SuperMama
2005 01 20, 00:01
Ar gali būti pasaulyje gardesnių dalykų už motinos pieną? Ar gali būti kas gražesnio už žindančio kūdikio ir mamos nuotraukas?.. Keletą artimiausių savaičių skaitykite gausybę įdomių straipsnių žindymo tema ir dalyvaukite naujajame nuotraukų konkurse! Pateikite konkursui vieną nuotrauką žindymo tema (kurioje vaikutis/-iai mėgaujasi būtent mamos pienuku). Sugalvokite nuotraukai kuo originalesnį, šmaikštesnį pavadinimą taip pelnysite daugiau dėmesio ir vertintojų balsų! Vienas dalyvis konkursui gali pateikti vieną nuotrauką. Kiekvienas galės įvertinti net 3 labiausiai patikusias nuotraukas! Konkurso trukmė: 2005 01 20 2005 02 08. Nuotraukas siųskite iki vasario 1 dienos (po šio termino nuotraukos nebus priimamos). Balsuoti pradėsime nuo 2005 02 01. Populiarinkite savo žavingomis nuotraukomis natūralų maitinimą ir laimėkite konkurse puikių vertingų prizų:  I vieta: 50 lt. Vertės dovanų čekis apsipirkti vienoje vaikų prekių parduotuvių;  II vieta: firminiai www.supermama.lt marškinėliai;  III vieta: firminis www.supermama.lt puodelis ir pakabukas. Taip pas bus įsteigtas dar vienas specialus supermama.lt prizas. Sėkmės Konkurse!
jau pavyko issiust
SuperMama
2005 01 20, 14:32
Šauni nuotraukytė  Ar kartais ne Čekonavičiaus darbas? Jau patvirtinau ją, gali matyti
SuperMama
2005 01 20, 14:34
Beje nuotraukos dydis beveik neribotas...  . Taip kad galite įkelti tikrai geros kokybės nuotraukytes
QUOTE Ar kartais ne Čekonavičiaus darbas? Cekanaviciaus nuotrauka, daryta 2004 06
Labai gaila, kad tokiam konkursui nebuvo paskelbta salyga - paciu darytos (fotografuotos) nuotraukos. Aisku gal sunkoka atskirti, bet galima buvo tai palikti mamu sazinei. na kokie sansai mums konkuruoti su profesionaliom nuotraukom
Tai gal dvejose kategorijose ir reikia konkuruoti- profų ir neprofų?
SuperMama
2005 01 20, 15:07
Tikrai reiks pagalvoti apie tai. Nors aš manau, kad svarbiausiai pagauti tą patį pačiausią momentą. Kartais mylintis ir sužavėtas vyras gali žymiai geriau nufotografuoti nei tiesiog profesionalas atliekantis savo darbą. Reiks dar apsvarstyti daug klausimų susijusių su konkursų organizavimu, balsavimu, nes pvz. jau dabar kelionių konkurse vyksta nesąžininga kova. Bet iš kitos pusės sugriežtinus iki begalės konkursų sąlygas, vykdant sudėtingus skaičiavimus ir reitingavimus ar bus taip malonu juose dalyvauti?
Tai, kad konkurse dalyvaus ir profesionalų darytos nuotraukos, neturėtų atbaidyt nė vieno norinčio dalyvauti. Juk ir balsus dalysime mes pačios ( net po 3 nuotraukas galėsime vertinti!) , o ne fotomenininkų komisija, nutuokianti apie kompoziciją, apšvietimą ir t.t. Tad nesibaiminkit ir siųskit savo šilumos, artumo ir grožio kupinas fotografijas su žindančiais mažyliais  Jie čia pirmaplaniai aktoriai, o ne tas, kur už kadro pasiliko
O man kaskodel nuotrauku nerodo
QUOTE(mamusiuka @ 2005 01 20, 16:24) O man kaskodel nuotrauku nerodo  Aha, ir rašo: Nuotrauka paslėpta iki balsavimo pabaigos...
SuperMama
2005 01 20, 17:00
Jomke, Raideles, jus ne iki galo užpildėte. Ar prikabinote nuotraukas? Po to kai prikabinsite, reikia paspausti mygtuką " administratorių patvirtinimui".
Ne vienos ne vienos nerodo iš konkurso?
Tas nuotraukytes turi rodyti šitoj temoj?  Aš tai nei vienos kolkas nematau...
SuperMama
2005 01 20, 17:14
Tikrai ne čia: viršuje, kur yra Gallery Pagalba Paieška Nariai Kalendorius Fotokonkursai Reikia spausti ten
*Nendria*
2005 01 20, 17:19
nu nieko nematau...
SuperMama
2005 01 20, 17:48
 Aš netgi atsijungiau ir pažiūrėjau ar kaip svečias galiu matyti. Galiu, tai jau dalyviai tikrai turėtų. Tai o kur žiūrite? Ką tiksliai rašo?
gal ne ten spaudzia, reik spaust ne kur dalyviai, o kur parasyta kiek nuotrauku ir perziuru, na man kiek lindau tiek rode
Net nepamačiau, kad atsirado naujas mygtukas "Fotokonkursai", kažkaip galvojau, kad čia bus nuotraukos Ten nuėjus, matau visas tris nuotraukas - viską rodo
SuperMama
2005 01 20, 17:58
arba ant pačio konkurso pavadinimo reikia spausti. Nes kadangi konkursų ateityje dar bus, tai pirmame puslapyje www.supermama.lt/foto yra surašomi tik konkursų pavadinimai, Ir kad įeiti į konkurso vidų, reikia paspausti pavadinimą arba aprašymą.
*valdonė*
2005 01 20, 17:58
Kai paspaudi ant nuotraukos rodo, kad ji paslėpta  Kodėl???
SuperMama
2005 01 20, 18:01
o sumažintas parodo?
*valdonė*
2005 01 20, 18:03
o man vietoj nuotrauku kazkokius aisbergus rodo
SuperMama
2005 01 20, 18:09
Virgyte, o dabar parašyk išsamiai ką ne taip dariai, kad ir kiti žinotų kaip gi vis dėl to reikia. Nes aš iki šiol šios problemos negaliu atgaminti ir suprasti. būtų gerai, jei padėtum.
QUOTE(westa @ 2005 01 20, 13:00) Labai gaila, kad tokiam konkursui nebuvo paskelbta salyga - paciu darytos (fotografuotos) nuotraukos. Aisku gal sunkoka atskirti, bet galima buvo tai palikti mamu sazinei. na kokie sansai mums konkuruoti su profesionaliom nuotraukom  manau, kad gali paciu darytos nuotraukos konkuruoti su profesionaliom, dar ir kaip gali , su salyga, kad jos geros kokybes. o prasta nuotrauka siulyti konkursui man butu tiesiog geda
QUOTE(SuperMama @ 2005 01 20, 18:10) O dabar parašyk išsamiai ką ne taip dariai, kad ir kiti žinotų kaip gi vis dėl to reikia. Nes aš iki šiol šios problemos negaliu atgaminti ir suprasti. būtų gerai, jei padėtum.  Aš galiu paaiškinti, nes iš pradžių ir aš ne ten spaudžiau ir nemačiau tų nuotraukų, o tik aisbergus kažkokius Norint pažiūrėti nuotraukas reikia spausti Fotokonkursai, o paskui ant pavadinimo "Mamyte, tu man skaniausia!" O jeigu paspaudus Fotokonkursai, toliau spausite Dalyviai, po to ant 1 (nuotrauku skaicius), tai nieko ir nematysite, tik aisbergus  Man taip is pradžių ir buvo
Lukutis
2005 01 20, 18:56
o as viska labai gerai matau
*valdonė*
2005 01 20, 21:00
Taip tiksliai dariau viską kaip ir sako DIKĖ ir viskas kuo puikiauisiai matosi
daiwuce
2005 01 20, 23:27
Liuks nuotraukytes
QUOTE(manu @ 2005 01 20, 18:38) manau, kad gali paciu darytos nuotraukos konkuruoti su profesionaliom, dar ir kaip gali , su salyga, kad jos geros kokybes. o prasta nuotrauka siulyti konkursui man butu tiesiog geda Na ,o man iki šiol ir iki gyvenimo galo neužsimirš nuotrauka,turiu vieną  ,bet tik palauksiu kol gryš vyras,kad galėčiau ją įdėt ir Jums pasižiūrėt.Bet toje nuotraukoje pagautas TOKS momentas,kad aš pamačius be žado buvau,ot sesė pagavo tokį kadrą,kad padariusi nuotraukas,eidama namo,visą kelią nesustabdė juoko,bet šiaip niekas išskyrus artimuosiusjos nematė.Ir man tikrai negėda ją parodyt,nes moteris dariusi šią nuotrauką man pasiūlė ją siūst į kokį konkursą,kad visi pamatytų,ko tik nebūna gyvenime.Tiesa,po šio įvykio ilgai bijojau duot vaikui savo moterišką pasididžiavimą  Beje,nuotraukytei jau 5-keri metai.Ir tik dabar išdrysiu ją parodyt viešai.Tik nepykit,reiks palaukt kol gryš vyras,nes pati nemoku įdėt.
Mamūškė
2005 01 21, 10:14
ir mes jau badom dalyvauti
nirmeda
2005 01 21, 10:49
oi o kiek laiko vyks konkursas?  as ir noreciau dalyvaut, tik manoji valgytoja pasirodys tik po keliu savaiciu
QUOTE(nirmeda @ 2005 01 21, 10:50) oi o kiek laiko vyks konkursas?  as ir noreciau dalyvaut, tik manoji valgytoja pasirodys tik po keliu savaiciu  Tai gi parašyta viskas pirmame puslapyje Konkurso trukmė: 2005 01 20 2005 02 18.
SuperMama
2005 01 21, 11:16
Goldy, suintrigavai baisiai
asfaltuota
2005 01 21, 11:52
Nu nieko nesuprantu, nueinu į tą "fotokonkursas" ir visur vietoj fotkių man kažkokius kalnus rodo....
QUOTE(vobla @ 2005 01 21, 09:53) Nu nieko nesuprantu, nueinu į tą "fotokonkursas" ir visur vietoj fotkių man kažkokius kalnus rodo....  Kad ne kalnus, o nuotraukas rodytų, atėjusi į konkurso aprašymą ČIA Paspausk ant Konkurso pavadinimo "Mamyte, tu man skaniausia" ir viskas bus OK
Kazkaip niekur nerandu, todel ir as klausiu: o komentarus galima rasyti?! Man taip ir norisi pagirti mamytes nuotrauka, kur du vaikelius maitina
QUOTE(nirmeda @ 2005 01 21, 08:50) oi o kiek laiko vyks konkursas?  as ir noreciau dalyvaut, tik manoji valgytoja pasirodys tik po keliu savaiciu  Labai lauksim  manau kad tikrai spėsit
Raideles
2005 01 21, 12:15
QUOTE(SuperMama @ 2005 01 20, 17:01) Jomke, Raideles, jus ne iki galo užpildėte. Ar prikabinote nuotraukas? Po to kai prikabinsite, reikia paspausti mygtuką " administratorių patvirtinimui". Vakar ryšys nutrūko, o ir nuotrauka buvo per didelė. Šiandien pavyko, nors daug ką teko daryt intuityviai, nes tokio mygtuko " administratorių patvirtinimui" ir nepastebėjau. Atrodo - gerai, kad apskritai pavyko
SuperMama
2005 01 21, 12:18
Reiks išsamesnę instrukciją parašyti, su nuotraukomis.  O komentarų kol kas dėja nenusimato, bus kitoje fotokonkursų versijoje.
nirmeda
2005 01 21, 12:20
QUOTE(Dikė @ 2005 01 21, 10:58) Tai gi parašyta viskas pirmame puslapyje Konkurso trukmė: 2005 01 20 2005 02 18. atsiprasau  nepastebejau. sunkoka man jau issedet is susikoncentruot nuotraukyte su dviem mazyliais
SuperMama
2005 01 21, 12:28
| i |
| Nuotraukos priimamos nuo 18-01-2005 iki 03-02-2005.
Balsavimas nuo 04-02-2005 iki 18-02-2005 |
Mamūškė
2005 01 21, 12:37
as jau zinau kas laimes si konkursa  tai bus dvynukai su mamyte
Svajoklyte
2005 01 21, 12:38
O as nesupratau kaip uzsiregistruoti , t.y. pateikti paraiska ?
QUOTE(SuperMama @ 2005 01 21, 09:19) O komentarų kol kas dėja nenusimato, bus kitoje fotokonkursų versijoje.  Kaip gaila  Man irgi norisi pagirti nuotraukytes. Gal galima atidaryti nuotrauku komentaru tema, tik kur?
SuperMama
2005 01 21, 16:26
Taigi, žinoma čia. Ši tema ir yra skirta aptarimams
visos foto labai grazios.  saunuoles mamytes ir zindytojas
QUOTE(SuperMama @ 2005 01 21, 13:27) Taigi, žinoma čia. Ši tema ir yra skirta aptarimams  Valio!  Man visos nuotraukos puikios, bet labiausiai patiko `Dviem skaniau` ir `Tobulas artumas`. Aciu Supermamai uz konkursa!
Lukutis
2005 01 21, 17:19
visos nuotraukos super
kazkas sake kad reiktu atskirt profesionalias nuotraukas nuo neprofesionaliu... nematau reikalo man tai labai grazi dvynuku mamyte o nuotrauka turbut ne profesionalo daryta...
|
|