Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pijulio gimimo istorija
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Saulytė
Paskaiciau Jusu istorijas tai nusprendziau kad ir as turiu ka papasakoti....

Visa nestuma labai tinau (skysciai is organizmo nepasisalindavo). Priaugau 26 kg.
Kojos buvo kaip kalades, teko ir ligoninej pagulet.
Na tai va...m,ano gydytoja liepe butinai gultis i ligonine savaite pries gimdyma, kad ir vel isvarytu skyscius ir nuimtu tinima. Turejau gimdyt lapkricio 18, o pagulde lapkricio 12...

Na pas mus siauliuos labai "geras" priziurejimas nestukiu.
Atejus i priimaji man pasake: "Tu ka est namuose neturi ko, kad savaite pries guliesi?" thumbup.gif
Po to pradejo aiskint kad vietu nera, gimdyviu labai daug...palatos visos uzimtos...

Na bet pagulde...
Nuejau pas vedeja kad apziuretu mane...
Jis man sako: "Tau ka nors skauda?"
Sakau ne, bet reikia nuimt tinima...
o jis: "Tai tu man pasakyk ar tinimas trukdo gimdymui?"
Nu zodziu linksma.. susinervijau..sakau tai juk as ne savo noru i ta ligonine verziuos, yra siuntimas...

Visa diena nieko neskaudejo..vakare kai nusiprausiau, susiruosiau gultis miegot, prasidejo skausmai..
Na as ir kenciu....i tualeta pradejo varyt..kas 15 min.
Atsirado ruzavu isskyru..pasakiau sesutei, o jji sako tai cia viskas gerai...vadinas gimdysi po kokiu poros dienu...

Na as ir kenciu, kankinuos...gulet negaliu...vaiksciot negaliu...
i tualeta kas 15 min...
ziuriu ir sesute jau savo kamurkoj uzmigo...o as ir toliau i tulika varineju smile.gif
kuo toliau tuo skaudziau ir dazniau saremiai....
Nu galvoju pakentesiu iki ryto, nekelsiu sesutes, taip graziai miega...
Na ir kenciu (kazkaip isivaizdavau, kad turi vandenys nubegt o man jokie vandenys nebega...smile.gif)
galu gale 4:30 sakau nebegaliu kentet einu as ja pasikelsiu, pasikeliau. Iskviete gydytoja...tas patikrino sako viskas 6 cm gimda atsidarius i gimdykla vaziuoji.
Pasiskambinau savo akuserei, vyrui, o pati i gimdykla....
Pati ir tases nesiau, o sesute priekyje ejo sad.gif
O gimdykloj nepatikesit koks pirmas klausimas buvo....
Koks jusu issilavinimas?
likau nesupratus sakau aukstasis...
na atvaziavo akusere, mano vyras, pasidare linksmiau..sakau suleis man vaistus anestiziologas ir praeis skausmai ir pagimdysiu...
O man akusere sako:"Viskas, vaikeli. Gimdysi naturalei...laiko nebera..."
smile.gif
Na galvojau kad isprotesiu, bet ne....iskenciau
O vandenys taip ir nenubego..prakirpo..

Zodziu siauliuos nenori niekas rupintis nestukemis...
Bet niekas nebesvarbu kai i pasauli islenda naujas zmogiukas..
Nera pasaulyje geresnio jausmo..pajusti savo leliuka sau ant krutines (oi net asara nubraukiau)
ir viskas kas buvo bloga, visi skausmai kazkur pranyksta toli toli.....
Lexana
Salyyte, svarbiausia, kad tavo mazylis gime sveikas ir gyvas. smile.gif O visa kita - niekai. smile.gif Sekmes auginant mazaji angeliuka. smile.gif
Seira
Saunuole, as tavo vietoje buciau tokius gydytojus aprekusi, juk negalima taip su besilaukiancia elgtis. Kazkaip nezmoniska...
O siaip linkiu, kad viskas taip ir liktu praeityje...Sekmes!
Vit.Ka
ojei, na ir nepasiseke tau blink.gif pasirodo,kad dar ir tokiu ligoniniu yra ir dar didmiesty blink.gif , o kai lankeisi pas gyd nestumo metu, ar irgi tokie patys buvo( nedemesingi)? unsure.gif kazkaip daba visi gimdymo namai tarpusavy konkuruoja, kad kuo daugiau pas juos gimdytu, o cia tiesiog tarybiniais laikais man pakvipo... bet nieko, svarbu, kad gimdymas sekmingas buvo biggrin.gif , o tau daugiau nepatarciau ten gimdyt . aukit dideli dideli, nesirkit rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Leita
tikiuos mano draugei labiau pasiseks nei tau console.gif
sveikatos, kantrybes, daug sypsenu augant thumbup.gif
Astrėja
Na ir daktarai, aisku viena tik pinigeliai jiems terupi, neturi zmogiskos pagarbos, na bet svarbiausia viskas buvo jum gerai smile.gif sekmes aukit diduciai 4u.gif
Lali
as tai jauciu toki skandala pakelciau, kad net paskui paciai geda butu smile.gif
Gili
Brrr kaip baisu, gavojau, kad taip nebebuna sad.gif
bet gerai, kad viskas gerai buvo
Sveikinu, labai grazus vaikiukas
AMELY
Taip draugės, man tokias istorijas paskaičius labiausiai pikta dėl to, kad tas taip vadinamas personalas sugadina visą grožį tos dienos tų akimirkų. Labai gaila kai užgaulūs žodžiai, abejingumas atima pačių nuotabiausių akimirkų žavesį. Kadangi nestuke.gif daug laiko praleidau ligoninėje tai mačiau kaip būna elgiamasi su gimdyvėmis, bet yra daktarų, kurie yra dėmesingi ir mandagūs ne tik už pinigus. bet man krito į akis kiti dalykai. man regisneatsitiktinai Jūsų paklausė koks išsilavinimas. Kaimo meterytes kaip engia kai kurie... geriau nematyti ir negirdėti: paprastai jos gimdo be vyrų, žino nepratę skūstis, žino pinigiukais nekevepia tai ir kvalifikuota pagalba nekvepia. Čia aš jau matau problemą visosoLietuvos - nėra gerbiama motinystė, bendrai paėmus ir jaunimas nėra ugdomas motinystę gerbti. gal todėl taip mūsų Lietuvoje ir mažėja.
mazute mamute
svarbiausia, kad dabar jau turi savo mazaji leliu! sveikinu!!!
Vanileee24
na man tai geri ten daktrai pakliuvo..ir pats skyriaus vedejas lb malonus..vos nesisiule pats gimdyma priimt..na bet saunuole mamyte 4u.gif sveikateles jums.. 4u.gif ax.gif
idea fix
Nu ir gydytojai pas jus ten Šiauliuose... Pirma sako eik, poto klausia ko atėjai. Viršūnė. Žodžiu, visokių yra, smagu, kad berniukas sveikas ir mamą džiugina ax.gif
Vita_uk
smile.gif gerai, kai viskas gerai baigiasi, juk skaudina gyd. aplaidumas ir nesirupinimas...saunuole, kad buvai tokia drasi smile.gif
funnygirl-
dziugu,kad viskas gerai baigesi wub.gif 4u.gif
astule122
Tikrai siaubas,koke tvarka.Sveikatos,daug laimes.. smile.gif
daluzenik
Na zinai, gal ir pasimirsta, bet geriau, kad nebutu tokiu prisiminimu ax.gif
Gerai, kad be komplikaciju, o jai ne, tai tas abejingumas ir prazudyt gali verysad.gif
Sveikinu tiek iskentejusia(abejingumo) 4u.gif
dangausvaivorykste
Gerai kad laiminga pabaiga thumbup.gif ,Sveikinu, 4u.gif
evilish
wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.