Mano sūnui 1,5m.Nuo to laiko kai pradėjo viską valgyti nebegeria pieno
Sveika,mano mazius labai megsta gerti si pienuka.Tik man pasirode,kad tas pienas labai riebus.Nezinau,ar tai sutapimas,bet kartais pasitaikydavo,kad isgerus sio pienuko mano mazius vemia.Jam labai jis patinka ir isgeria jo labai daug.Gal del to ir vemia...O jis niekaip nesupranta,kad maziau reiketu jo isgerti.
Šiaip pieno gėrimai gal ir neblogas pieno pakaitalas, bet va dėl MIAU tinkamumo suabejočiau
Aš tai neduodu, nors pačai tai skanu. Geriau jau tada jau pati kakavos su pienu sutaisau.
Mano mergyte nuo bet kokiu MIAU produktu apsivemia, nuo kitu ne
Anksciau ir as buvau uzvedusi tema apie geriamus jogurtus,nes mano mergaite taip pat vemdavo nuo ju arba apetitas dingdavo
O stai,nuoroda senosios temos,paskaityk
Bandžiau duoti, bet maniškė negėrė.
Ačiū visoms už atsakymus
Esu bandzius duoti ,bet negeria
Riebumas 2.3% .O mes tai labai megstam
QUOTE(vyšniux @ 2007 06 22, 15:43) Anksciau ir as buvau uzvedusi tema apie geriamus jogurtus,nes mano mergaite taip pat vemdavo nuo ju arba apetitas dingdavo O stai,nuoroda senosios temos,paskaityk kodel rasai kad vaiku gyd.draudzia MIAUduot vaikams as saviskiui duodu,tik stengiuos ribot,nes istvatina butelka paskui puse dienos ne kasnelio neisiulau o bijoti duoti MIAU?nu nesuprantu kodel...
Mano mažasis irgi geria MIAU ir jokio pašalinio poveikio nepastebėjau
Maniškis MIAU negeria. Man pačiai jis toks neapsakomai šlykščiai saldus. Nesuprantu, kodėl gamintojai jį daro tokį saldų
QUOTE(Paslaptingoji @ 2007 06 24, 00:51) kodel rasai kad vaiku gyd.draudzia MIAUduot vaikams as saviskiui duodu,tik stengiuos ribot,nes istvatina butelka paskui puse dienos ne kasnelio neisiulau o bijoti duoti MIAU?nu nesuprantu kodel... Rasau is savo ir kitu mamu patirties Cia,jokiu budu netaikoma visiems be isimties vaikuciams ir niekas nesako,kad visiems simtomai pasireiskia.Kadangi,maniskei pasireiske,pasikonsultavau su gydytoja ir ji grieztai uzdrauge!!!Del ilgos galiojimo laiko ir riebumo jis vaikam nera geras gerimas. Beja,pasiskaityk mano ideta nuoroda su sena tema apie geriamus jogurtus ir pamatysi,kad toli grazu ne as viena turiu apie Miau bloga nuomone Papildyta: http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...=161117&hl=
O manosios panos labai mėgsta, didžioji - rudą, mažylė - rūžavą
QUOTE(vyšniux @ 2007 06 24, 14:13) Rasau is savo ir kitu mamu patirties Cia,jokiu budu netaikoma visiems be isimties vaikuciams ir niekas nesako,kad visiems simtomai pasireiskia.Kadangi,maniskei pasireiske,pasikonsultavau su gydytoja ir ji grieztai uzdrauge!!!Del ilgos galiojimo laiko ir riebumo jis vaikam nera geras gerimas. Beja,pasiskaityk mano ideta nuoroda su sena tema apie geriamus jogurtus ir pamatysi,kad toli grazu ne as viena turiu apie Miau bloga nuomone Papildyta: http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...=161117&hl= as nesakau kad MIAU yra puikus gerimas.beabejones jogurtas yra nepalyginamai geriau,nes yra maistingas ir zarnynui geriau.MIAU yra tik desertinis gerimas,kurio kaip bet kokio saldumyno reikia saikingai.Nesutikau tik su tavo pasakymu kad MIAU draudzia gyd.nes taip nera.Beje riebumas ten norma,maziems vaikams kaip tik pataria duot riebesni piena visai kas kita tas jo saldumas,manau va priezastis kodel vaikai nuo jo apsivemia. trumpiau tariant manau MIAU netinkamas vietoj paprasto pieno ar jogurto.jis tik desertui,ir tik tada jei vaikuciui tinka ir patinka
Esu davus keletą kartų, patiko labai, bet..... geriau duodu kefyrą, riaženką, kažkaip aš juo nelabai pasitikiu dėl ilgos galiojimo datos. Nors didžioji gerai ir man pačoiai patinka
Nuo visu Miau produktu mano mazoji veme, kad siaubas
Maniškei Miau gėrimus irgi uždraudė tiek mūsų šeimos gydytoja, tiek gydytojai iš Santariškių vaikų žarnyno infekcijų skyriaus. Tikra tiesa. Gėrė mano mažoji Miau pasigardžiuodama, tačiau apetitas buvo sumažėjęs dar ir kaip, daugiau nieko neįkišdavau. Bet lyg tame nieko blogo nemačiau, galvojau juk Miau sotus, bet to ir kalcio daug turi
paskutinį kartą mano mažoji kai gėrė Miau - viduriavo. tuo metu vartojo ir geležį. o nuo jos dažniausiai tai viduriai sukietėja. aš pradėjau ieškoti info ir radau kad dar galiams atvejis - viduriavimas. skambinausi gydytojai - ji tepasakė, kad tai pirmas atvejis kai nuo geležies viduriuoja. paskui žiūrėjau žiūrėjau aš į tą Miau - atėmiau (inturityviai) ir tuom viduriavimas baigėsi.
nuo sūrelių nieko blogo nebuvo. gal kad labiau perkam magijos sūrelius nei Miau
nu as savo mazyliuk duodu "miau" ir nieko tokio nepastebejau
Manoji nemėgsta jokių jogurtinių gėrimų
Keista, kad apie MIAU blogi atsiliepimai.. Kiek pamenu, MAŽYLY, skaičiau, kad geriausiai įvertintos MIAU varškytės.. Bet gal su gėrimais kitaip
Mes valgom tik Miau varškytes,o Miau gėrimų nebandėm,man jie nepatinka...tai vaikui irgi neduodu...kažkaip man dar nešovė į galvą jo pirkti,vis galvoju per maža tokiems saldiems gėrimams...
geriam tik Braskini kitokio ne
mano dukra labai mėgsta bananinį MIAU pienuką,geria jį prieš miegelį ir ryte atsikėlus
Gali būti, kad mažyliams, kurių stipresnė virškinimo sistema, Miau produktai nieko blogo nesukelia. Maniškis, kurio virškinimas ne iš gerųjų, nevemdavo nuo tų varškyčių, bet valgė taip sakyčiau be apetito jas, o Miau gėrimo išvis negėrė, kai nupirkau vienąkart pabandyti. Man pačiai tas gėrimas pasirodė ir labai saldus, ir "chemiškas", pilnas kažkokios sintetikos, žodžiu, nemalonaus skonio. Dabar neperku jokių Miau, naudojam visokius kuo natūralesnius jogurtus (kiek parduotuvėj jie gali būt "natūralesni"), "Bios" ir panašius, tokius, kur trumpas galiojimo laikas (kas ir rodo, kad ten mažai priedų). Ir dar - kad jie nebūtų tokie sintetiškai saldūs.
Daviau paragauti, vaikui nepatiko. Gal jai dar ne laikas?
Man tai Miau gerimas - gryna sintetika.
QUOTE(Paslaptingoji @ 2007 06 24, 00:51) o bijoti duoti MIAU?nu nesuprantu kodel... Ugile komentaras yra trumpiausias ir aiskiausias i si klausima Papildyta: QUOTE(Ugile @ 2007 06 29, 13:59) Miau gerimas - gryna sintetika.
Mes irgi ragavom,bet atrodo,kad nepatiko,tai ir negeriam.
kad miau pienukas saldus pastebejau bet maniske noriai ji geria zinoma ne kiekviena diena,na pasiskaicius reiks jei neduoti pastebejau kad jei sukieteja viduriai
mes irgi megstam ta Miau gerti, bet cia daugumos nuomones tik patvirtino mano itarimus, kad nereiketu jo pirkti. Siek tiek keistas kai kuriu mamu pasakymas, kad jei mano vaikas noriai geria, tai ir duodu...jei skanu, tai dar nereiskia, kad nekenksminga..
QUOTE(una @ 2007 06 28, 19:44) Gali būti, kad mažyliams, kurių stipresnė virškinimo sistema, Miau produktai nieko blogo nesukelia. Maniškis, kurio virškinimas ne iš gerųjų, nevemdavo nuo tų varškyčių, bet valgė taip sakyčiau be apetito jas, o Miau gėrimo išvis negėrė, kai nupirkau vienąkart pabandyti. Man pačiai tas gėrimas pasirodė ir labai saldus, ir "chemiškas", pilnas kažkokios sintetikos, žodžiu, nemalonaus skonio. Dabar neperku jokių Miau, naudojam visokius kuo natūralesnius jogurtus (kiek parduotuvėj jie gali būt "natūralesni"), "Bios" ir panašius, tokius, kur trumpas galiojimo laikas (kas ir rodo, kad ten mažai priedų). Ir dar - kad jie nebūtų tokie sintetiškai saldūs. na kad ilgai galioja tai visiskai nereiskia, kad jame yra konservantu. kad saldus-tai skonio reikalas, skirtumas yra didziausias tame ar ten cukrus ar kokie tai sintetiniai saldikliai. Miau gerimas yra pieno gerimas, tai jei piena vaikas sunkiai virskina (bet juk ne del to, kad pienas nuodingas ar kenksmingas
MIAU pienuką reiktų gerti saikingai, kaip ir betkokį desertą juk neduodam kasdien ar net kelis kar dienoj. Mano dičkis irgi aleriškas karvės pienui, o MIAU pienukas tinka. Beje kažkas jau rašė kad vaikams reikia didesnio riebumo. Tikrai taip, net ES remia tik tą vaikams gaminama pienišką produkciją kurios riebumas didesnis. Juk riebumas neliame baltymo kiekio kurio perteklius nerekomenduojamas.
Iš MIAU produkcijos dažniausiai perku varškytę. QUOTE(bevardė @ 2007 07 18, 12:41) MIAU pienuką reiktų gerti saikingai, kaip ir betkokį desertą juk neduodam kasdien ar net kelis kar dienoj. Mano dičkis irgi aleriškas karvės pienui, o MIAU pienukas tinka. Beje kažkas jau rašė kad vaikams reikia didesnio riebumo. Tikrai taip, net ES remia tik tą vaikams gaminama pienišką produkciją kurios riebumas didesnis. Juk riebumas neliame baltymo kiekio kurio perteklius nerekomenduojamas. Iš MIAU produkcijos dažniausiai perku varškytę. Riebesnis pienas sunkiau virskinamas, o is liesesnio gaunama tiek pat gerybiu kiek ir is riebesnio( kalcio) . Tai kam apsunkinti vaiko skranduka???? QUOTE(Jersey @ 2007 07 19, 20:54) Riebesnis pienas sunkiau virskinamas, o is liesesnio gaunama tiek pat gerybiu kiek ir is riebesnio( kalcio) . Tai kam apsunkinti vaiko skranduka???? Gryno pieno išvis nerekomenduojama, o kiti pieno produktai buri būti normalaus riebuno t.y. nemažiau 6 proc.
As savo mazajai dar jo neduodu manau juose prideda visokiu nesamoniu o siaip didieji tai geria mano
Mano dvimetei dukrytei MIAU gėrimas kartais patinka, kartais ne. Jį perku, kai sugalvoju palepint. Dažniausiai bananinį. Jei būtų kas nors bloga nuo jo - žinoma kad nepirkčiau, o dabar retkarčiais nusiperkame ir nesukam galvos del jame esančių kokių konservantų ar aromatinių medžiagų, nes tai ne kasdienis maistas.
Aš neduodu, nes vis tiek yra saldus, del pieno riebumo, tai yra ir 1proc. pienas. galit pacios padaryti kokteili pieniska su uogom ar bananais, ledau truputi ideti, nematau reikalo tokius gerimus pirkti.
Mano nei vienas nei kitas pieno gėrim negeria jie mieliau renkasi naturalų pienelį.Net nežinau kodėl,o va jogurtus geremus labai mėgsta
Man pačiai visai nieko braškinis MIAU. O vaikams tas gėrimas nelabai patinka.
Aš tai duodu Miau pienuko. Geria, bet nepasakyčiau, kad labai dukrytei jis patinka. Labiausiai mėgsta pienuką su vanile,kuris vaikams nuo metų.
Geriau jau tikras karvės pienas, o ne tie sinteniniai gėrimai, man pačiai jie labai šlykštūs, tikra sintetika, geriau suplakti bananą su pienu labai skaniai gere, nors maniškiai labai mėgstą ir natūralų pieną, užmiega tik pienelio išgėrę, o parduotuvinio iš vis negeria, kiek bandžiau tai jiems jis nepatiko. Gerai kaip turim galimybę gauti tikro karvės pieno.
klausykit mamos,juk visiems aisku kad geriausia vaikui gerti gryna pienuka ar kefyra ar pasukas,negu koky MIAU
beje kas del pieno riebumo,tai esu daug kur skaiciusi,kad vaikams iki3metu patartinas riebesnis pienas apie3,5,o veliau pvz. 2,5 riebumo.geris piene yra ne tik kalcis,bet ir vitaminai kurie tirpsta riebaluose ir kt.
Mažyliui-metai,''Miau'' nepatiko,užtat ''Smilgelę'' labai mėgsta
Aš irgi savo kleckei duodu kartais Miau. Taip negertų, bet per šiaudelį per keletą kartų išgeria kažkiek. O kitokio pieno negeria, nei mišinėlių, nes mamos pienukas pats skaniausias
QUOTE(astoldita @ 2007 06 22, 10:52) Mano sūnui 1,5m.Nuo to laiko kai pradėjo viską valgyti nebegeria pieno as bandziau isiulyti savo mazyliui bet jis jo negeria |