Iškilo man klausimas, kokio amžiaus vaikus jau galima perkelti i didesnę lova? ar nuimti lovos krasta? ar išimt štaketus? Maniškiui kakžkas pasidare pries 2 dienas. Visada miegodavo vienas, savo kambary savo lovytėj, užmigdavo pats su buteliuku ir viskas buvo Nu dabar buteliuko neima i lovytę net ikelt neina, baisiai žviega, ir laikosi kaklą apsikabinęs. O pas ji kambary jau nuo gimimo lauke jo kušetė tai vakar ir pietu miegeli ir nakti sia miegojo joje. Jam dabar yra 1 metai ir 9men. Aš net nezinau kaip cia man egtis ar guldyt i lovyte ir viskas ar jau palikt toj kušetėj Ir dar kai neima buteliuko tai ir gult vienas nenori ir vakar ir šiandien kol pietu užmigo pagulėjau šalia, o vakare pasedejau ir pasaką paskaiciau. O jis dabar serga tai gaila virkdyt. O per ta liga čia viskas bus ir išeję taip, pagulejo pas mane lovoj su temperatūra kai buvo ir matyt išlepo. Žodžiu kada jūs perkėlet savo mažiuus i dideles lovas?
mes niekada nemigojom savo lovoj, tai didziausias priesas, miegam ant ciuzinio
ingridukas
2007 06 20, 07:44
Lovyte turejome iki 1m3men.Miegodavo ivairiai.tai pas save lovytei,tai su mumis.Kai pardaviau lovyte,nupirkom jam istiesiama vaikiska lova.Bet ir dabar miega ivairiai,dazniai net su mumis  ka padarysi,vaikas nori miegot su tevais.
SvajInga
2007 06 20, 12:06
manoji dukryte lovyteje miegojo iki 2 metuku, po to nuemiau krasta, taip po truputi pratinau prie normalios lovos  . Dabar neseniai isigijom vaikiska lova, dar kai miegodavo lovyteje, kartai isibraudavo pas mus i lova, na o dabar visuomet atsigula pati i savo lova ir pati uzmiega.
maniškė atisakė lovytės metų, tiesiog neįmanoma buvo jos ten įkelt (matyt pe maža vietos pasidarė) tai palikom didelėj lovoj miegost (ayskiram kambary) tik prie krasto dar lovytę pristumiam, kad neiškristų, nes labai vartosi
raciren
2007 06 20, 15:28
mano mazylis tai vis dar miega lovytej, nors jau turim kambary ir paruose vaikiska lova  , bet jam kaskaip jaukai lovytej, pasijima savo mesky, ir lipa y lovyte miega daryt
reginute/rugile
2007 06 20, 18:58
na o musu panele tai nuo metuku miega kartu sumumis ir neina jos niekur kitur paguldyti nori kartu i vien lova
*NYC girl*
2007 06 20, 19:09
QUOTE(vilma* @ 2007 06 19, 05:28) Iškilo man klausimas, kokio amžiaus vaikus jau galima perkelti i didesnę lova? ar nuimti lovos krasta? ar išimt štaketus? Maniškiui kakžkas pasidare pries 2 dienas. Visada miegodavo vienas, savo kambary savo lovytėj, užmigdavo pats su buteliuku ir viskas buvo Nu dabar buteliuko neima i lovytę net ikelt neina, baisiai žviega, ir laikosi kaklą apsikabinęs. O pas ji kambary jau nuo gimimo lauke jo kušetė tai vakar ir pietu miegeli ir nakti sia miegojo joje. Jam dabar yra 1 metai ir 9men. Aš net nezinau kaip cia man egtis ar guldyt i lovyte ir viskas ar jau palikt toj kušetėj Ir dar kai neima buteliuko tai ir gult vienas nenori ir vakar ir šiandien kol pietu užmigo pagulėjau šalia, o vakare pasedejau ir pasaką paskaiciau. O jis dabar serga tai gaila virkdyt. O per ta liga čia viskas bus ir išeję taip, pagulejo pas mane lovoj su temperatūra kai buvo ir matyt išlepo. Žodžiu kada jūs perkėlet savo mažiuus i dideles lovas?  panasi istorija su maniskiais,Ie lygia taip pat parode kad nenri daugiau lovyciu,tai ir atsikratem ,jiems buvo apie 2,3 metuku Dabar miega dideleje lovoje su bortuku is sono,kad neiskristu
edisada
2007 06 20, 22:32
Ir mūsiškė kartu miega  .. Bet mąstau apie lovą jai, kurią pristumtumėm prie mūsiškės.. Tokios lovytės norėčiau, kad pupai iki kokių 10-12m. būtų gera.
neringyte
2007 06 21, 10:45
manoji nuo metuku laiko miegodavo lovyteje su vienu nuimtu sonu,jos lovyte budavo pristumta prie musu lovos,o jau metu ir 2men persikele mazoji i savo kambari ir miega istiesiamam foteli  na jau pora men sekasi neblogai ten miegot,retkarciais rytais ateina i musu lova bet taip yra retai
QUOTE(Nivea @ 2007 06 20, 13:13) maniškė atisakė lovytės metų, tiesiog neįmanoma buvo jos ten įkelt (matyt pe maža vietos pasidarė) tai palikom didelėj lovoj miegost (ayskiram kambary) tik prie krasto dar lovytę pristumiam, kad neiškristų, nes labai vartosi
kaip tai per maža vietos? Gal jūsų panelė labai didelė?  normalios to lovytės pristumiat, kad imituoti vaik.lovytę? Nesuprantu. gal paprasčiau vėl ją pripratinti prie josios dydžio lovos QUOTE(neringyte @ 2007 06 21, 11:45) manoji nuo metuku laiko miegodavo lovyteje su vienu nuimtu sonu,jos lovyte budavo pristumta prie musu lovos,o jau metu ir 2men persikele mazoji i savo kambari ir miega istiesiamam foteli  na jau pora men sekasi neblogai ten miegot,retkarciais rytais ateina i musu lova bet taip yra retai  visgi be apsaugos nepalikdovot Mano pupa dar vis savo lovytėje, kitur neužmiega. Būna eina, vartosi, stojasi ir vėl krenta kol galva atsiremia ir taip užmiega. Jei nors šonas būtų atdaras - skustų iš lovos ir toliau dalyvautų, būtų tikrai ne iki miegų
mano mergina jau nuo pusantru metuku guli dideleje savo lovoje ir jai ten labiau patinka nei lovytej o beto toj lovytej guli jos broliukas
Olimpiete
2007 06 26, 10:31
mes kai buvo 1.5 metu isemem 3 strypus per viduri is lovos krasto. tai jis ten laisvai migruoja, ilipa, islipa, svarbiausia, kad nakti neiskrenta, ir dar pasisupt megsta toje vietoje kur tie strypai isimti
mes kai atpratinom vaika nuo supimo,1.2men pradejom mikdyt pas save lovoj,bet taip pamiegoje menesi,supratom,kad per mazai mum 3 cia vietos,tai surinkom senaja lovyte,be to vieno sono ir pristumem prie saviskes,aukstis lovu atitiko,tai dabar  ir saugu,kad neiskris ir mum laisviau
Ingavysnia
2007 06 27, 12:56
QUOTE(Olimpiete @ 2007 06 26, 11:31) mes kai buvo 1.5 metu isemem 3 strypus per viduri is lovos krasto. tai jis ten laisvai migruoja, ilipa, islipa, svarbiausia, kad nakti neiskrenta, ir dar pasisupt megsta toje vietoje kur tie strypai isimti  musu lygiai taip pat matyt lovos panasios  tik mes isemem tuos strypus kai jam buvo kaskur metukai.. ir as kaskur pries menesi bandziau atpratinti nuo supimo tai ir ismoko pats suptis  mazdaug mama nesupa tai as pats galiu
Labai aciu visoms uz atsakymus Matau kad cia pas dauguma panasi situacija O mes jau 2 savaites miegam savo lovoj ir viskas gerai, tik vienintele beda kad reikia pasedeti kol uzmigs, nes kitaip islipa ir neguli.
karibiete
2007 06 29, 11:33
sveikos mamytes, o mano dukrele jau nuo 11 men nemiega savo lovoje. Ismokusi atsitoti savo lovyteje, negulejo ten, o is karto keldavosi. As ja paguldau, o ji is karto stodavosi, tas pats ir vidury nakties, prabusdavo ir stodavosi. Nusibodo man taip vaiksciot prie jos ir pasiemiau pas save i lova. Be to ji labai megsta vartytis miegodama, o lovyteje maza vietos. Tai dabar mes miegam su ja dviese dideleje lovoje, bet noreciau ja ipratinti miegoti viena. Bet turbut greit to nepavyks padaryti. Prabudus viena, pradeda verkti.
Maniškė nuo pat gimimo nemiegojo lovytėje, teko užsakyti lovą. Išsirinkome geriausią variantą iš kurio iškristi negalėtų. Tad nei pripratinimo, nei atpratinimo nebuvo prie lovytės
Kada savo dukryte guldysiu i didesne lovyte ne neisivaizduoju  ,nes ji labai neramiai miega,vartosi,stojasi,ryte atsibunda kitame lovytes gale,tai jeigu as ja guldyciau i didesne lova tai ji man kristu ir kristu is lovytes  !As gal palauksiu kol jai sueis 2metukai,tada ir bandysim  !
Mums dabar tau 2m3men ir ji jau pilnai guletu dideleje lovoje.Bet kadangi vyras pats dare lovyte(ji yra ilgesne nei paprastai buna)tai kol kas dar palikome miegoti toje pacioje tik isememe tris strypus,kad galetu islysti.O jei perdarysime ta pacia ar pirksime nauja tai ziuresime,kad butu nedideli sonai (tokie kaip islankstomam fotelyje).
Anchela
2007 07 12, 12:25
iki metu laiko mes miegojom kartu, kai gime kita mergyte, tada vyresnele su teciu i kita kambari issikrauste, ir kai tetis iseidavo 6 ryto i darba, vaikas miegodavo vienas, o dabar mums pusantru ir mes puikiai miegam vieni, tik su buteliuku rankoj
Lovytės šoną išėmėm kai buvo 1m5mėn., tik aš labai bijojau, kad neiškristų, nes labai vartydavosi. Tai radau kompromisą - paklojau prie lovytės sulankstytą storą dekį, tai keletą kartų radau ant jo miegančią  . Matyt, kažkur ėjo, bet nenuėjusi užmigo  . Bet paskui labai greitai priprato ir man taip patogiau, kada atsibunda pati ateina, nereikia mamai keltis ir iš lovytės iškėlinėti  .
lieppyte
2007 07 23, 13:23
mes irgi isemem priekine dali kaip buvo pusantru metuku, o dabar neperseniasuiai pirkom maziui nauja "suaugusios" lova
mano zuikiui vaikiska lova, turbut, asocijuojasi su kalejimu. tik pastebedavo, kad lovoj, vsio: asaros, isterija kol maitinau visi persikraustem ant ciuzinio, o dabar savo kambaryje kuo puikiausiai miega ant ciuzinio. lovyte ir toliau renka dulkes visai nenaudojau bereikalingas pirkinys buvo
O as vis nesiryztu guldyti mergytes atskirai (nors drauge jau nuo puses metuku gulde) jai 1.1m, nezinau kaip suprasti kad jau laikas atejo? Mat pas mane ji dar naktimis nemazai valgo.
Aš nuo gimimo guldžiau į vaikišką lovytę, nors ir maitinau iki 1.5metų. O į didelę dviaukštę lovą persikraustėm 2m.11mėn., nes laukiam mažo broliuko ar sesutės  . Ir labai noriai persikraustė, nes jis žino, kad jau didelis
natasonok
2007 08 22, 17:46
Pas lovyte, kur krastas nenuimamas  O idomu tikrai nuo kada vaika pratinti prie dideles lovos  Kai as girdejau, kad vaikams vaikiskoj lovytej galima miegoti iki 4 metuku Papildyta:QUOTE(byne @ 2007 08 22, 11:07) Aš nuo gimimo guldžiau į vaikišką lovytę, nors ir maitinau iki 1.5metų. O į didelę dviaukštę lovą persikraustėm 2m.11mėn., nes laukiam mažo broliuko ar sesutės  . Ir labai noriai persikraustė, nes jis žino, kad jau didelis  Sveikinam
zuika12
2007 08 23, 15:51
Mes vaikiskoje lovyteje miegojome tik iki 3 men. O dabar migdau savo lovoje ir perkeliu i normalia lova aisku ji apdeta taip kad ji neiskristu  Bandeme migdyti ir lovyteje bet tik buvo asaru pakalnes o rezultatu 0. O i lova isilipa ir sako kad AAAA reikia daryti ten
Dykuma5
2007 08 23, 17:09
Saviškį nuo lovytės atpratinom dar jam pilnai neturint 3 metukų. Nors mūsų lovytė buvo nestandartinė ir didelė, bet vaikas pats norėjo būti didelis ir paprašė išnešti jo lovytę, kad jis galėtų miegoti lovoje, kuri, beje, jau nuo 1 metų stovėjo jo kambaryje, kad auklei būtų reikalui esant kur prigulti. Vaikas pats padėjo tėveliui išardyti lovytę ir nunešti į rūsį, o kaip visiems paskui gyrėsi, kad jis didelis vyras.
vaidilutė
2007 08 23, 17:39
mūsų jaunėlė tik dvi savaitėles pamiegojo vaikiškoje lovytėje  o tada prasidėjo  aš ją į lovytę o ji rėkt nesvarbu ar miegojo ar ne  paguldėm į didelia lovą vaikas miegodavo ir nė cipt  teko surinkti dviaukštę lovą viršuje vyresnėlė na o apačioje miegojo jaunėlė  tiesa pasakius man patogiau kai nori MP ilipu pasja ir nebijau kad užmigsiu kartu nubundu ir persikraustau į savo lovą  tik va kaulus nuguliu ant vieno šono ir susirietus sūnus iki triju metų miegojo lovytėj ,o vyresnėlė dar iki šiol dažnai miega mūsų lovoj
paklydusi_siela
2007 08 23, 18:54
O as savo vyresneli paguldziau i didele lova beveik 2m, ir tai atsitiktinai taip nutiko, kad jis sokinedamas sulauze dugna. Pataisyt jau nieko neisejo, tik paguldydavau, tas strykt pastrykt ir jau kaba kojom dugno nepasiekdamas  Tik beda ta kad visada turiu su juo gulet kol jis neuzmiega (arba as pirma neuzmiegu  ) Ir dazniausei nakti atslenka pas mus i lova ir buna taip kad tik ryte pamatau kad jau miegam tryse
Maniškiui liepą suėjo 2 m, tai aš nuo rudens jau galvoju atsisakyt lovytės. Turim darželinę lovą, tai bandysim joje pratintis miegot, nes po naujų metų žadam pradėt darželį lankyt, tai reikia ir prie normalių lovų priprast
Egliukass
2007 08 28, 15:58
Musiske vis dar lovelej miega,tik isemau strypelius,kad galetu bet kada islipti,kai pabus.Apie didele lova dar negalvojau,nors manau,kad jai patiktu.Tiesiog reikes kazka ismesti,nes visai nera vietos kambary...Maza lovele tiek ir tos vietos teuzima,o su didele jau bus bedu...
laurinute
2007 09 02, 12:23
suneli lovyteje migdziau iki 2 metuku  ,kai issikrausteme i savo buta ir nupirkome vaikiskus baldus tada pradejo miegot lovoje.O mazoji 1 ir 4men jau nebemiega lovyteje(isardem ja)jau guli savo lovoj  IS pat prdziu islipdavo  ,bet dabar jau labai greit uzmiega ir nebelipa
jumakavec
2007 09 02, 15:55
QUOTE(Egliukass @ 2007 08 28, 15:58) Musiske vis dar lovelej miega,tik isemau strypelius,kad galetu bet kada islipti,kai pabus. Mes taip pat padarėm, ir naktį miega kuo puikiausiai  O vat pokaičio miegelį miega mūsų lovoj
porsche
2007 09 15, 15:16
 Maniskiai 3-ju metuku jau nelabai tilpo i vaikiskas lovytes, tada ir pakeiciau.
maniškis dar miega savo lovytei, bet jau galvoju apie kita, didesnę
Miega dar vaikiškoj lovytėj.Ir dar ilgokai gulės,įtariu  Nes naktimis labai neramiai miega,blaškosi,galva atsiduria kojūgaly  Jei pasiimu pas save į lovą,tai besimaldamas sugeba iš jos iškristi (o lova tikrai ne iš mažųjų  ). Tai kol taip darysis,apie lovą jam tik pasvajot
Ir maniske vis dar miega savo lovyteje,nors jai bus tuoj 3metukai
strazdanėlė...
2007 09 17, 15:59
mes dar savo lovytėj miegam, ir miegosim tol, kol išmoksim normaliai nuolovos nulipti, o ne žemyn galva  mokau moaku kaip lipti - nemoka ir viskas  ai lauksim laiko kol išmoks
linosska
2008 03 16, 23:23
O mes jau galvojam apie didesne lovytę
QUOTE(linosska @ 2008 03 17, 00:23) O mes jau galvojam apie didesne lovytę  Kai gime dukryte, sunu paguldem i didele lova, tai jis lakste po namus iki 12 nakties, niekaip negalejom ikalbeti eiti miegot  . Teko atvezti antra lovyte, problemos baigesi  .
Amelita
2008 03 18, 16:29
1 metu 4 men. atsisakem leliukines lovytes.
niamniuskyte
2008 03 18, 18:28
Mazyle dar miega savo lovyteje ir manau artimiausius 2metus dar ji bus reikalinga,nes pirkome didele,kad ilgam uztektu
PienėsPūkas
2008 03 20, 12:03
Kažkur nuo 2.6. m atsakėm vaikiškos lovytės. Su savo ūgiu nelabai betilpo vaikis - labai jau blaškytis patiko. Tai vis atsitrenkdavo į grotas, o nuimti bijojau, kad neiškristų. Tai netyčia gavom tokią 90x200 cm., kur ant viršaus kaip ir palapinė yra. Tai ir vietos daug, ir neiškrenta  Ir atrodo, kad nebe taip po lovą duodasi
Neringa 27
2008 03 23, 16:52
paskaicius apie vaikus, kuriuos tevai palieka kitame kambaryse ir dar gan mazus,man baisu pasidare,negi jusu 1.5 metu vaikai jau sugeba miegoti be tevu,juk vaikai nakti nubunda,susapnuoja ka negero,tai nusispardo,mano dukrai 1.8men.nors ji turi savo kambari,bet man nei minciu nera palikti nakciai ja viena
olivija1981
2008 03 27, 10:21
Mano dukrytei 2.4 men, visai neseniai nuemiau jos lovytes krasta, dar kol kas telpa, tai ir miegos joje, nors jau buvo pora kartu iskritusi, tai patiesiau pleduka kad minksciau kristi butu  Tikiuosi ismoks miegoti naujai padarytoje lovyteje
gruzdzevičienė
2008 03 27, 12:23
mes nuo dviejų metukų išėmėm tris pagalius iš lovytės, ir dabar dukrytė pati gali išlipti kai išmiega, o miegosim kol tilpsim , nes lovytė nors ir sena, bet tikrai gera, gana erdvi. But smagu jei dar kokius metelius į ją tilptume Papildyta:QUOTE(lolla @ 2008 03 17, 12:47) Kai gime dukryte, sunu paguldem i didele lova, tai jis lakste po namus iki 12 nakties, niekaip negalejom ikalbeti eiti miegot  . Teko atvezti antra lovyte, problemos baigesi  . Va va, pas mus irgi būtų tas pats,tektų griežtai guldyt ir neleist keltis, bet manau čia kol pripras, nes iš dabartinės savo lovytės mūsiškė irgi gali laisvai išlipti, bet nelaipioja - jei miegot tai miegot.... Parašykit vėliau kaip sėkasi jūsiškiui didelėje lovoje miegot
mes dar kelis men pries gimstant antraai nupirkom istiesiama lova o lovyte isnesem kad pamirstu ir leistu sesei joje miegot tai viskas taip ir pavyko
Sniega1
2008 03 29, 09:46
Mes isardeme jau 10 men. berods kai buvo, nes nuleidome zemyn gulima dali, kiek galima, o ji is jos islipdavo, issigandome, kad gali iskrist ir susizeist, tai miega nuo tada jau lovoje, kaip didele  , nors labiau patinka miegoti kartu su mumis
|
|