Noreciau paklaust ar turejot galimybe lopsely ar darzely pasirinkt grupe? Ar pas ka papuolet pas ta. Siandien uzrasiau vaika i lopseli, galvojau pakalbesiu su aukletojom, gal pasirinksiu i kuria grupe noriu uzrasyt. Tai nei manes supazindino, nei normaliai aprode, tik akies krastekiu galejau paziuret. Nu kaip visur istaigose, kaip darant man diiiidele paslauga
QUOTE(ajja @ 2007 06 22, 14:01) Noreciau paklaust ar turejot galimybe lopsely ar darzely pasirinkt grupe? Ar pas ka papuolet pas ta. Siandien uzrasiau vaika i lopseli, galvojau pakalbesiu su aukletojom, gal pasirinksiu i kuria grupe noriu uzrasyt. Tai nei manes supazindino, nei normaliai aprode, tik akies krastekiu galejau paziuret. Nu kaip visur istaigose, kaip darant man diiiidele paslauga Kai mes užrašinėjom vaiką į darželį, tai ėjome kartu su vyru pas darželio vedėją ir vedėja mums papasakojo apie darželį. Kokios ugdymo programos, kiek kokių grupių yra, kokios auklėtojos dirba, kokia jų pedagoginė patirtis ir pan. Vėliau jau žiūrėjo pagal sąrašus (nes grupes formuoja pagal vaikų amžių ir vaikų grupėje skaičių, kaip aš supratau..), kur mūsų vaikas "tiktų" Po grupes mūsų nevedžiojo, tik paklausė į kokią norėtume iš išvardintų užrašyti. Kadangi nelabai žinojau ir net nelabai buvo svarbu, kad būtų "geriausia" grupė, be to pasitikėjau darželio vedėja ir tuo, kad visose grupėse dirba šaunios auklėtojos, tai sutikau su pasiūlymu užrašyti savo nuožiūra. Po keletos mėnesių paskambino, pasakė kur esame užrašyti ir paprašė atvykti, pristatyti visus reikiamus dokumentus. Nuvažiavom visa šeimyna ir tada jau nuvedė aprodyti mūsų grupę į kurią eisime
kai aš nuėjau užrašyti savo mergytės, man parodė pačių mažiausių grupę į kurią ir mes eisim, ir kai paprašiau ,kad mano dukrytė eitų į vieną grupę su draugės mergyte, užrašė į vieną grupę.
QUOTE(ajja @ 2007 06 22, 15:01) Jeigu darželyje yra viena lopšelio grupė, tai rinktis tikrai neturite iš ko. Nebent labai norite, kad jūsų vaikas lankytų vyresnių vaikų grupę. Jeigu grupės yra formuojamos pagal vaikų amžių, tai būna galimybė pasirinkti iš 2-3 grupių. Kai kuriuose darželiuose grupės yra mišrios, tada manau ir atsiranda galimybė pasirinkti grupę. QUOTE(Toskita @ 2007 08 13, 22:02) Jeigu darželyje yra viena lopšelio grupė, tai rinktis tikrai neturite iš ko. Nebent labai norite, kad jūsų vaikas lankytų vyresnių vaikų grupę. Jeigu grupės yra formuojamos pagal vaikų amžių, tai būna galimybė pasirinkti iš 2-3 grupių. Kai kuriuose darželiuose grupės yra mišrios, tada manau ir atsiranda galimybė pasirinkti grupę. 6iaip jau tai parodo tas grupess direktorė, bet jei vietos yra užimtos tai nėra nei ko į jas vesti. Gal čia ir buvo problema |