Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Duobutė kaukolėje
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Šeimos ir moters sveikata
Zitlali
Sveiki smile.gif Neseniai apčiuopiau tokią pailgą duobutę savo pakaušyje. Ji tokia pailga, na, nelabai gili, bet jaučiasi įdubimas toje vietoje, kur kaulai susijungia, pačiame viršugalyje. Dabar man jau vaidenasi, kad ji didėja blink.gif Bet gal tai tik įsitikinimas. Mastau ar tai išties gali būti kokios nors ligos pradžia/pabaiga biggrin.gif Ar visgi tai yra normalus dalykas, galbūt iki galo nesusijungę kokie nors kaulai.. Baisu pas gydytoją eiti, gal tai tik paranoja, o gal ne.. Ar kam taip yra? O gal buvo? Ar taip būna ar mažiau kreipti dėmesio į tokius dalykus? Skausmo jokio nejaučiu, nealonių kažkokių pojūčių nėra... Galva neskauda, nepykina, nebloga.. Pas gydytoją nueisiu kai prisiruošiu, bet dabar būtų įdomu sužinoti ar taip kam nors yra ir ar tai yra normalu ax.gif
vanessa
QUOTE(Zitlali @ 2007 06 25, 15:22)
Sveiki smile.gif Neseniai apčiuopiau tokią pailgą duobutę savo pakaušyje. Ji tokia pailga, na, nelabai gili, bet jaučiasi įdubimas toje vietoje, kur kaulai susijungia, pačiame viršugalyje. Dabar man jau vaidenasi, kad ji didėja  blink.gif  Bet gal tai tik įsitikinimas. Mastau ar tai išties gali būti kokios nors ligos pradžia/pabaiga biggrin.gif Ar visgi tai yra normalus dalykas, galbūt iki galo nesusijungę kokie nors kaulai.. Baisu pas gydytoją eiti, gal tai tik paranoja, o gal ne.. Ar kam taip yra? O gal buvo? Ar taip būna ar mažiau kreipti dėmesio į tokius dalykus? Skausmo jokio nejaučiu, nealonių kažkokių pojūčių nėra... Galva neskauda, nepykina, nebloga.. Pas gydytoją nueisiu kai prisiruošiu, bet dabar būtų įdomu sužinoti ar taip kam nors yra ir ar tai yra normalu  ax.gif
*

na, manau kad normalu nes ir as okia turiu blush2.gif ax.gif pastebejau pries kelis metus ja tuomet atrode keista bet manau visi turi ja g.gif g.gif
Saule100
QUOTE(Zitlali @ 2007 06 25, 16:22)
Sveiki smile.gif Neseniai apčiuopiau tokią pailgą duobutę savo pakaušyje. Ji tokia pailga, na, nelabai gili, bet jaučiasi įdubimas toje vietoje, kur kaulai susijungia, pačiame viršugalyje. Dabar man jau vaidenasi, kad ji didėja  blink.gif  Bet gal tai tik įsitikinimas. Mastau ar tai išties gali būti kokios nors ligos pradžia/pabaiga biggrin.gif Ar visgi tai yra normalus dalykas, galbūt iki galo nesusijungę kokie nors kaulai.. Baisu pas gydytoją eiti, gal tai tik paranoja, o gal ne.. Ar kam taip yra? O gal buvo? Ar taip būna ar mažiau kreipti dėmesio į tokius dalykus? Skausmo jokio nejaučiu, nealonių kažkokių pojūčių nėra... Galva neskauda, nepykina, nebloga.. Pas gydytoją nueisiu kai prisiruošiu, bet dabar būtų įdomu sužinoti ar taip kam nors yra ir ar tai yra normalu  ax.gif
*

Tai taip ir nesupratau kur ta duobutė-pakaušyje ar viršugalvyje? g.gif
Zitlali
Oj, net nemačiau, kad atrašėt smile.gif Nežinau kaip paaiškinti... Viršugalvyje, na, nuo kaktos, plaukai kai pradeda augti, tai kokie 3-4 cm jei pirštu brauktum palei galvos vidurį. Siaubas kaip sudėtingai aiškinu, bet kitaip nemoku. IR man vis atrodo, kad buvo sustojusi jinai didėti, o dabar vėl gilėja, bet įtariu, kad man paranoja, antraip senai būčiau pajutusi , kad kažkas darosi.. bent taip manau...
Selija
As ir tokia turiu,jei gerai supratau,kurioj vietoj pas tave. labai patogu lankelius nesiot biggrin.gif siaip tai maziau gasdinkis,jei nera kiaurymes tai tikrai kakzo baisaus nebus. manau,kad ja turi nuo pat gimimo, bet tik dabar pastebejai mirksiukas.gif
liepsnele
Oi ir prajuokinot mane su ligu ieskojimais smile.gif . Ta duobute visi visi turi, kai zmogus gimsta, tai per ta vieta kaukoles kaulai susispaudzia, kad pratilptu pro gimdymo takus. Paskui kaulai atsistao i vietas ir sukieteja su amzium, lieka tik duobute. Beje, lyg ir momeneliu vadinama smile.gif
Zitlali
Tai čia turėtų būti aukštai galvoje smile.gif Aš suprantu, kad gali skambėti kaip ligų ieškojimas, bet taip nėra biggrin.gif Čia tik neišmanymas smile.gif Bet kai ryte atsikeli ir apčiuopi žkokią skylę galvoje tai išsigasti lotuliukas.gif Ačiū wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.