Savanoriu pr. Salia Baldu Rojaus tik kieme yra isiskurusi "Litena". Dar pasiieskok "Dinaso" jie paprastai turi ne itin brangiu ir sakyciau pakankamai geru gobelenu
As labai norejau kazkokio atsparesnio, patikimesnio gobeleno, bandziau cia ir kitur kazka aiskintis, bet galu gale issirinkau ne toki, kokio is pradziu norejau
Vis delto nusvere gobeleno patikimas, o ne geros trinties ir kitos charakteristikos. Tie visi gobelenai, kuriu trinties koeficientas apie 60000, jau tokie kulka nepersaunami (rusiskai sitas posakis geriau skamba Mano pasirinktas gobelenas irgi Litenos, dylinimo testas - deja tik 26000, o sudetis 67 proc. akrilo, 33 proc. medvilnes. Dar ten kazkokia charakteristika 480 g/m2. Netgi nenusvere argumentas, kad del katino tureciau rinktis kazka tvirtesnio Jau uzsisakiau baldus, turetu iki Kaledu padaryti. Tik ilgainiui paaiskes, ar geras buvo mano pasirinkimas. O kad pardavejos daznai nesivargina aiskinti apie gobelenus, tai tikra teisybe. Pasako, kad siais laikais visi gobelenai kokybiski ir geri ir viskas tipo, rinkis, ka nori. QUOTE(Spyrga @ 2005 12 02, 10:22) As labai norejau kazkokio atsparesnio, patikimesnio gobeleno, bandziau cia ir kitur kazka aiskintis, bet galu gale issirinkau ne toki, kokio is pradziu norejau Vis delto nusvere gobeleno patikimas, o ne geros trinties ir kitos charakteristikos. Tie visi gobelenai, kuriu trinties koeficientas apie 60000, jau tokie kulka nepersaunami (rusiskai sitas posakis geriau skamba Mano pasirinktas gobelenas irgi Litenos, dylinimo testas - deja tik 26000, o sudetis 67 proc. akrilo, 33 proc. medvilnes. Dar ten kazkokia charakteristika 480 g/m2. Netgi nenusvere argumentas, kad del katino tureciau rinktis kazka tvirtesnio Jau uzsisakiau baldus, turetu iki Kaledu padaryti. Tik ilgainiui paaiskes, ar geras buvo mano pasirinkimas. O kad pardavejos daznai nesivargina aiskinti apie gobelenus, tai tikra teisybe. Pasako, kad siais laikais visi gobelenai kokybiski ir geri ir viskas tipo, rinkis, ka nori. As kai uzsisakinejau baldus rinkausi irgi is "Litenos'. Maniskis koeficientas tik 60 000 apsuku, bet jis minkstutis, gana plonas. Bet dziaugiuosi, nes jau pora metu ji naudojam kiekviena diena (vieno kambario butas), valosi QUOTE(knielita @ 2005 12 02, 10:31) As kai uzsisakinejau baldus rinkausi irgi is "Litenos'. Maniskis koeficientas tik 60 000 apsuku, bet jis minkstutis, gana plonas. Bet dziaugiuosi, nes jau pora metu ji naudojam kiekviena diena (vieno kambario butas), valosi 60 000? QUOTE(KAROLE2000 @ 2005 10 18, 09:48) Sveikos merginos Turiu tokia problema sveika, pazistu toki viena bet cia kaune, zmogus pertraukia baldus tiek is odos bei gobeleno. jei nori ir dar nepervelu pasiskambink Adolfas , kaune 385249
Ieškau kas galėtų pigiai atnaujinti minkštus baldu, bet esmė tame kad norime sofų šonams panaudoti dabar madingą "karvės odą". Gal kas žinot ar būna tik natūrali tokia oda, ar būna ir dirbtinė. Veiksmas vyktų Klaipėdoje.
nu gal as ir zioplai paklausiu, bet is kur jus zinojote kiek to gobeleno reikia? ar pirma pasiema pervilkejai ir tada pasako kiek reikes?
o man tai tokia beda: pries pora metu pirkom lova ir dabar labai labai reikia tokios pacios medziagos aptraukti pufui. baldu parduotuvej, kur pirkom lova sake, kad jei tarp skaiuciu pas juos nera(o nebuvo), tai gamintojai greiciausiai jau iseme is gamybos sita gobelena. noreciau idet cia lovos nuotraukyte- gal kur nors atraizose ar gobelenu parduotuvej kokioj uzmatet tokio gobeleno kuri nors, bet nemoku ikelt nuotraukos
Mes savo senąjį komplektą persivilkom patys, taip pat ir vaikų lovas. Pirmą kartą kvietėm meistrus, tai už keleto sulūžusių spyruoklių pakeitimą sumokėjom 200Lt. Tada vyras nusprendė, kad nėra ko mokėti tokių pinigų. Kai komplektas nusidėvėjo, nuardėm gobeleną, pirkom naują ir nuvežėm siuvėjai, kuri už 20Lt pasiuvo (pagal seną) užvalkalą. Na, o spyruokles keitė pats vyras, aš prisiuvau poroloną, ir pritvirtinom naują gobeleną. Taip mums baldų pervilkimas kainavo tik gobeleno kaina ir siuvėjos darbas
QUOTE(levrete @ 2006 05 28, 16:32) o man tai tokia beda: pries pora metu pirkom lova ir dabar labai labai reikia tokios pacios medziagos aptraukti pufui. baldu parduotuvej, kur pirkom lova sake, kad jei tarp skaiuciu pas juos nera(o nebuvo), tai gamintojai greiciausiai jau iseme is gamybos sita gobelena. noreciau idet cia lovos nuotraukyte- gal kur nors atraizose ar gobelenu parduotuvej kokioj uzmatet tokio gobeleno kuri nors, bet nemoku ikelt nuotraukos va tokio gobeleno reikia ![]() man atrodo, jei tokio pat nerasi, puikiai tiks tamsiai ar šviesiai rudas vienspalvis
aciu tau labai, Ieva-Pieva. zinoma, blogiausiu atveju teks ieskot vienspalvio, bet labai noreciau rasti tokio kaip lova. apejau visus Siaulius ir niekur nera:(
ir dar norejau paklaust, ar cia man tik vienai vietoj nuotraukos ikeltos kryziukas matosi? tikiuosi kitos matote mano lovyte, nes kitaip pagalbos sauksmas tikrai liks be atsako:(
nu bandau iklet nuoroda sofutes, kokio gobeleno man labai reikia.
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...lbum&album=4865
O kur Šiauliuose rasti gero gobeleno?
Siaip turbut didziausias pasirinkimas ŠPN, dar yra "Senojo dvaro" aikstej audiniu parduotuvej gobelenu.
QUOTE(laurra @ 2005 01 24, 15:49) Nusiziurejome mums patinkanti komplekta, bet liko ne maziau svarbus klausimas-gobelenas. Akys kazkaip krypsta prie sviesesniu,bet tamsus turbut zymiai geriau, juolab, kad namie mazas vaikas. Pagal kokius kriterijus gobelena rinkote jus? Kokius geriausia rinkti-lietuviskus, ar importinius? gal kas turite kokiu nuotraukyciu Mes turejom panasios fakturos, kaip kad bulviu maiso, tai tikrai puikiai valesi, nesipukavo, o del spalvos,- ant šviesenes labiau matosi sulaistymai, ant tamsesnio audinio rysenes dulkes... Musu buvo morkos spalvos - per viduriuka
na mano tevai ka tik persivilko savo baldus privaciai kaune pas viena zmogeli. ir patenkintiu buvo, yiek kokybe tiek kaina.
beje jis tik rudeni, ziema pervilkineja baldus. pasiskambinkit Adolfui 385 249. Tikiuosi patiks kaina ir kokybe! QUOTE(ziauzas @ 2007 11 16, 12:13) na mano tevai ka tik persivilko savo baldus privaciai kaune pas viena zmogeli. ir patenkintiu buvo, yiek kokybe tiek kaina. beje jis tik rudeni, ziema pervilkineja baldus. pasiskambinkit Adolfui 385 249. Tikiuosi patiks kaina ir kokybe! O gal žinai ar jis ir taiso??? pas mumi sulužo sofos- kampo detale, kur leidžia ištiesti... Tai dabar meistro ieškom.... QUOTE(ziauzas @ 2007 11 16, 13:13) na mano tevai ka tik persivilko savo baldus privaciai kaune pas viena zmogeli. ir patenkintiu buvo, yiek kokybe tiek kaina. beje jis tik rudeni, ziema pervilkineja baldus. pasiskambinkit Adolfui 385 249. Tikiuosi patiks kaina ir kokybe! O idomu gobelena pas ji reikia patiem isigyti, ar jis kanors gali pasiulyti
o sakykit, ar butu galima padaryti...nusiziurejom kampa, bet mums nepatinka ten siulomi gobelenu pavyzdziai, nes esam nusiziureje viena grazu gobelena Audejo, bet butent audejo pavyzdziu si parduotuve neturi. kazin kaip reiktu padaryti kad mums padarytu ta kampa butent su tuo gobelenu...
Sveikos, kaip manot ar miegama lova verta naujyt ar verciau nauja nusipirkti? siaip ji kaipi ir nesuluzus bet po vaiko sokinejimo pradejo labai visa grigzdeti
gal zinote kas Vilniuje pervelka sofas is medziaginiu i odinius??
ir gal kam reikia naturalios storos odos baldu pervilkimui:juoda, balta,beige po 50Lt/m2
sveikos, as ir noreciau pervilti odinius baldus , gal zinote kur tai daro Siauliuse, ir kiekt ai kainuoja, dar ar reikia savo odos ar jie savo velka
Gal kas esate girdeje apie Kaune gobelenus audziancia imone NOVOTEKS (berods toks pavadinimas). Labai graziu gobelenu turi, bet nezinau, kur jais prekiauja, o ir internete nerandu informacijos apie juos.
Is tikruju tai man reikia konkretaus gobeleno Vilniuje. Ar kas zinot apie sita firma ir jos prekybos taskus?
Sveikos,
Gal kas zinote patikima ir nebrangia viete Vilniuje, kur pervelka baldus???
sveikos, gal kuri zinot kur kaune pervelka, restauruoja ?
QUOTE(Lauružė @ 2008 08 16, 16:52) Gal kas esate girdeje apie Kaune gobelenus audziancia imone NOVOTEKS (berods toks pavadinimas). Labai graziu gobelenu turi, bet nezinau, kur jais prekiauja, o ir internete nerandu informacijos apie juos. Is tikruju tai man reikia konkretaus gobeleno Vilniuje. Ar kas zinot apie sita firma ir jos prekybos taskus? Manau, kad kalbi apie NEVOTEX (www.nevotex.com) Nevotex AB yra didžiausia įmonė Švedijoje, siūlanti ir parduodanti medžiagas ir audinius minkštų baldų gamybai, baldų restauravimui, interjero dekoravimui. Čia rasite viską nuo gobelenų ir natūralių odų iki rankinių įrankių ar lovų mechanizmų. O prekiauja jais Kaune UAB BJARNUM. Patys planuojame apsilankyti šioje parduotuvėje (jei tik dirba šeštadieniais QUOTE(voveriuxe @ 2008 10 22, 22:58) Turime Kaune sofą, kurią norime restauruoti. Kol kas ji anytos namuose, tai palikom jai šį darbą Kolkas rekomenduoti negaliu, žiūrėsim koks bus rezultatas QUOTE(Liurda @ 2008 10 23, 02:04) Manau, kad kalbi apie NEVOTEX (www.nevotex.com) Nevotex AB yra didžiausia įmonė Švedijoje, siūlanti ir parduodanti medžiagas ir audinius minkštų baldų gamybai, baldų restauravimui, interjero dekoravimui. Čia rasite viską nuo gobelenų ir natūralių odų iki rankinių įrankių ar lovų mechanizmų. O prekiauja jais Kaune UAB BJARNUM. Patys planuojame apsilankyti šioje parduotuvėje (jei tik dirba šeštadieniais Turime Kaune sofą, kurią norime restauruoti. Kol kas ji anytos namuose, tai palikom jai šį darbą Kolkas rekomenduoti negaliu, žiūrėsim koks bus rezultatas o medziaga reikia papildomai pirkti, ar meistriukas nuperka (ieina i pervilkimo kaina)?
Gal kuri esate pervilkinejusi baldus ILANOJE (cia Vilniuje, Sierakausko gatveje)? Mane domina darbo kokybe ir ju turimi gobelenai
Labas vakaras
Norejau pasiteirauti, gal kam nors teko pervilkti virtuvini kampa?
man reikia sofutes
o prisiminimas toks: pries pora metu irgi ieskojom ant ko miegoti, tad druagas kazkaip rades buvo kazkur uzupyje ar rasose kazkoki a la fabrikaiti, kur zmones surinkdavo dovanojamas, ar pigiai parduodamas tarybines sofutes, jas is esmes restauruodavo:spyruokles, paminkstinimas, gobelenas. Draugas is turimu gobelenu kazkoki maziausiai durna issirinko ir paprase, kad senai tradicinei sofai rankturius nupjautu - butu sulyginti su sedima dalimi (jie ne mediniai buvo) tai musu sofkute gavosi liuksusine ir kone moderni. uz absoliuciai viska (su atvezimu, atnesimu, surinkimu) tada mokejom... apie 300 ltiu o siaubas tame, kad niekas neprisimena tos imones nei pavadinimo nei vietos nei nieko nieko blyn kaip noreciau kazka panasaus atrast vel. gal kas ka girdejote? Vilnius cia.
mes tai sofa pirkome uz mzdg 1500 Lt, ji turi dvi patalynes dezes, istiesus galima karaliskai miegoti, labai daug vietos. Mes is pradziu irgi mastem, kad pinigeliu daug neleisti - atnaujinti
Mes radome viena mestra per Alio.Reklama. Jis jau mums atnaujino minkstus baldus vienam kambary, kampa virtuveje. Dabar dar suzinojome, kad jis ir medinius baldus restauruoja, norime virtuves stala (medini) atnaujinti, perdazyti tamsesne spalva. Padare savo darba labai gerai! sako visada daro kaip sau!
Sveiki, kokiam cia mieste tas meistras dirba?
Bijau sumeluoti, bet atrodo sake, kad dirbtuve jo Vilniuje. Bet atnaujino baldus ir mano vieniem pazistamiems is Traku, tai kad kaip suprantu dirba ir kituose miestuose. tiesiog baldus atsiveza i savo dirbtuve ir po to atveza seimininkams
Mes labai kokybiškai ir pigiai atsinaujinom minkštus baldus.Likau labai patenkinta. Meistras dirba vienas, gal todėl mums pasirodė labai nebrangu - tik reikia patiems nuvežti. Jei domina, galiu drasiai rekomenduot.
o kiek kainavo?
idomu kiekkainuotu pakeist kampo gobelena,arba bent sedimosios dalies?
Man irgi idomu kiek galetu kainuoti pakeitimas kampines sofos.
sveikutes, turiu toki klausymeli, noreciau uzdengti savo sena sofa panasiai kaip uzdengiamos kedes su tokiom 'suknelem' , gal kas esate dariusios ka panasaus ir galite atsiusti lekala kaip pavyszdi? 4u.gif
sveikutes
gal zinot kas kokybiskai ir nebrangiai pervelka baldus kaune, kiek skambinausi tai uz kampo perviklima nori 500-700lt plius gobelenas kainuoja. tai uz koki 1200 juk galima ir nauja balda nusipirkt. kazkokia nesamone QUOTE(maman8 @ 2010 08 24, 16:39) sveikutes gal zinot kas kokybiskai ir nebrangiai pervelka baldus kaune, kiek skambinausi tai uz kampo perviklima nori 500-700lt plius gobelenas kainuoja. tai uz koki 1200 juk galima ir nauja balda nusipirkt. kazkokia nesamone tai tokiu baldu ir neapsimoka pertraukinet
Laba diena,
O išgulėtą lovą (sofą-lovą) įdomu gali atnaujint? reikėtų ir pervilkt, bet labiausiai tai nervija duobė. bet jei tai kainuoja tūkstantį, kaip čia kažkas rašė, tai eina sau, naują galima nuspirkt...
gerai ir beveik uz aciu - taip nebuna.
Padorus meistras tikrai nores daugiau negu 500 Lt. Tik neprasidekite su kazkokia moteraite, kuria rekomenduoja Gritija. QUOTE(Daina76 @ 2010 08 30, 17:15) gerai ir beveik uz aciu - taip nebuna. Padorus meistras tikrai nores daugiau negu 500 Lt. Tik neprasidekite su kazkokia moteraite, kuria rekomenduoja Gritija. Gal aš nelabai aiškiai suformulavau, ko man reiktų... Pervilkimas ne taip svarbu, dabar aišku, kad jo man nereikia. Nes tam ir ieškau meistro - kad sutaupyčiau, nepirkdama naujo baldo. Tik noriu, kad duobės nebūtų po nugara - tai ten čiužinys sofos-lovos, berods su spyruoklėm, tai gal kuri subyrėjus. Kadais taisė jau, ir tikrai ne už tūkstančius.
iš patirties pasakysiu, kad trečdalį ar net pusę darbo laiko suryja baldo senojo "rūbo" nuvilkimas. Va, jei su meistru sutartumėte, kad tai pati padarysite ir nesugadinsite "iškarpų", tai gal ir nekainuos 500.
Tačiau norint "sugaudyti" spyruoklę ar kelias, reikės dar purtyti piniginę. Gerai, jei dar konstrukcinių detalių nereikės keisti ar tvarkyti. Va, kodėl nė vienas meistras nenori nusipiginti, nes "nenurengus" baldo, nepasakysi, ką ten dar reikės tvarkyti ir kiek tai tiksliai kainuos. QUOTE(Snape @ 2010 08 30, 17:40) Laba diena, O išgulėtą lovą (sofą-lovą) įdomu gali atnaujint? reikėtų ir pervilkt, bet labiausiai tai nervija duobė. bet jei tai kainuoja tūkstantį, kaip čia kažkas rašė, tai eina sau, naują galima nuspirkt... sia beda taisydami, mums ir sugadino baldus (nelieciant pacios medz. aptrauk) bukit atsargios, issiaiskinkit
Mes ruošėmės atnaujinti savo minkštąją dalį (kampą), tai pakraupom nuo kainų
Jei keiti spyruokles, poroloną bei gobeleną,tai kainos yra nuo 1000 lt. Pagalvojom,kad geriau nusipirkti naują, bet...ką žinai, kokios jis bus kokybės. Tai vis dar neapsisprendžiam,bet labiau širdis linksta prie naujo baldo QUOTE(ramux @ 2010 09 22, 22:16) Mes ruošėmės atnaujinti savo minkštąją dalį (kampą), tai pakraupom nuo kainų Jei keiti spyruokles, poroloną bei gobeleną,tai kainos yra nuo 1000 lt. Pagalvojom,kad geriau nusipirkti naują, bet...ką žinai, kokios jis bus kokybės. Tai vis dar neapsisprendžiam,bet labiau širdis linksta prie naujo baldo Is tiesu, kainos yra dideles. Mes neseniai atnaujinom sofa-lova, mokejom 350. Skambinant visokiu kainu buvo - nuo 270 iki 500 (cia tik uz gobelena). Tai tie, kur uz 270, taip ir neatvaziavo iki musu, prizadedavo, laika suderindavom, - ir ner. Taip kelis kartus, kol atsobodo laukti ir teko ieskoti kitu. O del apsisprendimo - mano manymu, tie baldai, kurie yra pigesni, labai abejotinos kokybes. Ir spalvu pasirinkimas ribotas. O dabar mes pasidareme lova itin tinkancia kambariui, priderinta spalviskai prie tapetu. Tokios tikrai nebuciau nusipirkus. Pries atnaujinant ja, irgi galvojau pirkti, bet supratau, kad nusipirkus, dar noresiu pakeist gobelena...
Noretume pakeisti minkstu baldu gobelena trivietei, dvivietei sofai ir foteliui. Gal galetumet kazka parekomenduoti Kaune? Aciu
Sveiki! Gal kas bande pasikeisti gobelena sofai ar minkstam kampui namu salygomis? Idomu, ar imanoma ir ar buna pirkti kur toki iranki,kur ta gobelena,,prisaudo,,?
|