Gal yra kokiu atsiliepimu apie sia mokykla.Vaikas prades nuo rugsejo lankyti.
QUOTE(Rubi33 @ 2007 06 25, 00:10) Pas kurią mokytoją? Mano mergina baigė 4 klaese pas Pukenyte fantastiška mokytoja
maniske nuo rugsejo prades lankyti 5 klase pas Irena Grinkeviciene. gal kas ka girdejo?
As savo sunu tik siemet uzrasiau,jis bus naujokas,eis i 5b klase.Man atrodo Muka,kad toje pacioje klaseje bus vaikai.Kai pas pavaduotoja nunesiau dokumentus sakė ,kad auklėtoja bus anglu kalbos mokytoja.Maniskiui bus labai sunku,naujas rajonas,nauja mokykla.Na ziuresim,kaip cia seksis.
Sveikos
Ir mes savo penktoką perkėlėm į šią mokyklą, bet, kokia bus mokytoja neinformavo. Jaučiu, reik užeit paklausti, gal jau klases suformavo. Pavaduotoja taip nenoriai užsiminė, kad lyg visus naujokus ir iš kitų rajonų vaikus junks į vieną naują klasę. QUOTE(Mantė @ 2007 07 10, 12:49) Sveikos Ir mes savo penktoką perkėlėm į šią mokyklą, bet, kokia bus mokytoja neinformavo. Jaučiu, reik užeit paklausti, gal jau klases suformavo. Pavaduotoja taip nenoriai užsiminė, kad lyg visus naujokus ir iš kitų rajonų vaikus junks į vieną naują klasę. taip labai daznai daro as baigus sita mokykla QUOTE(Rubi33 @ 2007 07 05, 22:29) As savo sunu tik siemet uzrasiau,jis bus naujokas,eis i 5b klase.Man atrodo Muka,kad toje pacioje klaseje bus vaikai.Kai pas pavaduotoja nunesiau dokumentus sakė ,kad auklėtoja bus anglu kalbos mokytoja.Maniskiui bus labai sunku,naujas rajonas,nauja mokykla.Na ziuresim,kaip cia seksis. Taip bus klasiokai
Tai labai gerai ,kad stipri klasė,nes prastose klasėse dar labiau nusimoko.Nors mano vyrutis tikrai ne pirmūnas,pradinę baigė vidutiniškai,anglų mokytoja labai prasta buvo,sunkiausia bus su anglų.Na žiūrėsim kaip čia bus.
QUOTE(Rubi33 @ 2007 07 24, 13:39) Tai labai gerai ,kad stipri klasė,nes prastose klasėse dar labiau nusimoko.Nors mano vyrutis tikrai ne pirmūnas,pradinę baigė vidutiniškai,anglų mokytoja labai prasta buvo,sunkiausia bus su anglų.Na žiūrėsim kaip čia bus. Anglų kalbos mokytoja puiki tikrai , bent maniškė labai džiaugėsi, kad jis bus auklėtoja
Jau maniškis spėjo susipažinti su berniuku,jo vardas Arvydas,taip pat iš būsimos 5b klasės.Kiek supratau jis pirmūnas.Tai šaunu,kad tokia puiki klasė.
maniske eis i 5d, gal ka pazistat ar zinot apie aukletoja 5d?
QUOTE(Rubi33 @ 2007 07 25, 23:49) Jau maniškis spėjo susipažinti su berniuku,jo vardas Arvydas,taip pat iš būsimos 5b klasės.Kiek supratau jis pirmūnas.Tai šaunu,kad tokia puiki klasė. Taip jis puikiai mokinasi Tiesa gal jūs žinote kur galima greitai ir kokybiškai pasisiūti uniformą mergaitei ? Nes jau laiko vis mažėja iki rugsėjo 1 D
Sveikos
Uniformos klausimas ir man iškilo. Ar jos griežtai nešiojamos? Ir gal kuri siuvėją žino, kad pasiūtų. Nes nurodytoj siuvykloj ir brangu, ir jau matavimas tik rugsėjo gale.
Na su uniformom tai tikras vargas, buvau pas 5 siuvėjas ir nė viena nepriėmė, tik paklausė kur buvom anksčiau. Apie S. Daukanto mokyklą girdėjau ypač gerus atsiliepimus, bet dabar persikraustėm ir teks eiti į Nemuno vid. Gal ką nors apie ją esate girdėjusios.
Mes uzsisakem tik svarkeli,siuvykla yra Donelaicio g 78.tai jau laukiam visa menesi,o matavimas tik rugpjucio 8d.Vien tik svarkelis berniukui 150lt. Siuvyklos tel 42 42 72.Paskubekit,nes gali nespet pasiut
čia ir problema, kad jau nebepasiūs, nes skambinau penktadienį ir sakė, kad matavimas rugsėjo 20 d. Dėl to ir klausiu gal kas parduosit jau dėvėtą arba gal tai nėra griežtai?
Mante,nueik pas pavaduotoja,ji siule pirkt is mokyklos,ten yra padevetos,bet sake tvarkingos ir daug pigiau.Gal rasi koki gera varianta.
Tai, kad dabar turbūt atostogauja, nes duotu telefonu niekas neatsako.
Dabar tikriausiai atostogauja,visai nepagalvojau.Man pavaduotoja siule birzelio gale,kai buvau dokumentus nunest.
Gal gali parašyti sekretoriato tel.Nr., nes aš turiu tiesiogiai pavaduotojos. Ten tylu, ramu. O žiūrėjot mergaitei ar berniukui?
Papildyta: Oi jau pasižiūrėjau, ieškojot mergaitei. O gal akies krašteliu matėt, kas yra berniukui penktokėliui QUOTE(Mantė @ 2007 08 01, 13:03) Gal gali parašyti sekretoriato tel.Nr., nes aš turiu tiesiogiai pavaduotojos. Ten tylu, ramu. O žiūrėjot mergaitei ar berniukui? Papildyta: Oi jau pasižiūrėjau, ieškojot mergaitei. O gal akies krašteliu matėt, kas yra berniukui penktokėliui Na nelabai kas matėsi ten berniukui Sėkmės paieškose. QUOTE(Muka @ 2007 08 02, 08:53) Na nelabai kas matėsi ten berniukui Sėkmės paieškose. Ačiū už tel.Nr. O siūtis tai man nekas gaunasi, dėlto ir pradėjau dairytis kokios padėvėtos. Rugsėjo 1d. toj siuvykloj Donelaičio g. tai niekaip nepasiūs, nes kai klausiau, tai primatavimas tik rugsėjo 20d QUOTE(Mantė @ 2007 08 02, 10:19) Ačiū už tel.Nr. O siūtis tai man nekas gaunasi, dėlto ir pradėjau dairytis kokios padėvėtos. Rugsėjo 1d. toj siuvykloj Donelaičio g. tai niekaip nepasiūs, nes kai klausiau, tai primatavimas tik rugsėjo 20d Bet nemanau kad jeigu vaikas pavaiksčios kokia 1.5 mėn. be uniformos tai vaiką išmes iš mokyklos Nėr už ką QUOTE(saule^ @ 2007 08 02, 13:45) man toj siuvykloj sake, kad mokykla pratusi jei vaikai tik spali pradeda eit su uniformom ir nespaudia pradzioj. matyt mokyla zino, kad siuva letai Na, mane irgi truputi nuraminot. O tai, kad sušnekėjo pavaduotoja, kad uniforma yra privaloma nuo pirmos mokslo metų dienos ir maskaradų čia nebūna, tai puoliau truputį į paniką. Dabar nesinervindami susitvarkysim QUOTE(Mantė @ 2007 07 10, 11:49) Sveikos Ir mes savo penktoką perkėlėm į šią mokyklą, bet, kokia bus mokytoja neinformavo. Jaučiu, reik užeit paklausti, gal jau klases suformavo. Pavaduotoja taip nenoriai užsiminė, kad lyg visus naujokus ir iš kitų rajonų vaikus junks į vieną naują klasę. Sveikos :-) Mes irgi papildysime būsimų penktokų gretas. Gal kartais pataikysime ir į vieną klasę, nęs taip pat atkeliausime iš kitos mokyklos. Su švarko pasiuvimu taip pat buvo problema, šiaip taip suradome siuvėją, kuri siuva švarkus mokiniams, gal dar ir kam nors pasiūtų, galiu parašyti tel. jei kam dar reikia.... Gal kas nors girdėti apie klasių formavimą?
Sveikos naujokų penktokėlių mamos
Supratau taip, kad formuojama visai nauja klasė iš naujokų, taigi, manau, vaikai tikrai bus klasiokai. Gal ir neblogai, kai visi nauji, visai kaip į pirmą klasę... Miriam, gal parašyk tel.Nr. siuvėjos ir kokia pasiuvimo kaina. Lauksiu žinių. Dėkui QUOTE(Mantė @ 2007 08 23, 09:56) Sveikos naujokų penktokėlių mamos Supratau taip, kad formuojama visai nauja klasė iš naujokų, taigi, manau, vaikai tikrai bus klasiokai. Gal ir neblogai, kai visi nauji, visai kaip į pirmą klasę... Miriam, gal parašyk tel.Nr. siuvėjos ir kokia pasiuvimo kaina. Lauksiu žinių. Dėkui Panašu, kad visi keliausime į vieną klasę, gal į 5d. ??? Šiandien kaip tik važiuosime pas siuvėją pasiimti jau pasiūto švarko, tikiuosi, kad viskas bus gerai .. Tai jos dar pasiklausiu ar apsiimtų pasiūti. Siuva pigiau nei siuvykloj, kurioje siuva mokyklinius švarkus. Mante, parašysiu asmeniškai.
Kaip sekasi naujokams penktokėliamas Daukanto mokykloje? Maniškė tai labai patenkinta, bent jau kolkas. Sakė, kad geriau nei pradinėje mokykloje. Be to ir motyvacija mokslui padidėjo, o gal tiesiog pats vaikas paaugo :-)
QUOTE(Miriam @ 2007 09 25, 10:46) Kaip sekasi naujokams penktokėliamas Daukanto mokykloje? Maniškė tai labai patenkinta, bent jau kolkas. Sakė, kad geriau nei pradinėje mokykloje. Be to ir motyvacija mokslui padidėjo, o gal tiesiog pats vaikas paaugo :-) maniske irgi patenkinta, bet pavargsta
Sveikos penktokėlių naujokų mamytės
Maniškis ir labai patenkintas. Aš apsiraminau, nes baiminausi šiek tiek dėl viso šito pasikeitimo: mokykla, klasė, dalykinis mokymasis, važinėjimas. Bet viskas labai gerai, po pamokų grįžta labai teigiamai nusiteikias, pakilios nuotaikos, viskuo patenkintas. Kliūna kažkiek tik dailės mokytoja, bet, kaip pats sako, nagali gi būti viskas idealu. Taigi viskas šaunu
Sveikos penktokėlių mamytės,
Pasirodo visiems kliūna dailės mokytoja. Vakar maniškė pareiškė, kad kai kurios klasiokės galvoja organizuoti protestuoti prieš jos pamokas. Tai net nežinau ką pasakyti vaikui šiuo klausimu. Gal reikėtų pašnekėti su auklėtoja, kaip ten yra ištikrųjų. Nęs kas ir bus jei jau penktokai pradės protestuoti. Reikia ieškoti priežasčių, gal reikia kažkaip prisitaikyti. Mes aiškinam, kad yra daug įvairių žmonių ir reikia prie visų taikytis. Bet, kad taip visiems masiškai nepatiktų ši mokytoja - vistiek kažkas yra. QUOTE(Miriam @ 2007 09 26, 11:11) Sveikos penktokėlių mamytės, Pasirodo visiems kliūna dailės mokytoja. Vakar maniškė pareiškė, kad kai kurios klasiokės galvoja organizuoti protestuoti prieš jos pamokas. Tai net nežinau ką pasakyti vaikui šiuo klausimu. Gal reikėtų pašnekėti su auklėtoja, kaip ten yra ištikrųjų. Nęs kas ir bus jei jau penktokai pradės protestuoti. Reikia ieškoti priežasčių, gal reikia kažkaip prisitaikyti. Mes aiškinam, kad yra daug įvairių žmonių ir reikia prie visų taikytis. Bet, kad taip visiems masiškai nepatiktų ši mokytoja - vistiek kažkas yra. maniske irgi nepatenkinta dailes mokytoja. ji sako, kad aukletojai vaikai jau skundesi ir pasak dukros, aukletoja eis aiskintis su dailes mokytoja kas ten ne taip vyksta. jei tai tiesa, tai reik luktelt ir matysim galbut kas nors ir pasikeis. o jei ne tai per pirmaji susirinkima reiks kelt klausima
Labas vakaras,
Tikrai noriu prisijungti prie jusu,siandiena isikamantinejau saviski apie mokytojas visas.Tai ta pati sake,net nenori eit i dailes pamoka.Pamirso isidet spalvotus piestukus maniskis,tai taip rekt gavo
Sveikos
Na, manau, kad streikų, boikotų dar nereikia. Vaikai pasakė auklėtojai, ši lyg žadėjo kažką daryti. Geriau turbūt čia būt ryžtingesniems ir spręsti problemas pirma su auklėtoja. Žinoma, per susirinkimą ir mums reiktų šią problemą aptarti.
Sveikos,
Tai žinoma, kad nereikia streikų ir boikotų. Tiesiog patys vaikai taip galvoja, galbūt prisiklauso apie streikus per TV. Bet maniškė tikrai taip ir sakė, kad vaikai dreba per tos mokytojos pamokas, bijo ko nors paklausti, o jeigu paklausia...... Tikrai kažkokia nesveika atmosfera. Tik tiek gerai, kad tai ne pagrindinių dalykų mokytoja, ne matematikos ar lietuvių kl.
Mielos mamytės!Galvoju sūnų leisti į Daukanto mokyklą.Ką gero ar blogo galite pakomentuoti?
QUOTE(bacinina @ 2008 02 02, 16:41) Mielos mamytės!Galvoju sūnų leisti į Daukanto mokyklą.Ką gero ar blogo galite pakomentuoti? Mano dukra penktokė, na ir ką galiu pasakyti renkantis pradinę mokyklą, žiūrėjau, kad arti būtų namų( tas vežiojimas laiko ir sveikatos atima visai šeimai, žinau nes vežiojau į muzikalkę), ir svarbiausiai kokia pradinių klasių mokytoja, labai svarbu, reiktu paklausinėti kas išleidinėja pradinukus, susirinkti info apie jas, nes tikrai labai viskas priklauso nuo mokytojos o ne nuo mokyklos, pradinukai kaip atskira respublika Blyn nepaskaičiau, kad reikia ne pradinių klasių, bet gal info privers kitom
Labutis!Labai laukiu komentarų apie Daukanto mokyklą.Nejaugi niekas negali parašyti savo nuomonės?
Man taip pat norėtųsi daugiau atsiliepimų apie šią mokyklą
Domėjausi apie šią mokyklą pernai, nes maniškė dabar penktokė. Atsiliepimai buvo žiaurūs, todėl nors ir gyvenam prie pat šios mokyklos, važiuojam į visai į kitą Kauno kraštą, nes mūsų rajone nėra stiprios mokyklos. Gal mano informacija nėra 100 procentinė, bet atsiliepimų ieškojau labai ir labai ilgai
Gal nesunku būtų parašyti, kas ne taip su šia mokykla? O kurią mokyklą pasirinkot?
Nejaugi niekas negali plačiau pakomentuoti apie šią mokyklą?Labai aktualu,nes girdėjome daug visokių atsiliepimų.Norisi sužinoti daugiau apie pagrindinę mokyklą,apie 5-6klases.
|