "Sekanti"?
kol kas nėra tokios galimybės.
QUOTE(baltic*girl @ 2006 06 10, 21:18) Gal galima be funkcijos "Grizti" padaryti ir funkcija "Sekanti"? kol kas nėra tokios galimybės.
siulau dar viena tema : mano maudynes
QUOTE(vaidicita @ 2006 06 10, 09:59) panašus jau buvo QUOTE(vaidicita @ 2006 06 13, 11:36) irgi buvo Negi taip sunku pasižiūrėti, kokios temos jau buvo
mes irgi už plačiausią šypseną
Sveiki,
pastebėjau, kad baigėsi visi konkursai BESILAUKIANČIOM Pvz. juokingiausiai papuoštas pilvukas arba VASARA SU PILVUKU 2006 Aš dar tik laukiu savo mažulėlio, taigi jokiame šiuo metu vykstančiame konkurse negaliu dalyvauti. O savo pilvuku norisi visam pasauliui pasigirti QUOTE(Mikasiene @ 2006 06 14, 02:36) Sveiki, pastebėjau, kad baigėsi visi konkursai BESILAUKIANČIOM Pvz. juokingiausiai papuoštas pilvukas arba VASARA SU PILVUKU 2006 Aš dar tik laukiu savo mažulėlio, taigi jokiame šiuo metu vykstančiame konkurse negaliu dalyvauti. O savo pilvuku norisi visam pasauliui pasigirti Tai tu fotografuok, fotografuok, ir kai bus konkursas - turėsi nuotraukų.
Siulau temas: "Pagautas nusikaltimo vietoje" apie uzhfiksuotas ishdaigas ..uoj, tik dabar pamachiau,kad panashus buvo
gal vasaros proga ....tas sauletas musu pajurys????
QUOTE(Jersey @ 2006 05 24, 19:38) QUOTE(nes @ 2006 05 30, 12:08) QUOTE(nes @ 2006 05 31, 11:42) Aš tai noriu šypsenos !!!!!!!!! Plačios plačios, didelės didelės- Vaikų gynimo dienai ir vasarai !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! QUOTE(Veitė @ 2006 05 31, 14:43) QUOTE(Veitė @ 2006 06 09, 15:32) Na ir man labai norisi tikėti, kad tikrai sulauksim tokio mielo konkursėlio Jūsų ir dar daugelio kitų pageidavimu, šypsenų konkursas jau prasidėjo! Nusišypsok
Man patiktų tiesiog gražiausios nuotraukos konkursas. Juk dauguma turi tiesiog gražių nuotraukų. Nu ir sukraunam viską ką turim gražiausio savo albumuose
Dar kažkada lyg Patieška (gal ir ne ji) siūlė kažką iš serijos "raudona", gali būt ir geltona, žalia, mėlyna... Nu kad nuotrauka būtų su tuo susijus... Siaubas kaip nemoku paaiškint...
o aš (savanaudiškai
čia savanaudiškai, nes pas mane dauguma tokios QUOTE(ewa @ 2006 06 19, 19:02) Man patiktų tiesiog gražiausios nuotraukos konkursas. Juk dauguma turi tiesiog gražių nuotraukų. Nu ir sukraunam viską ką turim gražiausio savo albumuose QUOTE(babuska @ 2006 06 21, 15:36) o as nesugebeciau isrinkt vienos graziausios QUOTE(Smiling @ 2006 06 21, 18:15) o as nesugebeciau isrinkt vienos graziausios apie pacios atrinkima, tai net nekalbu, nes tikrai butu be galo sunku man kiekvienam konkurse mano vaikas pats paciausias, bet kitom akim kitaip rodosi...
o kada nors buvo konkursas mano pirmoji gyvenimo diena? visai faina butu
QUOTE(babuska @ 2006 06 21, 16:36)
Kiek minciu...Galima butu pradeti nuo pradziu:)
Siūlau "liksmo kadro" konkursą - kartais visai netyčiom užfiksuoji kokią juokingą situaciją, veiksmą - taip sakant, "lalailą"
šiandien šovė į galvą kad po šypsenų konkurso reikėtu surengti verksniukų konkursą
QUOTE(wwwtania @ 2006 06 25, 19:03) Ne tai, kad verksniukų konkursą (nes labai jau gailiai atrodytų), o pavyzdžiui - Kai ožiukas badosi.... Tai būtų priešingybė dabartiniam (šypsenų) konkursui. Dar man labai patiko mintis apie panašumus tarp vaikų ir tėvelių. Išrinktumėm panašiausią atžalėlę...kaip sakant...obuolys nuo obels...
Siūlyčiau broliukų, sesučių konkursą - Argi mes nepanašūs ?
Apie isdaigas, vasara - jau buvo konkursai...
Grazu butu ir konkurasas : "Grazi musu sheimynele"...ar kazkas panashaus, kur uzfiksuoti graziausi sheimos monentai, kai visi kartu, mamyte, tetukas, vaikuciai, gal net seneliai.....
kažkuri mamaitė rašė, kad nedalyvauja šypsenų konkurse, nes jos vaikas tikras...rimtuolis
...arba "mažojo tyrinėtojo" nuotykiai, užfiksuoti, kai vaikiukas kažkuo domisi ar tyrinėja jam nepažįstamą pasaulį Ech, jaučiu nusušnekėjau, cha, cha, cha QUOTE(Eglute @ 2006 06 30, 05:44) Apie isdaigas, vasara - jau buvo konkursai... Grazu butu ir konkurasas : "Grazi musu sheimynele"...ar kazkas panashaus, kur uzfiksuoti graziausi sheimos monentai, kai visi kartu, mamyte, tetukas, vaikuciai, gal net seneliai..... Na, tai daug buvo ir bus konkursų, kur dalis forumo dalyvių negalėjo (negalės) dalyvauti, nes neatitiks kriterijų. O dėl senelių tai ir man buvo kilusi mintis. Aš iš viso turėjau mintį dėl konkurso su keliom (pvz., minimum trim) kartom: seneliai, vaikai ir anūkai. Neabejoju, kad atsirastų ir penkios kartos viename kadre.
Pagalvojau, kad visai smagus ir gražus būtų "Žaidžiu" konkursėlis, kur matytųsi žaidžiantys vaikučiai
Dar, manau, mielas ir fainas būtų "Mano pirmųjų žingsnelių" konkursiukas
QUOTE(Veitė @ 2006 07 01, 10:13) Pagalvojau, kad visai smagus ir gražus būtų "Žaidžiu" konkursėlis, kur matytųsi žaidžiantys vaikučiai QUOTE(wwwtania @ 2006 06 25, 19:03) QUOTE(Datulė @ 2006 06 29, 17:18) Ne tai, kad verksniukų konkursą (nes labai jau gailiai atrodytų), o pavyzdžiui - Kai ožiukas badosi.... Tai būtų priešingybė dabartiniam (šypsenų) konkursui. žinoma, pavadinimą būtų galima sugalvotį kitokį nei "mažieji verksniukai", bet tarkim "Kai pabėga šypsena.." ar panašiai. Ir gal kokį konkursą "Kai tėvai nemato?"
Manau visai smagu būtų surengti kokio nors "VANDENIO" konkursą, juk vaikai labai mėgsta maudytis. O vandenyje tau jau ir šypsenų ir ašarų gali užfiksuoti
QUOTE(Isila @ 2006 07 02, 17:42) QUOTE(gurma @ 2006 07 02, 22:09) Manau visai smagu būtų surengti kokio nors "VANDENIO" konkursą, juk vaikai labai mėgsta maudytis. O vandenyje tau jau ir šypsenų ir ašarų gali užfiksuoti panašūs jau tikrai buvo
nugi labai jau smalsu, koks bus sekantis konkursėlis
o mane kažkaip 'ant žalios spalvos' traukia:
- "Žolėj sėdėjo žiogas"... - juk vasara, tai žalumos gamtoje metas ir dideli ir mažesni leidžia laiką gamtoje arba - "Žaliosios boružėlės" - vėjaraupiais sirgo visi vaikiukai ir dažnai lieka tik taškuotos nuotraukytės.
visi vaikai mėgsta matuotis mamos rūbus, batus, puoštis papuošalais, tai gal reikėtų surengti kokį ale "Madų šou"
dar viena mintis - apie draugus vasaros mintis irgi
Mano panos nei sirgo vejaraupiais,nei sirgs...yra del tam tikru priezasciu paskiepytos. O ir shiaip serganciu vaiku konkursu nenoreciau
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2006 07 11, 15:50) o mane kažkaip 'ant žalios spalvos' traukia: 1.- "Žolėj sėdėjo žiogas"... - juk vasara, tai žalumos gamtoje metas ir dideli ir mažesni leidžia laiką gamtoje arba 2.- "Žaliosios boružėlės" - vėjaraupiais sirgo visi vaikiukai ir dažnai lieka tik taškuotos nuotraukytės. Pirmas variantas Antas tai nea QUOTE(LIUDAL @ 2006 07 11, 16:43) [color=red]visi vaikai mėgsta matuotis mamos rūbus, batus, puoštis papuošalais, tai gal reikėtų surengti kokį ale "Madų šou" Cia daugiau tiktu mergaitems
,,Zolej sedejo ziogas,,-jega
Ar nebuvo dar vaiko sukuosenos konkurso?
|