As nestumo pradzioj numeciau 2 kg. dabar susigrazinau r dar 4 priaugau.
kas gali patarti ka daryti, man per echo pasake kad vaikelio skrandzio pusle yra isplesta. tai suprantama nera gerai. gal kas yra susidures su ta problema, kur kreiptis geriau?
Man dabar kaip tik penkto menesio pabaiga, o svorio as isvis nepriaugau. Dar buvau pora kilogramu numetus ir niekaip nepavyksta ju susigrazinti. Pries pora dienu dare echoskopija, tai vaikeliui buvo 19-20 savaiciu ir svere 300 gramu. Gydytoja sako, kad cia gerai, kad vidutiniskai tiek ir turi svert. Vidutinisko dydzio mergyte.
Vaje, nieko nesuprantu apie tuos svorio priaugimus - paskaicius jauciuosi kaip begemotas, nes priaugau visus 6 kg (dabar 23 sav) ir galvojau, kad cia nedaug...
tai va, bedos visu skirtingos - vienos per daug, kitos per mazai... manau jei vaikelis gerai vystosi, tai nesvarbu tie mamos kg, tik va po gimdymo jie mamai lieka...
pilvukui eina 19 savaite, priaugau apie 2 kg. manau normaliai, nes pati esu smulki, mažutė, vaikas neturi iš ko daug maisto medžiagų gauti. Pirmojo neštumo metu išvis priaugau 13-14 kg. atrodžiau kaip dramblienė, pilvas lipo ant nosies, o pati ir likau džiūsna
QUOTE(Kavasupienu @ 2011 11 19, 00:04) Vaje, nieko nesuprantu apie tuos svorio priaugimus - paskaicius jauciuosi kaip begemotas, nes priaugau visus 6 kg (dabar 23 sav) ir galvojau, kad cia nedaug... tai va, bedos visu skirtingos - vienos per daug, kitos per mazai... manau jei vaikelis gerai vystosi, tai nesvarbu tie mamos kg, tik va po gimdymo jie mamai lieka... As panasiai jauciuosi Gerai tiek, kad labai judrus musu maziukas ir kai lankiausi pas gine sake viskas tvarkoje mums
5men i pabaiga, svoris kazkur gryzo i pradini (bet pas mane KMI nemazas, turiu nemazai virsaus
QUOTE(vai2te0528 @ 2012 04 23, 14:25) 5men i pabaiga, svoris kazkur gryzo i pradini (bet pas mane KMI nemazas, turiu nemazai virsaus O cia jums ta mazylio svori pasako gydytoja ziuredama per ekoskopa ar kaip? man tai tik pasake, kad atitinka normas ir viskas. QUOTE(Svajone_25 @ 2012 05 10, 14:02) O cia jums ta mazylio svori pasako gydytoja ziuredama per ekoskopa ar kaip? man tai tik pasake, kad atitinka normas ir viskas. Taip, ginius pasake darant echo o tu gydytoju visa laika reikia visko klausti, jei tik ka norit suzinot ir atsimenat. as pati klausiau ir del virksteles (ar neapsiviniojus) ir del placentos (kokioj vietoj, ar nedengia ziociu) ir viso kito.. o tai visad tyli kaip vandens prisisrebe..
Na man šitoj vietoj pasisekė, ginė visada viską paaiškina, nereikia klausinėt
Na mums tai tilpo, ir echo fotkej visas tilpo
Atėjo 23 savaitė, o aš nelabai jaučiu mažylio judesių.... Būna kartais bumteli, bet tik tiek... Buvom pas genetikę su echo jau prieš gerą savaitę sakė viskas ok... Na, bet nesuprantu, kodėl mažasis burbuliukas neapsireiškia ir man pačiai...
QUOTE(Ugniu @ 2012 05 19, 08:18) Atėjo 23 savaitė, o aš nelabai jaučiu mažylio judesių.... Būna kartais bumteli, bet tik tiek... Buvom pas genetikę su echo jau prieš gerą savaitę sakė viskas ok... Na, bet nesuprantu, kodėl mažasis burbuliukas neapsireiškia ir man pačiai... Vienoms pasijaučia anksčiau, kitoms vėliau. Jeigu genetikė užtikrino, kad viskas gerai, nesijaudinkite, mėgaukitės |