Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Centras: "Raudonkepuraitė"
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kaunas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Kristuks
Laba diena,

noretume pasidomet, gal kas lankot darzeli "Raudonkepuraite", kuris yra Kaune, centre.
Mes dar kol kas tik planuojam uzsirasyt, todel noretusi isgirsti kitu mamyciu nuomone apie sita darzeli...
Beje, skambinau ten. Sake, kad taiko 2 metodus: "gairiu" ir "geros pradzios" ir kad labiau linksta i humanitarine pakraipa...
Is isores darzelis atrodo labai tvarkingas... smile.gif

Lauksim mamyciu atsiliepimu....

Aciu
Kipshas
Teko apsilankyti jame, bet tik domintis ar priims vaiką.
pliusai:
rami aplinka, grynas oras
tvarkingas
netrūksta žaislų
yra logopedė, muzikos mokytoja
grupės iki 20 vaikų
jaunos auklėtojos 4u.gif
labai maloniai bendravo vedėjos pavaduotoja
minusai:
vaikų miegojimo kambarys ten pat kur ir žaidimo kambarys
mažas žaidimų kiemelis
nerakinamos lauko durys ir varteliai lauke atviri

daugiau net nežinau į ką ten reikia atkreipti dėmesį ...

Spragtukas
Labai geru atsiliepimu apie Raudonkepuraite negirdejau sad.gif Girdejau, kad lanko ir asocialiu seimu vaikai. Gal geriau i KLEVELI - jis gi netolies yra smile.gif Tik tiek, kad ten alergiskiems vaikams pirmenybe mirksiukas.gif Tiesa, KLEVELIS taip pat dirba pagal geros pradzios programa.
čikaga
spragtukui- apie vaikus iš asocialių šeimų tikrai netiesa, iš daugiavaikių šeimų tai tikrai lanko, bet aš nematau jokių blogumų. Lauko durys rakinamos, langai plastikiniai. Mano dukra lankė, jokių problemų nebuvo ir dar labai daug kur dalyvavo, visur važinėjo, lankė muziejus. Penkių metų jau skaitė, kadangi mano krikšto dukra panašaus amžaus ėjo į Eigulių kažkokį daržą, tai aš buvau apakus koks skirtumas,pvz, vieni vaikai lauke, o auklėtojos geria kavą grupėje ir t.t.Auklėtojos tai liuks,labai užsiiminėjo su vaikais, mano dukra prašydavo kad važiuotume šeštadieį pas auklėtoją į namus. Savo sūnų kitais metais irgi tik ten leisiu thumbup.gif
Kristuks
Sveikos, mamytės,

ačiū už komentarus apie darželį Raudonkepuraitė.
Aš saviškį išdykėlį jau ten užrašiau, bet va teko išgirsti labai gerų atsiliepimų apie tą Klevelį... Plius ir mūsų mažiukas šiek tiek alergiškas... Todėl turbūt dar nulėksiu ir ten apsižiūrėti... tongue.gif ax.gif 4u.gif
čikaga
Dėl Klevelio dar pagalvok, nes šalia statys Akropolį, tai ar gerai ten bus alergiškiems vaikams, tai dar klausimas. Buvo laikrašty diskutuota apie darželio panaikinimą dėl užterštumo, tai ... Jei leisi vaiką nuo kitų metų į Raudonkepuraitę, tai susitiksim smile.gif Mano irgi 2003 gimimo
Kristuks
Ačiū už patarimą pagalvot... Visai buvau užmiršus apie tą Akropolį doh.gif
O mūsų mažiukai iš tikrųjų tų pačių metų... gal papuls į tą pačią grupę? smile.gif
Beje, o kur Jūs gyvenat...gal netoli Ramybės parko kažkur?
Spragtukas
QUOTE(čikaga @ 2005 06 01, 14:18)
Dėl Klevelio dar pagalvok, nes šalia statys Akropolį, tai ar gerai ten bus alergiškiems vaikams, tai dar klausimas. Buvo laikrašty diskutuota apie darželio panaikinimą dėl užterštumo, tai ... Jei leisi vaiką nuo kitų metų į Raudonkepuraitę, tai susitiksim smile.gif Mano irgi 2003 gimimo
*

Kada dar statys r kol pastatys minetaki AKROPOLI - klausimas. jau turbut treti metai tas kalbas girdziu. be to, buvo labai stiprus protestas is tevu bei pedagogu puses del sio vienintelio darziuko alergiskiems vaikams uzdarymo, taigi, atsizvelgta ir i tai. ir darzelis dirba toliau thumbup.gif netrikdomai.

Kristuks - je vaikas alergiskas, tai tik i KLEVELI, nes Raudonkepuraitej maisto netaiko, kiek teko girdeti. va, uzsidaro KLEVELIS liepa, bet i Raudonkepuraite, be kita ko, negaliu vesti butent del maisto.
čikaga
QUOTE(Kristuks @ 2005 06 01, 14:37)
Ačiū už patarimą pagalvot... Visai buvau užmiršus apie tą Akropolį  doh.gif
O mūsų mažiukai iš tikrųjų tų pačių metų... gal papuls į tą pačią grupę?  smile.gif
Beje, o kur Jūs gyvenat...gal netoli Ramybės parko kažkur?
*

Taip, aš gyvenu prie pat Ramybės parko,Trakų gatvėje o grupė tikrai ta pati, kadangi kiekvienais metais yra tik viena nauja grupė
Arbatėlė
QUOTE(čikaga @ 2005 06 06, 15:58)
Taip, aš gyvenu prie pat Ramybės parko,Trakų gatvėje o grupė tikrai ta pati, kadangi kiekvienais metais yra tik viena nauja grupė
*

Mes taip pat is Traku gatves! Ir i Raudonkepuraite is Atzaleles ateiname. Idealiu darzeliu nera, taciau apie Raudonkepuraite esu girdejusi tik gerus atsiliepimus.
O kas liecia asocialias seimas...toks gyvenimas. Vaiku is tokiu seimu bus ir kiekvienam darzeli ir kiekvienoje mokykloje.
milju
mes ir is traku gatves, ir as noreciau vesti mazaja i raudonkepuraite, nes patogesnio varianto isivaizduot nebutu galima, bet turbut vasara nedirba, nes niekaip neprisiskambinu, bet dar mes biski turim laiko kad uzsirasyt smile.gif
Arbatėlė
QUOTE(milju @ 2005 08 16, 12:50)
mes ir is traku gatves, ir as noreciau vesti mazaja i raudonkepuraite, nes patogesnio varianto isivaizduot nebutu galima, bet turbut vasara nedirba, nes niekaip neprisiskambinu, bet dar mes biski turim laiko kad uzsirasyt smile.gif
*

rugpjuti "Raudonkepuraite" atostogauja. Dirbs nuo 1 rugsejo.
Miaukse
As ir buvau uzsirasyti raudonkepuraitej, perbegau kokia 10 darzeliu, kurie man atrode patoguis lankyti del gyvenamos vietos ir del pakeliui i darba. Buvau Raudonkepuraitej - galiu pasakyti, durys rakinamos, is kart paklause ko noriu, ka cia veikiu, Direktore pasirode maloni, zinau, kad jie keiciasi su kleveliu per atostogas - vaikus veda vieni pas kitus. Patiko kad darzelis taip margai ispuostas vaiku darbeliais.
O klevelyje, labai maloni direktorioaus pavaduotoja - tokia rami jauna moteris, jai tik ir tinka su vaikais dirbti:) Ir patiko grupes, tvarkingos, ir baldeliai malonus. Tik nezinia kaip aukletojos...
Arbatėlė
Mano mazoji pradejo eiti i "Raudonkepuraite". Esu labai patenkinta. Palyginus su "Atzalele"- kaip kita planeta. Svarbiausia - poziuris i vaika, demesys. Musu tetukas, kuris visame kame stengiasi iziureti tik tai, kas gero, net tas pripazino, kad ankstesnysis darzelis "Buvo ne toks. Cia aukletojos normalios".
Japoniene
Nuostabus darzelis ir puikios aukletojos. Musu mergaite siemet jau baigs (tiksliau pavasari) tikrai lengvai nuo pirmos dienos ejo ir dabar problemu nera. Tikrai rasyti jau mokosi, visokie renginiai yra aukletojos myli vaikus . Kas siemet pirma karta eina tai tikriausiai papuole pas Edita reto gerumo aukletoja.
O Kleveli tik per pirmas atostogas isbandem tai vaikas pirma karta gyvenime verke darzelyje nenorejo is ryto nuejusi pasilikti ir reikalaudavo kuo anksciau pasiimti . Tai kitais metais buvo galimybe visai ten neiti tai ir nevedziau.
Raudonkepuraiteje tai vis vargstu kol prikalbinu eiti namo net iki dabar smile.gif
Spragtukas
QUOTE(Japoniene @ 2005 10 21, 14:36)
Nuostabus darzelis ir puikios aukletojos. Musu mergaite siemet jau baigs (tiksliau pavasari) tikrai lengvai nuo pirmos dienos ejo ir dabar problemu nera. Tikrai rasyti jau mokosi, visokie renginiai yra aukletojos myli vaikus . Kas siemet pirma karta eina tai tikriausiai papuole pas Edita reto gerumo aukletoja.
O Kleveli tik per pirmas atostogas isbandem tai vaikas pirma karta gyvenime verke darzelyje nenorejo is ryto nuejusi pasilikti ir reikalaudavo kuo anksciau pasiimti . Tai kitais metais buvo galimybe visai ten neiti tai ir nevedziau.
Raudonkepuraiteje tai vis vargstu kol prikalbinu eiti namo net iki dabar smile.gif
*

Kazi, kokion grupen buvo patekes KLEVELY? mes lankom KLEVELI ir esam labai patenknti thumbup.gif
inkunai
QUOTE(Japoniene @ 2005 10 21, 14:36)
*

Smagu girdėti tokius gerus atsiliepimus apie Raudonkepuraitę. Nors mano Merito dar kitais metais turbūt nepriims, nes jis bus truputį per mažas cry.gif , bet aš jį jau užrašiau, nes mes gyvenam K.Būgos g., tai arčiau darželio nesurasi thumbup.gif . Kai buvau nuėjusi, aplinka tikrai patiko, sakė, kad dažnai vaikšto į visokius spektaklius, o kad auklėtojos visada su vaikais kieme būna - tai tikra tiesa biggrin.gif , nes mes beveik kasdien pro ten praeinam. Be to, girdėjau, kad ir prieš 20 metų ten buvo prestižinis darželis thumbup.gif , o dėl asocialių šeimų, tai auklėtojos minėjo, kad jos negali nepriimti tokių vaikų, bet jų būna vos keli. Tikiuosi, kad darželis nesuprastės, kol maniškis užaugs g.gif
Japoniene
Nežinau aš tų grupių, mes juk tik viena mėnesį vedėm dukrą ir prieš porą metų.
Aš pasidalinau įspudžiais, tikrai nieko nekaltinu ir nenoriu šmeižti. Tiesiog visur būna gerų žmonių būna ir blogų, mums tikriausiai papuolė nekokia auklėtoja o ir mano mergaitė didelė Jautruolė. Gal ką pasakė, ar šiaip kas nepatiko.
Man tik nepatiko, kad atėjus tik vienam mėnesiui per atostogas buvo išsakyti pageidavimai atnešto to, to .... Nu nežinau kažkaip nei šis nei tas. O dar vaiką kasdien ne tik nesušukuotą pasiimdavau, bet dar ir be sagučių ir gumyčiu, bet ai daug turim tai nelaibai sukau sau dėl to galvos. smile.gif
čikaga
QUOTE(Spragtukas @ 2005 06 03, 21:17)
Kada dar statys r kol pastatys minetaki AKROPOLI - klausimas. jau turbut treti metai tas kalbas girdziu. be to, buvo labai stiprus protestas is tevu bei pedagogu puses del sio vienintelio darziuko alergiskiems vaikams uzdarymo, taigi, atsizvelgta ir i tai. ir darzelis dirba toliau  thumbup.gif  netrikdomai.

beje, Akropolį jau stato
Spragtukas
QUOTE(čikaga @ 2005 10 27, 19:56)
beje, Akropolį jau stato
*

Na, gal tiksliau, ruosiasi statybom, nes kol kas paruosiamieji darbai vyksta. Statybos greit prasides. Bet darziukas tuoj atsiribos aklina tvora, plastikinius langus zada sudeti. Taigi, darziuko niekur neiskelia, gyvenam toliau, vaikuciai lanko darziuka ax.gif
Japoniene
Nu tas "ruošiasi", tai kai ir puse rajono užtverta smile.gif . Mačiau jau daug nugriovė, tai reiškiu užuojauta, isivaizduoju, kad darželyje tai nelabai tyliai gyvenat.
Sako kad lyg kitą vasara jau ir gatava Akropolį kiene turėsim
Spragtukas
QUOTE(Japoniene @ 2005 11 14, 11:23)
Nu tas "ruošiasi", tai kai ir puse rajono užtverta  smile.gif . Mačiau jau daug nugriovė, tai reiškiu užuojauta, isivaizduoju, kad darželyje tai nelabai tyliai gyvenat.
Sako kad lyg kitą vasara jau ir gatava Akropolį kiene turėsim
*

Atleisk, bet atrodo, siek tiek perdejai... rolleyes.gif mano galva, gana sparciai viskas vyksta. aisku, buvo problemu nuvezant vaika ryte ar vakare vaziuojant jo pasiimt, bet dabar jau vaziuok pro kur nori. mes net keliuka is kitos puses radom is Mindaugo pr. prie "Klevelio" ir salia esancio Montesorio privaziuot biggrin.gif tarsi specialiai padarytas keliukas... ax.gif
aisku, triuksmo yra, bet pati direktore sake, kad baisiausia praejo, o dar kai ta tvora aklina bus, garsa "sugerianti", apie kuria buvo sneketa, tai isivaizduoju, kad nieko tokio baisaus nebus.
O del Akropolio kieme - tai kuriam kieme? rolleyes.gif pagal pradini projekta is tiesu Akropolio masinu stovejimo aiksteles turejo Kleveli ir Montesori siekt, bet dabar jau to nebus, projektas pakoreguotas, atsizvelgiant i siu darzeliu vadovybes ir darzeliu bendruomenes pastangas thumbup.gif uztat ir sakau, gyvenam toliau drinks_cheers.gif

P. S. Persiprasau, kad sis atsakymas nelabai siejasi su paskelbta tema, bet juk turejau atsakyti... 4u.gif
Japoniene
Nu ne i tema, bet tai ka dabar darysi kartais diskusijos i sona nukeliauja.
Nieko pries darzeli nebeturiu, tiesiog pati gyvenu Griunvaldo gatveje, tai ir pykstu uz tuos uztverimus schmoll.gif
O del to "kiemo" tai savo kiema omenyje turejau.Vyras juokavo, kad neuzilgo is maximos su vezimeliu namo pareism o paskui atgal nuvesim biggrin.gif tipo kaip dabar darom stovejimo aikstelese iki masinos vaziuojam su prekem.
Spragtukas
QUOTE(Japoniene @ 2005 11 15, 12:14)
Nu ne i tema, bet tai ka dabar darysi kartais diskusijos i sona nukeliauja.
Nieko pries darzeli nebeturiu, tiesiog pati gyvenu Griunvaldo gatveje, tai ir pykstu uz tuos uztverimus  schmoll.gif
O del to "kiemo" tai savo kiema omenyje turejau.Vyras juokavo, kad neuzilgo is maximos su vezimeliu namo pareism o paskui atgal nuvesim  biggrin.gif  tipo kaip dabar darom stovejimo aikstelese iki masinos vaziuojam su prekem.
*

aaa biggrin.gif nu viskas aisku dabar biggrin.gif
Sakai, Griunvaldo gatveje gyveni? rolleyes.gif sako, kad geriau ja apeiti, ypac tamsiu paros metu... ta prasme, yra "grupuotes", kurios apiplesineja zmones (nors tfu-tfu, kiek mes ten su vaiku eje, tai viskas gerai baigesi biggrin.gif ). o tai kaip is tikruju? rolleyes.gif
Japoniene
Jei jau apeiti tamsios paros metu, tai apeiti visas Kauno gatves biggrin.gif
Nezinau 10 metu gyvenu ir nieko, nors daugiausiai su masina vazineju.
Tik va ko jau ko , bet kieno neturim ir del to labai gaila. Mergaite i kiema nera isleista nei karto, jei nori lauke pazaisti tai vezam pas ka nors i svecius pas draugus ar pas uosvius i kiema.
Spragtukas
QUOTE(Japoniene @ 2005 11 17, 11:19)
Jei jau apeiti tamsios paros metu, tai apeiti visas Kauno gatves biggrin.gif
Nezinau 10 metu gyvenu ir nieko, nors daugiausiai su masina vazineju.
Tik va ko jau ko , bet kieno neturim ir del to labai gaila. Mergaite i kiema nera isleista nei karto, jei nori lauke pazaisti tai vezam pas ka nors i svecius pas draugus ar pas uosvius i kiema.
*

Nu nieko, pastatys Akropoli -bus kone labiausiai apsviesta gatve mieste rolleyes.gif
Del kiemo tai uzuojauta rolleyes.gif mes tikrai gera kiema turim, kad ir daugiabutis, bet parkai i visas 4 puses 4u.gif
Japoniene
Del to kad apsviesta, tai nereiskia kad saugu. Bet va tikiuosi, kad ispildys komendante savo pazada ir uzdarys musu kiema, irengs vaikams zaidimu aiksteles masinu stovejimo vietas ir siaip sutvarkys thumbup.gif
Va tada bus gerai. Gal antras vaikas gales i kiema po darzelio begti ir zaisti, kaip kad daro draugu mergaite. tongue.gif
O parka ir mes turim..... tik kad jau ir man nelabai jauku per ji vakare eiti.
Žuvė
QUOTE(Japoniene @ 2005 11 18, 12:11)
Del to kad apsviesta, tai nereiskia kad saugu. Bet va tikiuosi, kad ispildys komendante savo pazada ir uzdarys musu kiema, irengs vaikams zaidimu aiksteles masinu stovejimo vietas ir siaip sutvarkys  thumbup.gif
Va tada bus gerai. Gal antras vaikas gales i kiema po darzelio begti ir zaisti, kaip kad daro draugu mergaite. tongue.gif
O parka ir mes turim.....  tik kad jau ir man nelabai jauku per ji vakare eiti.
*

ne į temą: kada bus antras vaikas ? ax.gif
Japoniene
Svarbiausia, kad BUS o kada tai ne taip svarbu Ane? 4u.gif
čikaga
Nu jūs duodate, čia tema apie Raudonkepuraitęsmile.gif
smilga saule
QUOTE(Spragtukas @ 2005 10 21, 20:26)
Kazi, kokion grupen buvo patekes KLEVELY? mes lankom KLEVELI ir esam labai patenknti thumbup.gif
*

Labas spragtuk nesupyk ,bet galvoju kas tau yra ,kad visur kur tik gali rasai apie kleveli ir ginciniesi.Klevelis puikus darzelis kas is direktores padaryta,del aukletoju tai nezinau,bet nebutina visur rasyti,rasyti kaskaip keista man. cool.gif
Spragtukas
QUOTE(smilga saule @ 2006 01 13, 10:58)
Labas spragtuk nesupyk ,bet galvoju kas tau yra ,kad visur kur tik gali rasai apie kleveli ir ginciniesi.Klevelis puikus darzelis kas is direktores padaryta,del aukletoju tai nezinau,bet nebutina visur rasyti,rasyti kaskaip keista man. cool.gif
*

Labas, o Tu siulai visus is eiles kritikuoti, kabinetis, pan. ? Tai ne mano stilius. man irgi daug kas keista, ka tu darai, bet negi tureciau kiekviena tavo posta komentuot? rolleyes.gif
Spragtukas
QUOTE(čikaga @ 2005 12 15, 20:07)
Nu jūs duodate, čia tema apie Raudonkepuraitęsmile.gif
*

Va, butent, o kazkas i asmeniskumus viska suveda....
čikaga
mamos, nesipykit, čia tema ape Raudonkepuraitę, o yra tema ir apie Klevelį, aš užsiprenumeravau šitą temą, nes kitais metais žadu sūnų vesti, galvojau ką nors sužinosiu įdomaus, pvz. kuri auklėtoja labiausiai užsiiminėja su vaikais, o jūs čia pykstatės smile.gif
Spragtukas
QUOTE(čikaga @ 2006 01 14, 20:54)
mamos, nesipykit, čia tema ape Raudonkepuraitę, o yra tema ir apie Klevelį, aš užsiprenumeravau šitą temą, nes kitais metais žadu sūnų vesti, galvojau ką nors sužinosiu įdomaus, pvz. kuri auklėtoja labiausiai užsiiminėja su vaikais, o jūs čia pykstatės smile.gif
*

Matai, kai kam nepatinka geri atsiliepimai apie KLEVELI, tai ir "gryzina", kaip tik gali g.gif as galvojau, po pusmecio jau bus pamirsusi, bet kur tau... Cikaga, o tavo sunus alergiskas ar i nealergisku vaiku grupe zadi vesti? rolleyes.gif
Japoniene
QUOTE(čikaga @ 2006 01 14, 22:54)
*

Realiai tai visos auklėtojos fainos, nors daugiausiai žinau apie Edita, dabar jau ir apie parengiamosios grupės auklėtojas.
Jau rašiau kad vaikas visada noriai eina į darželį, sunku ją iš darželio iškrapštyti tongue.gif
"Nu mama aš dar nebaigiau žaisti!!!!"
Aš labai patenkinta, o be to vaikui tik 6 metai o jau moka skaityti ir rašyti, žinoma tas mokėjimas sąlyginis, bet tikrai kur randa ką perskaityti ar suskaičiuoti, tai būtinai tai ir daro.
Atvirai pasakius nesu ta mama kuri sėdi ir mokina , todėl tai yra tik darželio nuopelnas.
Tikrai rekomenduoju Raudonkepuraite, visiems kas paklausia apie vaikų darželį.
Japoniene
Nors žinoma dėl visų auklėtojų garantuoti negaliu
čikaga
mano dukra ėjo pas Daivą ir Živilę, sakė kad Živilė lygtai dekretinių išėjo
Japoniene
Živilė mano dukros auklėtoja buvo tik pradžioje, ji ten ta antra buvo, (kaip supratau yra viena pagrindinė, o kita pagalbinė auklėtoja smile.gif ).
O aš ir atkreipiau dėmesį, kad Živilės nebesimato, nu iš kitos pusės pas ją bernaitis jau paūgėjas, mokyklinukas tai ir antram laikas.....
Daivos iš viso nepažystu, bet grupė jų tai tikrai faina ir jauki labai.
Japoniene
Nors dabar kai pagalvoju, gal aš tą daiva maišau su kita
čikaga
Daiva buvo auklėtoja kiškučių grupėje, dabar lygtai ten šešiamečiai, o kur yra šeimininkė Giedrė, aš su ja turėjau dėl vaiko konfliktą
Japoniene
Su Giedre? konfliktą
smilga saule
QUOTE(Spragtukas @ 2006 01 14, 21:14)
Matai, kai kam nepatinka geri atsiliepimai apie KLEVELI, tai ir "gryzina", kaip tik gali  g.gif as galvojau, po pusmecio jau bus pamirsusi, bet kur tau... Cikaga, o tavo sunus alergiskas ar i nealergisku vaiku grupe zadi vesti?  rolleyes.gif
*

Vaje is kur toks agresyvumas blink.gif ,juk tik paklausiau,ir kaip visada nepastebejai ,kad man patinka Klevelis tik aukletoju nepazinau nes nespejau.Pasirode keiste nes kur beuzeitum tu kaip koks prekybos agentas su tuo kleveliu visose temose biggrin.gif .Sioje temoje taip pat ne apie raudonkepuraite kaip suprantu diskutuoti atejai.Tiek to daryk kaip tau iseina ,pamirsk mane .Viso gero.
smilga saule
QUOTE(Spragtukas @ 2006 01 13, 13:46)
Va, butent, o kazkas i asmeniskumus viska suveda....
*

Net nesigaudai ,kad sis pasisakymas buvo pries mano ir skirtas ne man biggrin.gif
smilga saule
Aukletojos tai tikrai thumbup.gif Raudonkepuraites,bet Edita ar tik ne su mazesniais daugiau laiko praleidzia su keturmeciais man atrodo.Manau siame darzelyje viska aukletojos atperka,bet direktore tai atsiprasau turedama toki gera kolektyva galetu pasistenkti ir padarytu super darzeli o dabar kas is jos puses tai atsiprasau as kiek darzeliu apejau tai biednesniu nemaciau ,zaislu ir tu neturi viska perka tevai viska ,remonta tevai,saldytuva i valgykla tevai kosmaras.Klevelio direktore tai saunuole sitaip sutvarkytas darzelis.Visi galetu pavyzdi imti.Bet Raudonkepuraite manau tik an aukletoju gerumo laikosi,jos tiek stengiasi rolleyes.gif
Japoniene
Aha Klevelį ..... Tik mėnesiui vasarą buvom nuėję ir nuo pirmos dienos prašom atnešti : tuoletinio , muilo ir pn + atėjom pavėlavę, tai kaip puolė komentuoti, dabar jau jūsų vaikas valgyti negaus nes jau viskas paskirstyta nors vėlavom tik 15 min. Mano mergaitė tokia jautruolė akis tik išpūtė ir sako EINAM NAMO. Jau pabuvau.
Raudonkepuraitėje, išvis per 4 metus 2 kartus tą popierių nešėm ir tai kai parodėm iniciatyva.
Dar toks pastebėjimas, kadangi su drauge truputi užsisapnavom augindamos savo merginas, tai nešėm dokumentus "su paskutiniu skambučiu" pasiklausinėjom pažystamų kaip daro kituose darželiuose tai ir mes susiruošėm su butelių, su saldainiais su vokeliais...... Ir ką sau manote, kategoriškai buvo visko atsisakyta, maloniai su direktore pabendravom ir buvo paaiškinta, kad jokių vokelių sau asmeniškai ji nepriima, jeigu norim tai galim vienkartinį įnašą ateidami į darželį padaryti, kiek galim ir kiek skaitom kad reikia. Tai va ir pes tuos metus nei karto nebuvo jokių kyšių, ir panašiai. Suktis direktorė nemoka tongue.gif
O ir aplamai apie betkokius piniginius reikalus duodama detali informacija kur kiek išleido, kodėl tiek ir t.t. Kaip sakoma nei cento pro šalį.
Nežiūrint to "skurdaus" vaizdo, darželis šiltas ir papuoštas įvairias rankų darbeliais auklėtojų ir vaikų. Tai tiek.
Japoniene
QUOTE(smilga saule @ 2006 01 17, 13:08)
Aukletojos tai tikrai thumbup.gif  Raudonkepuraites,bet Edita ar tik ne su mazesniais daugiau laiko praleidzia su keturmeciais man atrodo.
*

Tai va mūsų vaikai išėjo į parengiamąją tai Edita vėl mažiukus turi iki kol jie eis į parengiamąją.
Mano mergaitė užsirašius Editos telefono namų numerį ir sau pasiskambina kaip draugei. tongue.gif Paplepa sau , pasipasakoja. Va taip va
smilga saule
aha ta Edita tai faina smile.gif ,bet matai mum tai kitaip buvo Kleveli nereikalavo,o cia tai graziai paprase ir seip viska kas viduje tik tevai perka.Ai tik zinau ,kad 10litu reikmenims neina ta tai tikslliai zinau.
Japoniene
parengiamojoj (t.y. dabar) tai ir 10 Lt nemokam, tai per susirinkimą patys tėvai nusprendėm ir sumetėm neatsimenu... po 5 lt. atrodo.
O anksčiau tai net juokas imdavo kaip auklėtojos su centais ataskaitas duodavo per susirinkimus už tuos 10 Lt. Nors negaliu sakyti buvo tėvelių kuriems tai labai įdomu buvo.
Spragtukas
Gerb. moderatore,

Nemalonus dalykas, bet, deja, ir vel turiu "apskusti" Smilga Saule. sikart "Raudonkepuraites" temoje eilinikart isreiske nepasitenkinima tuo, kad dziaugiuosi "Klevelio" darzeliu. man rodos, tiesiog nepadoru komentuoti kt. - visiskai svetimo - zmogaus postus. siulau nereikalingus sios dalyves postus istrinti, o ja pacia ispeti.

Aciu uz supratima thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.