musiskis viska geria kas jam skanu, ledu kokteilius, sviezias sultys, kiek mes geriam, tiek ir jis. as manau sveika, tik su saiku zinoma.
mano geria sviezias sultys ,bet nevisos tinka
maniskis nepripazista svieziu sulciu,o tik parduotuvines
Duodam, dabar vasara tai is savo sodo- darzo vaisiu ir darzoviu, geria su diddeliu malonumu.
Sveikutės
mes geriam morku
Mes spaudziam obuolius, morkas is savo darzo, vaikui duodam praskiestas perpus su virintu vandeniu.
negeria jokių šviežiai spaustų sulčių
duodu jei geria, bet namie kai isspaudziu daug neisgeria, parduotuveje kai perkame-kitas reikalas, skanesnes matyt nei mamos
as tai spaudziu sviezias, ypac kai dabr tiek vaisiu darzoviu pilna. Turim savo isaugintu, obuoliu kruvos, morku. TIk va kad manieji negeria...na bet nieko, isgeriu pati, o vaikai per mano pieneli pasiima. Gal su laiku pripras kazkaip, reiks gal labiau atskiesti ir taip pratinti....
sakykit o burokeliu sultys spaudziamos is zaliu ar virtu burokeliu
QUOTE(kucci_kucci @ 2010 01 18, 14:54) Burokėlių sultys spaudžiamos iš žalių, virtų ar keptų burokėlių. Jei namuose nėra sulčiaspaudės, galima burokėlius sutarkuoti ir išspausti per dvigubą marlę. Virtus burokėlius galima sumalti mėsmale, paskui masę perpus praskiesti vandeniu ir išspausti per marlę.
aciu
O aš tai tiesiog pusę ar visą obuoliuką (įpylus vandens) suplaku su kokteiline, tai mano vaikui čia pats skaniausias gėrimas
labai gaila bet negeria
maniske nelabai geria... pasipurzloja, pritasko visur
skaiciau tik, kad butina skiesti su vandeniu nes vaikiuko per jautrus skrandukas naturalioms sultims...
geria obuoliuko sultis ir obuoliuko+ morkytes. spaudziu pati ir iskarto duodu.. per diena gal iki 200 gr isgeria. gaugiau manau ir nereikia..
Mes parduotuviniu neduodam tik naturalias namie spaustas ir skiestas sultys,gauna obuoliu,morku,kriausiu,apelsinu,greipfruktu...
Geriame visas sultis,isskyrus citrusiniu vaisiu
Geria obuolių, morkų, apelsinų šviežiai spaustas sultis.
Mes neturim sulciaspaudes
Perku parduotuvej obuoliu sultis,kur buna stikliniuose buteliuose,svieziai spaustos,arba pas ukininkus,taipat obuoliu.Dukryte mielai geria
Geria morku,obuoliu,apelsinu,mandarinu,sultis,naminiu vynuogiu rudeni
Sulciaspaude nusipirkom pernai, kai pas tevukus lb geras morku derlius buvo, tai oi kaip visi gerem.Dar darom mixa su morku, obuoliu, burokeliu sultim.Jei tik yra is ko, tai ir spaudziam, tik parduotuvej neperkam vaisiu.Dazniausiai is tevu gaunam, o kai jau nesezonas, tai miega sulciaspaude ziemos miegu
Tai praktiskai sviezias sultis tik vasara- rudeni geriam.
Nežinau kaip pripratinti prie sulčių negeria visai,geriausias gėrimas vanduo.
manau jeigu vaikas negeria tai jam ir nereikia duoti
|