Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gimė su spalvota akvarele rankose...
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Pages: 1, 2, 3
Smagurė
Kai randi savo kryptį gyvenime, kai sukuri šeimą, kai planuoji vaiką, jo lauki ...
viskas rodos bėga sava vaga, ramiai, kaip bet kurioj kitoj laimingoj šeimoj...

... aš juk moteris, jautri, į viską kas taip begalo moteriška - pirmas pastojimas, vaikas echoskopo ekrane, drugelio plazdesys pilvelyje - reaguoju kaip į stebuklą, kaip į dievo palaimą, kurią ne kiekvienai lemta patirti...

po nuostabių 39 didžiojo laukimo savaičių pajuntu kaip reguliariai suskausta nugarą ir pilvo apačią, 12 nakties... vyras jau miega, o aš sėdžiu išpūtusi akis ant sofos ir su natūralia šypsena veide, ar jau bigsmile.gif negi jau, negi ta valanda, kurios kaip kiekviena pirmąkart gimdanti laukiau su nerimu, nežinojimu, atėjo?
po poros valandų suprantu kad TAIP. Sėdžiu sau toliau ant sofos ir atsidžiaugt negaliu, vyras matau akies krašteliu laksto po kambarį, krauna likusius daiktus į tašes... kaip buvau apsiremgusi tą dieną taip ir išvažiuoju.. tokia euforija apėmusi - prieinu prie veidrodžio pažiūriu į save pilvą apkabinusi ir pamąstau - juk tokia nebegrįšiu... o ir noriu grįžti kitokia

kas per stebuklinga naktis, iš kur tokie pojūčiai... lietaus dulksna ant veido krinta, o man kaip koks sidabro lašiukų lietutis, taip kiekvienas žingsnis pakylėtas atrodo...

niekis, kad skaudėjo, niekis , kad truko 15 valandų, kad gimdą reikėjo prašyti nepailsti ir skatinti smarkiau dirbti...
tomis akimirkomis kai rodės plyš smilkiniai viskas poetizuotai neatrodo, sunku, bet dabar, man nėra žodžių tam sunkumui apibūdinti, aš jo tiesiog nepamenu...

daktaras sako, atsimerk, tuoj bus sąrėmis, nelaikas miegoti, o aš matyt iš nuovargio jau nelabai žvaliai atrodžiau. Stumiu keletą kartų, kerpa, vėl stumiu, sako duokš ranką - paliečiu savo vaiko galvytę. Jetau, jėgų stumti iš kažkur atsirado, kas kas gi ten toks? kaip atrodo mano vaikas???

staiga palengvėjimas užplūsta, viskas... gimė! aš matau! dukryte, ar gali būti, kad mano vaikas toks nuostabus??? kokia tu švelni ir trapi ant mano krūtinės...
kokia ryški Tavo spalva, švelniai rausva, o ir gydytojų apranga kokia gražiai balta, o tas kamuolys gimdykloj -ar jis ir buvo toks ryškiai mėlynas? o kas čia gimdyklą taip smarkiai apšvietė? o kas krūtinėje darosi? kodėl ta mano širdis tokia didelė, ji išsipūtė, ar neiššoks?!
dingo klausimai ar mylėsiu savo vaiką pakankamai, ar tilps širdelėje toks pat dar vienas didelis jausmas kokį vyrui jaučiu... JUOKAS dabar visos tos dvejonės, gimei Tu ir atsinešei rankose spalvotą akvarelę - nuspalvinai viską tokiomis spalvomis, kokių dar gyvenime nesu regėjusi.

...štai kur moters gyvenimo pilnatvė...

***Meskute***
Jetau net susigraudenau kaip grazu........... wub.gif
Festa
Kaip graziai parasyta wub.gif linkiu daug sveikatos jusu dukrytei 4u.gif
RedMa
wub.gif wub.gif wub.gif Kaip grazu... Sveikinu user posted image su mazuoju stebuklu user posted image
rainbow777
Kaip gražiai tu čia parašei, net susigraudinau thumbup.gif Sveikinu sulaukus stebuklo 4u.gif
joginte
Kaip spalvingai pavaizduota 4u.gif sėkmės jums 4u.gif
*Jalta*
Kaip gražu... wub.gif
naitas
Man tai labai graži Tavo istorija wub.gif Trumpa, bet užvedanti ant tolimesnių minčių. . .
Mano vaikas gimė labai ankstų vasaros rytą. Irgi jutau didelį pakylėjimą, kai ėjau į ligoninę.
Tiesa, labai ypatingai jaučiausi, žadindama savo vyrą. Ir taip kaip filme doh.gif Sakau: - tėti, JAU. O tas: - kas "jau"? biggrin.gif

Irgi užplūdęs buvo keistas jausmas, uždarant namų duris - išėjau paskutinį kartą TOKIA, grįšiu KITOKIA. Kitokia pati, ir jau kitokią šeimą rasiu - su dar vienu šeimos nariu wub.gif

Graži TAVO istorija. Prisiminiau savo išgyvenimus. Gražius ir prasmingus. Ačiū Tau.
ich
labai gražu, net apsiverkiau........ blush2.gif 4u.gif
x failai
thumbup.gif istorija,priverčianti išspaust ašarą cray.gif labai gražu wub.gif wub.gif wub.gif
Aukit sveikos ir stiprios 4u.gif
LedineLedi
Labai labai gražu wub.gif 4u.gif
organizatore
labai grazhi istorija 4u.gif
Butaforija
thumbup.gif Nepakartojama, trumpai, graziai, aiskiai wub.gif wub.gif wub.gif
2SIA
o as pesimiste (is tikro tai geraiinformuota optimiste biggrin.gif ) paskaiciau ir pagalvojau kad taip buna tik knygose. nes pati nieko panasau neptyriau ir parasyti taaaip spalvotai negaleciau blush2.gif
sveikinam mamyte ir dukryte 4u.gif
Birutė
Nuoširdžiai džiaugiuosi, kad jums viskas gerai. Aukit sveikos ir gražios smile.gif
lullu
labai grazi istorija....... wub.gif wub.gif wub.gif
Lime
Ačiū už tokias geras emocijas 4u.gif Labai gražu wub.gif wub.gif wub.gif
Lolute
Ek irnesakyk.gif , apsiverkiau, kaip kokia nestuke wub.gif
Elenele Raganele
thumbup.gif isskirtinai graziai parasyta
Šelmė
Labai labai graziai aprasyta 4u.gif
cuoliukė
Sveikinu, gimus šauniai mergytei 4u.gif
anytė
Labai graži istorija wub.gif
the one
Grazu wub.gif
baltakase
Aukit sveikos ir laimingos smile.gif 4u.gif
Smagurė
dėkui už linkėjimus. 4u.gif
M.A.M.A
Vijole, labai graži ir nuoširdi istorija wub.gif

Nuostabu, kiek šilumos ir švelnumo mumyse pažadina tie maži angeliukai, ateidami į pasaulį wub.gif

Beje, panašu, kad mes ne tik pas tą patį gydytoją, bet ir toje pačioje gimdykloje gimdėme... Nes pas mane kamuolys irgi buvo mėlynas.
Omrum
labai,grazu wub.gif wub.gif wub.gif sveikinu sveikatites jums abiems!ukit diduciai bukit geruciai smile.gif itikruju koks nuostabus jausmas uzleja katik pagimdzius,to nepatirus nesuprasi... wub.gif jug nescios taip dau galvoja apie skausma ir t.t o tai akimirksniu pasimirsta lieka tik palaima...dar karteli sveikinu mamyte ir maza margyte 4u.gif
zoroboba
graziau turbut aprasyti ir neimanoma...super wub.gif
miig

bigsmile.gif tai štai kas manes laukia.... spalvos... wub.gif jėga..
elickaa
labai grazu wub.gif
Zylute1
labai graziai aprasyta 4u.gif ir tikiu kad sirdyje viskas dar graziau.... thumbup.gif aukit sveikos ir laimingos mirksiukas.gif
Šypsenėlė24
Labai gražu wub.gif
TANGOO
labai grazu wub.gif
dolly*
labai grazi istorija smile.gif taip subtiliai, graziai ir ne daug.
Sekmes jusu seimai 4u.gif
Čik
Stebuklingai šilta istorija....
wub.gif
saturno_sesely
ajajai, aš tai kiek istorijų paskaitau tiek kartų apsiverkiu... jau greičiau ir aš laukiu savo leliaus, atrodo dar taip ilgai iki tos lapkričio 4 žadėtos... trūksta kažko net atrodo, jau nuobodu man su tuo vyru, nieko naujo!
Law
Mamyte va balionas už tokią jausmų išraišką. labai gražiai papasakojai savo išgyvenimus.
braske24
thumbup.gif
happymama
labai graziai papasakota thumbup.gif aukit sveikos ir dideles thumbup.gif 4u.gif
T.P.Keberiokst
labai grazu,apsizliumbiau kaip mazas vaikas.Bendradarbiai itartina ziuri... blush2.gif

aukit sveikos !! 4u.gif
evening-dew
labai graziai aprasyta 4u.gif 4u.gif 4u.gif
geltonakemega
Nuostabi ir spalvota istorija wub.gif
rug
cray.gif nu super. tegul dukrytė auga sveika, graži ir laiminga 4u.gif
draugė
Kokia grazi istorija wub.gif ,sekmes Jums 4u.gif
Granteja
Gražu ir labai spalvota wub.gif
Sauluteq
Grazu wub.gif
septyniuke
Labai gražių spalvų istorija wub.gif
Žoržetta
Labai grazu wub.gif
Agnelė
Sveikinu first.gif 4u.gif
Mamyte puikiai ivaldziusi plunksna thumbup.gif
Parasyti esme trumpai ir idomiai - nera lengva!

Linkiu, kad Jusu seimos gyvenimas niekada nepritruktu spalvu ir butu lyg ta spalvota akvarele wub.gif
ToyotaCarina
Grazu!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Sekmes jums!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.