del vemimo, tai man atrodo cia buna dazniau, atpylimas, kai vaikas prigeria daug pieno(miau ar ne miau) o po to duodasi
maniskis geria ir MIAU ir Smilgele, aisku daznai neduodu.kasdien geriam piena su kakava
del vemimo, tai man atrodo cia buna dazniau, atpylimas, kai vaikas prigeria daug pieno(miau ar ne miau) o po to duodasi
maniškis irgi laaabai mėgsta miau
Labai mėgsta pieno gėrimus abu vaikiukai mano.
Miau vieną kartą bandžiau duoti, negėrė, pasiskaičius jūsų patirties bandysiu pasiūlyti Smilgelę, gal gers mano ponia.
As savo maziukui duodu ir miau ir smilgeles ir ji mes labai megstame.
Mes anksciau gerem pieniuka miau,bet pastebejau,kad po miau jis kosyciu nebevalgo,nes labai saldaus sis pieniukas,gal del to ir nebenori daugiau nieko kito...
Nei jis labai saldus nei ka ,bet as ji stengiuosi duoti pries miga jis atsigeria ir i lovyte miegoti,man paciai jis skanus.
Mes ir mėstam abu gėrimus tik duog ir apie sotę pamiršta
As uz naturalius produktus su naturaliais ingridientais, ypac maziems leliukams kurie dar tik vystosi.
Del Miau produkcijos nesu pacio geriausios nuomones, bet pinuka kelis kartus gerem, mes pasmaliziuajam apie 2-3 buteliukus per men. varskyte nebeperku po to kai parsinesus namo kita diena jau buvo surugus. o seip tai musu rinkoje tikrai nera dideles pasiulos vaikams, laaabai daug kur deta modifikuoto krakmolo, o tokiu prekiu as neperku. Sau tai jokio skirtumo, bet vaikui tai etiketas labai atidziai skaitau. Beje pabandykit palikti Miau pienuka per nakti, pamatysit kokio tirstumo pasidaro kai surugsta, net pienas taip nerugsta
nu tie visai gerimukai nera nuodingi, bet jei taip surugsta, tai pagalvokit koks rugimas gaunas vaiko zarnyne
pvz mano lelius puikiai tvarko kefyra, rugpieni, naturalu jogurta be priedu, o ir gydytoja sake kad rauginto pieno produktai zymiai sveikesni ir geriau veikia zarnyna, nei saldus pienas ir jo produktai QUOTE(zyzute @ 2007 10 02, 13:29) Del Miau produkcijos nesu pacio geriausios nuomones, bet pinuka kelis kartus gerem, mes pasmaliziuajam apie 2-3 buteliukus per men. varskyte nebeperku po to kai parsinesus namo kita diena jau buvo surugus. o seip tai musu rinkoje tikrai nera dideles pasiulos vaikams, laaabai daug kur deta modifikuoto krakmolo, o tokiu prekiu as neperku. Sau tai jokio skirtumo, bet vaikui tai etiketas labai atidziai skaitau. Beje pabandykit palikti Miau pienuka per nakti, pamatysit kokio tirstumo pasidaro kai surugsta, net pienas taip nerugsta keista, bet Miau varškytė buvo pripažinta geriausia tarp kitų panašių produktų "Tavo vaikas" žurnalo organizuotame tyrime... Aišku, galima kalbėti, kad tai užsakyta, bet pasiskaičius sudėtį, tikrai ji geriau skamba, nei kitų firmų... O Miau pieno gėrimas stovėjo per naktį ir nesugižo net
As savo maziui daviau ir duosiu nes ji geria ,jis skanus.O per nakti jis stovejo ir tikrai jokio rugimo net nera kalbu.Mano kaip tik nei rugpienio,nei kefyro negeria
mes taip pat geriame Miau ir mums labai jis patinka,tik šokoladinio nelabai nori,o dėl rūgimo,tai tikrai dar nei karto nesurūgo per naktį pastovėjęs
Pienuko dar nebandem, bet varškytė ir jogurtas Miau -
Bandem Miau pienuka, bet.....
QUOTE(Uga06 @ 2007 10 11, 11:49) Matai kiekvienas vaikas vis kitaip priima naujoves,mano pavyzdziui nuo kazkokio dabar net neatsimenu jogurto apsiveme,nes dabar jogurtu stengiuos nepirkti,tad ir nezinau nuo kokio.Mano pavyzdziui miau varskyciu nevalgo net neduok nes net neisizios,tad nieko nuostabaus nematau kad tavo vaikuciui nepatiko ir netiko.
As taip pat esu davusi savajam to gerimo, bet labai retai, aisku labai patiko
Kiek mamu tiek nuomoniu
duodavau anksciau, bet ne daznai
As MIAU pieno gerima duodu nakciai
Nieko blogo nematau as tam miau gerime
Mes MIAU pienelio dar neisbandem, bet uz tai labai noriai ir su dideliu apetitu valgom MIAU varskytes!
Aš daviau tik manąjai labai nepatiko.
Maniškiai mažyliai geria, kai duodam, bet mielai geria ir paprastą pieną.Tai nepiknaudžiaujam su Miau.
Maniškis negėrė Miau pienuko. Jei gertų, tai tikrai palepinčiau nors kartą į savaitę. MAnau vartojant tokius produktus(kaip sūrelius, varškytes ir kitus ilgai galiojančius) nereikia piktnaudžiaut
QUOTE(vivulyte @ 2007 10 21, 09:56) Maniškis negėrė Miau pienuko. Jei gertų, tai tikrai palepinčiau nors kartą į savaitę. MAnau vartojant tokius produktus(kaip sūrelius, varškytes ir kitus ilgai galiojančius) nereikia piktnaudžiaut as ir taip manau As savo vaikui pati darau skanestus ir nereik tada galvot ko ten prideta! pvz suplaku piena su bananu, uogomis, ar paprasta naturalia varske sutrinu su tuo paciu bananu,ivairom uogom kuriu turiu prisisaldziusi is vasaros ir gaunas puikiausi ir sveikiausi desertai ir tada nereik pirkt jokiu ten neaiskiu produktu tikrai paciai pasidaryt dauk laiko neuztrunka ir vaikui zymiai sveikiau, ce net ner ko gincytis
mano mergaite valgo tikrai viska,bet pienuko miau nei i burna
Man pačiai susuko vidurius nuo to MIAU (o skarandis pakankamai "stiprus"), tai ką jau kalbėti apie vaiką
O maniškiai geria.Ir miau,ir smilgeles,ir actimel.O pieno-ne.Ir nei karto nieko blogo nebuvo.O tos chemijos visur yra,ir tam pačiam piene,ir banane
QUOTE(fiona35 @ 2007 10 26, 14:24) O maniškiai geria.Ir miau,ir smilgeles,ir actimel.O pieno-ne.Ir nei karto nieko blogo nebuvo.O tos chemijos visur yra,ir tam pačiam piene,ir banane Sutinku su tavim kad visur chimijos yra,kitur net neraso
O mes labai pamėgom "ale anglišką" arbatą
as tai duodu nes mano pupa negeria pieno beveik o miau geria skaniai
geriam, geriam ir dar kaip
Miau nemėgsta
sunus keleta kartu gere,bet be pasekmiu
Nemėgsta
Mes irgi nemėgstam.
perku nuo metuku
Būtent šito MIAU neduodu
as tai kazkaip ne uz uz tuos visokius miau pienukus nieko pries neturiu bet ir neduodu. Yra ir sveikesniu gerimu as manau geriau arbatele ar kakava su pienuku arba misinukas jei silto ir malonaus
Mano didisai (jam dabar 3 metai ir 8 mėn) tai labai geria MIAU šokoladinį gėrimą, pradėjau duoti gal tik nuo 2,5 metų. O mažajam (1 metai ir 2 mėn) kol kas neduodu, ragaut ragavom, žinoma patiko
duodam miau pienuko, bet ji nelabai jį mėgsta, mieliau geria actimel
Nelabai mes mėgstam tokiu pienukus
mums jau 2metai ir 5men tai mes labai noriai geriame si pienuka ir nepasitaike kad butu kas nors nuo jo blogai
mano maziukas labai noriai geria miau pienuka, taip pat actimel ir megsta kidius gefilus jogurtukus, kitokiu jogurtuku nevalgo
mes labai megstam miau varskytes
|