Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Minkštų baldų atnaujinimas
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4
laurra
Nusiziurejome mums patinkanti komplekta, bet liko ne maziau svarbus klausimas-gobelenas. Akys kazkaip krypsta prie sviesesniu,bet tamsus turbut zymiai geriau, juolab, kad namie mazas vaikas. Pagal kokius kriterijus gobelena rinkote jus? Kokius geriausia rinkti-lietuviskus, ar importinius? gal kas turite kokiu nuotraukyciu rolleyes.gif Prasau, patarkite
Svajoklyte
Norime pakeisti minkšto kampo gobeleną salone. Gal kas nors keitėte ir galite parekomenduoti gerą įmonę ? Ir kur Vilniuje nusipirkti gražaus gobeleno ? g.gif
jolaxus
na žinau viena parduotuvę, kur gobelenų tikrai didelis pasirinkimas - tai Audėjas, Zarasų g. 24/1, čia link Markučių važiuojant, patogiausia ko gero nusileisti Olandų gatve. tik neieškok gobeleno Audėjo baldų centre, ta gobelenų parduotuvė nėra ypatingai išreklamuota, įėjimas į ją yra už kampo nuo to baldų centro durų.

norge
Turiu sofą-lovą, kurios gobeleną norėčiau pakeisti (tiksliau- ten tokie uzvalkalai nusiimantys). Klausiau gamintojų- bet kai pamačiau gobelenus, priskirtus tai sofai- blink.gif . Mielai užsisakyčiau pas jurgelius-meistrelius. Šiandien atsiverčiau Alio, o ten gal dešimt viens nuo kito nesiskiriančių skelbimų g.gif .

Gal kas turit patirties? Kokią firmą rekomenduotumėt Vilniuje? Kaip jų gobelenų pasirinkimas, ar reikia pačiam medžiagą susirasti? Kaip kokybė? Kaip kainos?
redwitch
na man tėvai atidavė seną sofa ir du fotelius, šiazip baldai labai išlaikyti tik gobelenas buvo nusitrynęs, o medis lyg raudonmedzioi imitacija (dazytas buvo). Tai kai nuveziau pas meistrus i toki garažėlį, gobeleną užsisakiau pas juos, šiaip norėjau pirkti gobeleną iš spec parduotuvės, bet kainos man ten pasirodė didesnės nei pas tuos meistrus. gobeleną pasirinkau iš geresnių 40lt/m. šiaip gražūs gobelenai po 20-25 lt/m, bet jiems garantija tik 5 metai. o kadangi mano baldai stovi gyvenamajam kambary, kur visi valgom, žiūrim tv ir t.t. tai rinkaus ilgaamžiškesnį ryškiai oranžinį su ornamentu. baldų medieną nušlifavo nulakavo, gavosi šviesuas natūralaus medžio baldai. o gobelenas labai gražiai tiko, tai mano sopkelė ir foteliukai labai jau simpatiškai gavosi. dabar visi džiaugiamės.....
mokėjau už viską 800lt. nu daugoka, bet vertėjo...
Jurga
mes irgi ieškom kur atsirestauruot savo seną supamą krėslą. Nesinori į nepatyrusių meistriukų rankas atiduot, nes su istorija tas baldas.
Taigi, irgi įdomu, Kur Vilniuje galima rast tokį servisą?
GRAIKIJA
oi mes ir kaip tik vilniuj ieškom, bet tiksliau ieškom gobeleno. paprasto, norėčiau labiasuiai senovinio su gėlėm ornamentais, be pukelio. ir kuo pigesnio gal žinot kur tarybinio galim būtų nusipirkt? o persivilkt patys žadam smile.gif
norge
Jurga, labas mirksiukas.gif ,
is to paties Alio galiu pacituot tik viena skelbima, kuriame rasoma apie antikvariniu baldu restauravima. UAB MILORA, 868752857. Bet nebandziau ju, tai negaliu rekomenduot. Esam Vilniuje restaurave tris antikvarinius fotelius su jurzolem, ranku darbo- sutvarke greitai ir pigiai (apie tris penkiasdesimt kainavo vienas), bet sugadino nesvietiskai. Siules lievos, jurzoles nepakeistos. blink.gif Nusivezem juos i Ryga pas viena gera zymu meistriuka, ten sutvarke, bet kaineles doh.gif - viena foteli sutvarkyt kainavo tukstanti. blink.gif

O daba mums reikia labai paprastute siuolaikine sofa, tikrai susitvarkytu ir garaze kokiam. Duokit kas rekomendacija isbandytu meistru, a. mirksiukas.gif

Ir dar- kur jus perkat audinius baldams? Buvau vakar Audejo parduotuvej. Dar kazkur noreciau pasizvalgyti. rolleyes.gif
Maša
QUOTE(norge @ 2005 08 23, 12:09)
Ir dar- kur jus perkat audinius baldams? Buvau vakar Audejo parduotuvej. Dar kazkur noreciau pasizvalgyti.  rolleyes.gif
*

Kai ieškojom sau gobeleno, buvom užklydę į kažkokį "Baldinių audinių centrą" ar "Audimpex" (ar kažkaip pan., bijau pameluot, bo tiksliai pavadinimo ir nepamenu blush2.gif ) Savanorių pr., šalia "Vilniaus baldų". Yra ten šis bei tas, bet "Audėjuj" didesnis pasirinkimas pasirodė... g.gif
Spyrga
Ir man parupo sitas klausimas. Jau nusiziurejau baldus, bet nezinau, koki gobelena rinktis. Bet problema labiau kilo ne del spalvos, o del pacio gobeleno fakturos. Gal kas zino, koks gobelenas butu patvaresnis ir ne taip greitai nusitrintu? Bandziau "Baldu rojuje" tokio dalyko isklausti pardavejos, bet ji tik susnekejo, kad dabar visi gobelenai geri, tinkami baldams ir kad rinkciausi tik pagal spalvas ir rastus. Bet manes toks pasakymas neitikino. Dabar toks didelis pasirinkimas - vieni gobelenai ploni, kiti stori, panasus i zomsa, velveta ir t.t. Gal kas galetu patarti ar is praktikos pasakyti, kad vienu ar kitu gobelenu dabar tikrai nesirinktu?
Ugniaplaukė
is praktikos nepasakysiu, tik zinau, kad yra gobelenu, kurie lengvai valomi, jei ant ju uzpili bet koki skysti. atsparus flomasteriams - gali nuvalyti parasta sluoste ir visiskai nebijo vaiku tongue.gif tongue.gif
Spyrga
QUOTE(Ugniaplaukė @ 2005 10 06, 16:02)
is praktikos nepasakysiu, tik zinau, kad yra gobelenu, kurie lengvai valomi, jei ant ju uzpili bet koki skysti. atsparus flomasteriams - gali nuvalyti parasta sluoste ir visiskai nebijo vaiku  tongue.gif  tongue.gif
*

Tokie butu labai neblogai thumbup.gif Tik idomu, ar lietuviu technologijos tiek pazenge, kad tokius gobelenus gamintu? Nes isiuzejau lietuviu gamybos baldus ir jie paginde traukia juos lietuviskais gobelenais. Nebent reikia paciai nupirkti gobelena kokioje nors specializuotoje parduotuveje ir bandyti tartis, kad juo aptrauktu.
Ugniaplaukė
QUOTE(Spyrga @ 2005 10 06, 15:13)
Tokie butu labai neblogai  thumbup.gif Tik idomu, ar lietuviu technologijos tiek pazenge, kad tokius gobelenus gamintu? Nes isiuzejau lietuviu gamybos baldus ir jie paginde traukia juos lietuviskais gobelenais. Nebent reikia paciai nupirkti gobelena kokioje nors specializuotoje parduotuveje ir bandyti tartis, kad juo aptrauktu.
*

mes taip ir darem kazkada. juk ne visada gali pritaikyti prie savo interjero spalvu ju siuloma gobelena doh.gif dabar irgi taip darysim, tik kazin kauno baldai sutiks .... ax.gif ax.gif
Spyrga
QUOTE(Ugniaplaukė @ 2005 10 06, 16:28)
mes taip ir darem kazkada. juk ne visada gali pritaikyti prie savo interjero spalvu ju siuloma gobelena  doh.gif  dabar irgi taip darysim, tik kazin kauno baldai sutiks .... ax.gif  ax.gif
*

sutikimas ar nesutikima greiciausiai priklausys nuo to, ar tinges jie perskaiciuoti baldu kaina, ar ne. nes paprastai baldu kaina paraso iskaitydami gobeleno kaina. o kai daro su uzsakovo gobelenu, turi atitinkamai baldu kaina sumazinti.
Spyrga
kazkaip sunkiai su tais gobelenais.. nei tau, nei man anoje temoje niekas nieko negalejo patarti blink.gif
Ugniaplaukė
QUOTE(Spyrga @ 2005 10 11, 15:54)
kazkaip sunkiai su tais gobelenais.. nei tau, nei man anoje temoje niekas nieko negalejo patarti  blink.gif
*

na taip ....ir kituose forumuose nelabai.... sad.gif

na jei ka rasiu, pranesiu mirksiukas.gif nes tikrai ieskosiu, tik ne iskart, nes ziurim, kad jau striuka su pinigais, teks pora menesiu palaukti ir stalo ir sofos, persivesim senus smile.gif
Spyrga
QUOTE(Ugniaplaukė @ 2005 10 11, 16:59)
na taip ....ir kituose forumuose nelabai....  sad.gif

na jei ka rasiu, pranesiu  mirksiukas.gif  nes tikrai ieskosiu, tik ne iskart, nes ziurim, kad jau striuka su pinigais, teks pora menesiu palaukti ir stalo ir sofos, persivesim senus smile.gif
*

as tai apie gobelenu tipus audejo puslapyje skaiciau. tas pats ir www.asa.lt parasyta. bet tenai jau taip moksliskai viskas isdestyta, apie visokius zakardinius audinius ir pan., kad sunku ir suprasti.
mano viena pazistama lygtais neseniai pervilkinejo baldus. pabandysiu jos uzklausti kur.
Spyrga
QUOTE(Ugniaplaukė @ 2005 10 11, 16:59)
na taip ....ir kituose forumuose nelabai....  sad.gif

na jei ka rasiu, pranesiu  mirksiukas.gif  nes tikrai ieskosiu, tik ne iskart, nes ziurim, kad jau striuka su pinigais, teks pora menesiu palaukti ir stalo ir sofos, persivesim senus smile.gif
*

tai va, paskambinau tai pazistamai ir uzklausiau. sake, pertraukinejo UAB Ilana. ji yra kazkur Sierakausko g., tel. 2651420. dar sake, kad pas juos irgi gobelenus galima issirinkti.
Ugniaplaukė
QUOTE(Spyrga @ 2005 10 11, 16:13)
tai va, paskambinau tai pazistamai ir uzklausiau. sake, pertraukinejo UAB Ilana. ji yra kazkur Sierakausko g., tel. 2651420. dar sake, kad pas juos irgi gobelenus galima issirinkti.
*

oi Spirgute, dekui tau labai, jei ka reikes, klasuk, nesikuklink, zinosiu, padesiu, parekomenduosiu smile.gif
Egloshke
Na man teko šiek tiek domėtis šia tema - geriausiai dėvisi pusiau sintetiniai gobelenai. Pavyzdžiui sintetika su medvilne, vilna, linu ir t.t. Jei gobelenas gryn sintetinis, gali būti, jog labai trauks į save dulkes, o jei gryn natūralus, velsis, trauksis, dėmes irgi sunkiau valyti.
Pas mus gobelenas medvilnė su sintetika padengta nu bijau apsirikti, bet tikrai sakė kažkokiu tefloniniu sluoksniu, kad dėmės nesigertų. Plius užvalkalai nusiima ir galima valyti. Tik neaišku, ar nesusitrauktų. ax.gif
Tai tiek žinių. Praktiškiausia manau yra oda, bet ir jos visokių išdirbimo būdų yra. Esu girdėjus, jog odinis kopmlektas po pusmečio sutrūkinėjo. Bet dėmių atžvilgiu manau No1.
norge
Vilniuje (Lazdynuose, Architektu g., berods 91) - Melora. Sofai-lovai nauja ruba pasiuvo. Gal nepigiai (350 lt.), bet be priekaistu, siules tvarkingos, lygios, isbaigtas darbas.

Siaip sofos pervilkimas gal pigiau kainuoja ten, bet musu uzvalkalas- nuimamas, su kruva raisteliu, nemazai siuliu. Sintepona patys pirko. Mes gobelena nuvezem.

Siulau nuvaziuoti ir pasidereti. Kokybei tai priekaistu jokiu neturim, o mes is priekabesniu... ax.gif
Spyrga
QUOTE(Egloshke @ 2005 10 14, 14:46)
Na man teko šiek tiek domėtis šia tema - geriausiai dėvisi pusiau sintetiniai gobelenai. Pavyzdžiui sintetika su medvilne, vilna, linu ir t.t. Jei gobelenas gryn sintetinis, gali būti, jog labai trauks į save dulkes, o jei gryn natūralus, velsis, trauksis, dėmes irgi sunkiau valyti.
Pas mus gobelenas medvilnė su sintetika padengta nu bijau apsirikti, bet tikrai sakė kažkokiu tefloniniu sluoksniu, kad dėmės nesigertų. Plius užvalkalai nusiima ir galima valyti. Tik neaišku, ar nesusitrauktų. ax.gif
Tai tiek žinių. Praktiškiausia manau yra oda, bet ir jos visokių išdirbimo būdų yra. Esu girdėjus, jog odinis kopmlektas po pusmečio sutrūkinėjo. Bet dėmių atžvilgiu manau No1.
*

va nors kazkas atsirado, kas gali kazka pasakyti 4u.gif
o koks pas jus gobelenas - lietuviskas, uzsienietiskas? ar jus specialiai uzsakinejom, kad gobelena tuo, kaip pavadinai, tefloniniu sluoksniu padengtu ar jau toks buvo pagamintas? nes as jau kazkur internete pasiskaiciau, kad lygtais reiktu toki dalyka specialiai uzsakineti g.gif
odiniu baldu gal ir noreciau. bet va, turiu katina. nors jam ir nagus karpau, ir jis lygtais baldu nedrasko, bet nenoriu rizikuoti. ka gali zinoti, kaip ilgainiui bus blink.gif
Ugniaplaukė
QUOTE(norge @ 2005 10 14, 13:56)
Sofai-lovai nauja ruba pasiuvo. Gal nepigiai (350 lt.), bet be priekaistu, siules tvarkingos, lygios, isbaigtas darbas.

tai cia normali labai kaina....
mums kai pasake, kad sofa apie 1000 blink.gif blink.gif

aciu, pasidomesiu.
KAROLE2000
Sveikos merginos 4u.gif

Turiu tokia problema ax.gif Turiu odinius baldus, bet jie per ilga naudojimasi siek tiek susidevejo. O tai yra, kad per kai kurias vietas (per siules) suplyso cray.gif Tai problema tame, kad reikia tokio arba siuvejo, arba tokio zmogaus, kuris pervilktu nauja oda baldus. Tai vat blush2.gif Tai jeigu turite kokiu nors pasiulymu, ar telefono numeriu, kur galeciau pasiskambinti, tai buciau labai dekinga 4u.gif
Egloshke
QUOTE(Spyrga @ 2005 10 14, 13:57)
va nors kazkas atsirado, kas gali kazka pasakyti  4u.gif
o koks pas jus gobelenas - lietuviskas, uzsienietiskas? ar jus specialiai uzsakinejom, kad gobelena tuo, kaip pavadinai, tefloniniu sluoksniu padengtu ar jau toks buvo pagamintas? nes as jau kazkur internete pasiskaiciau, kad lygtais reiktu toki dalyka specialiai uzsakineti  g.gif
odiniu baldu gal ir noreciau. bet va, turiu katina. nors jam ir nagus karpau, ir jis lygtais baldu nedrasko, bet nenoriu rizikuoti. ka gali zinoti, kaip ilgainiui bus  blink.gif
*

Pas mus baldai daniški, pirkom Dalios balduose, mokėjom nemažai. blush2.gif
Dėl to apsauginio sluoksnio, nieko mes neužsakinėjom, kai pasakojo apie gobeleną tai ir pareiškė pardavėja, jog tas gobelenas dengtas apsauginiu teflono sluoksniu... Bet nuo katino nagų jis tikrai neapsaugos schmoll.gif Ir jei nebūtų pasakiusi pardavėja, tai niekaip aš neatskirčiau ar padengtas, ar ne schmoll.gif
Mano draugė neseniai pirko sofkutę Rojaus balduose, Kaune, tai pas ją gobelenas tokia švelni medžiaga (lyg zomša, bet ne zomša ir ne veliūras), tai va į jį katino nagai neįkimba mirksiukas.gif Katinas irgi apkarpytas. O tokį gobeleną kaip pas mus, tai drąsiai sudorotų mirksiukas.gif
Spyrga
QUOTE(Egloshke @ 2005 10 18, 16:18)
Pas mus baldai daniški, pirkom Dalios balduose, mokėjom nemažai. blush2.gif 
Dėl to apsauginio sluoksnio, nieko mes neužsakinėjom, kai pasakojo apie gobeleną tai ir pareiškė pardavėja, jog tas gobelenas dengtas apsauginiu teflono sluoksniu... Bet nuo katino nagų jis tikrai neapsaugos schmoll.gif Ir jei nebūtų pasakiusi pardavėja, tai niekaip aš neatskirčiau ar padengtas, ar ne schmoll.gif
Mano draugė neseniai pirko sofkutę Rojaus balduose, Kaune, tai pas ją gobelenas tokia švelni medžiaga (lyg zomša, bet ne zomša ir ne veliūras), tai va į jį katino nagai neįkimba mirksiukas.gif Katinas irgi apkarpytas. O tokį gobeleną kaip pas mus, tai drąsiai sudorotų mirksiukas.gif
*

bet aplamai jus esate patenkinti tokiu gobelenu ar dabar jau rinktumetes kitoki?
Egloshke
QUOTE(Spyrga @ 2005 10 18, 15:22)
bet aplamai jus esate patenkinti tokiu gobelenu ar dabar jau rinktumetes kitoki?
*

Na mes jį neilgai naudojame, kol kas nusiskundimų neturiu. ax.gif Šiaip jei rinkčiausi dar kartą stengčiausi pasirinkt, ką nors pigesnio. Bet va bėda ta, kad lietuviai nu labai jau drumzlinus tuos gobelenus siūlo. Pas mus komplektas raudonas. Ir šiaip Dalios balduose aš radau daugiausia man patikusių gobelenų spalviniu ir ne tik atžvilgiu ax.gif
mama Kiaune
Dar remontuoja Linkmenų g. Pavadinimo nežinau, tik telefoną 2751853. Gal kam pravers rolleyes.gif
Ugniaplaukė
na va, po ilgu ieskojimu sprendimas buvo paprastas - nuleki i gobelenu parduotuve, o jie parekomenduoja koki gera meistra. isirasem i eile nemaza blink.gif ir siaip viena sofa trauks tris savaites, kita irgi 3... blink.gif ka ten su ja tiek laiko daro? gal jis sakau, namie neturi baldu, tai savo klientu pagal grafika atsiveza, pasinaudoja, po to gobelena pervelka biggrin.gif biggrin.gif ir atiduoda biggrin.gif

pamirsau pamineti, rekomendavo Audejo baldiniu gobelenu centre.
kropka
QUOTE(Ugniaplaukė @ 2005 11 02, 09:19)
1. nuleki i gobelenu parduotuve, o jie parekomenduoja koki gera meistra, rekomendavo Audejo baldiniu gobelenu centre.
2. viena sofa trauks tris savaites
*

1. Ar ka nors is situ: UAB"Jlana",JzotovosII,UAB"Nikonoras",UAB"Milora",VasilevskioII?
2. Patyres meistras (zinoma priklauso nuo sudetingumo) gali tai atlikti per diena, taciau kai turi daug darbo, atidavimo laikas ilgeja smile.gif.
Ugniaplaukė
QUOTE(kropka @ 2005 11 02, 13:54)
1. Ar ka nors is situ: UAB"Jlana",JzotovosII,UAB"Nikonoras",UAB"Milora",VasilevskioII?
2. Patyres meistras (zinoma priklauso nuo sudetingumo) gali tai atlikti per diena, taciau kai turi daug darbo, atidavimo laikas ilgeja smile.gif.
*

nega;iu [pasakyti, neturiu cia su savim duomenu, nes mano draugas kalbejosi su tuo meistru smile.gif

bet suzinot galiu, jei yra poreikis.
kropka
QUOTE(Ugniaplaukė @ 2005 11 02, 14:01)
bet suzinot galiu, jei yra poreikis.
*

Poreikis yra smile.gif, tad jai nebus keblu mestelk info i cia ar i AZ, bet kokiu atveju- dekui.
Nordex
Sveiki, visi 4u.gif
Taip atsibodo sofos lovos spalva, kad nors cry.gif o dar ir susitepė...
Sugalvojau aptraukti ją naujai: norisi spalvingo, įdomaus rašto (gėlėto ar su kokiais spalvingais rutuliais, ornamentais) audinio.
Apsilankiau Kaune keliose man žinomose parduotuvėse, bet nieko panašaus neradau unsure.gif
O taip norisi mokant pinigus, bent jau gauti tai, ko nori doh.gif
Gal kas žinot kokią parduotuvę ar kokį slaptą kampelį biggrin.gif kur galėčiau rasti, tai, ko noriu.
Ačiū už pagalbą ax.gif
vvandene
yra gobelenų parduotuvė savanorių pr.,tik tikslaus adreso nežinau: maždaug kitoj gatvės pusėj, priešais anūkėlį, šalia kompiuterių parduotuvės yra didelis toks sovietinis pastatas, tai jame berods IIaukšte....
Jicky
Kažkada ir mes labai ieškojom gražaus gobeleno savo sofai-kampui cool.gif Nu tai siaubas kažkoks doh.gif kol atradau patinkantį. Bet kai sužinojom kainą (gobelenas + aptraukimas), tai pagalvojom, kad geriau dar pasitaupysim šiek tiek ir naujus baldus nusipirksim smile.gif
Red
Apvažiavom visas įmanomas ir jaunos šeimos piniginei įkandamų kainų parduotuves Vln, tai iš tiesų dėl minkštų baldų galėčiau rekomenduoti SBA, Ermitažo baldų saloną. Jau išsirinkom baldus iš SBA. Lenkiški. Galite pažiūrėti www.helvetia.com.pl. Neblogi yra ir www.etap-sofa.pl. Gobeleną renkamės tokį panašų į verstą odą. Tik nesu tikra, ar SBA siūlo juos su tefloniniu padengimu. tas tefloninis padengimas gali būti ant įvairių gobelenų ir yra tikrai jėga thumbup.gif SBA gobelenų nėra didelis pasirinkimas, bet spalvos musų interjerui tinkamos. Šito ale sintetinio zomšo nemėgsta katės - tai beveik svarbiausia buvo renkantis gobeleną tongue.gif Bet kitas klausimas, kaip jis išsisėdi... O manau su šita problema susidursime g.gif Egloshke, ar pas jus neišsisėdėjo duobės ar klostės?
Patarčiau, jei bus galimybė, ta rinkitės su teflonine apsauga.
Jei kas galit mokėti apie 6-7 tūkst., tai aplankykite Auster baldų saloną Kalvarijų g. Vln. Super baldai, tik mums nelabai ikandami ax.gif
Ieva-Pieva
labai gražių gobelenų nuotraukos yra paskutiname "mano namai" numeryje- Audėjo nauja kolekcija. nuotraukose atrodo įspūdingai, gyvai pamatyti nespėjau.
aš turbūt atsižvelgčiau į gobeleno storumą unsure.gif mano sofos užvalkalas (nusiima) pasiūtas iš plonos medvilnės, kažkas panašaus į paklodę- sudilo per porą metų į skutelius cry.gif
info iš audėjo puslapio apie baldų audinius 4u.gif
bitemajagsm
Iš savo praktikos galiu patvirtinti, kad geriausias ir patvariausias baldų rūbas - oda. Jau daugiau nei metus turim odinius šviesiai gelsvo atspalvio baldus ir mažą vaiką (kiek daugiau, nei metukų). Tai šis mūsų sprendimas labai labai pasitvirtino: baldai šviesūs, lengvai valomi, jaukūs, gerai atrodo, netraukia į save dulkių (visos jos nusėda jų paviršiuje ir tereikia tik per jį perbraukti) ir svarbiausia visai nebijo mažų vaikų smile.gif .
Prieš tai turėjome gobelenu trauktus baldus - daugiau tokių nenorėčiau.
Spyrga
QUOTE(Violetukas @ 2005 11 13, 22:27)
Iš savo praktikos galiu patvirtinti, kad geriausias ir patvariausias baldų rūbas - oda. Jau daugiau nei metus turim odinius šviesiai gelsvo atspalvio baldus ir mažą vaiką (kiek daugiau, nei metukų). Tai šis mūsų sprendimas labai labai pasitvirtino: baldai šviesūs, lengvai valomi, jaukūs, gerai atrodo, netraukia į save dulkių (visos jos nusėda jų paviršiuje ir tereikia tik per jį perbraukti) ir svarbiausia visai nebijo mažų vaikų smile.gif .
Prieš tai turėjome gobelenu trauktus baldus - daugiau tokių nenorėčiau.
*

Oda yra gerai. Bet kai namie gyvunas, kuris su nagu gali palikti odoje skyle, tai tenka gerai pagalvoti, ka geriau rinktis - ar gobelena, ar oda. Tokiu atveju as pirmenybe labiau teikiu gobelenui. Juk ne pats graziausias vaizdas, kai oda, kuriais aptraukti baldai, yra visa suvaryta ir skyleta. Tokiu skyliu jau neuztaisysi ir neuzlopysi blink.gif
Latte
Aš kai pirkau sofa-lova SBA balduose, tai man iškarto sake, kad sofa apvilkta stipresniu audiniu, nes ji dažniau naudojama būna. Na ir nusipirkusi mano kačiukas įvertino stiprumą - žinokit sunkiai jam sekasi ją draskyti palyginus su kitomis sofytemis rolleyes.gif
Todėl manau, kad apvalkalai dar priklauso ir nuo baldo paskirties g.gif
redwitch
butent toj savanoriu prospekto pardej ir pirkau savo gobelena, 22lt/m. ior grazus ir ryskus ir modernus, pirkau 10 m. sofai pervilkti, ir dabar turiui faina sena-nauja sofkute...
redwitch
vilkau sofa ir dar du fotelius, bei 4 kedes aptrauke, sumokejau 800lt.
Acacia
Permečiau visus pokalbius apie gobeleną, ir niekur neradau atsakymo:
kur galima kokybiškai ir nelabai brangiai persivilkti gobeleną ant senų baldų?
Turim du foteliukus, kurių spalva ir nusitrynęs gobelenas žavesio naujiems namams nepriduoda - o naujų baldų visam namui neprisipirksim iš karto...
Kiek maždaug galėtų kainuoti (nors apytiksliai, nes neturiu anei jokio supratimo) dviviečio foteliuko pertraukimas arba kėdės su minkšta atkalte pertraukimas?
aistia
firma BJARNUM praeitais ar uzpraeitais metais baldu parodoje pristate baldinius audinius, neblogu buvo. Kaunas, Drobes g. 66.
www. bjarnum.lt
Vailingo
QUOTE(norge @ 2005 10 14, 15:56)
Lazdynuose, Architektu gatveje, berods 91- Melora. Sofai-lovai nauja ruba pasiuvo. Gal nepigiai (350 lt.), bet be priekaistu, siules tvarkingos, lygios, isbaigtas darbas.

Siaip sofos pervilkimas gal pigiau kainuoja ten, bet musu uzvalkalas- nuimamas, su kruva raisteliu, nemazai siuliu. Sintepona patys pirko. Mes gobelena nuvezem.

Siulau nuvaziuoti ir pasidereti. Kokybei tai priekaistu jokiu neturim, o mes is priekabesniu... ax.gif
*

Būtų įdomu, ar jie lovą patys pasiima, ar nugabenti man reiktų. Ir gal kokį jų numeriuką galėtum pasiūlyti?
Acacia
Aha, man irgi reiktų numeriuko.
Kažkaip pražiopsojau šią žinutę ieškodama smile.gif
VeroniQ
Savanorių pr. 287,
Audejo firmine parduotuve

drinks_cheers.gif
aistia
QUOTE(sauluciukas @ 2005 12 01, 11:30)
Savanorių pr. 287,
Audejo firmine parduotuve

drinks_cheers.gif
*

na, Audejas ne fontanai, par visas kavines tie patys gobelenai eina, del prieinamu kainu. Verciau paieshkoti ko nors nematyto.
Dominyka_2
neperseniausiai Kauno dienoj buvo skelbimas, kad prekiauja itališkais gobelenais ir užuolaidomis didmeninėmis kainomis. Adresas - Nemuno g. 10 (lygtai), netoli gaisrinės.
knielita
Esu siek tiek padirbusi baldu salonuose, tad gal kam padesiu su savo komentarais. Gobelenu yra ivairiausiu, jei jums priimtini baldai nepatinka su siulomu gobelenu gana dazna parduotuve sutiks juos aptraukti jusu norimu ir issirinktu gobelenu (Gaila to baidosi didziosios parduotuves SBA baldai ir pan.). Nepatingekit apvazineti ir paziureti po baldiniu audiniu parduotuves. Pries kelis metus labai teigiami atsiliepimai buvo apie " Litenos" parduodamus audinius. Verta nuvaziuoti, net jei suradote parduotuveje jums priimtina audini ir jo spalva todel, nes ant didelio ploto pasimato daug daugiau detaliu, audinys gali nuo to patamseti, pasvieseti smile.gif
Apie sudeti. Kuo daugiau medvilnes tuo greiciau audinys susideves. Pamenu, kad zmones pirkosi sofa su 70 proc. medvilnes turinciu gobelenu. Jie pirkosi lizingu 12 men. Praejus 10 men. jie jau vel atejo pas mus, todel, kad gobelenas jau neatlaike nuolatinio naudojimo blush2.gif Tad jei renkates sofas, foteliukus kuriuos gana daznai naudosit pasidomekite koks yra to gobeleno trinties koeficientas. Kuo jis didesnis tuo geriau, tuo ilgiau jis atlaiko. Trinties koeficientas vykdomas taip: du diskai greitai sukasi ant audinio. Bandymas nutraukiams tuomet, kad nutruksta audinio 3 siulai. Medvilniniai atlaiko 14-25 000 apsuku. Yra tokiu kur 60000 ir daugiau bigsmile.gif
Dar is savo patirties galiu rekomenduoti barchatinius audinius, dauguma ju sintetiniai, bet super gerai valomi. Atsparus trinciai ir jei yra mazu vaiku nepamainomas dalykas. Jei labai bijote teplumo rinkites marguti gobelena ji paderindami su kontrastingu vienspalviu gobelenu. Patikekit vaizdas gali buti thumbup.gif Jei reikes pagalbos bandysiu jums pagelbeti.
Dirbtina oda gerai, bet ji gana greitai suskilineja, nutrupa doh.gif Naturali - labai slidi. Svecio ant tokio baldo praktiskai gali nepavykti paguldyti schmoll.gif
Kas dar? Labai pigiais audiniais nesizavekite, nes jie nebus nei atsparus, nei geri. Imanomas tampymasis, nuo sedejimo atsiradusios rauksles ir pan. Tas pats budinga ir daug medvilnes turintiems gobelenams. Pardaveja siulydama baldus turi ismanyti ir apie ju gobelenus, daznai vyksta baldiniu audiniu parduotuviu prezentacijos ir pan. kur pardavejams teikiama si informacija. Tik gal nenoras ilgai aiskinti jas privercia atsakyti, kad visi geri rolleyes.gif Deja, teko ir man tai isgirsti...
Kas liecia pacius baldus vel atskira tema. Galeciau kalbeti ir kalbeti, bet gal jau ir uzteks doh.gif biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.