Mes iš vežimėlio išsiėmėm lopšelį įdėjom adijaliuką ir taip parsivežėm. Pati negalėjau sėdėt, beveik gulėjau tai kaip aš savo dukrytę būčiau laikiusi ant rankų, o lopšiukas pravertė, šalia savęs pasidėjau. Beto buvo nemažas atstumas iki namų daugiau nei 100 km.
QUOTE(emazius @ 2007 06 25, 12:04) Mes iš vežimėlio išsiėmėm lopšelį įdėjom adijaliuką ir taip parsivežėm. Pati negalėjau sėdėt, beveik gulėjau tai kaip aš savo dukrytę būčiau laikiusi ant rankų, o lopšiukas pravertė, šalia savęs pasidėjau. Beto buvo nemažas atstumas iki namų daugiau nei 100 km. mes irgi taip parsivezem
mes parsivežėm lopšyje
QUOTE(Karinga @ 2007 06 24, 12:37) pirma karta apie tai girdziu Nu zinok ir musu neisleido be kedutes.Turejom atnest,sesele pati pasodino,prisege ir iki masinos palydejo.Tiesa gimdziau ne UK,bet man atrodo dabar visur panasios taisykles.
Kadangi maniškė gimė žiemą.tai pūkiniam vokelyje autokėdutėje man atrodė saugu vežti.Nebūčiau glėbyje išlaikius.Pati silpnokai jaučiausi ir sunkai sėdėjau
O ka daryt kai 200km iki namu?
QUOTE(jolituxs @ 2007 06 20, 09:20) sveikutės merginos noriu jūsų patarimo, kaip manot kaip geriau parsivežti kūdikėlį iš ligoninės ar lopšyje iš vežimo ar kėdutėj nešioklėj ką patartumėt? kaip saugiau? kaip leliui geriau? Aš savo mažylę parsivėžiau lopšiuke nuo vežimėlio. Man nepatiko autokėdutė, nors ir rašo, kad nuo gimimo tinka, bet naujagimis ten tikrai nepatogiai guli, toks sukniubęs.
na, o mes tai kai parsivezinejom buvo salta, tai mes suvystem i silta antklode ir ant ranku parsiveziau.man kazkaip ir drasiau buvo pas save ant ranku ji turet
QUOTE(kyccia @ 2007 06 26, 20:22) na, o mes tai kai parsivezinejom buvo salta, tai mes suvystem i silta antklode ir ant ranku parsiveziau.man kazkaip ir drasiau buvo pas save ant ranku ji turet
Mes savo zuikį parsivežėm lopšyje, įdėjom adijaliuką ir liuks.
QUOTE(anoli @ 2007 06 26, 15:28) O ka daryt kai 200km iki namu? jum patarciau det tik i lopseli, gal ir netaip saugu, bet atkripk demesy, kad auto kedutej kudikiui neatartina but ilgiau nei dvi val. o tokiam mazam turbut dar trumpiau. As savo maziuka parsiveziau ant ranku laikydama, nes jis buvo isuptas i vokeli tai net ir idetas i ta keduta nubtu galima jo prisegt...
na mes pirmagime parsivezem lopsyje,nes kedutes dar ir neturejom...o dabar kaip bus net nezinau
Parsivežėm lopšyje nuo vežimėlio, nekilo rankos tokį bejėgį mažuliuką į autokėdutę guldyti
Na kadangi mano vaika ta pacia diena greitoji isveze i santariskes, o is santariskiu isejome kazkur po dvieju savaiciu tai as savo maziu dejau i auto kedute.
as maziuli parsiveziau laikydama rankose, susupta i kaldryte ir dar vokeli
as savo varliuksti parsiveziau su lopsiu is vezimelio
QUOTE(jolituxs @ 2007 06 20, 11:20) sveikutės merginos noriu jūsų patarimo, kaip manot kaip geriau parsivežti kūdikėlį iš ligoninės ar lopšyje iš vežimo ar kėdutėj nešioklėj ką patartumėt? kaip saugiau? kaip leliui geriau? aha Leliukus, iki kol patys išmoko sėdėti, vežiojaus tiktai lopšyje, nešioklėje. Jau į kėdutę tai nesodinau, ir taip dar spės stuburai iškrypti, be mano pagalbos. Naujagimiui ir taip sunku galvytę nulaikyti, o dar kai susodina į saugias kėdutes... vargšiukai. Žodžiu, aš tik už gulimą vaikelio padėtį
Parsivežėm lopšyje nuo vežimėlio
man nuo gimdymo namu iki savo 5 min kelio masina,bet veziau kedutej-as nerizikuoju vaiku,nezinai kada kas nutikti gali
mes irgi dukryte parsivezem lopselyje nuo vezimo
mes taip pat parsivežėmė lopšelyje nuo vežimo
Ar salta,ar nesalta,bet veztis geriau lopsyje.Juk baisu,kad tokio mazucio kedutej atviroj neperpustu.As ir dabar bijau nestis nesykleje,nors leliui 1.5men.
mes parsivežėm lopšiuke
parsivezem foteliukyje, aprengiau kombinezonu, nes buvo ziema ir parsivezem
Mes saviski parsivezem ant ranku, t.y. as ji ant ranku laikiau. Kazkaip bijojau as ji guldyt toki maziuka i ta kedute. Dabar tai suprantu, kad be reikalo, o tada del visko labai pergyvenau. Manau, kad keduteje butu saugiausia.
aisku bus dar vasara, bet turbut parsvesim lopsyje, tiksliau visas vezimas bus, tik nuo ratu nuimtas
Sėkmingai parvykom su lopšiu iš vežimo
Patogu ir gerai
as tai parsivedziau rankose i dekuti iviniojau ir parsiveziau
Mes parsivezem keduteje, ten manau saugiausia
Mes parsivežėm lopšyje, bet tik dėl to, kad kėdutės tuo metu dar neturėjome
Pirmąją tai parsivežėm vežimo lopšyje, o dabar turbūt dėsiu į kėdutę ( anąkart neturėjom, o ir šalo -30).
as tai parsiveziau vokelyje.laikiau rankose,nors neturejom dar kedutes,bet jei ir buciau turejus vistiek buciau vezusi rankose
Mes irgi ant ranku parsivezem
abu lelius vežėmės lopšelyje nuo vežimėlio. bet kažkodėl abu kartus laikiau lopšiuką ant rankų-rodės,kad taip bus saugiau ir man ramiau
Parsivežiau ant rankų
Nors ir buvo automobiline kedute masinoj prisegta, parsiveziau ant ranku
mes parsivezem kedutej, ne negalvojom kitaip. o ir as po cezario dar pusiau gulom sedejau. mazoji visa kelia namo pramiegojo.
Pirmą parsivežėm vežimo lopšyje, antrą automobilinėje kėdutėje. Manau reikia pirmiausia galvoti apie saugumą.
Pirmą parsivežėm vežimo lopšyje, visą kelią pralaikiau ant kelių tą lopšį. O antrą jau kėdutėj.
Mes dukrytę parsivežėm automobilinėj kėdutėje
Nedaug mums tereikėjo važiuoti, tai parsivežėme vokelyje ant mamos rankų
Abu
parsivežėm vežimo lopšyje
mes parsivezemmm automobilinej kedutej, del saugumo
bet kazkaip gaila buvo ten leliuka det toks maziukas atrode, bet sako, tos kedutes tinka nuo gimimo tai ir dejom
As parsiveziau su vezimo lopsiuku, nes man auto kedute atrodo ne leliukiska. Dabar lelytei 2 men, idedu ja kartais pasisupti ten, bet i masina jos dar nededam, labai jau sedima poza. Veziojames kol kas gulincia.
Mes tai lopšiuky parsivežėm. Saugumas aišku svarbu, bet tos kėdutės kažkokios sintetinės ir kietos, tai gaila mažiuką į tokią guldyti
na o man leliuko saugumas svarbiau. Todel as tik uz kedute, ypac LT
|