Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Žalias taškelis ir raudonas
Supermamų klubas > Bendras > Dažniausiai užduodami klausimai
SuperMama
Klausimas: O kodėl pas vienus šalia vardo raudonas taškelis, o pas kitus - žalias ???

Atsakymas: Zalias taskelis parodo kad sis zmogus yra online (siuo metu forume), raudonas kad offline (siuo metu jo forume nera).
Selena
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif O as galvojau,kad cia nuo aktyvumo priklauso.Vaikas prieina,pasiziuri ir sako:-mama tu vis zalia ir zalia thumbup.gif thumbup.gif
FU
Kodel kartais kai as esu prisijungus dega raudonas o ne zalias taskelis g.gif nors ir bandau prisjugt is naujo, vistiek rodo raudona taskeli g.gif
jolia
Kodel raudonas taskelis,nors esu forume?Rasyti zinutes leidzia,taciau apacioje kur rasomi to puslapio skaitovai,vartotoju vienas,nariu nulis.
Jomke
QUOTE(jolia @ 2005 02 23, 22:48)
Kodel raudonas taskelis,nors esu forume?Rasyti zinutes leidzia,taciau apacioje kur rasomi to puslapio skaitovai,vartotoju vienas,nariu nulis.
*

Ir pas mane siandien tas pats blink.gif ,nieko nesuprantu schmoll.gif .Anksciau viskas buvo gerai , o siandien rodo , kad as atsijungusi,nors irgi galiu rasyti zinutes .
jolia
Tai ar kas nors atsakys,kodel taip yra?
dolė
QUOTE(jolia @ 2005 03 06, 22:02)
Tai ar kas nors atsakys,kodel taip yra?
*

Žalias taškelis reiškia, kad forumo dalyvis šiuo metu yra forume, o raudonas reiškia ,kad forumo dalyvis šiuo metu yra atsijungęs
o kartais visur būna gedimu ir trukžiu tikriausiai ax.gif pavezdžiui man šiandien neisijungia kai kurios šypsenėlės
jolia
QUOTE(dolė @ 2005 03 06, 22:20)
Žalias taškelis reiškia, kad forumo dalyvis šiuo metu yra forume, o raudonas reiškia ,kad forumo dalyvis šiuo metu yra atsijungęs
o kartais visur būna gedimu ir trukžiu tikriausiai  ax.gif pavezdžiui man šiandien neisijungia kai kurios šypsenėlės
*

As suprantu,kad buna nesusipratimu,bet ne sitiek laiko.Jau daugiau nei savaite as anoniminis lankytojas.
Ambro
QUOTE(jolia @ 2005 03 07, 12:08)
As suprantu,kad buna nesusipratimu,bet ne sitiek laiko.Jau daugiau nei savaite as anoniminis lankytojas.
*

O tu atsujunk ir vel is naujo prisijunk. Jungiantis bus sakinukas "Neįtraukti manęs į aktyvių vartotojų sąrašą" ir ten reik nuimti varnele mirksiukas.gif
jolia
QUOTE(viksrelis @ 2005 03 08, 11:23)
O tu atsujunk ir vel is naujo prisijunk. Jungiantis bus sakinukas "Neįtraukti manęs į aktyvių vartotojų sąrašą" ir ten reik nuimti varnele  mirksiukas.gif
*

tai kad ten ir nebuvo varneles.Dabar nera nei vienos ir viskas tvarkoj,tik uzkerta kiekviena kart prisijungineti ax.gif
Ambro
QUOTE(jolia @ 2005 03 08, 14:35)
tai kad ten ir nebuvo varneles.Dabar nera nei vienos ir viskas tvarkoj,tik uzkerta kiekviena kart prisijungineti  ax.gif
*

Matyt, tavo kompas nepriima "cookių" g.gif
jėga
Dėl tų taškelių. Jau kelintą kartą pastebiu, kad forumo dalyvis atsijungęs (raudonas taškelis), o apačioj jį (niką) rodo blink.gif Tai kaip čia suprast: atsijungęs jis ar ne g.gif
Ambro
Matyt, jis užsislapstinęs smile.gif
Annia
QUOTE(Vikšrelis @ 2005 06 09, 10:07)
Matyt, jis užsislapstinęs smile.gif
*

kai uzsislapstines tai ir niko nerodo pastebejau ax.gif
jovana
QUOTE(jolia @ 2005 02 23, 22:47)
*

O mane vienose temose apačioj rodo, o kitose kaip anonimą rodo ? g.gif varnelės nesu uždėjusi. Help verysad.gif
Papildyta:
Čia rodo, o Kaimynuose esu anonimas, o gal persona non grata verysad.gif
Toli
QUOTE(jovita02 @ 2006 04 24, 12:35)
O mane vienose temose apačioj rodo, o kitose kaip anonimą rodo ? g.gif  varnelės nesu uždėjusi. Help verysad.gif
Papildyta:
Čia rodo, o Kaimynuose esu anonimas, o gal persona non grata verysad.gif
*

O cia taip masiskai. Turbut forumas streikuoja. g.gif
jovana
Padariau išvadą, kad jei atidaryti keli langai, tai tik viename jų ir rodo kaip narį, o kituose - nematomas esi.
krika
schmoll.gif esu atsidariusi kelis langus, ir visuose esu matoma. Jovita, užsitraukei supermamos rūstybę biggrin.gif
*Min*
mane rodo,kad esu,bet taškiukas vistiek visada raudonas būna,kodel čia taip? g.gif
Perlen
QUOTE(Eedytka @ 2010 02 12, 21:10)
mane rodo,kad esu,bet taškiukas vistiek visada raudonas būna,kodel čia taip? g.gif
*

Aš matau žalią pas tave unsure.gif
*sandriukas*
Sveiki wink.gif Norejau paklaust, kodel rodo, kad as aktyvi jei net prie kompo nebunu g.gif
Borzika
QUOTE(*sandriukas* @ 2010 12 13, 17:48)
kodel rodo, kad as aktyvi jei net prie kompo nebunu  g.gif
*

O ar atsijungiate, išjungiate kompiuterį, kai baigiat naršymą forume?
*sandriukas*
QUOTE(Borzika @ 2010 12 13, 17:51)
O ar atsijungiate, išjungiate kompiuterį, kai baigiat naršymą forume?
*

Na atsijungt, neatsijungiu, bet kompiuteris tikrai buvo isjungtas, nes namuose nebuvom..
Borzika
QUOTE(*sandriukas* @ 2010 12 13, 23:48)
Na atsijungt, neatsijungiu, bet kompiuteris tikrai buvo isjungtas, nes namuose nebuvom..
*

O iš kur žinot, kad jūsų nick'as tuomet buvo aktyvus? Gal pajuokavo kas nors? mastau.gif Nesinorėtų galvot, kad kažkas jūsų slaptažodį žino unsure.gif
Tiesa, galėjo likt aktyvus po kompiuterio išjungimo, bet tik kelioms (max 5) minutėms.
Beje, gal kada buvot prisėdus prie kito kompiuterio, jame naršėt forume ir pamiršot atsijungt?
*sandriukas*
QUOTE(Borzika @ 2010 12 14, 08:59)
O iš kur žinot, kad jūsų nick'as tuomet buvo aktyvus? Gal pajuokavo kas nors? mastau.gif Nesinorėtų galvot, kad kažkas jūsų slaptažodį žino unsure.gif
Tiesa, galėjo likt aktyvus po kompiuterio išjungimo, bet tik kelioms (max 5) minutėms.
Beje, gal kada buvot prisėdus prie kito kompiuterio, jame naršėt forume ir pamiršot atsijungt?
*

Merginos is forumo sake, kad buvau aktyvi. Kompiuteris buvo isjungtas jau mazdaug 4 valandas... Tadien nebuvau visai prie kompiuterio po jo isjungimo, nei namie, nei kur kitur 4u.gif Na tikiuosi, kad siaip kokia klaida unsure.gif
zara**
o as kaip tik noriu kad pas mane rodytu visada raudona taskeli,bet buciau prisijungusi g.gif
Borzika
QUOTE(zara** @ 2011 02 20, 14:08)
o as kaip tik noriu kad pas mane rodytu visada raudona taskeli,bet buciau prisijungusi g.gif
*

user posted image

Prisijungdama pažymėkit Log in as invisible:

user posted image
zara**
QUOTE(Borzika @ 2011 02 21, 10:11)
Prisijungdama pažymėkit Log in as invisible:
*

Aciu 4u.gif
sypseneleee1985
QUOTE(jėga @ 2005 06 08, 12:12)
Dėl tų taškelių. Jau kelintą kartą pastebiu, kad forumo dalyvis atsijungęs (raudonas taškelis), o apačioj jį (niką) rodo blink.gif Tai kaip čia suprast: atsijungęs jis ar ne g.gif
*

sveikutes,gali buti pacio interneto klaideles 4u.gif man yra buve kituose saituose,bet paaiskejo kad internetas,pabandykit gal atjungti interneta ir vel ijungti g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.