Sveikos,
Neturiu supratimo, kaip jus ka nors sau nusiperkate?
Kalbu apie drabuzius. Kaip pasimatuoti, kai negali palikti maziaus vezimelyje? O ir siaip gi ne visada jis ten noriai sedi?
Sveikos,
Neturiu supratimo, kaip jus ka nors sau nusiperkate? Kalbu apie drabuzius. Kaip pasimatuoti, kai negali palikti maziaus vezimelyje? O ir siaip gi ne visada jis ten noriai sedi?
Kantrybės, kantrybės ir dar kartą kantrybės
Tai tau gerai, Vasara, kai tavo vaikai jau patys vaiksto, kalba ir t.t.
O manajam tik 9 men. Manau, kai jau vaikscios, gal kazkaip susitarsim, o ka dabar daryti?
Man ką nors nusipirkti sau irgi nelabai yra šansų
Šiandien irgi bandysim važiuot pirkti batus,bet kaip seksis..........................?
Taigi paprasta apsipirkti su mažu vaiku. Vat mano know-how: pasiimi vaiką su vežimėliu pasivaikščioti į miestą. Taikai maždaug dienos miegelio laikui. Kai tik vaikas užmiega- turiu pusantros- dvi valandas po parduotuves pasivakščioti. Jei vežimas į kabiną netelpa, pastatau šalia kabinos, užimu pačią galutinę kabiną, kad vežimas ant praėjimo nestovėtų.
O batų parduotuvėse apskritai jokių problemų. Įvairuoji į parduotuvę ir būtent parduotuvėj paduodi vaikui kokią įdomybę - įsimeti į kuprinę kokį šaukštą, plastmasiuką kokį, dar kažką. Ir ramu. QUOTE(virgyte @ 2005 01 24, 13:52) Man ką nors nusipirkti sau irgi nelabai yra šansų Šiandien irgi bandysim važiuot pirkti batus,bet kaip seksis..........................? na virgyte, tu tikrai davei gera patarima kaip apsipirkti vienai su vaiku- "vaziuoju su vyru" arba palieki vaika. Problema yra ta- kad nera vyro ir nera kur palikti vaiko !!!! as darydavau ir darau taip- isisodinu vaika i prekiu vezima ir su tuo vezimu varau i kabina-ne visose kabinose vezimas telpa, bet daugumoj. o jei netelpa- tai pastatau salia kabinos ir tada jau kosminiu greiciu matuojus, kol nepradejo atitraukineti uzuolaidos ir nepaleido dudu o jum su maziukais tikrai reikia nestis automobiline/ar nesiojama kedute (zinoma, jeigu tokia turite QUOTE(Lotosas @ 2005 01 24, 13:33) Tai tau gerai, Vasara, kai tavo vaikai jau patys vaiksto, kalba ir t.t. O manajam tik 9 men. Manau, kai jau vaikscios, gal kazkaip susitarsim, o ka dabar daryti? Nepatikėsi, bet dukrą vos kelių mėnesių buvau nusivežusi į turgų O šiaip tai man tikrai buvo kur kas paprasčiau, kol jie nevaikščiojo. Dabar - viens į vieną pusę, kits į kitą ir gaudyk vėją laukuose O du patarimus jau tikrai turi: 1. Nebijok prašyti pardavėjų pagalbos. Tegu pastumdo vežimėlį šalia, o tai jos kartais miršta iš nuobodulio. Juk nebijai paparašyti, kad atneštų vieną ar kitą dydį? Gi ne pusdienį toj kabinoj sėdėsi. Ir pasiimk kokių niekučių vaikui tyrinėti 2. Stenkis, kaip Norge sako, važiuoti, kai mažylis turėtų miegoti. Svarbiausia, nesijaudink
Nežinau ar čia tik jums kelioms pavyksta apsipirkti, ar daugeliui?Ką per tą valandą gali išsirinkti , kai kūdikis miega?Tuo labiau jei neturi savo automobilio, tai ir nuvažiuoti iki prekybos centrų kebloka...
As tai kai buvo mano vaikiukas visai mazhiukas dariau taip: isinesiau su automobiline kedute i kabina ir ten pasimatavau, ka norejau, o vaikui daviau pinigine, teises, raktus ir taip toliau pazaist
O su trechiaja mano dukra tai buvo toks kuriozas. Dar gyvenau su vyru O siaip tai labai pritariu norges variantui, kad reikia kazkaip speti apsisukti kol vaikas miega vezimelyje. Isbandyta 1000kartu ir pasitvirtine. As esu su trim vaikais ir su ketvirtu nescia apsipirkinejus O kaledoms torta pirkausi su savo maziausiu, jau metinuku. Trys lauke namie, o ash vienoj rankoj torta vilkau, kitoj su storu kombinezonu vaika apvilkta Ash apie apsipirkinejimus su vaikais disertacija rashysiu Atsiprasau, nusisnekejau QUOTE(spaNguoliuke @ 2005 01 24, 14:34) na virgyte, tu tikrai davei gera patarima kaip apsipirkti vienai su vaiku- "vaziuoju su vyru" arba palieki vaika. Problema yra ta- kad nera vyro ir nera kur palikti vaiko !!!! Sorry,spaNguoliuke, bet dar ir dabar nei temos pavadinime, nei tekste niekur negaliu surasti žodžių junginių:"apsipirkti vienai" ir "kai vyro nera" QUOTE(virgyte @ 2005 01 24, 16:12) Sorry,spaNguoliuke, bet dar ir dabar nei temos pavadinime, nei tekste niekur negaliu surasti žodžių junginių:"apsipirkti vienai" ir "kai vyro nera" Virgyte, ir as sorry, bet visa tema vadinasi "vaika auginu viena" tai vadinasi ir apsipirkineju viena. dar karta sorry, kad jautriai reaguoju.
jo logishka spanguoliuke. Mano posto prdzioj irgi buvo dar vyras isimaises
Tik veliau neliko
Tai jau tikrai, vyra turint kokios problemos apsipirkti? Kitas reikalas jei tas vyras pats kaip vaikas:) Nesupykit:)
Na ash megstu pratesti malonuma
chia irgi juokas
as tai palieku vaikus mamai, nes gyvenu su ja.
bet manau, kad galima paprasyti, kad kokia drauge pasedetu su vaiku arba pasiimti ir drauge kartu su savim i parduotuves, kartu apsipirkinetumet, kol viena matuojasi, kita uzima vaika. as tai daryciau taip.
Ot velnias, nepamenu apsipirkinėjimo su mažu vaiku
Kartą su drauge nuvairavom į turgų, tai mūsų panos užmigo vežimuose, tykiai pristūmėm prie tokio dziadzkos, kuris su visokiom plastmasinėm bižuterijom sėdėjo ir sakom - davaij, bachūras, padabok dukras QUOTE(milabra @ 2005 01 24, 20:09) Kartą su drauge nuvairavom į turgų, tai mūsų panos užmigo vežimuose, tykiai pristūmėm prie tokio dziadzkos, kuris su visokiom plastmasinėm bižuterijom sėdėjo ir sakom - davaij, bachūras, padabok dukras
As irgi norejau pasiulyt apsipirkinet kol miega arba pasiulyt pardavejoms vaika uzimt - man irgi pasiteisina, ar turguj ar parduotuvej
Dar variantas, jei nera vyro, o vaiko nera kur padet, eit prekintis su kokia drauge, kuri gali but irgi su vaiku. Viena kol pasimatuoja, kita abu vaikus paziuri, o ir siaip pro plysi aki uzmeta, ar graziai atrodo is uzpakalio Cia pat, sitam paciam skyrely kooperuotis galit. Susirasai marsruta, kokias mazdaug parduotuves noretumet aplankyt, ir skelbi. Juolab dabar kaip tik visur ispardavimai...
Na, turguose kazkokiems diedams palikti vaiku tai nepatarciau, dar parduos kam:)
Ir drasios gi jus mamytes! Ar tik ne per daug?! QUOTE(Lotosas @ 2005 01 24, 20:46) Na, turguose kazkokiems diedams palikti vaiku tai nepatarciau, dar parduos kam:) Ir drasios gi jus mamytes! Ar tik ne per daug?! Turgaus prekeiviai patikimesni už bet kokius Maximų valdytojus QUOTE(Noa @ 2005 01 24, 20:16) Dar variantas, jei nera vyro, o vaiko nera kur padet, eit prekintis su kokia drauge, kuri gali but irgi su vaiku. Viena kol pasimatuoja, kita abu vaikus paziuri, o ir siaip pro plysi aki uzmeta, ar graziai atrodo is uzpakalio Cia pat, sitam paciam skyrely kooperuotis galit. Susirasai marsruta, kokias mazdaug parduotuves noretumet aplankyt, ir skelbi. Juolab dabar kaip tik visur ispardavimai... galima imti ir ta drauge, kuri vaiko neturi, nebutinai gi. as vat neseniai norejau cia ilysti ir kamnors pasiulyti i Europa nuvaryti, bet tokio skyrelio nebuvo, tad as susitariau su savo "bevaike" drauge. savo vaiku aisku irgi nesiemiau, palikau juos mamai, kur as su dviem 4 menesiniais bet jei LOTOSE reikes, tai rasyk, kooperuosimes, as dievinu landziot po parduotuves QUOTE(brangute @ 2005 01 24, 16:09) O kaledoms torta pirkausi su savo maziausiu, jau metinuku. Trys lauke namie, o ash vienoj rankoj torta vilkau, kitoj su storu kombinezonu vaika apvilkta Ta proga- dar vienas patarimas Jei važiuojam automobiliu, tai tada gimnastikų irgi netrūksta. Kartą stovėjau prie šviesoforo, vaikas (jis sėdi galinėj sėdynėj) spjovė čiulptuką ant žemės, tas pasirito po priekine sėdyne, vaikas rėkia. Skubiuoju būdu atsisegiau diržą, pusiau stovėdama persilenkiau vos ne tilteliu kaip guminė, Svarbiausia, nenusiteikti, kad kažkas yra neįmanoma. Kai labai reikia, tai ima ir pasidaro, nors tai ir atrodo neįmanoma. Na tikrai taip. Ir dar. Brangutė gerai sako. Kai vaikų daugiau turi, tai netragedizuoji visko. Kažkaip darai tai, ir viskas. Aš turiu dvi atžalas P.S. Brangute, gerbiu už tokį vaikų būrį.
Maniskis jau didelis, bet parduotuveje visada susipykstam, kaip su dideliu vyru. Jam elergija nuo visokiu rubu, batu ir indu...
O kai buvo mazas, tai beveik metus stengiausi jo neimti i parduotuves (nebuvo nei kaip, nei kada, nei is ko). Tai kai nusitysiau ji jau paaugusi kuprineje i prekybos centra, jam akys ant kaktos issoko - jis tik dairesi ir kartojo "niam niam". O siaip labiausiai pritariu variantui, kai mazylis paliekamas su tevais ar draugemis namuose. Ne visi vaikai vienodai auga. Yra vaiku, kuriu dienos miegu negali pasitiketi - jie gali miegoti ir pusvalandi ir dvi valandas (maniskis toks buvo). Taip, kad nebuciau galejusi pasikliauti jo miegu. O prabudes amzinai noredavo valgyti. Bet koks pasivaiksciojimas po parduotuves butu baigesis stresu.
Kas nori i Akropoli kita savaite?
man tai depresija prasideda, kai reik i parduotuve su maze eiti..
Na, mano patirtis apsipirkimų labai "trumpa". Valandinės auklės neturiu, taigi viską bandau tvarkytis kaip įmanoma greičiau kartu su mažyliu.
Jei reikia smulkmenų, į maisto parduotuvę užsuku su vežimu. Kartą per savaitę bandau užsipirkti didesnį kiekį visokių reikmenų - tuomet laukiu kol atvažiuos sesė iš Kauno arba kartais nuskyla, kad užsuka draugai. Išmokau net ir Maximoje l.greitai apsisukti. Akropolio vengiu, nes ir šiaip jis man įgrįso. Šią savaitę pirmą kartą buvom Europoje - buvau su sese, ji stumdė vežimėlį, o aš matavausi drabužius. Stengiausi greitai išsirinkti, negaišom laiko kur nereikia. Vakar sugedo mašina, šiandien važiavau į servisą, leliuką į "tašę" įdėjau ir važiavom kartu, mašiną servise palikau, grįžom taksi. Aišku, nelabai patogu, neramu, juk ir gripas vaikšto, ir pvz į biblioteką tokio mažo nenusivesi arba jei išalks tai nelabai norėsis viešai maitinti krūtimi. Bet labai nesinori imti valandinės auklės iš gatvės, kažkaip man nekelia pasitikėjimo. QUOTE(milabra @ 2005 01 24, 21:08) Ot velnias, nepamenu apsipirkinėjimo su mažu vaiku Kartą su drauge nuvairavom į turgų, tai mūsų panos užmigo vežimuose, tykiai pristūmėm prie tokio dziadzkos, kuris su visokiom plastmasinėm bižuterijom sėdėjo ir sakom - davaij, bachūras, padabok dukras super mamulia!!!
mano tai vienintele normali pramoga po parduotuves slampinet su savo velnyte
o maisto tai kasdien parsinesam,nes kol miega tai juk gali pirkti,o kad ir nemiega,duodi ka nors valgyt ar gert ir patyli kelias min...paskui vel ka nors sugalvoji...
o seip tai as su ja ir i palanga nuvariau vasara viena...kelione atkentejom sunkiai bet verta buvo juk
geriasias tramdomasis ginklas-sokoladas..vaizdas ne koks paskui,bet tyla garantuota koki pusval keliones metu,o paskui miega....
Nors pati vaiku neturiu, bet imu suprasti savo mama, kai as pati maza buvau, ji i parduotuves uzeit noredavo, o as vis zyzdavau: 'nu mama.... kiek galima.... einam greiciau is cia....'
O kam taip nebuvo
|