Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: MIAU pieno gėrimas
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio nuo 1 metų meniu
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
September_Lady
maniskis geria ir MIAU ir Smilgele, aisku daznai neduodu.kasdien geriam piena su kakava drinks_cheers.gif labai patinka, nors vieno pieno paragaves net nusipurto doh.gif
del vemimo, tai man atrodo cia buna dazniau, atpylimas, kai vaikas prigeria daug pieno(miau ar ne miau) o po to duodasi g.gif tai ir isbega tas pienas ax.gif maniskis bent jau nevemia
*kakava*
maniškis irgi laaabai mėgsta miau smile.gif
ARasytee
QUOTE(REBECA @ 2007 08 30, 10:04)
Mažyliui-metai,''Miau'' nepatiko,užtat ''Smilgelę'' labai mėgsta  smile.gif
*

thumbup.gif maniske t.p miau negere, siaip ji pieno schmoll.gif O vat "Smilgele" tai su mielu noru geria, tik duok smile.gif
*grazuolyte*
Labai mėgsta pieno gėrimus abu vaikiukai mano.
aukse7
Miau vieną kartą bandžiau duoti, negėrė, pasiskaičius jūsų patirties bandysiu pasiūlyti Smilgelę, gal gers mano ponia.
dangausvaivorykste
As savo maziukui duodu ir miau ir smilgeles ir ji mes labai megstame.
Dzemilia
Mes anksciau gerem pieniuka miau,bet pastebejau,kad po miau jis kosyciu nebevalgo,nes labai saldaus sis pieniukas,gal del to ir nebenori daugiau nieko kito... rolleyes.gif
dangausvaivorykste
Nei jis labai saldus nei ka ,bet as ji stengiuosi duoti pries miga jis atsigeria ir i lovyte miegoti,man paciai jis skanus.
virugie
Mes ir mėstam abu gėrimus tik duog ir apie sotę pamiršta blush2.gif
brashkiu
unsure.gif o jum dzin ko ten prideta?
dangausvaivorykste
QUOTE(brashkiu @ 2007 09 27, 13:35)
unsure.gif  o jum dzin ko ten prideta?
*

ir ko ten prideta?
brashkiu
lotuliukas.gif
As uz naturalius produktus su naturaliais ingridientais, ypac maziems leliukams kurie dar tik vystosi.
dangausvaivorykste
QUOTE(brashkiu @ 2007 09 28, 08:26)
lotuliukas.gif
As uz naturalius produktus su naturaliais ingridientais, ypac maziems leliukams kurie dar tik vystosi.
*

Na ir kas pas tave yra naturalus ingridientai?Juk Miau ir yra sukurtas vaikams ten 78%kalcio ir as nieko nametau negero,mano gere,geria ir gers!
zyzute
Del Miau produkcijos nesu pacio geriausios nuomones, bet pinuka kelis kartus gerem, mes pasmaliziuajam apie 2-3 buteliukus per men. varskyte nebeperku po to kai parsinesus namo kita diena jau buvo surugus. o seip tai musu rinkoje tikrai nera dideles pasiulos vaikams, laaabai daug kur deta modifikuoto krakmolo, o tokiu prekiu as neperku. Sau tai jokio skirtumo, bet vaikui tai etiketas labai atidziai skaitau. Beje pabandykit palikti Miau pienuka per nakti, pamatysit kokio tirstumo pasidaro kai surugsta, net pienas taip nerugsta doh.gif Bet cia Lietuva ir nieko nepakeisti, tenka vartoti tai ka turime.
brashkiu
nu tie visai gerimukai nera nuodingi, bet jei taip surugsta, tai pagalvokit koks rugimas gaunas vaiko zarnyne blink.gif
pvz mano lelius puikiai tvarko kefyra, rugpieni, naturalu jogurta be priedu, o ir gydytoja sake kad rauginto pieno produktai zymiai sveikesni ir geriau veikia zarnyna, nei saldus pienas ir jo produktai biggrin.gif
amaliuke
QUOTE(zyzute @ 2007 10 02, 13:29)
Del Miau produkcijos nesu pacio geriausios nuomones, bet pinuka kelis kartus gerem, mes pasmaliziuajam apie 2-3 buteliukus per men. varskyte nebeperku po to kai parsinesus namo kita diena jau buvo surugus. o seip tai musu rinkoje tikrai nera dideles pasiulos vaikams, laaabai daug kur deta modifikuoto krakmolo, o tokiu prekiu as neperku. Sau tai jokio skirtumo, bet vaikui tai etiketas labai atidziai skaitau. Beje pabandykit palikti Miau pienuka per nakti, pamatysit kokio tirstumo pasidaro kai surugsta, net pienas taip nerugsta  doh.gif Bet cia Lietuva ir nieko nepakeisti, tenka vartoti tai ka turime.
*

keista, bet Miau varškytė buvo pripažinta geriausia tarp kitų panašių produktų "Tavo vaikas" žurnalo organizuotame tyrime... Aišku, galima kalbėti, kad tai užsakyta, bet pasiskaičius sudėtį, tikrai ji geriau skamba, nei kitų firmų...

O Miau pieno gėrimas stovėjo per naktį ir nesugižo net smile.gif kaip tik pamaniau, kad gal ko pridėta, kad išliko saldus... taigi, kiek mamų, tiek nuomonių... taigi , kiekviena duodam vaikui tai, kas geriausia... mums pačioms atrodo wink.gif
dangausvaivorykste
As savo maziui daviau ir duosiu nes ji geria ,jis skanus.O per nakti jis stovejo ir tikrai jokio rugimo net nera kalbu.Mano kaip tik nei rugpienio,nei kefyro negeria biggrin.gif
*sony*
mes taip pat geriame Miau ir mums labai jis patinka,tik šokoladinio nelabai nori,o dėl rūgimo,tai tikrai dar nei karto nesurūgo per naktį pastovėjęs schmoll.gif
Meka Pinavija
Pienuko dar nebandem, bet varškytė ir jogurtas Miau - thumbup.gif
Hebe
Bandem Miau pienuka, bet..... schmoll.gif reakcija nekokia, apsiveme verysad.gif Tad ir atsisakeme sio skanesto ax.gif
dangausvaivorykste
QUOTE(Uga06 @ 2007 10 11, 11:49)
Bandem Miau pienuka, bet..... schmoll.gif reakcija nekokia, apsiveme verysad.gif Tad ir atsisakeme sio skanesto ax.gif
*

Matai kiekvienas vaikas vis kitaip priima naujoves,mano pavyzdziui nuo kazkokio dabar net neatsimenu jogurto apsiveme,nes dabar jogurtu stengiuos nepirkti,tad ir nezinau nuo kokio.Mano pavyzdziui miau varskyciu nevalgo net neduok nes net neisizios,tad nieko nuostabaus nematau kad tavo vaikuciui nepatiko ir netiko. mirksiukas.gif
mama bum
As taip pat esu davusi savajam to gerimo, bet labai retai, aisku labai patiko smile.gif bet esu apie ji girdejusi kad ir gyd nerekomenduoja ir dar is smilgeles taip yra toks pienukas. as geriau padarau arbatytes savo ar paprasto pienuko idedu medaus ir saldu ir skanu thumbup.gif

Kiek mamu tiek nuomoniu ax.gif
ritmetelis
duodavau anksciau, bet ne daznai blink.gif dabar busiu atsargesne g.gif , musu meniu jokio "MIAU" mirksiukas.gif
neringule
As MIAU pieno gerima duodu nakciai smile.gif gerti,bet dabar kai paskaiciau tem,tai nzn.ka ir daryti duot toliau ar ne
dangausvaivorykste
Nieko blogo nematau as tam miau gerime g.gif o jus zinote kaip istikruju gamina tas varskytes ar surelius ka ten deda?
Solemi
Mes MIAU pienelio dar neisbandem, bet uz tai labai noriai ir su dideliu apetitu valgom MIAU varskytes! thumbup.gif Nuo ju nieko blogo neatsitiko!
Gyvačiukas
Aš daviau tik manąjai labai nepatiko. blink.gif
siaubute
Maniškiai mažyliai geria, kai duodam, bet mielai geria ir paprastą pieną.Tai nepiknaudžiaujam su Miau.
vivulyte
Maniškis negėrė Miau pienuko. Jei gertų, tai tikrai palepinčiau nors kartą į savaitę. MAnau vartojant tokius produktus(kaip sūrelius, varškytes ir kitus ilgai galiojančius) nereikia piktnaudžiaut ax.gif
brashkiu
QUOTE(vivulyte @ 2007 10 21, 09:56)
Maniškis negėrė Miau pienuko. Jei gertų, tai tikrai palepinčiau nors kartą į savaitę. MAnau vartojant tokius produktus(kaip sūrelius, varškytes ir kitus ilgai galiojančius) nereikia piktnaudžiaut  ax.gif
*

as ir taip manau 4u.gif
As savo vaikui pati darau skanestus ir nereik tada galvot ko ten prideta!
pvz suplaku piena su bananu, uogomis, ar paprasta naturalia varske sutrinu su tuo paciu bananu,ivairom uogom kuriu turiu prisisaldziusi is vasaros ir gaunas puikiausi ir sveikiausi desertai ir tada nereik pirkt jokiu ten neaiskiu produktu tongue.gif
tikrai paciai pasidaryt dauk laiko neuztrunka ir vaikui zymiai sveikiau, ce net ner ko gincytis biggrin.gif
rasiukas82
mano mergaite valgo tikrai viska,bet pienuko miau nei i burna schmoll.gif
aleksiuke
Man pačiai susuko vidurius nuo to MIAU (o skarandis pakankamai "stiprus"), tai ką jau kalbėti apie vaiką schmoll.gif
fiona35
O maniškiai geria.Ir miau,ir smilgeles,ir actimel.O pieno-ne.Ir nei karto nieko blogo nebuvo.O tos chemijos visur yra,ir tam pačiam piene,ir banane
dangausvaivorykste
QUOTE(fiona35 @ 2007 10 26, 14:24)
O maniškiai geria.Ir miau,ir smilgeles,ir actimel.O pieno-ne.Ir nei karto nieko blogo nebuvo.O tos chemijos visur yra,ir tam pačiam piene,ir banane
*

Sutinku su tavim kad visur chimijos yra,kitur net neraso g.gif ,o mano kaip ir anksciau ir miau ir smilgele,gere ir geria ir kol kas viskas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .
erixona
O mes labai pamėgom "ale anglišką" arbatą thumbup.gif , t.y paruošiu vaikui arbatėles ramunėlių, čiobrelių, mėtų ar kitos ir įpylu į ją miau gėrimo 50/50, taigi gaunasi ir gėrimas šiltas ir miau riebumas sumažinamas, tuo labiau kad žiemužė jau atkeliavo pas mus ir nesinori vaikui duoti šaltų gėrimų ir vaikas mėgsta šį gėrimą labai, pats lenda į šaldytuvą, nors nelabai pasiekia biggrin.gif (aš jam padedu), bet stengiasi pats miau ištraukti, dar apžiūri ant buteliuko nupieštus katinukus ir nekantriai laukia, kol aš jam tą arbatėlę padarysiu.
*Elenute*
as tai duodu nes mano pupa negeria pieno beveik o miau geria skaniai biggrin.gif
Paukstuks
geriam, geriam ir dar kaip thumbup.gif
raimuxe
Miau nemėgsta schmoll.gif
kristinka
sunus keleta kartu gere,bet be pasekmiu g.gif jam darau daznai piena su uogiene ar su obuoliu sultimis thumbup.gif
vaivos juosta
Nemėgsta schmoll.gif
*Jalta*
Mes irgi nemėgstam. schmoll.gif
Jurlin
perku nuo metuku biggrin.gif
Valedy
Būtent šito MIAU neduodu schmoll.gif
mama bum
as tai kazkaip ne uz uz tuos visokius miau pienukus nieko pries neturiu bet ir neduodu. Yra ir sveikesniu gerimu as manau geriau arbatele ar kakava su pienuku arba misinukas jei silto ir malonaus
aukseliss
Mano didisai (jam dabar 3 metai ir 8 mėn) tai labai geria MIAU šokoladinį gėrimą, pradėjau duoti gal tik nuo 2,5 metų. O mažajam (1 metai ir 2 mėn) kol kas neduodu, ragaut ragavom, žinoma patiko thumbup.gif Manau dar galim su natūraliu pienuku išsiversti, tegul dar truputį paauga 4u.gif
sandrilt
duodam miau pienuko, bet ji nelabai jį mėgsta, mieliau geria actimel 4u.gif
Akvilexxx
Nelabai mes mėgstam tokiu pienukus schmoll.gif ir manau jau jis nėra labai sveikas, kažkaip keista, kad taip ilgai galioja nepradarytas g.gif
ulyta
mums jau 2metai ir 5men tai mes labai noriai geriame si pienuka ir nepasitaike kad butu kas nors nuo jo blogai mirksiukas.gif
aukse555
mano maziukas labai noriai geria miau pienuka, taip pat actimel ir megsta kidius gefilus jogurtukus, kitokiu jogurtuku nevalgo mirksiukas.gif
saldumelisss
mes labai megstam miau varskytes thumbup.gif o del pienuko...paskaiciau sudeti tai supratau kad mes dar per mazi tokiems gerimams, tad renkames kazka naturalaus smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.