Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ropliukų keliukams apsaugėlės
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
amcia
sveiki, gal kas ka nors panasaus matet lietuvoje pirkti?

http://www.wee-knees.com/

labai labai reikia...
Milinga
pirmąkart matau blink.gif bet manu geras daiktas thumbup.gif
vėjai keturi
kažin, ar reikia, keliukai turbūt suspausti-nepatogu vaikiukui g.gif
jurga11
Nesamone. Pati nuolat nesioju toki panasu antkeli, ir galiu pasakyti, kad jokiu budu nedekit kudikiams nieko panasaus - ir kraujotaka sutrinka, ir paskui pats kelias be to itvarelio tampa jautrus.

Yra Skinijos pedkelnes kudikiams ir vaikams su pastorintom pedutem ir keliukais, nupirkit ir puikiausiai issiversit, jei jau manot, kad reikia kazko paildomo.
Tatli
QUOTE(jurga11 @ 2007 10 24, 11:10)
Nesamone. Pati nuolat nesioju toki panasu antkeli, ir galiu pasakyti, kad jokiu budu nedekit kudikiams nieko panasaus - ir kraujotaka sutrinka, ir paskui pats kelias be to itvarelio tampa jautrus.

Yra Skinijos pedkelnes kudikiams ir vaikams su pastorintom pedutem ir keliukais, nupirkit ir puikiausiai issiversit, jei jau manot, kad reikia kazko paildomo.
*

aciu labai uz jusu nuomone ir as dabar savo pasikeiciau ax.gif
Auksesmama
Ko tik nera ax.gif doh.gif pirma karta matau,nzn ar labai jau ten reikalinga,nebent vasarai,bei isivaizduoju,kad ten turetu buti labai aptempti,tai kazi ar vaikui gerai ir ar labai patogu.Butu smagu,kad kokia mamyte parasytu savo atsiliepima jei naudojo g.gif
Cobretti
nesamone ,nu ir kam vaikui to reik?juk po asfalta neropoja!!
bog
as negavau niekur skinijos tu kojiniu kelniu tai pati prisiuvau kojiniu padukus su guminiais taskiukais nukirpus. nu paminkstinimas tai ne koks bet ant parketo neslidinedavo
Lukas/Juste
Kazka panasaus maciau pirkt Tindi Rindi Akropoli, bet kiek is to daikto naudos... neisivaizduoju
laumele
mano visi trys issisuko be apsaugu keliukams . kad ne tiek ilgai jie ropoja . ziurek tuoj isikibe atsistoja ir eina aplink baldus .gal nereikia tu vaiku paverst kokonais ...
dre
Neturejom tokiu 4u.gif .
b.kite
aga ir mes norejom patart kad yra tiesiog paprastu getriuku, kurie turi pastorinimus keliuku srityje, jie puikiausiai tiks ropliukam.
belkaa
Ir aš manyčiau, kad nesamonė, kam tie antkeliai, kad neslystų? kaip tik geriau, kai slysta, apmaudavau vaikams giedrytes, tai ropodavo nekeldami kojų, o kad būtų kokie su mėlynėm keliukai - nėra taip buvę. Mano pirmagimis turėjo labai ilgą ropojimo "stažą" biggrin.gif
matrekatre
QUOTE(bog @ 2008 11 25, 16:47)
as negavau niekur skinijos tu kojiniu kelniu tai pati prisiuvau kojiniu padukus su guminiais taskiukais nukirpus. nu paminkstinimas tai ne koks bet ant parketo neslidinedavo
*

saunuole 4u.gif sunaus ropojimo pradzioje man irgi atrode, kad kazka panasaus reiktu pasidaryti, bet veliau, kai ismoko tvirtai laikytis, nebeslidinejo.
o del antkeliu, manau, nereikalingas daiktas.
galima vaika nuo galvos iki koju sarvais aprengti, tada tikrai neuzsigaus tongue.gif
Feminute
QUOTE(justukė @ 2010 01 26, 15:51)
thumbup.gif
*

mano mazius vasara ropojo po zolynus, kai per asfaltini takiuka praropot reikedavo tai kelius pakeldavo ir pedutemis remdamasis praeidavo( nu uzpakali iskeles, juokingai atrodydavo biggrin.gif )
mano nuomone jokiu apsaugu nereikia, nesamone kazkokia visi ropojom nieko nenusidauzydavom, o dabar matai jau vaiko keliuku gaila doh.gif nieko neatsitinka, jokiu melyniu nieko thumbup.gif thumbup.gif
artita
mano sūnus daug ropojo, visos kojos mėlynos buvo...numezgiau iš vilnos tokias apsaugėles, buvo labai čiki thumbup.gif thumbup.gif

mažoji net nebando ropot, matyt neteks panaudot lotuliukas.gif
Kyvis
kai vaikas ropojo tikrai nereikejo tokiu dalyku. Bet dabar kai vaiksto, ir isivaizduoja kad jau moka begioti biggrin.gif kartais pagalvoju kaip gerai butu uzdet apsaugas, nes kai orai atsilo ir isejom i kiema plikom kojytem, tai iskart "asfalto liga" kuri praktiskai diena is dienos atsinaujina doh.gif
Isila
kažkoks briedas... prisigalvoja visokių nesąmonių. Nereikalingi tokie dalykai. Kas čia per... irnesakyk.gif leiskit vaikam normaliai augti
Kyvis
QUOTE(Isila @ 2010 06 08, 12:16)
kažkoks briedas... prisigalvoja visokių nesąmonių. Nereikalingi tokie dalykai. Kas čia per... irnesakyk.gif leiskit vaikam normaliai augti
*

Kas yra briedas kas ne, kiekvieni tevai nusprendzia patys. Siais laikais vaiku auginimo klausimais tiek skirtingu, argumentais paremtu nuomoniu ir rekomendaciju, daznai priestaraujanciu vienos kitoms, kad belieka tik atsirinkti kas labiausiai priimtina, ir nereiskia, kad kitoks pasirinkimas yra neteisingas.

Pazistamos lelius vos ismokes stotis ir eit isikibes pastoviai sugebedavo griuti ant galvos doh.gif , tai tevai jam nupirko galvos apsauga. Man is pradziu tai atrode visiskai nesuprantamas dalykas, bet kai pamaciau, kaip ziauriai sugeba tas vaikas griuti ir kaip ta apsauga realiai gelbsti, supratau, kad jiems tai nepamainomas dalykas.
Taip ir su keliuku apsaugelem. Kol ropojo, maniskei tikrai tokio dalyko nereikejo, bet gal yra tokiu ropliuku, kurie sugeba skaudziai susivaryt keliukus, tai kodel jiems nepalengvint gyvenimo?
Kurapkiux
nesinori reklamuoti, bet atsirado pėdkelnės ropliukams - su paminkštinimais ir "lipukais" ant kelių, pedų ir pedų viršaus (nežinau kaip pavadinti smile.gif ) http://www.sterntaler.lt/index.php/produktai/163
Aišku čia yra bėdų su dydžiais, nes taip ir nepavyko nusipirkti, nes einamiausio ropliukų dydžio nebuvo...Bet kadangi patiko, tai teks laukti kada bus.
Man rodos čia geresnė alternatyva smile.gif
slyva
Maniskis kol ropojo tai kartais budavo melynom kojom aplink kelius biggrin.gif doh.gif
lina13
mano manymu tikrai nereikalingi,nesamones vaikiuko keliai turi pajusti kietumą
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.