Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: 4mėn. kūdikio dienos meniu
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio iki 1 metų meniu
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Ende
QUOTE(agnesse @ 2009 11 03, 20:15)
O va apie morkyte su obuoliuku net nepagalvojau, kad galima duoti, aciu uz recepta, ryt taip ir duosiu thumbup.gif
*

Ir kaip patiko košytė? smile.gif
QUOTE(Kipseva @ 2009 11 05, 19:40)
4 morkos, puse bulves, 20-25 zirniai ir truputis kalafijoro.
*

Ir tiek suvalgo? Tos 4 morkos įspūdingai skamba... blink.gif

Man užsibaigė visi primaitinimai, nes mažoji susirgo ir antibiotikus gert reikia, žarnynui per didelis krūvis bus antibiotikai+daržovės... unsure.gif Tai kai pasveiksim, vėl bandysim grįžt prie košyčių 4u.gif
Baranka
QUOTE(Kipseva @ 2009 11 05, 20:40)
o as dar kruopu kosiu neduodu.. Manau palauksiu dar biskiuka. As tai per pietus duodu pastarosiom dienom tokia: 4 morkos, puse bulves, 20-25 zirniai ir truputis kalafijoro.
*

Cia tikriausiai ketvirtis morkos? blush2.gif
Ramce
QUOTE(Pauling @ 2009 11 05, 14:14)
tai sakykim ryt jau 2 saukstelius galiu duoti ar 1,5?
*

2 drasiai gali duoti. mirksiukas.gif
Kipseva
QUOTE(ausriukas_ka @ 2009 11 05, 21:48)
Ir tiek suvalgo? Tos 4 morkos įspūdingai skamba...  blink.gif
Man užsibaigė visi primaitinimai, nes mažoji susirgo ir antibiotikus gert reikia, žarnynui per didelis krūvis bus antibiotikai+daržovės...  unsure.gif  Tai kai pasveiksim, vėl bandysim grįžt prie košyčių  4u.gif
*

QUOTE(Baranka @ 2009 11 05, 23:54)
Cia tikriausiai ketvirtis morkos?  blush2.gif
*

Oj, uzjauciu, kad taip susirgot. Linkiu kuo greiciau bpasveikti!
Cia ir turejau galvoj 4 morkos, o ne ketvirtis. Tik tos morkytes nedideles mano, 9-10cm ilgio. Supilu i avent indeli, tai gaunasi kazkur iki 150-160ml zymos, tai suvalgo viska. Pradzioj aisku tiek nesuvalgydavo, po truputi didinau.
Papildyta:
As kaip tiik daugiau morkytes idedu, o bulves labai nedaug todel, kad bulve kartumo siek tiek duoda. Pastebejau, kad skaniau suvalgo, kai bulve mazai jauciasi. Uztat zirniai labai pasaldina thumbup.gif
InesaP
QUOTE(agnesse @ 2009 11 05, 16:46)
Tai ka, daugiau darzoviu nepazysti? lotuliukas.gif  Nesupyk, pajuokavau blush2.gif  Taigi kopustas, kalafijoras, brokolis, cukinija, kaliarope, as ir poro siandien daviau nedaug. Ka turi, ta ir duok mirksiukas.gif  As, pavyzdziui, neturiu savo kopusto, o turguj kazkaip nebuvau, tai vaikas, tad kopusto neragavo.
Siandien padariau laaaabai skania kosyte: 1dalis morka, bulve, 2dalys moliugo, poras (l. nedaug) ir pusele obuoliuko. Viska viriau garuose, tai gavosi 3 porcijos. Vaikas net krykstavo, kaip jam skanu buvo bigsmile.gif
*

nu tai kai pati nevalgau darzoviu, iskyrus pomidora, agurka, svoguna, tai kur ten pazinosiu lotuliukas.gif nu aiskus tada...dekuj 4u.gif
saner
QUOTE(InesaP @ 2009 11 06, 12:15)
nu tai kai pati nevalgau darzoviu, iskyrus pomidora, agurka, svoguna, tai kur ten pazinosiu lotuliukas.gif  nu aiskus tada...dekuj 4u.gif
*

Na bet reikia isvengti vidurius pucianciu darzoviu wink.gif
Bulbulka.
Sveikos smile.gif
Norejau paklaust jusu,ismananciu, blush2.gif savo maziuka maitinu savo pienu, kada cia daviau palaizyti jam obuoliuko, jam ant tiek patiko, kad visas net drebejo bigsmile.gif sakykit, o ar galima jam jau duot kazkiek, ar be gydytojos konsutacijos kolkas dar nerizikuot, ir jei galima, tai kaip paruost obuoliuka ax.gif
dar esu nusipirkus obuoliu-kriausiu tyrele, bet turbut tegu ji dar palaukia rolleyes.gif
Aciu 4u.gif
Anema
QUOTE(Bulbulka. @ 2009 11 10, 01:28)
Sveikos smile.gif
Norejau paklaust jusu,ismananciu, blush2.gif  savo maziuka maitinu savo pienu, kada cia daviau palaizyti jam obuoliuko, jam ant tiek patiko, kad visas net drebejo  bigsmile.gif  sakykit, o ar galima jam jau duot kazkiek, ar be gydytojos konsutacijos kolkas dar nerizikuot, ir jei galima, tai kaip paruost obuoliuka ax.gif
dar esu nusipirkus obuoliu-kriausiu tyrele, bet turbut tegu ji dar palaukia rolleyes.gif
Aciu 4u.gif
*

kaip pati sakot,manau,geriau pasikonsultuot su gydytoja.ir jei savo pienu maitinat,tai tikrai anksti.as misinuku maitinu ir dar susilaikau nuo primaitinimo
dagli
QUOTE(Bulbulka. @ 2009 11 10, 00:28)
Sveikos smile.gif
Norejau paklaust jusu,ismananciu, blush2.gif  savo maziuka maitinu savo pienu, kada cia daviau palaizyti jam obuoliuko, jam ant tiek patiko, kad visas net drebejo  bigsmile.gif 

duoti gal ir galima,bet kam....juk maitini savo pienuku thumbup.gif tokiu atveju rekomenduojama nuo 6 men. visi primaitinimai... mirksiukas.gif
as maitinu misiniu jau tai duodu jau kuris laikas be gydytojos rekomendacijos obuoliuko( naminio) pagremziu sauksteliu ir po labai trupuciuka( ne kiekviena diena) obuoliu-morkyciu sulciu,pati isspaudziu mirksiukas.gif
na kas liecia pirktines tyreles ir dorzovienes...tai esu girdejus kai paragauja vaikai ju tai paskui nenori visai valgyti namie paruostu darzovieniu..... g.gif bet cia manau individualu...nors as tokios nuomones,jei jau turi savo namie isaugintu naturaliu darzovyciu tai nera nieko geriau( geriau uz visas pirktines manau)....
Kipseva
Zinoma, kad nereikia skubeti pirkti tu tyreliu.. Jei turi savo vaisiu ir darzoviu, tai geriausia maitinti tik savo. O jei neturi, tai dar viena iseitis, pirkti is mamu, mociuciu ar siaip zmoniu, kurie turi ekologiskus ukius.
O del obuoliuko, manau, kad galima kazkiek duoti vaikui, jei tik pilvo nepucia, bet turbut geriausia pasikonsultuoti su pediatre.
Maniskis irgi labai dievina obuoliuka. As vakarais pagramdau su sauksteliu, tai net krykstauja thumbup.gif
Papildyta:
Tiesa, turiu klausimeli. Kas gaminat tyreles su moliugu? Ka dar dedat? As esu dariusi su morka ir bulve, bet man kazko truksta..
Bulbulka.
Na, pasikonsultuosiu su pediatre, manau jam labai patiktu obuoliukas wub.gif jau labai noretusi maziuka palepint smile.gif
neone
sveikos,

siandien buvome pas gydytoja:)Gydytoja sake, kad mes jau galime po biskuteli paragauti darzoviu, obuoliuko ir banano...Gydytoja tik patare, kad pries verdat darzoviu tyrele morka ir bulves supjaustytas gabaleliais ir vandenyje palaikyti apie valanda tada virti. ar jus taip darote?
agnesse
QUOTE(Kipseva @ 2009 11 10, 14:48)
...Tiesa, turiu klausimeli. Kas gaminat tyreles su moliugu? Ka dar dedat? As esu dariusi su morka ir bulve, bet man kazko truksta..
*

Mes galima sakyti nuo moliugo pradejom, nes ju turiu. Tai ta salduma nuimdavo kopustas. Kita karta dejau poro ir obuolio, tai irgi labai skanu jam buvo. Man tai jos visos vienodos, beskones biggrin.gif
Bulbulka.
QUOTE(Anema @ 2009 11 10, 20:13)
noretusi ir man,bet susilaikau,be to jie dar nezino kas tai yra  biggrin.gif
*

mano mazius jau zino biggrin.gif kai daviau palaizyt, tai toki "skandala" pakele kai atemiau blink.gif
eglyyte
mes valgom moliugas+bulve smile.gif va dabar kaip tik verdu. suvalgom dar nedaug po 3-4 saukstukus
Papildyta:
QUOTE(neone @ 2009 11 11, 15:34)
sveikos,

siandien buvome pas gydytoja:)Gydytoja sake, kad mes jau galime po biskuteli paragauti darzoviu, obuoliuko ir banano...Gydytoja tik patare, kad pries verdat darzoviu tyrele morka ir bulves supjaustytas gabaleliais ir vandenyje palaikyti apie valanda tada virti. ar jus taip darote?
*

g.gif mums to nesake tai ir nedarome taip. tik sake jei kopusta virsiu tai jy pirma nuplikyti po verdanciu vandeniu tada det virt,tipo pilvo tada nepus
agnesse
QUOTE(eglyyte @ 2009 11 11, 18:46)
mes valgom moliugas+bulve smile.gif va dabar kaip tik verdu. suvalgom dar nedaug po 3-4 saukstukus
Papildyta:

g.gif  mums to nesake tai ir nedarome taip. tik sake jei kopusta virsiu tai jy pirma nuplikyti po verdanciu vandeniu tada det virt,tipo pilvo tada nepus
*

Cia taip reikia daryti, kad darzovese neliktu nitratu, jie is darzoviu pereina i vandeni, bet neraikiapamirsti, kad ir visos gerosios medziagos taip pat pereina i vandeni. Tad jei darzoves savos, tai jokiu budu nelaikykit vandenyje.

O kas del kopusto, tai dek juo i verdanti vandeni ir tas pats bus biggrin.gif Nors as manau, kad tai nesamone, koks skirtumas, ar tu apiplikai ji ar ne, juk jis virtas. Tai jei vaiko skandukas jautrus, tai pus ir nuo virtu kopustu.
neone
o dar vienas klausimelis?o del lasinku?Mano pusbrolio zmona yra daktare, tai man ji patare, kad maziui duoti biski paciulpti lasinuko. Tik ta visa riebala.Nes vaikutis gaus daug vitaminu kazokiu net neatsimenu. 4u.gif
Baranka
QUOTE(neone @ 2009 11 13, 01:01)
o dar vienas klausimelis?o del lasinku?Mano pusbrolio zmona yra daktare, tai man ji patare, kad maziui duoti biski paciulpti lasinuko. Tik ta visa riebala.Nes vaikutis gaus daug vitaminu kazokiu net neatsimenu. 4u.gif
*

Girdejau ir as, kas duoda lasinuku, tik manau, kad vyresniems g.gif Reikes mamos paklausti mirksiukas.gif
Ende
Šiandien suėjo lygiai 4 sav. kai valgom daržovytes ir vaisius (morkytė, bulvytė, moliūgas ir obuolys su bananu), tai šiandien gavo panelė ryžių su obuoliu (košę dariau santykiu maždaug: 80proc. ryžių 20 proc. obuolio). Dar tokia laiminga valgydama nebuvo thumbup.gif Tikiuosiu jokių reakcijų nebus... 4u.gif
Vikiki 28
O mes valgom bulve+morka,poto vaisiu tyreles,daviau grikiu bet nepatiko jam,tai suvalge gal 2 vaikiskus saukstelius ir stop smile.gif dbr ryt darysiu su kalafijoru jam kose,nusipirksiu siand cukinijos dar..ir kaitaliosiu..obuoliuka duodu biski bet diena,kad ne atnt nakties,kitaip gali pusti pilvuka ir nemiegos gerai.
Ende
QUOTE(Vikiki 28 @ 2009 11 16, 12:14)
O mes valgom bulve+morka,poto vaisiu tyreles,daviau grikiu bet nepatiko jam,tai suvalge gal 2 vaikiskus saukstelius ir stop smile.gif dbr ryt darysiu su kalafijoru jam kose,nusipirksiu siand cukinijos dar..ir kaitaliosiu..obuoliuka duodu biski bet diena,kad ne atnt nakties,kitaip gali pusti pilvuka ir nemiegos gerai.
*

O tai kiek kartu i diena tas koses duodas? Aš dar tik viena, jau galvoju, gal 2 duoti...
Kipseva
QUOTE(ausriukas_ka @ 2009 11 16, 13:17)
O tai kiek kartu i diena tas koses duodas? Aš dar tik viena, jau galvoju, gal 2 duoti...
*

Viena karta per pietus darzoviu. Kai bus kokiu 6 men, tada ryte ir/ar vakare galesi duoti ir kruopu kosytes, o per pietus darzoviu su mesa.
margutis79
QUOTE(Bulbulka. @ 2009 11 10, 01:28)
Sveikos smile.gif
Norejau paklaust jusu,ismananciu, blush2.gif  savo maziuka maitinu savo pienu, kada cia daviau palaizyti jam obuoliuko, jam ant tiek patiko, kad visas net drebejo  bigsmile.gif  sakykit, o ar galima jam jau duot kazkiek, ar be gydytojos konsutacijos kolkas dar nerizikuot, ir jei galima, tai kaip paruost obuoliuka ax.gif
Aciu 4u.gif
*

sveika. As aip pat maitinu savo pieneliu, suneliui 5men. Buvau nusiteikusi iki 6 men.nieko papildomo neduoti. Bet nuo 4men. teko primaitinti - per men. praiugo tik 300gr. Man atrodo, kad jis sotus, matyt jam tiek uztenka, bet gydytoja patare pradeti nuo ryziu koses. Dabar valgome per pietus darzoves, o vakare ryziu-kukuruzu kose. Jei tavo vaikelis gerai priauga svorio, tai neduok nieko papildomo...Bet kokiu atveju geriausiai patars jusu gydytoja. Sekmes! smile.gif
vilciau
Sveikutes, mano mazajai 4men., bet as jau pradejau duoti obuoliuka, nulupu ir su sauksteliu pagramdau obuoliuko, tai sveikiau, negu visos parduotuvines tyreles. Pradejau nuo maziau negu puse saukstelio, taip po truputi didindama kieki, dabar jau duodu beveik 3 saukstelius. Gydytoja nepriestaravo, nes vaikas papildomai gauna vitaminu, ypac tokiu ligu metu.
Kipseva
QUOTE(vilciau @ 2009 11 19, 00:21)
Sveikutes, mano mazajai 4men., bet as jau pradejau duoti obuoliuka, nulupu ir su sauksteliu pagramdau obuoliuko, tai sveikiau, negu visos parduotuvines tyreles. Pradejau nuo maziau negu puse saukstelio, taip po truputi didindama kieki, dabar jau duodu beveik 3 saukstelius. Gydytoja nepriestaravo, nes vaikas papildomai gauna vitaminu, ypac tokiu ligu metu.
*

Va, bendraminte. Ir as uz naturalu namini obuoliuka, o ne uz tyreles! As irgi vakare duodu obuoliuko, tik maniskis jau beveik visa suvalgo ant karto biggrin.gif
neone
o norejau paklausti, kuom pakeisti morkyte?nes tik morkytes idedu daugiau ir baigiasi musu valgymas...Kazkaip jam nelabai patinka morkyte blush2.gif o tarkim butu galima morkyte daryti su kokiu obuoliuku, gal sakau skaniau valgysis.
ir tokio amziaus maziams kokios galimos darzoves?
bulve
morka
kalafioras
moliugas ?
ir kur jus perkat moliuga?nes pas mu darzoviu kioskeli neradau moliugo, bandziau iki parduotuveje ziureti ir neradau. smile.gif
ir kaip ju duodatvalgyt?tarkim as nuo pirmadienio iki 5dienio duodu darzoves. savatgali valgom, obuoliuka arba banana. ar duoti kas antra diena?kada bus galima duoti kruopyte?mama sako duok manu. bet skaiciau, kad jo nelabai vertingos.tai sakau kokiu ryziu ar grikiu ga duoti?
tokia jauciuoi zalia mama. 4u.gif

P.S. ir kuo jus trinat koseles?as turiu blenderi, bet kazkaip man nelabai gerai sutrina.

nu aciu jums visom uz pagalba bigsmile.gif
Kipseva
QUOTE(neone @ 2009 11 20, 14:09)
o norejau paklausti, kuom pakeisti morkyte?nes tik morkytes idedu daugiau ir baigiasi musu valgymas...Kazkaip jam nelabai patinka morkyte blush2.gif  o tarkim butu galima morkyte daryti su kokiu obuoliuku, gal sakau skaniau valgysis.
ir tokio amziaus maziams kokios galimos darzoves?
bulve
morka
kalafioras
moliugas ?
ir kur jus perkat moliuga?nes pas mu darzoviu kioskeli neradau moliugo, bandziau iki parduotuveje ziureti ir neradau.  smile.gif
ir kaip ju duodatvalgyt?tarkim as nuo pirmadienio iki 5dienio duodu darzoves. savatgali valgom, obuoliuka arba banana. ar duoti kas antra diena?kada bus galima duoti kruopyte?mama sako duok manu. bet skaiciau, kad jo nelabai vertingos.tai sakau kokiu ryziu ar grikiu ga duoti?
tokia jauciuoi zalia mama. 4u.gif 

P.S. ir kuo jus trinat koseles?as turiu blenderi, bet kazkaip man nelabai gerai sutrina.
nu aciu jums visom uz pagalba  bigsmile.gif
*

Prie morkytes dar idek bulvyte, po keliu dienu dar idek kita kokia darzove (as dedu zirniu, kalafijoru, moliuga...). Kitos cukinija deda.. Zinoma i ta kosyte idek truputuka alyvuogiu aliejaus, kad organizmas karotina lengviau pasisavintu. Mes moliuga ir visas kitas darzoves is mociutes darzo nesames. Jei turi pazystamu, turinciu darzus, geriau ju paprasyk ar nusipirk.. Na bet jei nera galimybes, tai paieskok turguj. Paieskok kuo ekologiskesniu darzoviu.
Nesvarbu kokia diena, ar pirmadienis, ar sestadienis, kasdien per pietus valgom darzoviu kosyte. Visai nesenai (nuo 5 men) dar ryziu pradejom ideti i ja. O vakare duodu obuoliuko (kartais ir banano). Su krupom siaip geriau dar neskubeti, kol mazylis visiskai pripras prie darzoviu. O siaip nuo 4 men galima duoti ryziu, grikiu, kukuruzu, o nuo 6 men - avizu, kvieciu, mieziu ir rugiu.
Siaip ryzius trinu su blenderiu, man irgi nekaip mala, bet ilgiau patrynus, buna gerai..
Sekmes 4u.gif visos kazkada buvom zalios..
@lina
labutis visoms mamytems, tiek visko noreciau paklaust, ir buciau labai dekinga jei atsakytumet
mano mazajai jau greit bus 4 men. maitinu tik MP, del svorio irgi nesiskundziam nes jau sveria beveik 7 kg, sakyciau net per daug, bet kad ji valgo, o del tokio didelio noro matau kad mano pienuko kiekis nedideja, ypac vakarais jau nebuna ka duot, kol kas turiu uzsisaldzius pieno is pirmuju menesiu kai jo buvo per daug tai vakarais ji naudojam, bet jau tuoj tuoj baigsis, tada kas????
ar reiketu po truputi duot ir kitokio maisto? nes skaiciau kad jei velai pradesi su sauskstuku zaist tai paskui gali nepriprast... arba ka daryt kada baigsis musu pieno rezervai, ar pradet duoti misinuko?
ar jau galima duoti paragavimui ka nors?
neone

Kipseva aciu uz patarimus 4u.gif
ciku_caku
mes turejom alergija, ja ishsigydem, tai siandien pirma diena kaip bulviu kose ragavom ir vaikas raukesi lotuliukas.gif biski springom unsure.gif
Anema
QUOTE(rivera @ 2009 10 05, 20:02)
na nezinau su tom tyrelem g.gif , paskaitai sudeti ir atgal i lentyna dedi. Geriau pati issivirk pradziai tik bulve, po keliu dienu ir morkyte idek ir taip toliau (galima naudot kopusteli, moliuga, cukinija). Juk turint blenderi is bet ko tyrele sutrinsi thumbup.gif . Manau recepteliu tikrai rasi mirksiukas.gif
*

na pvz vaisiu paskaicius,tai nieko baisaus.arba morkos 99% ir vanduo.tai man atrodo normaliai
Papildyta:
kai buvo 3men 20 dienu daviau obuoliuko truputi.o siandien ir banano,tai bananas patiko labiau smile.gif
galvoju,kad pirktines tyreles geriau pradet duoti,o paskui saviskes,nes gal jos subalansuotos vaikiukam g.gif bet turbut visos sakysit,kad savo geriau...
kazkaip mano mergaite misinuku nebenori,po 120ml vos suvalgo,tik nakti 170ml
nerata
Sveikutes mamytes smile.gif Lapkricio 19d. turejom eit pas gydytoja, maziukui buvo lygiai 4 menesiukai, bet kadangi siaucia tie baisus gripai, tai nejom. Tai net ir nzn ar man jau duot jam ko nors paragaut ar dar ne ir nuo ko pradet ar nuo darzoviu ar nuo vaisiu? Maitinu ji MP ir misinuku, bet jis nemazas pas mane, kai buvom spalio 20d. pas gydytoja, tai svere 7,4kg ir ugis 67cm., dabar sveria 8,3 kg, tai gal dar neduot tu kosiu, kad dar daugiau nepriaugtu g.gif smile.gif
Anema
QUOTE(nerata @ 2009 11 24, 14:42)
Sveikutes mamytes smile.gif  Lapkricio 19d. turejom eit pas gydytoja, maziukui buvo lygiai 4 menesiukai, bet kadangi siaucia tie baisus gripai, tai nejom. Tai net ir nzn ar man jau duot jam ko nors paragaut ar dar ne ir nuo ko pradet ar nuo darzoviu ar nuo vaisiu? Maitinu ji MP ir misinuku, bet jis nemazas pas mane, kai buvom spalio 20d. pas gydytoja, tai svere 7,4kg ir ugis 67cm., dabar sveria 8,3 kg, tai gal dar neduot tu kosiu, kad dar daugiau nepriaugtu g.gif  smile.gif
*

paskambint gydytojai negalit? smile.gif
as tai jau matau,kad maniske misinuko nelabai benori,bet ir obuoliukas nelabai patinka. doh.gif nors mums dar nera 4 men
dagli
QUOTE(nerata @ 2009 11 24, 13:42)
7,4kg ir ugis 67cm., dabar sveria 8,3 kg, tai gal dar neduot tu kosiu, kad dar daugiau nepriaugtu g.gif  smile.gif
*

sveikute,mes ir is sunkiasvoriu biggrin.gif
mes aju ragaujame obuoliuka,tiksliau jau ji valgome mirksiukas.gif
darzoves ivedinesiu kai jau priprasime galutinai prie vaisiu ir jie sudarys visa matinima.....
svoris auga daugiau nuo grudiniu koseliu,ju tai tikrai greitu metu neplanuoju duoti mirksiukas.gif jas ragausime kai normaliai darzoves valgysime mirksiukas.gif
sekmes 4u.gif
nerata
QUOTE(dagli @ 2009 11 24, 15:28)
sveikute,mes ir is sunkiasvoriu  biggrin.gif
mes aju ragaujame obuoliuka,tiksliau jau ji valgome  mirksiukas.gif
darzoves ivedinesiu kai jau priprasime galutinai prie vaisiu ir jie sudarys visa matinima.....
svoris auga daugiau nuo grudiniu koseliu,ju tai tikrai greitu metu neplanuoju duoti  mirksiukas.gif  jas ragausime kai normaliai darzoves valgysime  mirksiukas.gif
sekmes  4u.gif
*

na bandysiu ir as jam uoboliuko duot smile.gif aciu uz pasisakyma 4u.gif
*INSOMNIA*
sveikos mamytes ar galima isvirtas sutrintas bulves su morkom uzsaldyti kitam kartui?
dagli
QUOTE(Simute90 @ 2009 11 24, 18:27)
sveikos mamytes ar galima isvirtas sutrintas bulves su morkom uzsaldyti kitam kartui?
*

siaip jau verdama tik tam kartui, t. y vienam valgymui ...
Anema
QUOTE(dagli @ 2009 11 24, 19:49)
siaip jau verdama tik tam kartui, t. y vienam valgymui ...
*

kiek skaiciau saldo.
dagli
QUOTE(Anema @ 2009 11 24, 21:17)
kiek skaiciau saldo.
*

tai mes matyt skirtinga literatura skaitem mirksiukas.gif
nesvarbu,as skaicau taip,mano drauges taip pat dare...o be to negi sunku isvirti vaikiukui tokiam mazai sviezia darzove...nemanau ax.gif suaugusiam skaniau sviezia, o cia kudikeliui...
na bet kiekviena mes darom kaip atrodo teisinga 4u.gif
Anema
QUOTE(dagli @ 2009 11 24, 22:36)
tai mes matyt skirtinga literatura skaitem  mirksiukas.gif
nesvarbu,as skaicau taip,mano drauges taip pat dare...o be to  negi sunku isvirti vaikiukui tokiam mazai sviezia darzove...nemanau  ax.gif  suaugusiam skaniau sviezia, o cia kudikeliui...
na bet kiekviena mes darom kaip atrodo teisinga  4u.gif
*

tai zinoma,bet is kur sviezia ziema gauti? as pvz morkyciu kosyte uzsaldziau, moliugo
dagli
QUOTE(Anema @ 2009 11 25, 16:42)
tai zinoma,bet is kur sviezia ziema gauti? as pvz morkyciu kosyte uzsaldziau, moliugo
*

na mes pas tevus imame darzoves,tai jie laiko rusyje.....ilgai stovi... mirksiukas.gif
bet priesingu atveju,zinoma,kad geriau uzsisaldyt nei ir parduotuves pirkt drinks_cheers.gif
Anema
QUOTE(dagli @ 2009 11 25, 22:53)
na mes pas tevus imame darzoves,tai jie laiko rusyje.....ilgai stovi... mirksiukas.gif
bet priesingu atveju,zinoma,kad geriau uzsisaldyt nei ir parduotuves pirkt  drinks_cheers.gif
*

gerai,kai turit is kur smile.gif
dagli
QUOTE(Anema @ 2009 11 26, 10:19)
gerai,kai turit is kur  smile.gif
*

drinks_cheers.gif taip
joliukas9
mes jau apie 3 savaites valgome pietums darzoviene, ja trinu su blenderiu. Po sutrinimo tyreje lieka daug oro burbuliuku. Gal imanoma juos kaip nors panaikinti, nes ir atausus jie visvien lieka. Ar jums taip nepasitaike?
Miera
Sveikos. Sūneliui jau 4mėn ir greitai pradėsim šio to ragauti ( kol kas tik pienukas). Visos temos neskaičiau, gal kur praleidau, bet klausimas toks- kaip maitint dar nesėdintį vaiką? blink.gif Ta prasme, ne kuo, bet kaip. Na, autokėdutėj dažnai pasisupam, ten jis beveik sėdintis, bet juk nepradėsim košėmis terliotis autokėdutėje...Pasidalinkit patirtim 4u.gif
Anema
QUOTE(Miera @ 2009 12 02, 16:58)
Sveikos. Sūneliui jau 4mėn ir greitai pradėsim šio to ragauti ( kol kas tik pienukas). Visos temos neskaičiau, gal kur praleidau, bet klausimas toks- kaip maitint dar nesėdintį vaiką?  blink.gif Ta prasme, ne kuo, bet kaip. Na, autokėdutėj dažnai pasisupam, ten jis beveik sėdintis, bet juk nepradėsim košėmis terliotis autokėdutėje...Pasidalinkit patirtim  4u.gif
*

galim tiesiog gulint. as dar supynese duodu. kiek tren tevalgo is pradziu,duosit paragaut ir viskas.neisterlios nieko.as jau savaite ar truputi daugiau duodu tai obuoliuka,banana, bulvyte su morka, bet dar nieko nenori valgyt, labai mazai tesuvalgo
Kipseva
QUOTE(Miera @ 2009 12 02, 16:58)
Sveikos. Sūneliui jau 4mėn ir greitai pradėsim šio to ragauti ( kol kas tik pienukas). Visos temos neskaičiau, gal kur praleidau, bet klausimas toks- kaip maitint dar nesėdintį vaiką?  blink.gif Ta prasme, ne kuo, bet kaip. Na, autokėdutėj dažnai pasisupam, ten jis beveik sėdintis, bet juk nepradėsim košėmis terliotis autokėdutėje...Pasidalinkit patirtim  4u.gif
*

Gulint ant nugaros manau. As irgi masciau apie tai, kai pradejau primaitinti. Maniskis jau siek tiek pasedi, bet vis vien maitinu atsigulusi. O sukiojasi tai beprotiskai.. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(joliukas9 @ 2009 11 30, 17:32)
mes jau apie 3 savaites valgome pietums darzoviene, ja trinu su blenderiu. Po sutrinimo tyreje lieka daug oro burbuliuku. Gal imanoma juos kaip nors panaikinti, nes ir atausus jie visvien lieka. Ar jums taip nepasitaike?
*

keista.. man sitaip nebuna.. blink.gif kokias darzoves trinat ir kiek ilgai trinat?
Anema
o as turiu dar klausima, per kiek laiko gavosi, kad suvalgytu visa doze per viena maitinima?
pvz suvalgo 170ml misinuko, tai ir koses turetu per viena maitinima tiek suvalgyt (aiskui jau be misinuko).kol kas tai vos 2 saukstelius suvalgo.
SuperMama
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.