Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Laikas forume grybauja
Supermamų klubas > Bendras > Dažniausiai užduodami klausimai
SuperMama
Klausimas: Laikas forume atsilieka 2 valandom. Ka daryti?

Atsakymas: Mano valdymo skydas -> Forumų nustatymai -> Laiko zona -> pasirinkti (GMT +2:00 hours .........)
(Jeigu pasirinkote teisingą laiko juostą, tačiau laikrodis rodo neteisingai, įjunkite arba išjunkite funkciją "Ar automatinis laiko pakeitimas veikia?)

Board
Supermama, kai pasirenku +2 hours, laikas grybauja +1val nuo mano kompo, kai pasirenku +1h tada viskas ok
godaiva
viska padariau pagal nurodymus taciau man vietoj 00:43 rodo 12:43
ka padariau ne taip?
subalansuota
QUOTE (Auges @ 2003 12 16, 10:30)
Supermama, kai pasirenku +2 hours, laikas grybauja +1val nuo mano kompo, kai pasirenku +1h tada viskas ok

As irgi taip padariau pasirinkai +1 hour tada negrybauja, o taip tai skirdavosi 1 valanda nuo mano kompo laikrodzio thumbup.gif thumbup.gif
Cikadelė
Labas rytelis,

Štai neseniai parašiau žinutę, tik laiką rodo viena valanda ankščiau negu yra, t.y dar senuoju laiku, kuris buvo dar prieš pasukant laikrodį į priekį, kaip pasiderinti laiką, kokia laiko juostą ir kur pasirinkti ax.gif
Ambro
QUOTE(Cikadele @ 2005 03 30, 08:52)
Labas rytelis,

Štai neseniai parašiau žinutę, tik laiką rodo viena valanda ankščiau negu yra, t.y dar senuoju laiku, kuris buvo dar prieš pasukant laikrodį į priekį, kaip pasiderinti laiką, kokia laiko juostą ir kur pasirinkti ax.gif
*

Pasirink 'GMT +3:00 Bghdad....' mirksiukas.gif
SuperMama
Pačioje pirmoje žinutėje parašyta:

(Jeigu pasirinkote teisingą laiko juostą, tačiau laikrodis rodo neteisingai, įjunkite arba išjunkite funkciją "Ar automatinis laiko pakeitimas veikia?)

Šmigija
QUOTE(Vikšrelis @ 2005 03 30, 09:26)
Pasirink 'GMT +3:00 Bghdad....' mirksiukas.gif
*

Na tada laikas irgi grybauja ir rodo valandą į priekį mirksiukas.gif
Ingute
Aš padariau, kaip Supermama rekomendavo mirksiukas.gif Nieko nereikia keisti, palikti tą kur rodo "GMT+2:00..." ir tik apačioje paspausti varnelę reikia, tai yra aktyvuoti. Aš susitvarkiau ir pas mane dabar laiką gerai rodo thumbup.gif
O buvau padarius "GMT+3:00..." tai rodo valandą jau į priekį biggrin.gif
SuperMama
QUOTE(SuperMama @ 2003 12 15, 23:09)
Klausimas: Laikas forume atsilieka 2 valandom. Ka daryti?

Atsakymas: Mano valdymo skydas -> Forumų nustatymai -> Laiko zona -> pasirinkti (GMT +2:00 hours .........)
*

Zona turi būti GMT +2:00 . Esant sezoniniam laiko pakeitimui reikia tik nuimti arba uždėti varnelę.
Fructic
Pas mane viena valanda skuba. g.gif
Ambro
QUOTE(gitaska @ 2007 02 13, 01:01)
Pas mane viena valanda skuba. g.gif
*

Nusistatyk GMT +2:00, viena žinute aukščiau parašyta wink.gif
sraigyte1
Pas mane irgi grybavo,ten parašyta ir Vilniaus miestas prie +2 valandų jei kam reikia Lietuvos laiko mirksiukas.gif
Dilgynė
Pora kartu per metus tenka atsiverst sia tema.
Vis pamirstu kaip susitvarkyti laika blush2.gif
Rasicka*
QUOTE(Dilgynė @ 2008 10 26, 16:17)
Pora kartu per metus tenka atsiverst sia tema.
Vis pamirstu kaip susitvarkyti laika  blush2.gif
*

4u.gif Jums reiktų padaryti štai kaip:
Einate į
Mano nustatymai/ Forumų nustatymai/ Laiko zona / Ar automatinis laiko pakeitimas veikia? (Jeigu pasirinkote teisingą laiko juostą, tačiau laikrodis rodo neteisingai, įjunkite arba išjunkite šią funkciją.) - taigi nuimate varnelę/ ir paspaudžiate mygtuką "Keisti mano nustatymus"

Beje ten kur nurodyta: Galite nurodyti savo laiko zoną
Laikas yra: Šiandien, 14:40 - turite pasirinkti:
(GTM +2:00 hours) Kaliningrad, Sauth Africa, Warsaw, Vilnius

Na ir turėtų susitvarkyti... rolleyes.gif
Tikiuosi padėjau mirksiukas.gif
*Munytė*
o kur yra tas 'Mano valdymo skydas'? niekaip nerandu.. g.gif g.gif g.gif
tik Mano nustatymus matau
MIKIENĖ
QUOTE(*Munytė* @ 2008 11 26, 19:33)
o kur yra tas 'Mano valdymo skydas'? niekaip nerandu.. g.gif  g.gif  g.gif
*

Čia tas pats biggrin.gif
Ambro
QUOTE(*Munytė* @ 2008 11 26, 19:33)
o kur yra tas 'Mano valdymo skydas'? niekaip nerandu.. g.gif  g.gif  g.gif
*

Anksčiau vadinosi kitaip biggrin.gif
pelene22
Mano laikas wistiek grybauja, ko gero nerandu tinkamos laiko juostos 4u.gif
Ambro
QUOTE(dijaarntuis @ 2008 12 02, 15:00)
Mano laikas wistiek grybauja, ko gero nerandu tinkamos laiko juostos  4u.gif
*

Blogai nustatėt laiką, kitaip rodytų teisingai smile.gifnuėmiau varnelę "Ar automatinis laiko pakeitimas veikia?" ir pasirinkau GTM +2 h Vilnius smile.gif
Redvita
Bet man prie +2 Vilnius nustatymu rodo valanda i prieki, tai dabar nustaciau +1 val. tai rodo gera laika, bet kazkaip keista
l'emurė
Visaip bandžiau kaip čia rašėte,bet vistiek pas mane arba 09,29 šiuo metu,arba 10.29h. Ką tokiu atvėju daryt? 4u.gif
Ambro
QUOTE(Heidė @ 2009 02 22, 18:42)
Visaip bandžiau kaip čia rašėte,bet vistiek pas mane arba 09,29 šiuo metu,arba 10.29h. Ką tokiu atvėju daryt? 4u.gif
*

Pabandyk nuimt varnelę wink.gif
sanli
ištikrųjų smile.gif nuėmus varnelę rodo tikslesnį laiką
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.