Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: MIAU pieno gėrimas
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio nuo 1 metų meniu
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
b.kite
negria sad.gif bet gal ir gerai, nes ten nieko gero nera.. matyt atsirenka tik gerus produktus kaip katinai biggrin.gif
indvai
Maže mano geria, bet stengiuosi retai duoti, parduotuvej pati pasiima....
vitalija.vilke
Neduodu, nes nemanau, kad jis metinukui jau tinka. Ateityje tikrai duosiu, nes pati laaaaabai mėgstu, ypač vasarą blush2.gif
iingaxxx
maniskis jo negeria, aplamai jis su pieno produktais susipykes doh.gif
sigitela
dar nedaviau, karta bandet aktimel, tai labai patiko 4u.gif
kuku1470
kai močiutė pavaišina, tai geria bet tik bananinis, kiek skaičiau tai jis iš miau geriausias
ant bangos
manoji labai megsta miau varskyte thumbup.gif tai kartais duodu
L*A*K*Š*M*I
Pieno gerimas patinka kaip ir visi pieno produktai bet tik is MIAU serijos arba lietuviski pieno gaminiai smile.gif
Pontipina
nuo metų nedaviau, pirmą kartą paragavo gal kokių 3-3,5 metų 4u.gif
IKT
mamos, apsilankykite sveikasvaikas.lt ir paskaitykit apie miau. braskinis nuodingas, bananinis seip sau, o kakavinis geras... tai tiek...gal geriau nereikia tu miau.....
atine
QUOTE(IKT @ 2010 04 10, 16:11)
mamos, apsilankykite sveikasvaikas.lt ir paskaitykit apie miau. braskinis nuodingas, bananinis seip sau, o kakavinis geras... tai tiek...gal geriau nereikia tu miau.....
*

drinks_cheers.gif Man jie išvis sintetinio skonio doh.gif
Roberta-z
Daviau, paragvo, nepatiko schmoll.gif
Liepa_S
Mes nebandem...
Kai tiek neigiamos informacijos, nesinori rizikuot. g.gif
Juk yra ir be Miau kuo galima pasmaguriaut mirksiukas.gif
linozmona
Mano didysis beveik aštuonmetis tai alpsta nuo miau gėrimo, o mažoji 2,5 metų tai dar nesugadinto skonio, truputį pageria, ir broliui atiduoda..
LOOONDA
Kadango mano duktyte visai negeria ir nevalgo pieno produktu,o MIAU gerime yra nemazai kalcio,nupirkau pameginti,bet ir jo visai negeria schmoll.gif
kurapka
Mano mergina ir negeria Miau, tai ji as keiciu i rugpieni, kefyra. Nes pieno aplamai nemegeja, labai retai pati pasipraso. Tai tuomet man buna svente.
boruze_taskuota
Mergaitės, nenuodykit savo vaikų su visokiais MIAU http://www.sveikasvaikas.lt/spring/product?execution=e4s1
blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif

(čia rasite, manau, daug vertingos informacijos)
http://www.sveikasvaikas.lt/spring/product...?execution=e5s1
MyWay
nuo sokoladinio miau rubai neissikalbe apsipylus, o paragavus isbere dememis. tai kur jei is rubu neissiskalbia, is kuno iseis. vartotoju teises pazeistos situo produktu doh.gif
lil'diamond
Buvau nupirkusi kelis kartus, bet vos tik išgėręs jo mažasis apsivėmė blink.gif Kai tai pasikartojo antrą kartą, daugiau nebedaviau schmoll.gif
*Selma*
Neperku. Mažytė nėra jo ragavusi ir tikrai neparagaus. Galima labai lengvai namuose pasigaminti nekenksmingo Miau smile.gif
Gitara
Mano vaikai gere vandeni ir tuo yra patenkinti schmoll.gif neperku ir nepatariu rolleyes.gif geriau ispauskite vaikui sulciu is svieziu uobuoliu ar kitu vaisiu bus skanu ir sveika mirksiukas.gif
*Susana*
Yra tik ragavusi,bet neliko sužavėta schmoll.gif
Mintė
Maniškė negeria pieno produktų, bet Miau kai nupirkau gėrė noriai, tačiau paskui visą parą viduriavo geltonom gleivėm (buvo bananinis gėrimas) doh.gif daugiau tikrai neduosiu, geriau palauksiu, kol paprasto pieno ar kefyro užsimanys
solnisko...
Neduodu schmoll.gif
ingulka35
ragavo ,patiko, bet tokiu daliku neperku, galima ir na,mie pagaminti dar geresni MIAU
eglieska
QUOTE(boruze_taskuota @ 2010 05 12, 10:41)
Mergaitės, nenuodykit savo vaikų su visokiais MIAU http://www.sveikasvaikas.lt/spring/product?execution=e4s1
blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif

(čia rasite, manau, daug vertingos informacijos)
http://www.sveikasvaikas.lt/spring/product...?execution=e5s1
*

tai kur cia nuodai? g.gif raso, kad tik braskinis uzdraustas, o kiti raso kad nekenksmingi. as tai saviskiui irgi neduosiu sio gerimo, nes geriam namie pagaminta panasu ,,miau" bigsmile.gif
Erikauzas
is serijos miau nieko neduodu,nepatinka man del sudeciu.geriau kazka naturalesnio duoti.
Amiletta
Porą kartų buvau nupirkus, bet vaikui nepatiko.
mamakarolina
NEDUODU !!!
inaaa*
mano vaikui irgi nepatiko, o ir man jie pasirode per saldus
Darfe
oi, tikrai ne doh.gif
Zinau viena mama, kuri savo dukra, kuri, nenoriai gere misini, maitindavo praskiestu miau pienu. Dabar tai mergaitei kokiu pusantru ir yra alergiska praktiskai viskam. Oda nueina puslem ir lupasi, mergyte kasosi istisai. Siaubas......
****angeliuke****
Aš nedaviau ir neduosiu MIAU blush2.gif nes daug kam alergijos pasireiškia, o kitiems net dantys juoduoja blink.gif
kitule5
ragaves,bet nepatinka
deltadu
O kas čia per siaubas tas miau? niekada nesusimąsčiau. Visada duodu, jei tik noro yra..Bananini pieno gėrimą.. ax.gif
Vygta
Retkarčiais duodu smile.gif
priklausomybe
Aš irgi dažnai duodu. Taip sakant neesu išprotėjusi ekologijos šalininkė biggrin.gif
*Agnužė*
aš tai kartais duodu miau. dazniausiai produktus pasitikrinu sitam PUSLAPĮ ir maždaug tuo vadovaujuosi 4u.gif
Eva 777
QUOTE(Paslaptingoji @ 2007 06 24, 01:51)
kodel rasai kad vaiku gyd.draudzia MIAUduot vaikams g.gif musu gyd.nedraudzia.Ir pirma syk girdziu toky pasakyma kad gyd.draudzia MIAU duot  g.gif ir riebumas to pienuko normalus,tik saldus labai jau.beje skaiciau vienasyk vieno profesoriaus(Vingro) pasisakyma apie miau produkcija,tai visai teigiama buvo.aiksu apetita jis musa,nes labai saldus,sotus ir didely kieky isgerus aisku ir apsivemt galima rolleyes.gif kaip ir betkokio kito saldaus gerimo.
as saviskiui duodu,tik stengiuos ribot,nes istvatina butelka paskui puse dienos ne kasnelio neisiulau doh.gif
o bijoti duoti MIAU?nu nesuprantu kodel...
*

Tiktra tiesa del saldumo.Jei isgers visa buteliuka vlgyt neikisi biggrin.gif manau mazais kiekiais nieko baisaus juk kazdien jo negeria vaikas .
Edysia
QUOTE(priklausomybe @ 2011 08 18, 09:06)
Aš irgi dažnai duodu. Taip sakant neesu išprotėjusi ekologijos šalininkė biggrin.gif
*

Pritariu drinks_cheers.gif , mes taip pat dažnokai geriame
musyte015
Kartais nuperku braskini , geria patinka dukrytei . bet dazniau geria paprasta pienuka smile.gif
pelyyte
as tai neduodu!
schmoll.gif
Averita
Labai labai retai, nes is jo naudos, kaip is ozio pieno blush2.gif lotuliukas.gif
gegne2
Neduodam, nes ten neaisku kas toks yra. Is tokiu gerimu tai geriam actimel ir pan.
Ievuliuks
QUOTE(gegne2 @ 2012 03 21, 09:53)
Neduodam, nes ten neaisku kas toks yra. Is tokiu gerimu tai geriam actimel ir pan.
*

Manot acimelio sudetis geresne?
vilim
Neseniai buvom pas alergologa tai gydytoja sake kad visi tokie pieno gerimai yra pagrindine vaiku ialerginimo priezastis:(((( Tad mes ju privengiam nors kartais gurksnelis nepakenkt:DDD
Beje actimelis irgi buvo jos isvardintas kaip chemija:DDD
Jolete
QUOTE(priklausomybe @ 2011 08 18, 08:06)
*

Nereikia būti išprotėjusia, kad perskaitytum etiketę mirksiukas.gif
sirdukele
QUOTE(priklausomybe @ 2011 08 18, 08:06)
*

jei vaikas alergiskas butu nuo visu situ s...tai tokia ekologijos dievintoja pasidarystum del vaiko sveikatos kad ojoj...
raibuole
Mamos minėjo, kad pačios pasigamina panašius gėrimus savo vaikučiams, gal kas galėtumėt parašyti receptuką kaip pasigaminti?
marina86
Isvis kvailos man tos temos "ar duodate" - vienos raso kad duoda, sveikuoles moralizuoja biggrin.gif, juokingiausia kai vienos mamos pradeda rasyt apie koki nors produkta kaip apie ziurkiu nuodus ir isivaziduoja kad kitos mamos tik Miau ir desrelem vaika maitina lotuliukas.gif

I tema - bandziau duoti ragauti, nepatiko, daugiau neperku nes paciai nepatinka.
Skaniau pieno kokteili susiplakt namie smile.gif

QUOTE(raibuole @ 2012 04 03, 12:53)
Mamos minėjo, kad pačios pasigamina panašius gėrimus savo vaikučiams, gal kas galėtumėt parašyti receptuką kaip pasigaminti?
*

Nieko ten sudetingo, suplaki piena su braskem, bananu ar uogom, idedi cukraus jei norisi. Arba sultis su pienu sumaisai, dar galima sultis su ledais, ar sirupo i piena ipilt. Improvizuokit kol atrasit kazka skanaus mirksiukas.gif
spiegliuke
SVEIKOS MERGINOS , AS TAI NEDUODU TO GERIMO , JIS GAL IR GERAS , AS PATI PRIE JO DIRBAU , TAI PATIKEKIT DAZU PRIVARYTA ZIAURIAI, ,BRASKE, BANANAS, APLAMAI KAI PATI PADIRBI PRIE MAISTO IR MATAI KAIP JI DARO ,TAI NESINORI ,NET VARTOTI rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.