Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Jūsų konkurso temų pasiūlymai
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Aurėja
QUOTE(Zora @ 2005 02 11, 03:57)
O, as norejau pasiulyti temele "Pliusku pliusku"(maudynes) rolleyes.gif
*

žinoma, ši tema buvo siūlyta ne vieno dalyvio. Ji priskirta prie Balandžio mėn. (balandis - juokų, išdaigų ir švaros mėnuo, tad ir konkursų temos bus atitinkamos) temų, balsuosim už jas kovo mėn. mirksiukas.gif
marfa
4u.gif O as siulyciau, nors gal dar ir per anksti,bet Tevelio dienai pagerbti, fotkonkursa:Tevelio kopija blink.gif Manasis tai tikrai apsidziaugtu blink.gif pamates savo ir brangiausios mazyles nuotraukyte sioje temoje thumbup.gif tokia proga wub.gif
Aurėja
QUOTE(marfa @ 2005 02 11, 15:11)
4u.gif O as siulyciau, nors gal dar ir per anksti,bet Tevelio dienai pagerbti, fotkonkursa:Tevelio kopija blink.gif Manasis tai tikrai apsidziaugtu blink.gif pamates savo ir brangiausios mazyles nuotraukyte sioje temoje thumbup.gif tokia proga wub.gif
*

tu teisi, tai numatyta birželio mėn. pradžiai mirksiukas.gif
Veda
Rengti fotokonkursus - tikrai thumbup.gif ideja!
Perverciau ir as savo albumus ir kilo dar cia nepasiulytu temu:
Kartos - mazuju nuotraukos su seneliais,
Jis ir Ji - nuotraukas su mazuju "porelemis" (juk buna tokiu ankstyvuju meiliu ar simpatiju ax.gif )
Garbingas jubiliejus - linksmos gimtadienio nuotraukos
Pirmasis tapu tapu - manau cia aisku, apie ka wub.gif
murzinyte
Vasario 16-os ir Kovo 11-os proga - MYLIU LIETUVĄ TĖVYNĘ laugh.gif laugh.gif lithuania.gif
BiZė
As noreciau tokios temos, kur galetu dalyvauti ne tik mamytes, nes dabar paskutiniuose negalejau dalyvauti sad.gif , nes nei esu istekejus, nei turiu vaikeliuka cry.gif Na ateis tam laikas...
Man visai patiko ta tema, apie vaikyste, tada tikrai galesiu sudalyvauti smile.gif
jurgyna
[I][FONT=Courier][COLOR=green]As pasisakau uz fotokonkursa SuperTetis, nes man nera grazesnio vaizdelio kaip tetis- aukle tongue.gif . Kadangi musu sunelis dievina maudynes ir vonioje issidirbineja kaip tik gali, tai turiu daug nuotraukyciu tema "Pusku pusku", be to esu tikra, kad nemazai teveliu ir patys nuogi i tokius kadrus papuola, taigi butu visai idomus konkursas biggrin.gif .Dar pritarciau mamytems, siulancioms "Saldziu sapnu" tema.
zuikiausia
Sveikutės:)

Asš siūlau originalių vestuvinių nuotraukų konkursą surengti:) Šiek tiek kitokia tematika paįvairinimui būtų wub.gif

Ką manot?
murzinyte
QUOTE(zuikiausia @ 2005 02 18, 17:31)
Sveikutės:)

Asš siūlau originalių vestuvinių nuotraukų konkursą surengti:) Šiek tiek kitokia tematika paįvairinimui būtų wub.gif

Ką manot?
*

Bet juk tokia buvo valentino d. proga g.gif
Noa
Cha, siulau dabar patidaryt konkursa "mano mazasis valgytojas", ar ka nors panasaus smile.gif Tai butu juokinga toms, kurios i "seimos pietu" tema sudejo vieno vaiko nuotraukeles... tongue.gif
Ramunita
o as noreciau pasiulyti tema"mano krikstynos" foto gali buti daytos ir pries 2 dieneles ir pries daaaug metu. taip konkurse gales dalyvauti visos praktiskai forumietes smile.gif
s.saulute
o as siulyciau gal maudyniu konkursa, kaip vaikuciai megsta maudytis, nes mes pvz. dar nesikrikstyjome, tai dalyvauti negaletume, manau ir daugiau tokiu yra
Ramunita
QUOTE(s.saulute @ 2005 02 19, 15:19)
o as siulyciau gal maudyniu konkursa, kaip vaikuciai megsta maudytis, nes mes pvz. dar nesikrikstyjome, tai dalyvauti negaletume, manau ir daugiau tokiu yra
*

saulut, su konkursu visiem neitiksi...kaip kazkas minejo-yra nesituokusiu, neturinciu 2.gif dar kitos,budamos nestuke.gif nesidare foto. taip,kad priimti vieninga sprendima,kur galetu dalyvauti visos visuteles-be sansu tongue.gif
s.saulute
QUOTE(Ramunita @ 2005 02 19, 15:59)
saulut, su konkursu visiem neitiksi...kaip kazkas minejo-yra nesituokusiu, neturinciu  2.gif  dar kitos,budamos  nestuke.gif  nesidare foto. taip,kad priimti vieninga sprendima,kur galetu dalyvauti visos visuteles-be sansu tongue.gif
*

na su tuo tai as sutinku, todel turetu buti daugiau konkursu ir ivairiom temom, kad visos galetu save parodyti biggrin.gif photo.gif
Kutuliukas
geras..o as siulyciau "kaip mamyte as grazi, kaip tevelis - auksarankis" blush2.gif - t.y.kai musu grazuoles susidomi kosmetika, o gudruoliai - technika...arba atvirksciai..arba siaip kaip nors panaisiai mirksiukas.gif
vija
QUOTE(Ramunita @ 2005 02 19, 15:59)
taip,kad priimti vieninga sprendima,kur galetu dalyvauti visos visuteles-be sansu tongue.gif
*

Yr, yr šansų. Pvz mamų/nemamų konkursas "Veidrodėli, veidrodėli, pasakyk, kas pasaulyje gražiausia" tongue.gif
Užlužtumėt nuo konkursančių biggrin.gif
Board
Vija ir tada liktu nuskriaustu, tu kurios sakys "As nefotogieniska"
$
QUOTE(vija @ 2005 02 21, 16:33)

Užlužtumėt nuo konkursančių  biggrin.gif

ir nuo komentarų taip pat laugh.gif
Keberiokšt
Is triju pasiulytu pasirinkau "Mano vaikystes" foto, nors ir suprantu, kad skanuotu , juodai- baltu (o tokia buvo musu vaikyste) foto kokybe ir nebus labai viliojanti. Ateiciai noriu pasiulyti gal kazka su isdaigomis:
As- didziausias isdaigininkas arba
Mano didziausia isdaiga arba
Tai bent vaizdialis....

Dar labai patinka konkursai, kurie nera apibrezti konkreciai: pietus, maudo, miega, o yra skirti fantazijai ir juose dalyvauja ivairiausiu temu foto. Na, ka cia "ant smugio" sugalvojus? doh.gif Na. pvz:
"Tai bent foto..."
"Abra kadabra..."
Dzimute
As irgi palaikau maudyniu ir miegelio temas.
Ir pritariu, kad reikia konkurso nestukems 4u.gif
Rigedora
temų gali būti įvairių smile.gif ir siaurų ir platesnių... ir nereiktų jau čia taip kažkam nervintis, kad negali dalyvauti...aš vat irgi daug kur negaliu, nes neturiu skenerio arba išvis fotkių į kažkokią temą... o šiaip įvairių gali būti konkursų ...

pvz. vaiko ir gyvūno draugystė,

mano peizažas..-juk yra tokių kam patinka fotkinti ne tik žmones... o lietuva tokia graži... ax.gif

mano rankų darbo idėja interjerui... ax.gif

anūkai ir seneliai...

aš mamos ar tėčio padėjėjas...

artėja velykos-galima ruošti gražiausių kiaušinių fotokonkursą biggrin.gif tongue.gif

tiesiog yra daugybė temų-vienose galbūt galės sudalyvauti mažesnis kiekis žmonių, kituose didesnis.
Šmigija
Kas turi naminiu gyvunu, gali dalyvauti konkurse "as ir mano augintinis"
remka
Man tai labai patiktų konkursėlis Velykų tema. thumbup.gif
Na ir gal dar kokia temelė" Pagauta akimirka"
pav. nufotofrafuota netikėtai mirksiukas.gif
Ramunita
QUOTE(vija @ 2005 02 21, 16:33)
Yr, yr šansų. Pvz mamų/nemamų konkursas "Veidrodėli, veidrodėli, pasakyk, kas pasaulyje gražiausia"  tongue.gif
Užlužtumėt nuo konkursančių  biggrin.gif
*

o sitam forume yra ir vyruku tongue.gif
Kutuliukas
o.. supykusios mamos prasikaltusiu teciu cia neprides? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Šmigija
QUOTE(Karbyne @ 2005 02 22, 18:20)
o.. supykusios mamos prasikaltusiu teciu cia neprides? biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
*

Gal ir prides su fotoshopu nupiesusios ozio ragus ar spanielio ausis tease.gif
Martyna
Manau faina tema butu "Mano miegelis" 4u.gif
Labai faini vaikuciai buna kai miega ax.gif
Šmigija
remkos ideja "pagauta akimirka" puiki wink.gif
ragnez
man atrodo, "pagauta akimirka" per plati ir neapibrezhta tema. kaip ir temos su gamtos peizazhais. manau, labiau tinkamos temos susijusios su sheima, namais.

kazhkas pradzhioje minejo "ozhiukus" - smagu, turiu nuotraukychiu thumbup.gif

kajote
QUOTE(Martyna @ 2005 02 22, 18:33)
Manau faina tema butu "Mano miegelis"  4u.gif
Labai faini vaikuciai buna kai miega  ax.gif
*

Pritariu Martynai thumbup.gif
svetima
Na, is pateiktu pasiulymu man idomiausias butu kaip as sportuoju thumbup.gif
Tik cia suprantu, kad mamytes-sportininkes, nors gali but ir vaikai, jei ka mirksiukas.gif

O siaip dar galiu pasiulyti konkursa "Mano namas" ar pan., na gali but ir "Mano butas"-butu daugiau info aktualiomis diskusiju tematikomis rolleyes.gif
Savūnė
O man patiktų pasižiūrėti žaidžiančių vaikų biggrin.gif
Siaip
Ir mes turim nuotraukeliu apie miegeli
Nissalija
[FONT=Geneva][COLOR=green]Sveikučiai! Perskaičiau visus pasiūlimus ir mintis, bet taip ir neradau tokio kurio aš norėčiau, o norėčiau kaip mažyliai verkia cry.gif . Galima pavadinti "Ašarėlė, ašarėlė" arba "Mažasis verksniukas" ar pan. Juk vaikučiai dažnai verkia ir buna taip jų gaila verysad.gif ...
Kutuliukas
Nisalija, o tie teveliai...kai vaikas verkia ne ramint, o fotografuot puola.. biggrin.gif As siulyciau tema "Graziausias kaimyno namo gaisras" ar pan...Juokauju aisku.. blink.gif blink.gif blink.gif
milabra
Nu čia apie gaisrą prajuokinot biggrin.gif Dar gražu būtų "Mano kaimynė su bigudukais rėkia ant vaikų". Ir nauda būtų - kai pultų visi fotkinti, tuoj ir rėkauti nustotų smile.gif
Elina
QUOTE(Martyna @ 2005 02 22, 18:33)
Manau faina tema butu "Mano miegelis"  4u.gif
Labai faini vaikuciai buna kai miega  ax.gif
*

Pritariu thumbup.gif
murzinyte
QUOTE(Karbyne @ 2005 02 23, 21:51)
Nisalija, o tie teveliai...kai vaikas verkia ne ramint, o fotografuot puola.. biggrin.gif
*

Aš tai tikrai nepuolu ramint iš karto - blicas tik pokšt, ir savaime ramu ir įdomu pasidaro biggrin.gif
Kutuliukas
"Mano kaimynė su bigudukais rėkia ant vaikų". Ir nauda būtų - kai pultų visi fotkinti, tuoj ir rėkauti nustotų
As uz... tik bijau del fotoaparato :juokas drinks_cheers.gif biggrin.gif
Nissalija
g.gif
Ne nepuola, bet kartais vaikai oziukus rodo ir zize bei verkia tongue.gif
As tai daug tokiu nuotraukyciu turiu schmoll.gif
jurgyna
Radau ir as savo maziaus nepakartojamu foto, kur jis tikraja ta zodzio prasme bliauna cry.gif Tai kaip del Didziojo Zliumbiko temos?
Cikadelė
Kaip matau pirmauja mano vaikystes nuotrauka, tai bus jis paskelbtas tas konkursas ar ne?

Jau nesti skanuoti nuotrauka??? 4u.gif
Nissalija
Kodel man neduoda balsuoti? cry.gif
Čili
QUOTE(Nissalija @ 2005 02 28, 18:34)
Kodel man neduoda balsuoti? cry.gif
*

nes per mazai zinuciu esi parasiusi ax.gif
Aurėja
QUOTE(Chilli @ 2005 03 09, 08:38)
nes per mazai zinuciu esi parasiusi ax.gif
*

dar patikslinsiu:

i 
Remiantis Bendrosiomis fotokonkursų taisyklėmis (šiuo atveju nr.9): "Siekiant vienodų teisių kiekvienam konkurso dalyviui bei išvengti nesąžiningos konkurencijos, įvestas apribojimas: “naujoko” statusą turintis Forumo dalyvis, neparašęs nė 20-ies žinučių, konkurse balsuoti negali."

Surinkus daugiau nei 20 žinučių jau galėsite balsuoti fotokonkursuose.

Aurėja
QUOTE(Cikadele @ 2005 02 28, 09:53)
Kaip matau pirmauja mano vaikystes nuotrauka, tai bus jis paskelbtas tas konkursas ar ne?

Jau nesti skanuoti nuotrauka???  4u.gif
*

TAIP!!! Jau galim raustis savo vaikystės albumuose, kas jų neturit savo namuose - pats laikas aplankyti savo tėvus mirksiukas.gif Susirandam pačią įdomiausią, originaliausią juokingiausią ir kuo ryškesnę (neportretinę) savo vaikystės nuotrauką ir skanuojam.
Konkretesnės konkurso taisyklės ir prizas bus paskelbtos vėliau, o kol kas tik pasiruošiam nuotraukas. Konkursas prasidės 2005 kovo 20 d.
Aistilė
Sveikutes, turiu keleta ideju naujiems foto konkursams pagal metu laiku temas, kai tai yvyksta netiketai:
1) sode
2) gamtoje (tinka visiems 4 metu laikams)
3) konkursa "pliusku-pliusku" noreciau papildyti tuo, kad nuotraukose butu ne tik vaikai vonioje, bet gal prie juros, ezere ir t.t. svarbu, kad butu vandent telkinys g.gif Ir dar... vaiku kol kas neturiu, bet turiu viena savo puikia nuotrauka siai temai.
4) Juokingiausios gimtadienio akimirkos (cia galejo buti supermamos 2 gimtadienio proga konkursas)
5) Na gal nekorektiska, bet buna, kada pagaunamas geras kadras, kai vaikas buna pridares i kelnes blush2.gif su tema "as dar myzniukas"

Ir dar vienas klausimas, ar gali buti mano vaikystes nuotraukos, kol dar neturiu vaiku?
Aurėja
QUOTE(Aistilė @ 2005 03 15, 14:11)
Ir dar vienas klausimas, ar gali buti mano vaikystes nuotraukos, kol dar neturiu vaiku?

Be abejo gali, juk šis konkursas bus ne tik turinčioms vaikų! Jame galės dalyvauti absoliučiai visi forumo dalyviai, turintys tinkančių konkursui vaikystės nuotraukų.
Šiaurė

Мне понравилось предложение о Папах с детьми, как наши папы проводят время с детьми.

А нельзя сделать так чтоб видны были все фотографии, а то приходится из-за каждой фотографии заходить на отдельный лист. А так смотришь фотограии сразу все и можешь сравнить ax.gif имена не писать (где чья фотография) и количество проголосовавших -представляете какая интрига, а в самый последний день все узнать blush2.gif
Aurėja
QUOTE(Sever59 @ 2005 03 17, 23:36)
А нельзя сделать так чтоб видны были все фотографии, а то приходится из-за каждой фотографии заходить на отдельный лист. А так смотришь фотограии сразу все и можешь сравнить ax.gif  имена не писать (где чья фотография) и количество проголосовавших -представляете какая интрига, а в самый последний день все узнать blush2.gif
*

Tai kad būtent taip ir yra padaryta, ir jau seniai. Visų fotografijos matosi iškart. Ir tikrai nerašoma kur kieno nuotrauka, jos visuose konkursuose likdavo anonimiškos iki pat rezultatų paskelbimo dienos, taip pat neskelbiami ir balsavimo duomenys, juos visi sužinodavo tik sustabdžius balsavimą, paskutinę konkurso dieną. Tad viskas kas pasiūlyta - jau egzistuoja (pradedant nuo "Mamyte, tu man skaniausia" - iki paskutinio "Veidrodėli, pasakyk".

Visa tai matyti www.supermama.lt/foto
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.