Būtų įdomu sužinoti, nes pati ilgai svarsčiau, ar verta mokėti daug
Kalbam apie naujagimių - didžiuosius vežimėlius, ar ne? Mokėjom už savo universalą 480 lt ir mum atrodė tai baisiai daug. Net tėvam sakėm mažiau
Kiekvienam tas "daug" atrodo skirtingai. Bet mano nuomonė tokia: jei tikrai nėra pinigėlių vežimėliui (na, bent kokių 600 lt), geriau nerizikuot perkant naują pigų (už kokius 200-400 lt) be jokių firmos ženklų, o įsigyti dėvėtą, bet kokybišką.
Na, čia kiekvienam pagal savo kišenių... Galiu pasakyti, kad mes pirkome pirmam vaikiukui labai geros būklės dėvėtą už 550 Lt. Naujas jis kainavęs kažkur 1500 Lt. Dabar jame vežiojam antrą klecką ir esam labai patenkinti
QUOTE(kamilyte @ 2007 06 22, 08:42) Kalbam apie naujagimių - didžiuosius vežimėlius, ar ne? Mokėjom už savo universalą 480 lt ir mum atrodė tai baisiai daug. Net tėvam sakėm mažiau Kiekvienam tas "daug" atrodo skirtingai. Bet mano nuomonė tokia: jei tikrai nėra pinigėlių vežimėliui (na, bent kokių 600 lt), geriau nerizikuot perkant naują pigų (už kokius 200-400 lt) be jokių firmos ženklų, o įsigyti dėvėtą, bet kokybišką. mano mama savo anukui norejo i kaima savo vezimo, nupirkom senatoriu uz 150 lt
na, pirmaji pirkau uz 400 lt, antraji (deveta uz 800) treciaji uz 1300 (kaikas deveta buvo) o ketvirtas kainuos 750 (parduotuvej 1500) naujas. visi - vaikui iki 7men, visi lopsiniai
Mes už savo vežimą mokėjom apie 700 Lt (naują) ir negaliu juo atsidžiaugti. Yra ir automobilinė nešionė, ir lopšys vaikui, ir sportinukas pasidaro. Ratukai manevringi ir tikrai nėra labai sunkus.
Manau, kad aš jį pasiliksiu ir kitam vaikiukui, nes kitokio vežimo ir nenorėčiau
As savo pirmagimei pirkau deveta uz 300 lt, naujas jis kainavo apie 1000lt, tai buvo ne kas, skersai vaziavo, barskejo ir t.t. Antrajai pirkom labai brangu ir gera vezima mokem apie 2500 lt, tai BRIO frimos vezimukas, esu patenkinta labai labai ir treciajam jo pilnai uzteks. Jei tik isgales butu leidusios ir pirmajai dukrytei buciau pirkusi iskart gera vezimuka.
Mes laukiamės pirmagimio, renkantis vaikelio transporto priemonę, pagrindiniai kriterikai buvo: patikimumas, praktiškumas, funcionalumas, svoris. Tai išsirinkom Quinny firmos vežimėlį (lopšys, sportinukas ir automobilinė kėdutė), kainuos virš 2000 Lt.
na mes taip pat issirinkom Quinny. mokejom virs 2000lt.
bet jau kaip kazkas cia minejo, kiekvienas renkasi pagal savo kisene ir poreikius
Pirkom Quinniu visa "komplekta", tai ir susidare apie 2000 lt.
Pirmasis vezimas kainavo 400Lt, kuri po menesio pardavem. Tada nusipirkom deveta chicco (nepamenu kiek mokejom). O dabar vezimas musu kainuos virs 2000Lt
QUOTE(liuoga @ 2007 06 22, 09:41) Mes už savo vežimą mokėjom apie 700 Lt (naują) ir negaliu juo atsidžiaugti. Yra ir automobilinė nešionė, ir lopšys vaikui, ir sportinukas pasidaro. Ratukai manevringi ir tikrai nėra labai sunkus. Manau, kad aš jį pasiliksiu ir kitam vaikiukui, nes kitokio vežimo ir nenorėčiau O koks jusu vezimas?
Mes savo pirmagimiui suneliui pirkome Urban Detour vezimeli, mokejome 450euru, labai patogus, triratis ,sportiskas, manevringas, su kedute kuri nusiima, lopselis su kailiukais labai praverte ,nes gime maziukas spali. Kito tikrai nebepirksim, nes labai patenkinta siuo vezimu, parduot irgi gaila butu, gal liks antram maziukui jei turesim
mes pirkom ABC disigh.mokejom 1500.labai esu patenkinta.
Mes is pradziu galvojom pirkti tiktai nauja ir gera vezimeli is parduotuves paskui pagalvojome, kad nezinia kokia ziemuze bus ir neverta pirkt vezimo uz
2 tukstancius, svarsteme, gal pirkti nebrangu vezimeli is turgaus bet galiausiai nusprendeme kad pirksim gera bet padeveta vezima QUOTE(*Citra* @ 2007 06 23, 15:51) http://www.vaikutis.lt/universalus.php Va čia pasižiūrėkit, Boston 3
savo pirmagimiai pirkau vezimuka uz 500 lt., jis mums buvo labai sunkus,tada pakeitem ji i lengvesni,mokejom apie 200 lt., veliau pakeitem i dar kelis sportinukus,sketukus
Si karta nusprendem nupirkti 3 in1
Pirkom turguje uz 450 lt. Korpusas tvirtas ir nesunkus, pripuciami ratai, pasidaro ir i sportini ir tikrai nematau prasmes moketi brangiau, nes su juo isvazinesiu kiek reikes ir net nezadu keisti i kita. Aiskiais kaip kisene isnesa, bet geriau uz likusia suma nusiperku i masina kedute, lovyte ir daug pamperiu kurie reikalingi kasdien.
Mes pirksim uz 1100-1200lt vezimeli.
Prieš 5 metus pirkom lenkišką turguje už 450 lt. (vaikas gimė rudenį).
Atėjus vasarai pakeitėme į Hauck skėtuką (apie 200 lt.), su kuriuo ir pravažinėjome visą likusį laiką (apie 1.5 metų). Papildyta: QUOTE(Renatabog @ 2007 06 25, 16:59) Pirkom turguje uz 450 lt. Korpusas tvirtas ir nesunkus, pripuciami ratai, pasidaro ir i sportini ir tikrai nematau prasmes moketi brangiau, nes su juo isvazinesiu kiek reikes ir net nezadu keisti i kita. Aiskiais kaip kisene isnesa, bet geriau uz likusia suma nusiperku i masina kedute, lovyte ir daug pamperiu kurie reikalingi kasdien.
Uz pati pirma mokejome 380 Lt ir tuomet atrode daug. Net nesuvokiau, kam galima moketi brangiau (virs 1000 pvz.). Kvaila buvau, oi, kokia kvaila....
Dabar, nors dar antro neplanuojame, jau apsisprendziau del vezimelio kainos - ne maziau 1000, turbut 1500 (ar 2-3 simtu daugiau). Geriau, kad i sias ribas ieitu vezimelis 2in1.
Mes už savo naują vežimaitį mokėjome 1070 Lt. (lopšys plius sportinė dalis) nei kiek nesigailiu kad tiek sumokėjom, nors ir nelabai sau tai galėjome leisti, tačiau jis visiškai pateisino mūsų lūkesčius, be to netrukus jį parduosim, nes turime pirkėją, tai dalį pinigėlių atgausime, taigi ir vilkas sotus ir avis sveika
Mes pirmaji vezimuka pirkom uz 2700 litu tai buvo Emmaljunga
Mes pirma pirkom Hauck universala. Tada daug pirkiniu vienu metu buvo, tai brangiau negalejom sau leisti, o ir 800 lt uz vezima atrode jau ir taip daug. Dar pirkom iskart ir autokedute-nesyne Rammati uz 300 lt. Tai gavos jau 1100 lt. Dabar jei reiktu pirkti, tai pirkciau tris viename, lopsiukas, sportinukas ir kedute. Daugiau nei 2000 lt nemokeciau.
na mes uz pirma mokejom 900 lt, nes pagailejom keliu simtu dar, ir ka jus manot? po triju menesiu pirkom kita. anas buvo sunkus, griozdiskas, X-lander'is. po to nusipirkom quinny buzz. esu patenkinta kaip rublis, labai patogus. taip, kad verta daugiau pamoket.
Mes pirkom universala lenkiska pati paprasciausia uz 360 lt., bet dabar isitikinau, kad vezimai turi buti bent jau 2, nes universalas yra ne sis ne tas.
Pries savaite nusipirkome sportinuka (buvom priversti), nes daug vazinejam su vaiku, o tas musu gigantiskas univesalas sunkiai tansportuojamas yra. taciau nesigailiu, kad pirkau pigu vezimeli, nors galejau ir uz 1500 lt nusipirkti (turejau galimybes), nes per musu kiemus purvinus ir miskus vazinet man butu gaila brangaus vezimo, o su situo kaip su traktorium ir nesusimastant varom. Dabar su tokia savo patirtim pirkciau lopsi brangesni, o veliau sportinuka vaikui.
O mes savo vežimuku nusivylėm
mokejom 1300 lt jai neklystu, jai pirkciau dabar antram vikui pirkciau dar geresni
Mes pasirinkome Pliko Pramette (Mamas&Papas). Kaina 300 svaru. Bet siuo vezimu esame labai patenkinti. Labai praktiskas, manevringas.
Mes mokejom 1350 lt., ir visai negaila. Manau yra keletas labai svarbiu dalyku perkat vezima: savaime aisku kaina atspindi ir kokybe. bet jei gau gali neziuret i kaina, tai issirinkti tik toki, kuris svarbiausia patiktu tau, nes kiekviena diena ji stumdysi ir bus labai gera,kai vezimas paciai bus mielas, manau ir leliukui bus gerai,kad mama patenkinta ir lelius bus laimingas
Mes savo piratui prieš 4,6 metų pirkome Tutis vežimėlį už 300lt.Pagal čia parašiusių kainas jis toks pigus atrodo
Mes turim"Graco" Travel System,Daug padeciu ir kedute.Jis toks sunkokas,bet eina kiaurai per viska,o ir manevringas.Kol dukrytei dar tik metukai,tai labai liuks,ir pasnausti jame gali,ir pavalgyti,ir pazaistist
Kainavo apie 2000,-. Vežimukas Bebe Confort High trek
GRACO DELUX, su automobilinė kėdute kartu kainavo 1.600 lt. Labai patetninta, vežimelis
mes perpirkom nenaują, tai mokėjom mažai. Antram nusižiūrėjau vežimą, tai teks apie 800lt palikti.
Kai nescia buvau man labai patiko musu issirinktas vezimas, jis kainavo nedaug - 450 lt. ir atrode, kad atitinka visus reikiamus reikalavimus. Is dalies gerai, kad toki pirkau, negaila palikti pirmam aukste iki vakaro, nes nevalioju tampyti i 5 auksta. Gana gerai laiko, tik po gimdymo skonis pasikeite ir man jis dabar labai nebepatinka
Buvau nusistaciusi pirkti iki 1000Lt, bet isigyjau uz 1200Lt.
Mes planavom iki 1000, bet pasitaikė gera proga, ir nusipirkom už 700, nors šiaip tas vežimukas ir brangesnis yra
Baisiausiai reikejo pirmam leliukui butinai TIK naujo vezimuko, isigijom uz 600 lt "Vaikuty", bet jau dairomes sportinuko. Kazkaip tikrai pasikeicia skonis po gimdymo
Pirma vezimuka nupirkau,kai buvau tik 4-ta men nescia
Mes dar galvojam,bet kazkur apie 600-800
As manau jei pirksiu nauja tai iki 1000lt sumokesiu, o jei padeveta tai iki 500( bet turi buti jau geros firmos su pribumbasais)..
Pirkom už 900 lt vežimuką.Ieškojau tokio ,kuris lengvai susidėtų.
Prieš vienuolika metų pirkom naują (tada atrodė žiauriai brangų už 900Lt.). Pasiteisino visu 110% - užaugo ir pirmas, ir antras, ir trečias veikelis. Laisvai užaugtų ir ketvirtas, bet gal jau ir užteks.
nusipirkome vezima uz 1700 lt, bet nesigailiu
Sumokėjom už bebe confort vežimą (lopšys, auto kėdutė ir sportinė dalis) virš 2000 lt. Ir pasakysiu, gaila pinigų. Neverta buvo tiek ploti nei iš tolo...
Pirkom lopšinį supama vežimėlį už 700 Lt, vasarai atėjus įsigijom skėtuką už 500 Lt. Mums tai buvo idealus variantas - žiemai lopšys, vasarai lenvutis skėtukas.
Nusipirkome universala Deltim Voyager Ligero mokejom 650lt, bet kitam vaikeliui tikrai nebepirkciau universalo
Mes pirmąjį vežimą pirkom už 200 Lt, naudotą, man jis buvo tikrai patogus, gražus, bet universalas, tai paaugusiam leliukui nusipirkom vežimą už 150 Lt naują, lengvesnį, manevringesnį, esam labai patenkinti, nes su vežimais, kaip su automobiliais vieniems svarbu, kokios markės automobilyje sėdi, kitiems svarbu, kad gerai važiuotų, būtų patogu
|