Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Prieš parinkdamos vardą - gerai pagalvokite.
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai > Bendros diskusijos apie vardus
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Makalius
QUOTE(rona @ 2007 06 26, 21:36)
aha as irgi dabar paziurejau ir yra bigsmile.gif
*

Reikia gal parašyt, paklausinėt blush2.gif
Justutis
Jonas+Aistė išeina Jonaistė laugh.gif

Šiaučiūniene,

O nežinote, ji viena tokiu vardu Lietuvėlėje? Ar yra daugiau?

Rona ir Makaliau,

Čia tuoj jus raminti reikės, nes jau įsisiautėjot su bairiais, gerai kad koks moderatorius neužėjo, nes bent jau kituose forumuose, už tokiu offtupicus gaudavom pylos laugh.gif O gal čia labai draugiškas forumas? rolleyes.gif tongue.gif

Pinciau,

Čia turbūt tokių vardų išgalvojimas atsirado nuo SantaBarbaros laikų... Turbūt čia ir buvo pradžia... O ką kiti mano? wub.gif

Justyt' flirt.gif
rona
QUOTE(Makalius @ 2007 06 26, 21:38)
Reikia gal parašyt, paklausinėt  blush2.gif
*

gali isizeisti blush2.gif

QUOTE(Been_gone @ 2007 06 26, 21:38)
Jonas+Aistė išeina Jonaistė laugh.gif

Šiaučiūniene,

O nežinote, ji viena tokiu vardu Lietuvėlėje? Ar yra daugiau?

Rona ir Makaliau,

Čia tuoj jus raminti reikės, nes jau įsisiautėjot su bairiais, gerai kad koks moderatorius neužėjo, nes bent jau kituose forumuose, už tokiu offtupicus gaudavom pylos laugh.gif O gal čia labai draugiškas forumas? rolleyes.gif tongue.gif

na gerai gerai baigsiu ax.gif (bent jau pasistengsiu)
Makalius
Rona ir Makaliau,

Reikia tikėtis kad forumas draugiškas blush2.gif nors nelabai tikiu mirksiukas.gif gausim bart kaip reikiant.

Justyt' flirt.gif

Eikit jūs kakot aš tuoj apsisiusiosiu blush2.gif lotuliukas.gif

rona
Nors anksciau "Mamos zurnale" buvo nemazai atveju, kai tevai varda vaikiukui uzdedavo sujunge savo vardus doh.gif tik kaip dabar nebezinau nes skaitau "Tavo vaikas", ten tokiu lyg nera ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Makalius @ 2007 06 26, 21:41)
Reikia tikėtis kad forumas draugiškas  blush2.gif nors nelabai tikiu  mirksiukas.gif gausim bart kaip reikiant.

bet juk mes labai draugiskai bendraujam ax.gif ir nuomone musu sutinka bigsmile.gif lotuliukas.gif
Justutis
Rona ir Makaliau,

Jau per tokį trumpą laiką sugebėjau jus pažinti group.gif Todėl puikiai žinau, kad tikrai nenusiraminsit! devil.gif lotuliukas.gif

Justukulėliukėlytė new_russian.gif
Makalius
QUOTE(rona @ 2007 06 26, 21:44)
Nors anksciau "Mamos zurnale" buvo nemazai atveju, kai tevai varda vaikiukui uzdedavo sujunge savo vardus doh.gif tik kaip dabar nebezinau nes skaitau "Tavo vaikas", ten tokiu lyg nera ax.gif
*

Aš kai jokių neskaitau tai išvis nuprotėjusiu jaučiuos biggrin.gif
rona
QUOTE(Been_gone @ 2007 06 26, 21:46)
Rona ir Makaliau,

Jau per tokį trumpą laiką sugebėjau jus pažinti group.gif Todėl puikiai žinau, kad tikrai nenusiraminsit! devil.gif lotuliukas.gif

*

gerai zinai devil.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Makalius @ 2007 06 26, 21:46)
Aš kai jokių neskaitau tai išvis nuprotėjusiu jaučiuos biggrin.gif
*

kai pasiskaitau tai kartais ir ausys linksta doh.gif lotuliukas.gif
Makalius
Rona ir Makaliau,

*

Tai jau tikrai ax.gif

Makaliukatėliūkštis flirt.gif
rona

QUOTE(Makalius @ 2007 06 26, 21:51)

na mergytes ir primastot hihihi.gif
Justutis
Na, visai clap.gif Nubėgau į virtuvę, suvalgiau sumuštinį, dar vieną atsinešiau čia prie PC ir vos nepaspringau iš juoko lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Paspringusi Justytė lotuliukas.gif
Makalius
QUOTE(Been_gone @ 2007 06 26, 21:56)
Na, visai clap.gif Nubėgau į virtuvę, suvalgiau sumuštinį, dar vieną atsinešiau čia prie PC ir vos nepaspringau iš juoko lotuliukas.gif

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Paspringusi Justytė lotuliukas.gif
*

Teks jau čia priprast blush2.gif
Makalius
QUOTE(Been_gone @ 2007 06 26, 22:10)
Labai "gera" Justė wub.gif
*

....ir labai daug verslo idėju turinti Justukulėkulytė su Makaliutėlaičiu flirt.gif nail.gif
Tai kaip ten su tuo šampanu hihihi.gif
rona
QUOTE(Makalius @ 2007 06 26, 22:11)
Tai kaip ten su tuo šampanu hihihi.gif
*

uzsiminet apie sampana ir taip uzsimaniau blush2.gif
Justutis
Makaliuk,

Daug nori liezuvis.gif Na, aišku, jei nori, galiu tau parduoti 20% savo šampano kompanijos akcijų, su sąlyga, jog tu savo nicką perisvadinsi į Elektra, Ksimena - tai patys nuostabiausi vardai! lotuliukas.gif

Ir dar - jei jau rašai mūsų vardus kartu, nepatingėk pasidomėti apie mane daugiau blush2.gif hihihi.gif
vyšniux
QUOTE(rona @ 2007 06 26, 22:14)
uzsiminet apie sampana ir taip uzsimaniau blush2.gif
*

Tai gal uz ta nauja pazinti mums Been gone,koki butelaiti? mirksiukas.gif alc.gif
Makalius
QUOTE(Been_gone @ 2007 06 26, 22:16)
Makaliuk,

Daug nori liezuvis.gif Na, aišku, jei nori, galiu tau parduoti 20% savo šampano kompanijos akcijų, su sąlyga, jog tu savo nicką perisvadinsi į Elektra, Ksimena - tai patys nuostabiausi vardai! lotuliukas.gif

Ir dar - jei jau rašai mūsų vardus kartu, nepatingėk pasidomėti apie mane daugiau blush2.gif hihihi.gif
*

Tai kad domėjausi, ir profilyje visur parašyta:
Nėra jokios informacijos hihihi.gif
Tai prašom pasipasakot aciuks.gif
Justutis
Postas skiriamas visiems kurie nori atšvęsti pažintį su manimi,

Va, visiems kas norit, statau po nuostabaus šampano butelaitį ir kelionę į Karibus vacation1.gif laugh.gif Lagaminus turite susikrauti per 10 min. assa.gif

Atostogų Justė. brunette.gif
rona
QUOTE(vyšniux @ 2007 06 26, 22:17)
Tai gal uz ta nauja pazinti mums Been gone,koki butelaiti? mirksiukas.gif  alc.gif
*

oi kaip butu thumbup.gif
Makalius
QUOTE(Been_gone @ 2007 06 26, 22:19)

Va, visiems kas norit, statau po nuostabaus šampano butelaitį ir kelionę į Karibus vacation1.gif laugh.gif Lagaminus turite susikrauti per 10 min. assa.gif

*

Juste nerūkyk nono.gif:
Lėktuve rūkyt draudžiama...........

Makaliuks nail.gif
rona

*

problemu nesudaro lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
vyšniux
QUOTE(Makalius @ 2007 06 26, 22:22)
Nu va matot hihihi.gif
Geras  lotuliukas.gif ši paslaptis išliks tik tarp mūsų topsecret.gif
*

Bet as jau kaip ir motera metuos,kaip ir netureciau vyrais pasitiket mastau.gif biggrin.gif
Papildyta:

*

Mes zmones paprasti gal mums uzteks tik butelaicio pradziai g.gif mirksiukas.gif
O kai isgersim gal ir toliau pasaut sugalvosim lotuliukas.gif
rona
QUOTE(vyšniux @ 2007 06 26, 22:24)
Bet as jau kaip ir motera metuos,kaip ir netureciau vyrais pasitiket mastau.gif  biggrin.gif
*

cia jau i makaliaus vartus hah.gif
Justutis
Informacija apie mane:

Mano vardas Justė. Na, šitą jau žinote, bet nesvarbu. Esu iš Kauno (baisiausiai pykstu ant tų, kurie sako - kad Kaunas yra degalinė tarp Vilniaus ir Klapėdos. Ir neigiu išsigalvotus stereotipus apie mano miestą. Nes taip paprasčiausiai nėra.) Vaaa... O ką dar papasakoti? Mano ūgis 175 blush2.gif , taip taip išeina, kad esu nemaža lotuliukas.gif Akių spalva - kažkada buvo tooookia graži ir mėlyna, o dabar - nežinau, kažkokia žaliai mėlyna, nei pilka, nei šiokia, nei tokia. Charakterio puse esu sukalbama - mane galima papirkinėti biggrin.gif Ir šiaip, su manimi įmanoma bendrauti 4u.gif Tai tiek, jei ką norėsite sužinoti dar - klauskite wub.gif

Mieliausioji Justytė lotuliukas.gif thumbup.gif
Makalius
QUOTE(rona @ 2007 06 26, 22:26)
cia jau i makaliaus vartus hah.gif
*

bigsmile.gif ale niekur nedingsit, viskas jau išpliurpta, teks pasitikėt tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Been_gone @ 2007 06 26, 22:29)
Informacija apie mane:

Mano vardas Justė. Na, šitą jau žinote, bet nesvarbu. Esu iš Kauno (baisiausiai pykstu ant tų, kurie sako - kad Kaunas yra degalinė tarp Vilniaus ir Klapėdos. Ir neigiu išsigalvotus stereotipus apie mano miestą. Nes taip paprasčiausiai nėra.) Vaaa... O ką dar papasakoti? Mano ūgis 175 blush2.gif , taip taip išeina, kad esu nemaža lotuliukas.gif Akių spalva - kažkada buvo tooookia graži ir mėlyna, o dabar - nežinau, kažkokia žaliai mėlyna, nei pilka, nei šiokia, nei tokia. Charakterio puse esu sukalbama - mane galima papirkinėti biggrin.gif Ir šiaip, su manimi įmanoma bendrauti 4u.gif Tai tiek, jei ką norėsite sužinoti dar - klauskite wub.gif

*

Tai žinoma kad norime biggrin.gif
Amžiaus klausti negražu, tai gal gimimo datą galima sužinot hihihi.gif unsure.gif lotuliukas.gif
rona
Been_gone apie save jau papasakojo wub.gif nagi kas kitas g.gif ?
Makalius
QUOTE(rona @ 2007 06 26, 22:34)
*

Aš jums galiu papasakot apie save, bet ne savo žodžiais biggrin.gif norit? biggrin.gif
rona
QUOTE(Makalius @ 2007 06 26, 22:36)
Aš jums galiu papasakot apie save, bet ne savo žodžiais biggrin.gif norit? biggrin.gif
*

o kaip g.gif ?
vyšniux
QUOTE(Makalius @ 2007 06 26, 22:32)
bigsmile.gif ale niekur nedingsit, viskas jau išpliurpta, teks pasitikėt tongue.gif
*

Tai vat,kai jau saukstai po pietu,tada tik galvot zmogus pradedi fool.gif biggrin.gif .Negalvojau,kad net nuoroda reaktyviniu greiciu bus ideta doh.gif .Na,gausiu must tai gausiu .angel_sadangel.gif
vyšniux
[quote=Makalius,2007 06 26, 22:39]
Va taip:
Skaityti nuo paskutinės pastraipos blush-anim-cl.gif
Čia ne puslapio reklama biggrin.gif
Papildyta:

Nu,Makaliau,Tau tik clap_1.gif
Saunuolis bis.gif
Makalius
QUOTE(vyšniux @ 2007 06 26, 22:42)
Nu,Makaliau,Tau tik clap_1.gif
Saunuolis bis.gif
*

aciuks.gif
Jūsų Makaliumagijūkštis unsure.gif lotuliukas.gif
vyšniux
QUOTE(Been_gone @ 2007 06 26, 22:29)
Informacija apie mane:

Mano vardas Justė. Na, šitą jau žinote, bet nesvarbu. Esu iš Kauno

*

Malonu susipazint su krastiete drinks_cheers.gif .Gal kaimynes esam biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Makalius @ 2007 06 26, 22:43)
aciuks.gif
Jūsų Makaliumagijūkštis  unsure.gif  lotuliukas.gif
*

Vis vien man graziau skambaMakaliūkštis thumbup.gif
rona
Makaliau kaip idomu thumbup.gif
Makalius
QUOTE(vyšniux @ 2007 06 26, 22:45)

Vis vien man graziau skamba Makaliūkštis thumbup.gif
*

Jau nusišnekėjom tai mes visai ne į temą wacko.gif
Justutis
Vyšniux,

Visko gali būti, visko clap.gif Dabar pradėjau skaityti Rimvio atostogų pasakojimus, tai viskas - sudie jums, nes taaaaip įdomu, per naktį skaitysiu wub.gif

Justytė angel.gif
vyšniux
QUOTE(Makalius @ 2007 06 26, 22:49)
Jau nusišnekėjom tai mes visai ne į temą wacko.gif
*

Siaip,tai tikrai g.gif .
Stai prisiminiau vaikina vardu Dainoras,tai jo tikra varda tik atsivertus pasa suzinojau doh.gif .Visad Dainium prisistatydavo smile.gif
Makalius
QUOTE(Been_gone @ 2007 06 26, 22:52)
Vyšniux,

Visko gali būti, visko clap.gif Dabar pradėjau skaityti Rimvio atostogų pasakojimus, tai viskas - sudie jums, nes taaaaip įdomu, per naktį skaitysiu wub.gif

Justytė angel.gif
*

blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Jau tik nereikie lia-lia biggrin.gif čia su tais mano pasakojimais tik proga nusimuilint hihihi.gif
Nu gerai, Justyt, iki, susimatysim Kelionių ir Atostogų skilty, bo ten dažniausiai sėdžiu mirksiukas.gif
Labanakt visiems 4u.gif reikia bendraminčiuose sukurti temą pokalbiams, tada nebars moderatoriai doh.gif bo kitaip gausim lupt.

Makaliūkštis rolleyes.gif
Zitlali
Kažkurioje temoje jau pasakojau, Marcelinas Slipkus, mano dėstytojas solfedžio buvo g.gif Derinukas sakyčiau neblogas.. Dar žinau Laimutį (juokingai atrodo mažybinis vardas drūtam dėdžiui), Atėnę, Daną (vyrą)..
Makalius
QUOTE(Zitlali @ 2007 06 26, 23:01)
Kažkurioje temoje jau pasakojau, Marcelinas Slipkus, mano dėstytojas solfedžio buvo  g.gif Derinukas sakyčiau neblogas.. Dar žinau Laimutį (juokingai atrodo mažybinis vardas drūtam dėdžiui), Atėnę, Daną (vyrą)..
*

Laimutis (P)Urvinis gi yra biggrin.gif
vyšniux
QUOTE(Makalius @ 2007 06 26, 23:02)
Laimutis (P)Urvinis gi yra biggrin.gif
*

Oj,prisimyyyyy..... lotuliukas.gif biggrin.gif lotuliukas.gif cray.gif biggrin.gif
Justutis
Makaliuk,

Dabar per tave visą naktį nemiegosiu, užsiskaičiau ir viskas laugh.gif

Zitlali,

Marcelinas Slipkus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Net liežuvis nesiverčia ištarti... Na ir vardas... Matyt tėvams truputį fool.gif , kad tokį derinį padarė...

Bet Laimutis (p)Urvinis

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

oro_buckis.gif Justutė happy.gif
Makalius
QUOTE(Been_gone @ 2007 06 26, 23:10)
Makaliuk,

Dabar per tave visą naktį nemiegosiu, užsiskaičiau ir viskas laugh.gif
oro_buckis.gif Justutė  happy.gif
*

Nu taip taip, ir visad kaltas lieku aš rolleyes.gif ot, didelė čia bėda, užtat koookį nuotykių romaną, pasaulinės literatūros vardo vertą perskaitysi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Makaliūkštberberiūkštis 4u.gif
Labanakt mirksiukas.gif
rona
pagaliau baigiau atidarineti temele ir galiu vel prisijungti bigsmile.gif
Pangasija
man topinis vardo ir pavardės derinys buvo Nemunas Skendūnas. vardas tai kaip vardas, bet šalia tokios pavardės jau tragikomedija gaunasi.
Justutis
Rona,

Pasigedau aš jau tavęs laugh.gif Kur po galais basteisi a?

Dios,

Nemunas Skendūnas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nežinau, ar būdama šito žmogaus vietoje, labai gerai gyvenčiau... Bet tėvai irgi pasišaipė - Nemunas Skendūnas... blush2.gif Niekada gyvenime neduočiau vaikui vardu Nemunas, o dar pavardė - Skendunas... doh.gif

wub.gif Jūsų Been gone/Justyt' 4u.gif
rona
QUOTE(Been_gone @ 2007 06 26, 23:17)
Rona,

Pasigedau aš jau tavęs laugh.gif Kur po galais basteisi a?
*

blush2.gif temele nauja atidarinejau
rona
Na brangieji, labanakt, einu miegot, o tai ryte prie sunaus neatsikelsiu
Justutis
Aš irgi einu miegoti, čiau wub.gif blush2.gif
melana
QUOTE(rona @ 2007 06 26, 21:44)
Papildyta:

*

Aš šiame žurnale dažnai paskaitau apie retus vardus, kur mamos didžiuojasi vaiką pavadinus pvz. Delfina blink.gif

Arba Sutema, na aš tokiu vardu tik laidotuvių firmą vadinčiau

QUOTE(rona @ 2007 06 26, 22:34)
*

būtų visai jau off topic kaip ir pusė šios temos postų poster_offtopic.gif
Makalius
QUOTE(melana @ 2007 06 27, 10:21)
Aš šiame žurnale dažnai paskaitau apie retus vardus, kur mamos didžiuojasi vaiką pavadinus pvz. Delfina  blink.gif

Arba Sutema, na aš tokiu vardu tik laidotuvių firmą vadinčiau
būtų visai jau off topic kaip ir pusė šios temos postų  poster_offtopic.gif
*

Jo, laidotuvių firmai tai joooooooo g.gif o pvz Lemtis, Sėkmė? Nu man durni vardai nors tu ką doh.gif
Justyt' flirt.gif Kaip vakar pasakojimą sekės skaityt, žiūriu komentaro nepalikai blush2.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.