Klausimas: O kodėl pas vienus šalia vardo raudonas taškelis, o pas kitus - žalias ???
Atsakymas: Zalias taskelis parodo kad sis zmogus yra online (siuo metu forume), raudonas kad offline (siuo metu jo forume nera).
Klausimas: O kodėl pas vienus šalia vardo raudonas taškelis, o pas kitus - žalias ???
Atsakymas: Zalias taskelis parodo kad sis zmogus yra online (siuo metu forume), raudonas kad offline (siuo metu jo forume nera).
Kodel kartais kai as esu prisijungus dega raudonas o ne zalias taskelis
Kodel raudonas taskelis,nors esu forume?Rasyti zinutes leidzia,taciau apacioje kur rasomi to puslapio skaitovai,vartotoju vienas,nariu nulis.
QUOTE(jolia @ 2005 02 23, 22:48) Kodel raudonas taskelis,nors esu forume?Rasyti zinutes leidzia,taciau apacioje kur rasomi to puslapio skaitovai,vartotoju vienas,nariu nulis. Ir pas mane siandien tas pats
Tai ar kas nors atsakys,kodel taip yra?
QUOTE(jolia @ 2005 03 06, 22:02) Žalias taškelis reiškia, kad forumo dalyvis šiuo metu yra forume, o raudonas reiškia ,kad forumo dalyvis šiuo metu yra atsijungęs o kartais visur būna gedimu ir trukžiu tikriausiai QUOTE(dolė @ 2005 03 06, 22:20) Žalias taškelis reiškia, kad forumo dalyvis šiuo metu yra forume, o raudonas reiškia ,kad forumo dalyvis šiuo metu yra atsijungęs o kartais visur būna gedimu ir trukžiu tikriausiai As suprantu,kad buna nesusipratimu,bet ne sitiek laiko.Jau daugiau nei savaite as anoniminis lankytojas.
Dėl tų taškelių. Jau kelintą kartą pastebiu, kad forumo dalyvis atsijungęs (raudonas taškelis), o apačioj jį (niką) rodo
Matyt, jis užsislapstinęs
QUOTE(jolia @ 2005 02 23, 22:47) Kodel raudonas taskelis,nors esu forume?Rasyti zinutes leidzia,taciau apacioje kur rasomi to puslapio skaitovai,vartotoju vienas,nariu nulis. O mane vienose temose apačioj rodo, o kitose kaip anonimą rodo ? Papildyta: Čia rodo, o Kaimynuose esu anonimas, o gal persona non grata
Padariau išvadą, kad jei atidaryti keli langai, tai tik viename jų ir rodo kaip narį, o kituose - nematomas esi.
mane rodo,kad esu,bet taškiukas vistiek visada raudonas būna,kodel čia taip?
Sveiki
QUOTE(*sandriukas* @ 2010 12 13, 23:48) O iš kur žinot, kad jūsų nick'as tuomet buvo aktyvus? Gal pajuokavo kas nors? Tiesa, galėjo likt aktyvus po kompiuterio išjungimo, bet tik kelioms (max 5) minutėms. Beje, gal kada buvot prisėdus prie kito kompiuterio, jame naršėt forume ir pamiršot atsijungt? QUOTE(Borzika @ 2010 12 14, 08:59) O iš kur žinot, kad jūsų nick'as tuomet buvo aktyvus? Gal pajuokavo kas nors? Tiesa, galėjo likt aktyvus po kompiuterio išjungimo, bet tik kelioms (max 5) minutėms. Beje, gal kada buvot prisėdus prie kito kompiuterio, jame naršėt forume ir pamiršot atsijungt? Merginos is forumo sake, kad buvau aktyvi. Kompiuteris buvo isjungtas jau mazdaug 4 valandas... Tadien nebuvau visai prie kompiuterio po jo isjungimo, nei namie, nei kur kitur
o as kaip tik noriu kad pas mane rodytu visada raudona taskeli,bet buciau prisijungusi
QUOTE(jėga @ 2005 06 08, 12:12) Dėl tų taškelių. Jau kelintą kartą pastebiu, kad forumo dalyvis atsijungęs (raudonas taškelis), o apačioj jį (niką) rodo sveikutes,gali buti pacio interneto klaideles |