Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Prieš parinkdamos vardą - gerai pagalvokite.
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai > Bendros diskusijos apie vardus
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Justutis
Mielosios mamytės!

Ilgai lankiausi šiame puslapyje, kol man pavyko (pagaliau!) prisiregistruoti. Tai įvyko šiandien victory.gif Todėl iš karto nuskubėjau į šią forumo skiltį pareikšti savo nuomonės. Mamytės, nėštukės, prašau pagalvokite rinkdamos vardą savo mažajam stebukliukui. Aš tikrai nenoriu įpiršti savo nuomonės niekam, aš tik tenoriu jums duoti patarimą, nes kasdiena bendrauju su paaugliais (12 - 16 metų, man - 13.) ir matau kaip jie gėdijasi savo "naujoviškų" vardų. Pastebėjau, kad vis daugiau mamų nori pavadinti savo vaikučius "muilo operų" vardais. Nebutinai serialų - pastebėjau, kažkas nori pavadinti savo vaiką Elektra. Na, juk tai kaip ir daiktas, ar reiškinys, tai kodėl nepavadiname savo vaikučio lietumi ar kėde? Čia toks noras atsirado iš aktorės (?) (neatsimenu blush2.gif ) Carmen Electra? Ar kaip? Nes jūs pagalvokite, eina paauglė, tarkim 14 metų, ir prisitato - mano vardas elektra. Neabejoju, jog jos naujų draugų būryje tikrai nuskambėtų prunkštimas ar juokas. Galbūt ir mintyse. Bet abejoju, ar jūsų vaikas jaustusi labai gerai. happy.gif Na štai, išsakiau ką norėjau, ir tikiuosi daviau galimybių apmąstymams 4u.gif .

Tikiuosi mane priimsite į savo būrį, nes čia man labai patinka. wub.gif

Su pagarba, Justė.
HappyAngel
Maža smulkmenėlė- prisiregistravimo datą rodo 06 18, ne šiandienos cool.gif O dėl vardų esi visiškai teisi.
dmu
nu man visa tai priminė, kaip senais gerais laikais diskutavome su mama, kad dabar daug kas vaikus vadina visokiais bendriniais daiktais - Žvakidėmis, Vazomis, Televizoriais ir t.t. Smagu buvo, bet vis dėlto kažkokio ir graudumo yra...
Justutis
Na, dėl prisiregistravimo tai tiesa blush2.gif , bet man iki vakardienos nepavyko aktyvuoti, kad galėčiau dalyvauti forumo diskusijose ax.gif Tiesa, skaičiau laikraštyje, viena šeima nori pavadinti savo vaiką "4real", turbūt kažkokios futbolo komandos garbei, nors tiksliai nepamenu. Pagalvokite - vaikas 4real? Nežinau, ar juoktis ar verkti... protest.gif
Ridikute
Esi visiškai teisi - labai dažnai iš didelio rašto išeinama iš krašto. Ne paslaptis ir tai, kad daug dažniau "seriališkus" vardus duoda žemesnio intelekto tėvai, bet argi jiems uždrausi?
Malonu, kad tau rūpi būsimų vaikelių ateitis, tik nelabai suprantu, kokia šitos temos paskirtis? Įspėti? Priversti susimąstyti? Dar kažkas?

P.S. Labai gražus tavo avataras wink.gif
Onora
Man tai idomiau būtų iįgirsti kaip pastebi tą gėdijimąsi?

Kokių būtent vardų gėdijasi, kodėl?

Labai idomu būtų jei Been_gone pasisakytum 4u.gif
Justutis
Ridikute,

Šita tema ir įspėti, ir susimąstyti. Nes kiek laiko kankinausi žiūrėdama, kaip mamytės duoda toookius vardus... ph34r.gif Kad mane nuo tokių variacijų net šiurpas nukrėsdavo. Juk skirtingai vardas skamba kai vaikiukas mažas, ir kai žmogus jau suaugęs, todėl reikėtų apgalvoti, kaip vardas skambės subrendusiai asmenybei. Kartais tėvai būna visai apsirinka. (bet dėl šito nieko pasakyti blogo negaliu - juk mažuko vaikučio charakterio nelabai ir nusakysi tiksliai...) Dar vienas variantas - mano kaimynė Svajonė. Na, kažkaip 60 metų moteriškei nelabai tas vardas tinka... blush2.gif Tad reikėjo truputį pagalvoti... (mano nuomonė, aš tik ją išsakau). O dėl avataro - ačiū 4u.gif .

Onora,

Galiu papasakoti porą tokių situacijų. Pavyzdžiui, į mūsų kaimyninį namą atsikraustė nauja šeima, turinti 15 metų sūnų. Suprantama, jis iš karto norėjo susirasti "chebros", tai ir valkiojosi palei mūsų kiemą, nes mūsų kieme dažnai susirenka įvairaus plauko jaunimo. Žodžiu, prisiplakė jis kažkaip prie 14 - 16 metų vaikinukų grupelės, o mes su savo draugais sedėjome šalimais. Ir klausomės. Pokalbis buvo maždaug toks (nieko netaisysiu, bet kažką praleisti galiu):

— Nu, zdrf, ką nori?
— Čia prie chebros prisijungti galima?
— Davai, ateik...

*ta visa grupė prisitatinėja, ir paskui paklausia to vaikinuko vardo*

— Ai...
— Nu, davai sakyk, ką yra?
— Žydrius aš...

Ir net neįsivaizduojat kas darėsi po to. Vienas juokėsi už pilvo susiėmęs, kitas sako "Kas? Žydras? Ot, py**ras" gathering.gif ir žvengia visi... O mes kažkaip net sureaguot nespėjom su draugais — "dėjo" žvengt ta visa "chebra", ir tas vaikinukas pabėgo... Nebematėm jo mūsų kieme daugiau. Ir išeina - beveik kaip ir psichologinė trauma vaikinukui. unsure.gif

Oj, pavargau rašyti, bet galiu pateikti porą pavyzdžių, — Rojus, Petras (stereotipas iš anekdotų, tikriausiai). Bent mano pažįstami/draugai turintys šiuos vardus, tikrai, nėra patenkinti. Tiesa, gera draugė nėra laiminga turėdama vardą Saulė, bet tai jau tikriausiai pagal skonį.

wub.gif Jums atsakė Justė.
vyšniux
Labai idomi Tavo nuomone Been gone thumb_yello.gif
Is tikruju pakankamai nemazai mamu isrenka vaikuciams vardus,kad sunku ka ir bepasakyt,tik uz galvos susiimti doh.gif .
Tarkim,pazistu labai letapedi vyriski vardu Drasutis happy.gif .Tai visi ir palydi su sypsena arba mokes su mum mergina vardu- Matilda,stambi,druta,tokia dry.gif .Ir jaute kompeksa savo vardui.
Beja,buvo cia,viena forumiete tema uzvedusi,kur dukra zadejo pavadint 4 ar 6 vardais doh.gif galu gale pati susipainiojo ir pamirso kiek vardu jos vaikas turi doh.gif
Butu juokinga jei nebutu graudu.... g.gif
Justutis
Vyšniux,

Man kartais išties ima juokas, kai pagalvoji, kaip tėvai neatitaiko vardų (imkime kad ir tavo pavyzdžius). Viena mano draugė, vardu Ramutė, (man keistokas vardas atrodo blink.gif , anksčiau atrodo, buvo populiaresnis) yra pašėlusi pankė, dievinanti visokiausiuis šuolius su gumomis nuo televizijos bokštų, svajojanti iššokti iš lėktuvo su parašiutu, važinėjanti visur su riedlente. Nežinau, kaip jums, bet man tokia situacija yra be galo komiška - atvažiuoja panelė, su skautere, apsirengusi maištingai, ir prisistato: mano vardas Ramutė. hihihi.gif Kažkaip... Nesuderinama. Bet paaugus tikriausiai tas vardas skambės daug šauniau, nei kokia Elektra... mastau.gif Nieko nenoriu įžeisti! Tai tiesiog mano nuomonė victory.gif

Justė. hi.gif
zuikiniauskienė
Visiškai pritariu. drinks_cheers.gif
Dabar dauguma mamyčių duoda visokiųs įmantrius vardus, iš serialų ar šiaip kokius susigalvotus, kad tik kuo įmantriau atrodytų. Kam to reikia? Kuo vardas paprastesnis, tuo geriau. Ir pačiam vaikui geriau. 4u.gif
cvietocek
Mano dukterėčiai ryt darys cezarį. Ji dar nežino, kas gims. Nenorėjo žinot. sakė jei bus mergytė bus Viltė, jei berniukas Vakaris. Viltė man gražu, bet Vakaris schmoll.gif . bandžiau ją atkalbėt, bet jai patinka tas vardas. O jums?
Makalius
QUOTE(cvietocek @ 2007 06 26, 19:40)
Mano dukterėčiai ryt darys cezarį. Ji dar nežino, kas gims. Nenorėjo žinot. sakė jei bus mergytė bus Viltė, jei berniukas Vakaris. Viltė man gražu, bet Vakaris  schmoll.gif . bandžiau ją atkalbėt, bet jai patinka tas vardas. O jums?
*

Tokia tema man rodos jau yra apie vakarį.
O man tai gražus vardas. Toks tikras lietuviškas. Toks tvirtas, toks kažkoks patikimas, kažkoks toks meniškas ax.gif
Justutis
Zuikiniauskiene,

friends.gif

Matyt, visos mamos nori būti itin originalios, bet iš to noro, dažnai nukrypsta į šoną. frusty.gif Dažnai ir aš iškeliu sau klausimą - kam to reikia, tačiau tik tos mamos, duodančios savo vaikams tokius įmantrius vardus gali atsakyti. mega_shok.gif

cvietocek,

Vakaris... cry.gif Šis vardas gražiai skamba vaikui, bet suaugusiam asmeniui... Och, gal reikėtų Tavo dukterėčiai duoti pavartyti vardų knygelę, gal dar perisigalvos, nes aš tavo nuomonei pilnai pritariu! 4u.gif

Makalius,

Iškarto matosi žmonių skonio skirtumai lotuliukas.gif Meniškas, taip, manau, tai tiesa, bet dėl tvirtumo... Negalėčiau pritarti. Man skamba kaip tik vėjavaikiškas, nepatikimas. Ir nelabai įsivaizduoju suaugusį, tvirtą, šaunų vyrą, vardu Vakaris. laugh.gif

Jūsų Justė. drinks_cheers.gif
rona
QUOTE(Been_gone @ 2007 06 25, 22:27)
Mielosios mamytės!

Ilgai lankiausi šiame puslapyje, kol man pavyko (pagaliau!) prisiregistruoti. Tai įvyko...

saunuole thumbup.gif pagaliau bent viena atidare temele, kuri gal atvestu i prota mamas, norincias deti vaikams tikrai nesamoningus vardus thumbup.gif juk tikrai kitos gerai nepagalvojusios vaika pavadina kokiu vardu doh.gif , o juk maziukui si varda reikes nesioti visa gyvenima(jei nepasikeis lotuliukas.gif )
Makalius
QUOTE(rona @ 2007 06 26, 20:18)
saunuole thumbup.gif pagaliau bent viena atidare temele, kuri gal atvestu i prota mamas, norincias deti vaikams tikrai nesamoningus vardus thumbup.gif juk tikrai kitos gerai nepagalvojusios vaika pavadina kokiu vardu doh.gif , o juk maziukui si varda reikes nesioti visa gyvenima(jei nepasikeis lotuliukas.gif )
*

Pvz vardą Elektra ar Naura pirmu šūviu pasikeis į normalų lotuliukas.gif mirksiukas.gif
rona
QUOTE(Onora @ 2007 06 26, 16:14)
Man tai idomiau būtų iįgirsti kaip pastebi tą gėdijimąsi?

Na as buvau sutikusi mergina, kurios vardas Meilute doh.gif kai paklausem kuo ji vardu, ji pasake pritildziusi balsa ir nuleidusi akis doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Makalius @ 2007 06 26, 20:22)
Pvz vardą Elektra ar Naura pirmu šūviu pasikeis į normalų  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif
*

As irgi taip manau lotuliukas.gif kai kurie tevai su tokiais vardais vaikam tik kompleksus ivardo, daugiau nieko doh.gif
Justutis
Rona,

Oho, toks tavo entuziazmas mane labai nustebino laugh.gif (gerąja prasme). Nes aš jau galvojau, kad nebeliko čia mamyčių, kurios savo leliukams duoda gražius, lietuviškus, neiškraipytus vardus. clap.gif Norėčiau, kad tokių mamyčių ir tėvelių atsirastų dar ir dar daugiau. Čia tuoj kokia bendruomenė pasidarys, man atrodo group.gif

Makalius,

Che, norėčiau, kad tos mamytės perskaitytų mūsų visų atsiliepimus apie tokius vardus rolleyes.gif Gal iš tiesų, pakeistų savo vaikučio vardą (kol jis dar pilvelyje nestuke.gif , arba kelių dienų 2.gif ), ir nereikėtų mažajam kęsti visokiausio plauko patyčių... Tiesa? wub.gif

Justė thumbup.gif
rona
QUOTE(Been_gone @ 2007 06 26, 20:31)
Rona,

Oho, toks tavo entuziazmas mane labai nustebino laugh.gif (gerąja prasme). Nes aš jau galvojau, kad nebeliko čia mamyčių, kurios savo leliukams duoda gražius, lietuviškus, neiškraipytus vardus. clap.gif Norėčiau, kad tokių mamyčių ir tėvelių atsirastų dar ir dar daugiau. Čia tuoj kokia bendruomenė pasidarys, man atrodo group.gif

Aciu aciuks.gif as tik pasakiau savo nuomone ax.gif gai laukdamasis gulejau ligonineje kai kelios busimos mamytes pasake, kokius vardus galvoja vaikams det, tai uzgalvos susiemiau doh.gif o kai pasakiau savo nuomone, aisku supyko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Sophi
Been_gone 4u.gif Puiki tema. Pačiai norėjosi atidaryti kažką panašaus į "Nacionaliniai vaikų vardų ypatumai", bet vis neprisiruošiau. Paskaičiusi šį skyrelį kartais pakraupstu ir nesuprantu, ar iš neišmanymo, ar iš kvailumo kartais vaikams tokius vardus duoda - nesvarbu, kad nežmoniškus, svarbu kitoniškus. Nerūpi nei jų kilmė, nei reikšmė. Nepagalvojama ir kaip vaikui gyvent reikės su tuo vardu. Žodžiu, baisu blink.gif
Makalius
QUOTE(Been_gone @ 2007 06 26, 20:31)
Makalius,

Che, norėčiau, kad tos mamytės perskaitytų mūsų visų atsiliepimus apie tokius vardus rolleyes.gif Gal iš tiesų, pakeistų savo vaikučio vardą (kol jis dar pilvelyje nestuke.gif , arba kelių dienų 2.gif ), ir nereikėtų mažajam kęsti visokiausio plauko patyčių... Tiesa? wub.gif

Justė thumbup.gif
*

Tiesa drinks_cheers.gif
Jūsų Makalius rolleyes.gif hihihi.gif
Justutis
Rona,

Va va, kaip būna, prisižiūri meksikietiškų serialų, ir paskui visokiom Vanesom, Kristalėm vadina blink.gif Nuėjau į forumo temą, kur kalbama apie vardą Ksimena - vos nenugriuvau... Tegu pagalvoja ir apie vaiką, o nebūtinai parenka tokį vardą, kuris gražui tik pačiai mamai... Gal man patiks vardas japoniškas Chuchianga, bet gal vis dėl to aš jo nenaudosiu... happy.gif Ir juk kiekvienas vardas turi savo vietą naudojimui - ispaniškas vardas tebunie naudojamas Ispanijoje. Aišku, su išimtimi, jeigu šeima ruošiasi emigruoti, arba siaubingai daug keliauti, tuomet jau reikia rinktis vardą, kuris gerai skambėtų ir Lietuvėlėje lithuania.gif ir užsienyje. Tuomet pateisinu Ksimenas, Elektras ir kitus vardus, bet šiaip... blush2.gif

Sophi,

4u.gif Ir aš pastebėjau, kad mamos renkasi vardus, kurie yra joms pačios gražūs, ir svarbiausia - "itin" originalūs. Negi jos niekada nesusimąsto, kaip reikės gyventi su tokiu vardu jų vaikui? Ne, juk svarbiausia, kad niekas tokio neturėtų. Aš tokios elgsenos netoleruoju, bet ką darysi - gi neužsipulsi čia visų mamyčių ir neįkrėsi proto. blush2.gif Todėl juk ir sukūriau šį skyrelį - kad galbūt mamytės netyčia perskaitys ir pagalvos victory.gif

Makalius,

Na ką ir bepridursi - friends.gif drinks_cheers.gif

Visada jūsų - Justė.
Makalius
QUOTE(Been_gone @ 2007 06 26, 20:53)

Makalius,

Na ką ir bepridursi - friends.gif drinks_cheers.gif
*

O kur dingo užrašas Justė ax.gif
rona
QUOTE(Been_gone @ 2007 06 26, 20:53)
Rona,
Va va, kaip būna, prisižiūri meksikietiškų serialų, ir paskui visokiom Vanesom, Kristalėm vadina blink.gif

na gal mamytem patinka kokia aktore, ji toookia grazi, tai kodel ir savo atzaleles nepavadinus toookiu "graziu" vardu kaip jos doh.gif nu man juokingas toks ju mastymas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Justutis
Makaliau,

Pamiršau unsure.gif

Tuoj pridursiu laugh.gif Tikiuosi niekas nepastebės be tavęs, tad ša topsecret.gif

Rona,

Tai gal tos mamytės tikisi, kad jų atžalėlės taps tokios pat talentingos ir gražios, kaip "muilo operų" aktorės? Juk pasitaiko ir tokių lotuliukas.gif

Naivuolės. ax.gif

Amžinai, Justė blush2.gif
rona
QUOTE(Been_gone @ 2007 06 26, 20:57)
Tuoj pridursiu laugh.gif Tikiuosi niekas nepastebės be tavęs, tad ša topsecret.gif
*

hah.gif (cia aisku ne piktuoju ax.gif )
Makalius
Makaliau,

Pamiršau unsure.gif

Rona,

Tai gal tos mamytės tikisi, kad jų atžalėlės taps tokios pat talentingos ir gražios, kaip "muilo operų" aktorės? Juk pasitaiko ir tokių lotuliukas.gif

Naivuolės. ax.gif
*

lotuliukas.gif fain mergina thumbup.gif
vyšniux
[quote=Been_gone,2007 06 26, 20:57]
Makaliau,

Pamiršau unsure.gif

lotuliukas.gif biggrin.gif thumbup.gif pasirodo sioj temoj ir pasijuokt skaniai galima lotuliukas.gif
rona
Rona,

gali but kad taip mano lotuliukas.gif
Justutis
Rona, Makaliau ir Vyšniux,

*Justė vis dar beviltiškai tikisi, jog niekas, be trijų paminėtųjų, nepastebės, jog pamiršo prirašyti gale "Justė"*

Dabar reikės jums saugoti paslaptį. Mano patikėtiniai būsit. gathering.gif

Ir vėl pamiršau... 4ever Justė wub.gif
rona
QUOTE(Been_gone @ 2007 06 26, 21:05)

*Justė vis dar beviltiškai tikisi, jog niekas, be trijų paminėtųjų, nepastebės, jog pamiršo prirašyti gale "Justė"*

*

pioneers.gif
Zitlali
Šaunuole Juste, kad sukūrei tokią temą wink.gif
Kartas nuo karto užsuku į šią temą pasiskaitinėti, vaikučių neturiu, kol kas neplanuoju.. Ir tik dabar 'pagavau' save, kad ateinu čia pasiskaitinėti tik tam, kad pasijuokčiau blink.gif ar vyrui pakumščiuočiau kokius vardus lietuvaitės duoda iš to didelio noro būti išskirtinėm ir turėti tokį pat vaiką doh.gif Galbūt susimastys thumbup.gif
Makalius
QUOTE(Been_gone @ 2007 06 26, 21:05)

Ir vėl pamiršau... 4ever Justė wub.gif
*

Čia jau patapo tipiniu Been_gone atributu - prierašas po apačia biggrin.gif
Tai į parašą įsidėk ir bus lengviau biggrin.gif
Justutis
Jau į poster_offtopic.gif truputį nugrybavom, bet tikiuosi, čia labai už tai nepyksta angel.gif

Zitlali,

Labai ačiū, kad pasireiškei čia clap.gif Tikrai, ir aš dažnai užsukdavau į šitą skyrelį pasijuokti iš tokių vardų, bet ir tuo pačiu paliūdėti, jog yra mamyčių, kurios pavadindamos savo vaikučius tokiais apsurdiškais vardais, netgi gadina jiems gyvenimą cray.gif Nemanau, kad labai norėtumėte būti pavadinti Elektra... blush2.gif

Makaliau,

Bet jei po parašu užsirašysi, visada vienodas bus, o aš noriu vis kitaip pasirašinėti blush2.gif Bet reikės kažką sugalvoti, kad nepamirščiau ir lengviau būtų angel_not.gif lotuliukas.gif

Justytė lotuliukas.gif 4u.gif
rona
QUOTE(Zitlali @ 2007 06 26, 21:10)
Šaunuole Juste, kad sukūrei tokią temą wink.gif
Kartas nuo karto užsuku į šią temą pasiskaitinėti, vaikučių neturiu, kol kas neplanuoju.. Ir tik dabar 'pagavau' save, kad ateinu čia pasiskaitinėti tik tam, kad pasijuokčiau  blink.gif  ar vyrui pakumščiuočiau kokius vardus lietuvaitės duoda iš to didelio noro būti išskirtinėm ir turėti tokį pat vaiką  doh.gif Galbūt susimastys  thumbup.gif
*

Na taip, norint pasijuokti tikrai reikia cia uzeiti lotuliukas.gif bet nesakykit, kitu mamu tikrai nebloga fantazija lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Makalius
QUOTE(Been_gone @ 2007 06 26, 21:16)
Jau į poster_offtopic.gif truputį nugrybavom, bet tikiuosi, čia labai už tai nepyksta angel.gif

Zitlali,

Labai ačiū, kad pasireiškei čia clap.gif Tikrai, ir aš dažnai užsukdavau į šitą skyrelį pasijuokti iš tokių vardų, bet ir tuo pačiu paliūdėti, jog yra mamyčių, kurios pavadindamos savo vaikučius tokiais apsurdiškais vardais, netgi gadina jiems gyvenimą cray.gif Nemanau, kad labai norėtumėte būti pavadinti Elektra... blush2.gif

Makaliau,

Bet jei po parašu užsirašysi, visada vienodas bus, o aš noriu vis kitaip pasirašinėti blush2.gif Bet reikės kažką sugalvoti, kad nepamirščiau ir lengviau būtų angel_not.gif lotuliukas.gif
*

o kur dabar Justė dingo dirol.gif
Ajajai ta sklerozė g.gif lotuliukas.gif
rona
QUOTE(Makalius @ 2007 06 26, 21:17)
o kur dabar Justė dingo dirol.gif
Ajajai ta sklerozė  g.gif  lotuliukas.gif
*

aha as irgi pastebejau g.gif
Justutis
Rona,

Čia tuoj geros nuotaikos skyrelis pasidarys thumbup.gif Visi, kas norės išreikšti pasipiktinimą tooookiais vardais ph34r.gif ir tuo pačiu pasijuokti happy.gif , reikės rekomenduoti šitą skyrelį laugh.gif

Makaliau,

Jau pataisiau. Ech, ta sklerozė blush-anim-cl.gif lotuliukas.gif

Kaip Makalius sakė - Justuliukas blush2.gif
Makalius
QUOTE(Been_gone @ 2007 06 26, 21:16)
Justytė lotuliukas.gif 4u.gif
*

Justuliukas 4u.gif beje labai gražus vardas blush2.gif wub.gif
Šiaučiūnienė
Hm, tie vaikų vardai-naujadarai man keistai skamba, bet stengiuosi būti pakanti. Turiu pažįstama vardu Jonaistė. Iš pradžių net nelabai žinojau kaip kirčiuoti, bet dabar jau taip "prisitrynė", tarsi aš jau 10 Jonaisčių pažinočiau. smile.gif Pati, kai vaikiuką turėsiu, berniuką pavadinsiu Jonu arba Aurelijumi. Jau keletą metų mano šis noras, pasirinkimas nesikeičia. smile.gif Ir vyrui patinka (Tik va apie mergaitę kažkodėl negalvoju). Manau, ir vaikas neturės problemų ir nekompleksuos... smile.gif
Justutis
Ačiū Makaliuk unsure.gif wub.gif

Šiaučiūniene,

Manau, ne jums vienai jie keistai skamba ax.gif O dėl Jonaistės... Iš pradžių galvojau čia du vardus parašėte, tik tarpo nepadėjote, paskui įsiskaičiau, ir supratau, kad čia vienas, bet sunkoka ištarti - jaučiu aš liežuvį nusilaužčiau biggrin.gif O dėl jūsų sumanymo pavadinti sūnelį Jonu arba Aurelijumi - pritariu pilnai! clap.gif

Jau apsitrynusi SuperMama forume. Justė. clap.gif
Makalius
QUOTE(Been_gone @ 2007 06 26, 21:22)
Ačiū Makaliuk unsure.gif wub.gif
*

Gali į mane kreiptis tiesiog Makalius unsure.gif biggrin.gif
Nors Makaliuk atrodo mieliau g.gif
rona
QUOTE(Šiaučiūnienė @ 2007 06 26, 21:22)
Hm, tie vaikų vardai-naujadarai man keistai skamba, bet stengiuosi būti pakanti. Turiu pažįstama vardu Jonaistė. Iš pradžių net nelabai žinojau kaip kirčiuoti, bet dabar jau taip  "prisitrynė", tarsi aš jau 10 Jonaisčių pažinočiau.  smile.gif Pati, kai vaikiuką turėsiu, berniuką pavadinsiu Jonu arba Aurelijumi. Jau keletą metų mano šis noras, pasirinkimas nesikeičia. smile.gif Ir vyrui patinka (Tik va apie mergaitę kažkodėl negalvoju). Manau, ir vaikas neturės problemų ir nekompleksuos...  smile.gif
*

Tai gal tos Jonaistes tevu vardai Jonas ir Aiste g.gif ?
Papildyta:
QUOTE(Been_gone @ 2007 06 26, 21:20)
Rona,

Čia tuoj geros nuotaikos skyrelis pasidarys thumbup.gif Visi, kas norės išreikšti pasipiktinimą tooookiais vardais ph34r.gif ir tuo pačiu pasijuokti happy.gif  , reikės rekomenduoti šitą skyrelį laugh.gif

kai prisedau prie pc tikrai buvau prastos nuotaikos, bet dabar nejuciomis ir nusisypsau lotuliukas.gif
Makalius
QUOTE(rona @ 2007 06 26, 21:27)
Tai gal tos Jonaistes tevu vardai Jonas ir Aiste g.gif ?

*

Gal užteks bajerius skaldyt lotuliukas.gif
rona
QUOTE(Makalius @ 2007 06 26, 21:29)
Gal užteks bajerius skaldyt  lotuliukas.gif
*

bet man tikrai pirma mintis tokia atejo i galva blush2.gif lotuliukas.gif
Šiaučiūnienė
Taip, tikriausiai čia tėveliai sugalvojo sujungti savo vardus, bet jos neklausiau, šiek tiek droviuosi. 4u.gif Bet koks įdomumas... Kai ji registruoja pašto adresą ar kad ir skype nick, jos tas vardas niekad nebūna užimtas. smile.gif
Makalius
QUOTE(rona @ 2007 06 26, 21:29)
bet man tikrai pirma mintis tokia atejo i galva blush2.gif  lotuliukas.gif
*

Nu nežinau nežinau g.gif biggrin.gif
rona
QUOTE(Šiaučiūnienė @ 2007 06 26, 21:30)
Taip, tikriausiai čia tėveliai sugalvojo sujungti savo vardus, bet jos neklausiau, šiek tiek droviuosi.  4u.gif Bet koks įdomumas... Kai ji registruoja pašto adresą ar kad ir skype nick, jos tas vardas niekad nebūna užimtas. smile.gif
*

va uztat ir pliusu yra thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Makalius
QUOTE(Šiaučiūnienė @ 2007 06 26, 21:30)
Taip, tikriausiai čia tėveliai sugalvojo sujungti savo vardus, bet jos neklausiau, šiek tiek droviuosi.  4u.gif Bet koks įdomumas... Kai ji registruoja pašto adresą ar kad ir skype nick, jos tas vardas niekad nebūna užimtas. smile.gif
*

Ėėėė geras, rimtai radau trokį vardą Skaipe lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
pincius
na man irgi daznai atrodo,kad tevai persistengia duodami vaikams vardus...prigalvoja nerealiu...
rona
QUOTE(pincius @ 2007 06 26, 21:34)
na man irgi daznai atrodo,kad tevai persistengia duodami vaikams vardus...prigalvoja nerealiu...
*

tevai parodo kokia plati ju fantazija doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Makalius @ 2007 06 26, 21:32)
Ėėėė geras, rimtai radau trokį vardą Skaipe  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

aha as irgi dabar paziurejau ir yra bigsmile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.