Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mantvyduko "iskrapstymo" istorija
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Pages: 1, 2
Vit.Ka
Skaiciau beveik visas istorijas, nusprendziau ir as jum atvert savo gimdymo istorija...bet viskas nuo pradziu.
Kai su savo vyru susituokem, iskart pradejom planuot leliu 2.gif . ir ka gi , sitiek priverkta ir ismesta pinigu testams, galvojau, nu sakes, kas cia negerai, kodel kitom tereikia tik pagalvot ir jau nescios? o nuo "gamybos pradzios" praejo gal 3 men. blink.gif Na nieko, stai sulukiau tos dienos, kada turejau susirgt, nugara maudena, galvoju ir vel susirgsiu, bet ne.Taip praejo dar kelios dieneles-NESUSERGU.Dziaugtis dar bijau, bet nusiperku testa. Stai rytas, as jau darau testa ir ziuriu, kadnieko cia nera, nesamone kazkokia tai ir ismetu ji. Ir su didziuliu fiasko grizau pas vyra i lova cry.gif .vyras aisku guode ir paprase, kad parodyciau ta juostele. nueinu i virtuve ir isemu ja is siuksliadezes blush-anim-cl.gif ir ziu, kad pasirodes antras bruksniukas neryskus .Parodziau vyrui, o jis sako, vaziuojam pirkti nauja testa. isrinkom pati brangiausia, ir dziaugsmui nebuvo ribu!As visdelto NESCIA!!!!! nestuke.gif
apsilankiau pas ginekologa, kuris papasakojo, ka tureciau ir ko netureciau daryt smile.gif ir t.t. Zodziu nestumas buvo liuks, tuo tarpu spejau isidarbint thumbup.gif , visur laksciau, su pilvuku jauciausi kaip su turbovarikliu, viska pirkau savo maziukui, nes negalejau atsilaikyt pries daikteliu grozi. I nestumo pabaiga lankiau nesciuju paskaiteles, galvojau kur gimdysiu, kaip gimdysiu ir t. t. Svajodavau, kad gimdymas prasides savaime, juk nestumo metu irenginejom buta, veziojom, nesiojom daiktus, norejau kuo greiciau isirengt, vairavau automobili iki pat paskutiniu dienu. Visi gasdino, kad pagimdysiu masinoj... Bet deja, tikrove buvo kitokia...
Issirinkau Krikscioniskuosius g n, kai suejo gimdymo terminas(birzelio30), nuvaziavau pasitikrint. Sutvarke visus formalumus, nutare paguldyt i palata, nes kadangi buvau is Jonavos, mazdaug bijojau- o jei prasidetu gimdymas namie?Tai ir turesiu Jonavoj gimdyt doh.gif Veliau patikrinusi gyd Radaviciene, pasake-jokiu pasiruosimo pozymiu, kaklelis neprasiveres, nesutrumpejes.galvoju, gal dar maziukui nelaikas, lauksim.Liepos2 d, isejo gleiviu kamstis.galvoju, gal jau? Pasirodo NE. Taip ir ejo dienos- vienos gimdo, dziaugiasi leliukais,oas su vyru vazineju po barus, po parduotuves- na kas as padarysiu, kad man nesigimdo? ir stai jau sekmadienis, liepos 6 d. Gyd sako, kad rytoj skatins nuo pat ryto, geriau nedelst daugiau... Zinoma neapsidziaugiau, norejau , kad mazius pats pasibelstu. Matyt jam taip ten gera buvo...Nakti beveik nemiegojau, ir stai6 ryto ateina sesele, padaro klizma, gyd istato gimdos kakleli plecianciu vaistu ir laukimas. Neleido nei valgyt, nei gert, o taip norisi, tada sesele pastate lasines. Pagaliau 12val prasideda dziaugsmai, kaklelis nenoriai veriasi, vel skatinamuju doze...Vel pasirode kazkokiu gleiviu...Gyd apziuri, prasiverimas 2cm...Ir toliau laukiu. Stai viena jau gimdo...jau pagimde ir dziaugiasi savo leliu, tik man kazkode nelinksma. 13:40 prakerpa vandenis, jie jau buvo rusvi.Nutaria viska pagreitint, vel skatinamieji, paprasiau epidurinio, nes jau laaaabai skaudejo, kai ji padare, galejau atsikvept.Zinokit po epidurinio vaiksciojau kaip antis krypuodama cool.gif Beto skausmus pakest padejo atvaziaves vyras. Visuomet prijungdavo aparateli sirdies toniukam ir saremiam tikrint.Kai pamate, kad vyksta tokie negerumai, aparata palieka iki pat gimdymo. Cia jis kazkodel ima pypseti, dingsta toniukai, bet gyd nerodo kad kazkas negerai, o mes su busimuoju toliau laukiam console.gif Vel skatinamieji, gimdyt reik skubiai!Liepia nueit i wc, bet pasislapint nepavyko, juk mazius jau taip zemai. Kai grizau, iskart liepe vyrui imt mane uz pazastu, o man tuptis ir stumt kiek galiu. po keliu tokiu tupciojimu, jau lipu ant stalo, kakleli jau veria su pirstais, jau buvo pasibaige nuskausminamieji, tode visa skausma jauciu. Dalyvavo nemazai gyd, bet man jau ne tas rupejo, duoda pakviepuot deguonies, kauke kazkodel plesiu, vyras deda ja atgal prie veido...zinokit puses nebeatsimenu, kiek vyras pasakojo jau liepe stumt,jau pasirode pakausiukas( pamenu, kad dar ji paziurejau ir persigandau, kokia cia galva mano mazius turi, kugio formos?).. . kirpo du kartus, ir PAGALIAU isstenejau...visa pamelusi, nekvepuojanti cry.gif staigiai nukerpa virkstele, atsiurbia gleives, ir isnesa...ateina sesele ir sako:gime berniukas 3446g, 52cm ugio. po keliu min atnesa parodyt ir kaltininka 2.gif , as net pamirsau, kad mane siuna. Toks maziukas, nepatenkintas ziuri i mane, o as pasimetusi, net nezinau ka daryt, aisku dziaugiuosi...duoda isdidziam teveliui ir liepia nest i naujagimiu palata deguonies pakvepuot. o as iir sedziu tokioj pozoj(dar siuna) visa pasimetusi. Klausiu gyd kelinta pagimdziau?ji sako 7men(liepos) 7d, 17:40. visur septinetukai! Grista vyras, as jo prasau gert ir valgyt(tikriausiai niekad taip nenorejau kaip tada). zinoma pavalgau ir man jau knieti nueit pas Mantvyduka. po 1.5val nuejau.Guli toks maziukas, miega, salia kauke, marskineliu rankovyte nuimta...Pirmakart pamaitinau po paros. man jo nepalikdavo nakciai, dave man atsigaut.Aisku negalejau taip ramiai ilsetis be maziaus , eidavau net nakti paziuret keleta kartu, o taip tai man ji atnesdavo pamaitint. Mus isleido po 4 paru, nes sunkus gimimas nieko neigiamo maziui nepadare thumbup.gif , isskirus tai , kad eme traiskanot akyte, bet kaip issaiskinom, cia uzakes asaru kanalelis buvo, kuri lengvai pagydem. Noriu padekot uz gera darba Krikscioniskuju g n personalui:gyd Toleikienei, akuserem Naujalienei, Milasienei.
Dabar musu spokui jau 18 men, auga sveikas ir judrus. iki siol maitinu savo pienuku thumbup.gif o pati turejusi toki "lengva" gimdyma, vistiek noriu vaiku. ir dar kokiu 2 papildomai .Nepykit, kad nesigavo trumpai parasyt. Uz tad nestumas+gimdymas+vaikas=nuostabus rezultatas , kurio mums moterim gali pavydet vyrai...
melodija
Saunuole tu mamyte, kad neisigandai gimdymo sunkaus, o dziaugiesi leliuku savo ir galvoji apie kitus leliukus 2.gif 2.gif 2.gif thumbup.gif sekmes jusu seimynelei darbukuose 4u.gif ax.gif tongue.gif
Vit.Ka

Aciu uz tai, kad skaitot ir mano istorija, rasiau ja tam, kad besilaukiancios mamytes nelauktu gimdymo pradzios, kai jau sueina terminas.Noriu pasakyt, kad kartais tokiais atvejais butinai turi isikisti gydytojai, nes as isivaizduoju, kad nesiociau ir toliau unsure.gif .Terminas kaip rasiau turejo buti birzelio30, o pagimdziau uz savaites ir 2.gif buvo pernesiotas, vadinasi pagal viska gimdymo terminas turejo but anksciau sad.gif Bet tai jau praeitis, tad gyvenkime sia diena ir rytojum tongue.gif
Ele
Saunuole wita!
Puiki istorija, pilna optimizmo!

Dabar lauksim kitu tavo gimdymo istoriju! rolleyes.gif
Vit.Ka
Labai noreciau triju vaikuciu 2.gif 2.gif 2.gif , bet tam reik dar nemazai padaryt, tooookia didele seimyna sunkiai verstusi 2 kamb bute biggrin.gif Vyras sako, kad ateis laikas, tada ir snekesim apie kitus spokiukus, o daba reik ir sita nenuorama paaugint tongue.gif
Ciki
Jiezau kaip ishsigandau blink.gif Aciu dievui viskas gerai pasibaige thumbup.gif Shaunuole 4u.gif
Astrėja
Grazi pradzia, smile.gif dar grazesne pabaiga, kaip ir pasaka aisku buna ir gero ir blogo , bet vis delto pasakos baigiasi taip pat laimingai smile.gif sekmes jum ir sulaukit daugiau mazyliu 4u.gif
Vit.Ka
Aciu mamytes uz palinkejimus, jei viskas bus kaip noriu, butinai bus 2.gif 2.gif 2.gif . bukit sveiki ir nesirkit biggrin.gif
Nata
labai grazi tavo istorija wub.gif wub.gif wub.gif Sunki pradzia, gal todel tavo vyriokas toks stiprus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
rutamano
thumbup.gif saunuole wita. skaitant tavo istorija surpas kunu vaiksciojo.
mano gimdymas taipat nelengvas buvo, bet del tokio dziauksmo viskas istveriama ax.gif
sekmes tau 4u.gif susilaukt antro 2.gif
rutamano
mano gimdymas taipat nelengvas buvo, bet del tokio dziauksmo viskas istveriama ax.gif
sekmes tau 4u.gif susilaukt antro 2.gif
Vit.Ka
QUOTE(rutamano @ 2005 11 30, 03:04)
sekmes tau  4u.gif susilaukt antro  2.gif
*

Rutamano, sunkus gimdymas istveriamas labai lengvai, jei pasonej turejai didziuli palaikyma thumbup.gif .Del to as dekinga savo mylimam vyrui.Jei ne jis, net nzn kaip ten kas vyktu doh.gif . uz tad dabar turim labai smalsu Barmaleju wub.gif , jau vien del to reikejo stengtis, maziukas labai praskaidrino musu gyvenima, tikiuosi, kad po keleriu meteliu susilauksim ir antro 2.gif wub.gif mirksiukas.gif
Veitė
Saunu, kad viskas gerai baigesi ir kad tavo vyras padejo viska istvert, nes vienai, ko gero butu buve dauk sunkiau! Beje, ir as gimdziau krikscioniskuose smile.gif
Vit.Ka
QUOTE(Veite @ 2005 12 01, 11:25)
Saunu, kad viskas gerai baigesi ir kad tavo vyras padejo viska istvert, nes vienai, ko gero butu buve dauk sunkiau! Beje, ir as gimdziau krikscioniskuose smile.gif
*

be abejo vienai gimdyt labai sunku, net ir jei gimdymas fiziskai lengvas. O kas lliecia krikscioniskuosius g n, tai jie man thumbup.gif mirksiukas.gif
rutamano
as gimdziau viena, nieko pasonej neturedama cray.gif
Labai vyro "geras" sefas buvo, kad net is darbo neisleido schmoll.gif , o ir akusere durna fool.gif papuole. pamaina keitesi nei gydytoja maciau nei sesele. tik kai jau vaikas lindo tai atleke gydytojas, o sesele biski anksciau pasirode. gimdymas truko nuo 7 ryto pagimdziau be 15 sesios vakare.
neskaitant kad pirmi soniniai vandenys nubego pries daugiau nei para ax.gif
Sirduliuke
Super istorija... ir vardas pasakiskas maziuko...
As buvau ir toki isrinkus jei gimtu berniukas bet ir mergaite Mante pavadinau...
Sauniai laikiaisi , linkiu kad antras butu lengvesnis gimdymas.
Egluzhė
Smagu, kad viskas baigesi gerai. O as va irgi jau nesioju virs termino, baisu, neramu, bet daktarai kol kas sako, laukiam... verysad.gif
Matau, kad vel laukiesi. Taigi linkiu, kad si karta lelius pats pasibelstu i pasauli 4u.gif
žiedė79
Labai grazi istorija su laiminga pabaiga thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Laurite
Šaunuolė mamytė smile.gif . Aukit didučiai thumbup.gif .
Vit.Ka
Ačiū mamytės 4u.gif gimdymas išties buvo sunkus: tiek man , tiek mažiui...tikiuosi, kad šį kartą bus kitaip- tikrai nelauksiu šitiek ir prašysiu, kad tik vaikiukui nepakenkt wub.gif
Linkiu ir jums gero ir sėkmingo laukimosi/gimdymo, lialių auginimo 4u.gif
Zylute1
dziugu skaityti tokiu optimizu trykstancia istorija 4u.gif aukit sveiki, o mamytei linkiu irgi sveikatos drinks_cheers.gif
KYM
Šaunuolė mama thumbup.gif aš ten pat gimdžiau, tik pas kitą gydytoją mirksiukas.gif o dar mes iš to pačio miesto 4u.gif biggrin.gif svarbiausia didelės stiprybės dar kartelį - nes, kaip matau, antras vaikiukas jau pakeliui. 4u.gif Lengvo ir greito gimdymo! 4u.gif
Vit.Ka
QUOTE(KYM @ 2007 09 13, 09:19)
Šaunuolė mama  thumbup.gif aš ten pat gimdžiau, tik pas kitą gydytoją  mirksiukas.gif o dar mes iš to pačio miesto  4u.gif  biggrin.gif svarbiausia didelės stiprybės dar kartelį - nes, kaip matau, antras vaikiukas jau pakeliui.  4u.gif Lengvo ir greito gimdymo! 4u.gif
*

Ačiū už gražius palinkėjimus. 4u.gif tikrai, sutapimų yra, bet vat kad tamstos nlb pažįstu-reikia susipažint ax.gif 4u.gif Antrą sakiau ten pat gimdysiu wub.gif
Jurguška
Skaiciau net isitempus, o atomazga viso to thumbup.gif Svarbu pabaiga laiminga smile.gif Lauksime tesinio is antrojo gimdymo mirksiukas.gif
Vit.Ka
QUOTE(Jurguška @ 2007 11 23, 14:03)
Skaiciau net isitempus, o atomazga viso to  thumbup.gif  Svarbu pabaiga laiminga  smile.gif  Lauksime tesinio is antrojo gimdymo  mirksiukas.gif
*

Jurguška, būtinai būtinai-tęsinys bus drinks_cheers.gif
Sofocka
Intriguojanti istorija smile.gif sveikinimai su antruoju lialium 4u.gif
Katusik
o kodėl Cezario nedarė, jei matė, kad kažas negerai? g.gif
Vit.Ka
QUOTE(Katusik @ 2007 11 24, 14:55)
o kodėl Cezario nedarė, jei matė, kad kažas negerai?  g.gif
*

jau matyt buvo per vėlu daryti, nes vaiko galvytė buvo įsistačius. daugiau savęs ir mažiuko neleisiu kankinti-geriau tokiu atvėju lai pjauna, bet nekankina pagal išgales... verysad.gif
Katusik
QUOTE(Marko&Vitka Karnišauskai @ 2007 11 24, 13:58)
daugiau savęs ir mažiuko neleisiu kankinti
*

ir teisingai drinks_cheers.gif
svarbiausia, kad slogios pirmojo gimdymo nuotaikos nesugadintų artėjančio stebuklo thumbup.gif
jei lauki avinuko, tai gal dar kovą gimdysi? mirksiukas.gif jei taip - junkis prie mūsų kovinukių burio mirksiukas.gif
Vit.Ka
QUOTE(Katusik @ 2007 11 24, 16:29)
ir teisingai  drinks_cheers.gif
svarbiausia, kad slogios pirmojo gimdymo nuotaikos nesugadintų artėjančio stebuklo  thumbup.gif
jei lauki avinuko, tai gal dar kovą gimdysi?  mirksiukas.gif jei taip - junkis prie mūsų kovinukių burio  mirksiukas.gif
*

drinks_cheers.gif
šiaip, jei įvyks stebuklas ir pradėsiu gimdyt kovo pabaigoj, tai bus kovinukas aviniukas (kaip tėtis wub.gif ), bet terminas balandžio 16-17d, aš jau bendrauju balandukių pašnekesiuose wub.gif ax.gif bt kokiu atvėju dėkuj 4u.gif
curny
Mano gimdymas taip pat buvo sunkus. Bet ka padarysi, per kancias y zvaigzdes 4u.gif

Aukit sveiki ir laimingi thumbup.gif
NaiLi
Saunuole mamyte 4u.gif wub.gif o jau matau ir antrojo laukiates wub.gif
mama_inga
daug istveret.. bet kokia laime thumbup.gif aukit sveikuciai 4u.gif
Vit.Ka
ačiū jums už gražius žodelius. Kad tik jie Dievui į ausį nueitų 4u.gif 4u.gif wub.gif
tasha
Labai grazi istorija ir kaip matau is liniuotes jau ir antra dziaugsmeli tuoj turesit thumbup.gif Saunuoliai, kad po sunkaus gimdymo planuojat dar pora leliuku thumbup.gif
daluzenik
Gerai, kai gerai baigiasi, mano irgi pernesiotas gime, buvo planine operacija, bet pires plana is vakaro prasidejo gimdymas, tai extra padare ir gal gerai, kad pasibelde pats, nes nezinia kaip butu buve, jai planuotos operacijos butu lauke.
Beja cia irgi buvo "Krikscioniskuose" mano abu stebuklai ten isvydo pasauli ir as tuo dziaugiuosi, personalas ten neblogas.
Linkiu lenvo gimdymo, mat as pirma pagimdzius, antra jau cezri norejau ir tuo dziaugiuosi.
Pajauciau visa gimdymo"salduma" mat pirma net be epiduro gimdziau, tai antram ir operracija buvo gerai, nors kankintis nereikejo.
pasaka1
Sauniai papasakojainors ir ne visai linksmai tau ejos smile.gif
ir dar sauniau, kad greit ir antroji istorija musu akeles pasiekt turetu thumbup.gif
Haske
saunuole tu,sekmes jums thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Vit.Ka
labai laukiu savo antrojo stebukliuko, labai noriu pajausti jo atėjimą...ir vis dėlto nusprendžiau gimdyt naturaliai- o ten kaip Dievas duos wub.gif wub.gif wub.gif
freimule
Saunuole tu thumbup.gif Zinai, suteiki turbut daug stiprybes kitoms busimoms mamytems, tuo paciu ir man smile.gif O dar mus vadina silpnaja lytimi biggrin.gif
MO
QUOTE(Marko&Vitka Karnišauskai @ 2005 01 22, 17:50)
Uz tad nestumas+gimdymas+vaikas=nuostabus rezultatas  , kurio mums moterim gali pavydet vyrai...

auksiniai zodziai thumbup.gif
saunuole, aciu, kad padrasinai visas nestuke.gif 4u.gif
idea fix
Labiausiai tai patiko, kad įsidarbinti sugebėjai per tą laiką ax.gif Šaunuolė mamytė
Vit.Ka
QUOTE(idea fix @ 2008 01 25, 06:00)
Labiausiai tai patiko, kad įsidarbinti sugebėjai per tą laiką  ax.gif  Šaunuolė mamytė
*

ačiū...buvau laiminga, kai man tai pavyko įgyvendint thumbup.gif
jurginux
saunuole biggrin.gif linkiu dar 2 leliuku ax.gif 4u.gif mirksiukas.gif thumbup.gif
*panteRa*
Niu maladiec mamuke thumbup.gif svajones matau pildosi - pilvely kuiciasi antras stebukliukas wub.gif Sekmes 4u.gif
spanguolele
labai susijaudinau skaitydama tavo pasakojima. kiekviena pagimdziusi turim savo istorija. vienu ju ilgesne, kitu trumpesne. si karta linkiu tau trumpesnes, didvyre smile.gif
kisiune
sauni istorija smile.gif thumbup.gif
Vit.Ka
QUOTE(ritukas696 @ 2008 02 19, 12:52)
labai susijaudinau skaitydama tavo pasakojima. kiekviena pagimdziusi turim savo istorija. vienu ju ilgesne, kitu trumpesne. si karta linkiu tau trumpesnes, didvyre smile.gif
*

Kaip norėčiau, kad šis gimdymas mano būtų kuo teigiamesnis, kad galėčiau savimi didžiuotis, bei padrąsinti kitas, kurios buvo nusivilusios pirmaisiais gimdymais drinks_cheers.gif
Man irgi patinka skaityti kitas gimdymo įstorijas. Ko gero teks daryti atskirą temą- " Balandukių gimdymo istorijos 2008" wub.gif
sanidiki
saunuole thumbup.gif grazi istorija 4u.gif bukit sveikuciai smile.gif
asta0218
QUOTE(Marko&Vitka Karnišauskai @ 2007 11 24, 14:58)
jau matyt buvo per vėlu daryti, nes vaiko galvytė buvo įsistačius. daugiau savęs ir mažiuko neleisiu kankinti-geriau tokiu atvėju lai pjauna, bet nekankina pagal išgales... verysad.gif
*

Pas man irgi buvo įsistačius galvytė, bet kai žali vandenys nubėgo, tai darė CZ. g.gif

Bet tu šaunuolė, kad tiek ištvėrei doh.gif thumbup.gif
Sėkmiuko šiame gimdyme mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.