Visa nestuma labai tinau (skysciai is organizmo nepasisalindavo). Priaugau 26 kg.
Kojos buvo kaip kalades, teko ir ligoninej pagulet.
Na tai va...m,ano gydytoja liepe butinai gultis i ligonine savaite pries gimdyma, kad ir vel isvarytu skyscius ir nuimtu tinima. Turejau gimdyt lapkricio 18, o pagulde lapkricio 12...
Na pas mus siauliuos labai "geras" priziurejimas nestukiu.
Atejus i priimaji man pasake: "Tu ka est namuose neturi ko, kad savaite pries guliesi?"
Po to pradejo aiskint kad vietu nera, gimdyviu labai daug...palatos visos uzimtos...
Na bet pagulde...
Nuejau pas vedeja kad apziuretu mane...
Jis man sako: "Tau ka nors skauda?"
Sakau ne, bet reikia nuimt tinima...
o jis: "Tai tu man pasakyk ar tinimas trukdo gimdymui?"
Nu zodziu linksma.. susinervijau..sakau tai juk as ne savo noru i ta ligonine verziuos, yra siuntimas...
Visa diena nieko neskaudejo..vakare kai nusiprausiau, susiruosiau gultis miegot, prasidejo skausmai..
Na as ir kenciu....i tualeta pradejo varyt..kas 15 min.
Atsirado ruzavu isskyru..pasakiau sesutei, o jji sako tai cia viskas gerai...vadinas gimdysi po kokiu poros dienu...
Na as ir kenciu, kankinuos...gulet negaliu...vaiksciot negaliu...
i tualeta kas 15 min...
ziuriu ir sesute jau savo kamurkoj uzmigo...o as ir toliau i tulika varineju
kuo toliau tuo skaudziau ir dazniau saremiai....
Nu galvoju pakentesiu iki ryto, nekelsiu sesutes, taip graziai miega...
Na ir kenciu (kazkaip isivaizdavau, kad turi vandenys nubegt o man jokie vandenys nebega...
galu gale 4:30 sakau nebegaliu kentet einu as ja pasikelsiu, pasikeliau. Iskviete gydytoja...tas patikrino sako viskas 6 cm gimda atsidarius i gimdykla vaziuoji.
Pasiskambinau savo akuserei, vyrui, o pati i gimdykla....
Pati ir tases nesiau, o sesute priekyje ejo
O gimdykloj nepatikesit koks pirmas klausimas buvo....
Koks jusu issilavinimas?
likau nesupratus sakau aukstasis...
na atvaziavo akusere, mano vyras, pasidare linksmiau..sakau suleis man vaistus anestiziologas ir praeis skausmai ir pagimdysiu...
O man akusere sako:"Viskas, vaikeli. Gimdysi naturalei...laiko nebera..."
Na galvojau kad isprotesiu, bet ne....iskenciau
O vandenys taip ir nenubego..prakirpo..
Zodziu siauliuos nenori niekas rupintis nestukemis...
Bet niekas nebesvarbu kai i pasauli islenda naujas zmogiukas..
Nera pasaulyje geresnio jausmo..pajusti savo leliuka sau ant krutines (oi net asara nubraukiau)
ir viskas kas buvo bloga, visi skausmai kazkur pranyksta toli toli.....