QUOTE(Zora @ 2005 02 11, 03:57)
žinoma, ši tema buvo siūlyta ne vieno dalyvio. Ji priskirta prie Balandžio mėn. (balandis - juokų, išdaigų ir švaros mėnuo, tad ir konkursų temos bus atitinkamos) temų, balsuosim už jas kovo mėn.
Rengti fotokonkursus - tikrai
Perverciau ir as savo albumus ir kilo dar cia nepasiulytu temu: Kartos - mazuju nuotraukos su seneliais, Jis ir Ji - nuotraukas su mazuju "porelemis" (juk buna tokiu ankstyvuju meiliu ar simpatiju Garbingas jubiliejus - linksmos gimtadienio nuotraukos Pirmasis tapu tapu - manau cia aisku, apie ka
Vasario 16-os ir Kovo 11-os proga - MYLIU LIETUVĄ TĖVYNĘ
As noreciau tokios temos, kur galetu dalyvauti ne tik mamytes, nes dabar paskutiniuose negalejau dalyvauti
Man visai patiko ta tema, apie vaikyste, tada tikrai galesiu sudalyvauti
[I][FONT=Courier][COLOR=green]As pasisakau uz fotokonkursa SuperTetis, nes man nera grazesnio vaizdelio kaip tetis- aukle
Sveikutės:)
Asš siūlau originalių vestuvinių nuotraukų konkursą surengti:) Šiek tiek kitokia tematika paįvairinimui būtų Ką manot?
Cha, siulau dabar patidaryt konkursa "mano mazasis valgytojas", ar ka nors panasaus
o as noreciau pasiulyti tema"mano krikstynos" foto gali buti daytos ir pries 2 dieneles ir pries daaaug metu. taip konkurse gales dalyvauti visos praktiskai forumietes
o as siulyciau gal maudyniu konkursa, kaip vaikuciai megsta maudytis, nes mes pvz. dar nesikrikstyjome, tai dalyvauti negaletume, manau ir daugiau tokiu yra
QUOTE(s.saulute @ 2005 02 19, 15:19) o as siulyciau gal maudyniu konkursa, kaip vaikuciai megsta maudytis, nes mes pvz. dar nesikrikstyjome, tai dalyvauti negaletume, manau ir daugiau tokiu yra saulut, su konkursu visiem neitiksi...kaip kazkas minejo-yra nesituokusiu, neturinciu QUOTE(Ramunita @ 2005 02 19, 15:59) saulut, su konkursu visiem neitiksi...kaip kazkas minejo-yra nesituokusiu, neturinciu na su tuo tai as sutinku, todel turetu buti daugiau konkursu ir ivairiom temom, kad visos galetu save parodyti
geras..o as siulyciau "kaip mamyte as grazi, kaip tevelis - auksarankis"
Vija ir tada liktu nuskriaustu, tu kurios sakys "As nefotogieniska"
QUOTE(vija @ 2005 02 21, 16:33) Užlužtumėt nuo konkursančių ir nuo komentarų taip pat
Is triju pasiulytu pasirinkau "Mano vaikystes" foto, nors ir suprantu, kad skanuotu , juodai- baltu (o tokia buvo musu vaikyste) foto kokybe ir nebus labai viliojanti. Ateiciai noriu pasiulyti gal kazka su isdaigomis:
As- didziausias isdaigininkas arba Mano didziausia isdaiga arba Tai bent vaizdialis.... Dar labai patinka konkursai, kurie nera apibrezti konkreciai: pietus, maudo, miega, o yra skirti fantazijai ir juose dalyvauja ivairiausiu temu foto. Na, ka cia "ant smugio" sugalvojus? "Tai bent foto..." "Abra kadabra..."
As irgi palaikau maudyniu ir miegelio temas.
Ir pritariu, kad reikia konkurso nestukems
temų gali būti įvairių
pvz. vaiko ir gyvūno draugystė, mano peizažas..-juk yra tokių kam patinka fotkinti ne tik žmones... o lietuva tokia graži... mano rankų darbo idėja interjerui... anūkai ir seneliai... aš mamos ar tėčio padėjėjas... artėja velykos-galima ruošti gražiausių kiaušinių fotokonkursą tiesiog yra daugybė temų-vienose galbūt galės sudalyvauti mažesnis kiekis žmonių, kituose didesnis.
Kas turi naminiu gyvunu, gali dalyvauti konkurse "as ir mano augintinis"
Man tai labai patiktų konkursėlis Velykų tema.
Na ir gal dar kokia temelė" Pagauta akimirka" pav. nufotofrafuota netikėtai
Kas turi naminiu gyvunu, gali dalyvauti konkurse "as ir mano augintinis"
o.. supykusios mamos prasikaltusiu teciu cia neprides?
Manau faina tema butu "Mano miegelis"
Labai faini vaikuciai buna kai miega
remkos ideja "pagauta akimirka" puiki
man atrodo, "pagauta akimirka" per plati ir neapibrezhta tema. kaip ir temos su gamtos peizazhais. manau, labiau tinkamos temos susijusios su sheima, namais.
kazhkas pradzhioje minejo "ozhiukus" - smagu, turiu nuotraukychiu
Na, is pateiktu pasiulymu man idomiausias butu kaip as sportuoju
Tik cia suprantu, kad mamytes-sportininkes, nors gali but ir vaikai, jei ka O siaip dar galiu pasiulyti konkursa "Mano namas" ar pan., na gali but ir "Mano butas"-butu daugiau info aktualiomis diskusiju tematikomis
O man patiktų pasižiūrėti žaidžiančių vaikų
Ir mes turim nuotraukeliu apie miegeli
[FONT=Geneva][COLOR=green]Sveikučiai! Perskaičiau visus pasiūlimus ir mintis, bet taip ir neradau tokio kurio aš norėčiau, o norėčiau kaip mažyliai verkia
Nisalija, o tie teveliai...kai vaikas verkia ne ramint, o fotografuot puola..
Nu čia apie gaisrą prajuokinot
"Mano kaimynė su bigudukais rėkia ant vaikų". Ir nauda būtų - kai pultų visi fotkinti, tuoj ir rėkauti nustotų
As uz... tik bijau del fotoaparato :juokas Ne nepuola, bet kartais vaikai oziukus rodo ir zize bei verkia As tai daug tokiu nuotraukyciu turiu
Radau ir as savo maziaus nepakartojamu foto, kur jis tikraja ta zodzio prasme bliauna
Kaip matau pirmauja mano vaikystes nuotrauka, tai bus jis paskelbtas tas konkursas ar ne?
Jau nesti skanuoti nuotrauka???
Kodel man neduoda balsuoti?
Surinkus daugiau nei 20 žinučių jau galėsite balsuoti fotokonkursuose. QUOTE(Cikadele @ 2005 02 28, 09:53) Kaip matau pirmauja mano vaikystes nuotrauka, tai bus jis paskelbtas tas konkursas ar ne? Jau nesti skanuoti nuotrauka??? TAIP!!! Jau galim raustis savo vaikystės albumuose, kas jų neturit savo namuose - pats laikas aplankyti savo tėvus Konkretesnės konkurso taisyklės ir prizas bus paskelbtos vėliau, o kol kas tik pasiruošiam nuotraukas. Konkursas prasidės 2005 kovo 20 d.
Sveikutes, turiu keleta ideju naujiems foto konkursams pagal metu laiku temas, kai tai yvyksta netiketai:
1) sode 2) gamtoje (tinka visiems 4 metu laikams) 3) konkursa "pliusku-pliusku" noreciau papildyti tuo, kad nuotraukose butu ne tik vaikai vonioje, bet gal prie juros, ezere ir t.t. svarbu, kad butu vandent telkinys 4) Juokingiausios gimtadienio akimirkos (cia galejo buti supermamos 2 gimtadienio proga konkursas) 5) Na gal nekorektiska, bet buna, kada pagaunamas geras kadras, kai vaikas buna pridares i kelnes Ir dar vienas klausimas, ar gali buti mano vaikystes nuotraukos, kol dar neturiu vaiku? QUOTE(Aistilė @ 2005 03 15, 14:11) Ir dar vienas klausimas, ar gali buti mano vaikystes nuotraukos, kol dar neturiu vaiku? Be abejo gali, juk šis konkursas bus ne tik turinčioms vaikų! Jame galės dalyvauti absoliučiai visi forumo dalyviai, turintys tinkančių konkursui vaikystės nuotraukų. Мне понравилось предложение о Папах с детьми, как наши папы проводят время с детьми. А нельзя сделать так чтоб видны были все фотографии, а то приходится из-за каждой фотографии заходить на отдельный лист. А так смотришь фотограии сразу все и можешь сравнить QUOTE(Sever59 @ 2005 03 17, 23:36) А нельзя сделать так чтоб видны были все фотографии, а то приходится из-за каждой фотографии заходить на отдельный лист. А так смотришь фотограии сразу все и можешь сравнить Tai kad būtent taip ir yra padaryta, ir jau seniai. Visų fotografijos matosi iškart. Ir tikrai nerašoma kur kieno nuotrauka, jos visuose konkursuose likdavo anonimiškos iki pat rezultatų paskelbimo dienos, taip pat neskelbiami ir balsavimo duomenys, juos visi sužinodavo tik sustabdžius balsavimą, paskutinę konkurso dieną. Tad viskas kas pasiūlyta - jau egzistuoja (pradedant nuo "Mamyte, tu man skaniausia" - iki paskutinio "Veidrodėli, pasakyk". Visa tai matyti www.supermama.lt/foto |