Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Siųsk "Dienos mažylio" nuotrauką!
Supermamų klubas > Bendras > Naujienos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
mylimuke
Auges ar galima siusti kelias to paties mazylio nuotraukas? ax.gif
Deimira
Labas, o kaip tas nuotraukas reikia siusti???? blush2.gif
Sadi
QUOTE(Aurėja @ 2007 06 26, 15:36)

Nuotraukas siųskite elektroniniu paštu:  forumas@supermama.lt

*

Delija
O kur sios dienos mazylis? g.gif
*weita*
O kodel as jau pora dienu nematau mazyliu? g.gif Ar cia mano kompas sudurniavo?
emilli
kur dingo mažyliai verysad.gif g.gif
krauda
Ir as nematau jau pora dienu dienos mazyliu g.gif
Eclair
biggrin.gif o aš matau!!!
Ir šiandien mano mažylis clap.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
jurga1985
sweikinu, taip pat dziaugiuosi uz tawe, kad tawo mazili jau patalpino.o mano dar ne verysad.gif o kada tu siuntei?
*weita*
QUOTE(Jurgita-spurgyta @ 2007 09 11, 16:25)
biggrin.gif  o aš matau!!!
Ir šiandien mano mažylis  clap.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif
*

o kiek laiko laukiai kol tavo mazyli idejo?
Eclair
QUOTE(WEITA @ 2007 09 11, 20:40)
o kiek laiko laukiai kol tavo mazyli idejo?
*

Tiksliai nepamenu kiek blush2.gif , bet apytiksliai tai mėnesį ax.gif
*weita*
as jau laukiu 2 men.ir nieko! verysad.gif
Eclair
QUOTE(WEITA @ 2007 09 11, 21:49)
as jau laukiu 2 men.ir nieko! verysad.gif
*

Nepergyvenk-Sulauksi smile.gif !

O šiandien dar kartelį
yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif , nes vyresnioji idėta tongue.gif
kristiorlov
aš išsiunčiau nuotraukytę žiūrėsim ar tiks,nes truputį daugiau ,,baitų" blush2.gif
evening-dew
kazkaip keista vis tas pacias foto deda, as va jau 2menesi laukiu ir nieko verysad.gif va siandien foto ideta kur jau buvo kazada rolleyes.gif
SuperMama
QUOTE(coliuke @ 2007 09 18, 11:19)
kazkaip keista vis tas pacias foto deda, as va jau 2menesi laukiu ir nieko  verysad.gif  va siandien foto ideta kur jau buvo kazada  rolleyes.gif
*

gali būti, kad jūsų nuotrauka netiko pagal dydį arba plotį, arba tesktas buvo neįskaitomas. Tokių gauname daugiau nei pusę visų nuotraukų.

Kitą savaitę pvz. 4 dienas iš eiles nuotraukos išvis nebus atnaujinamos, nes nebus kam jas įdėti, todėl suksis tos pačios nuotraukos, kurios jau buvo, nes nuotraukų sąrašas yra sudaromas ne 1 mėn. į priekį, o tik savaitei - tokia sistema. Taigi nespėjus laiku pakeisti - matoma vėl nuotrauka, kuri buvo prieš savaitę.
ferral
thumbup.gif biggrin.gif siandiena mano maziuke DIENOS MAZYLIS!!!1
Board

i 
Dėmesio nuo šiandien nuotraukas siųskite el.paštu nuotraukos@supermama.lt
ksiuska22
as taip pat issiunciau savo mazyles nuotraukytes-gal kada tapsim dienos mazyle bigsmile.gif
samantila
[COLOR=Chocolate][B]sveikos senbuvės mamytės esu nauokė 4u.gif 4u.gif smagu kad dedate nuotraukytes, aš išsiunčiau tik prieš 3 dienikes... biggrin.gif tai aluksiu dar ilgai turiu dukrytę beveik trejų
*weita*
siandien mano dukryte dienos mazylis....va jeeee clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif thumbup.gif thumbup.gif clap.gif clap.gif clap.gif thumbup.gif
deltadu
O siandien vel tie patys veidai... schmoll.gif
evening-dew
sake kad visa sia savaite bus tie patys, nes nebus kam pakeist ax.gif
deltadu
QUOTE(coliuke @ 2007 09 27, 15:38)
sake kad visa sia savaite bus tie patys, nes nebus kam pakeist  ax.gif
*

Supratau mirksiukas.gif
etynsur
QUOTE(deltadu @ 2007 09 27, 20:51)
Supratau mirksiukas.gif
*

na va ir as isiunciau tongue.gif lauksim su nekantrumu kada ir mes papulsim thumbup.gif
diana+eivinute
sveikutes.kodel man administratorius neleidzia talpinti nuotraukas g.gif ?gal kam ir buvo taip? unsure.gif
MIKIENĖ
QUOTE(diana+eivinute @ 2007 10 02, 12:05)
sveikutes.kodel man administratorius neleidzia talpinti nuotraukas g.gif ?gal kam ir buvo taip? unsure.gif
*

Gal netinkamo dydžio ta tavo nuotrauka?O gal ant jos nėra vaikiuko vardo ir amžiaus užrašyta?
arnasevelina
sveiki, o as dar neismokau ikelti savo mazyliu nuotrauku bet labai stengsiuos juk dziugu kai ne tik tu gali grozetis savo vaikais. 4u.gif
Board
QUOTE(diana+eivinute @ 2007 10 02, 12:05)
*

Čia Forumo naujiena? ar pasiūlymas? ar vienas iš dažniausiai užduodamų klausimų? Būtų labai malonu jeigu klausimus užduotumėte ten kur ir priklauso, t.y. Dažniausiai užduodamų klausimų skyrelyje.
pupainga
QUOTE(etynsur @ 2007 09 29, 18:47)
na va ir as isiunciau tongue.gif  lauksim  su nekantrumu kada ir mes papulsim  thumbup.gif
*

Gal paklausiu kaip blondinė, bet... blush2.gif Čia padarai nuotraukytę reikiamo dydžio ir siunti iš savo email'o? Ar kaip nors kitaip darot?
Chanson
QUOTE(pupainga @ 2007 10 25, 16:50)
Gal paklausiu kaip blondinė, bet... blush2.gif  Čia padarai nuotraukytę reikiamo dydžio ir siunti iš savo email'o? Ar kaip nors kitaip darot?
*

taip, suformatuok nuotrauką pagal reikalavimus, siųsk iš savo pašto nurodytu el.adresu ir lauk kol atsiras pagr.puslapyje
Papildyta:
QUOTE(arnasevelina @ 2007 10 02, 15:22)
sveiki, o as dar neismokau ikelti savo mazyliu nuotrauku bet labai stengsiuos juk dziugu kai ne tik tu gali grozetis savo vaikais.  4u.gif
*

tai kad nereikia niekur kelti. Siųsti reikia šiaip jau...
Aišku, jeigu kalba eina apie Dienos mažylį
pupainga
QUOTE(*Rita* @ 2007 10 25, 21:29)
taip, suformatuok nuotrauką pagal reikalavimus, siųsk iš savo pašto nurodytu el.adresu ir lauk kol atsiras pagr.puslapyje
*

Labai ačiū 4u.gif
Justynka
Na stai,ir as savo aukselio foto issiunciau bigsmile.gif dabar lauksim ax.gif
zbara
QUOTE(coliuke @ 2007 09 27, 15:38)
sake kad visa sia savaite bus tie patys, nes nebus kam pakeist  ax.gif
*

sakyčiau jiems pasisekė mirksiukas.gif o aš prieš kelis mėn išsiunčiau, bet ... ilgai dar turbūt reiks laukt. verysad.gif
Laava
na o vakar dienos mazylyje puikavosi mano berniukas - velniukas!!! bigsmile.gif wub.gif wub.gif neapsakomas dziaugsmas, nors kai kam tai pasirode tik menka smulkmena rolleyes.gif o laukiau mergaites ilgokai - beveik 2 menesius, jau nebesitikejau, kad ides mirksiukas.gif
Chanson
QUOTE(Laava @ 2007 10 27, 12:33)
na o vakar dienos mazylyje puikavosi mano berniukas - velniukas!!!  bigsmile.gif  wub.gif  wub.gif  neapsakomas dziaugsmas, nors kai kam tai pasirode tik menka smulkmena  rolleyes.gif  o laukiau mergaites ilgokai - beveik 2 menesius, jau nebesitikejau, kad ides  mirksiukas.gif
*

žinoma, kiekvienai mamai smagu išvysti savo vaiką. Šaunu, kad užteko kantrybės sulaukti smile.gif
Delija
na o vakar dienos mazylyje puikavosi mano berniukas - velniukas!!!  bigsmile.gif  wub.gif  wub.gif  neapsakomas dziaugsmas, nors kai kam tai pasirode tik menka smulkmena  rolleyes.gif  o laukiau mergaites ilgokai - beveik 2 menesius, jau nebesitikejau, kad ides  mirksiukas.gif
*

Tavo velniukas nepaprastai grazus vaikas! thumbup.gif Na o siandienos mazylis mano mergyte 4u.gif Tik ziuriu kai sumazinau taip daug nuotrauka, tai nelabai kas is kokybes liko blush2.gif Bet vistiek labai dziaugiuos, kad pagaliau pakliuvom ir mes ax.gif
vixiuke
QUOTE(Gabimile @ 2007 10 29, 09:58)
Tavo velniukas nepaprastai grazus vaikas! thumbup.gif  Na o siandienos mazylis mano mergyte 4u.gif Tik ziuriu kai sumazinau taip daug nuotrauka, tai nelabai kas is kokybes liko blush2.gif Bet vistiek labai dziaugiuos, kad pagaliau pakliuvom ir mes ax.gif
*

o gal galit patarti, kaip reikia sumažinti foto? Ačiū
amarilė
O kur reikia siusti nuotrauka, kad patektum i "Dienos mazyli"? 4u.gif
Zona
QUOTE(EgleG @ 2007 10 29, 07:54)
O kur reikia siusti nuotrauka, kad patektum i "Dienos mazyli"? 4u.gif
*

Atsiversk pirma puslapi.
Delija
QUOTE(vixiuke @ 2007 10 29, 15:10)
*

As mazinu per Microsoft Office Picture Manager 4u.gif
vixiuke
QUOTE(Gabimile @ 2007 10 29, 22:53)
As mazinu per Microsoft Office Picture Manager 4u.gif
*

dėkui, bandysim mirksiukas.gif
Chanson
QUOTE(vixiuke @ 2007 10 29, 15:10)
*

su PhotoShop labai paprasta, žinoma, jeigu turite šią programą
vixiuke
QUOTE(*Rita* @ 2007 10 30, 00:15)
su PhotoShop labai paprasta, žinoma, jeigu turite šią programą
*

nea neturiu, o ją gal galima parsisiųsti?
Chanson
QUOTE(vixiuke @ 2007 10 30, 11:24)
nea neturiu, o ją gal galima parsisiųsti?
*

tiesą sakant, nežinau blush2.gif Nors, ko gero ne, nes šita programa tarsi yra mokama
Karoliukas07
o laukiau mergaites ilgokai - beveik 2 menesius, jau nebesitikejau, kad ides  mirksiukas.gif
*

O as savo mazyles nuotrauka nusiunciau dar liepos menesi, kasdien tikrinu, ir nieko verysad.gif Cia gal kokio "blato" reikia g.gif
daluta
QUOTE(Karoliukas07 @ 2007 10 30, 23:01)
O as savo mazyles nuotrauka nusiunciau dar liepos menesi, kasdien tikrinu, ir nieko  verysad.gif Cia gal kokio "blato" reikia  g.gif
*

Na nežinau, bet jau ne pirmą kartą matau tas pačias nuotraukas kelintąkart dedamas į Dienos Mažylį, kai kitos mamos laukia nesulaukia, kada jų atžalėlė bus įdėta g.gif unsure.gif verysad.gif
vixiuke
QUOTE(Karoliukas07 @ 2007 10 30, 23:01)
O as savo mazyles nuotrauka nusiunciau dar liepos menesi, kasdien tikrinu, ir nieko  verysad.gif Cia gal kokio "blato" reikia  g.gif
*

tai gal foto per didelė, parašyta, kad nedės jei bus per didelės
darbsti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
siandien mano Ramunyte dienos mazylyje.
Karoliukas07
QUOTE(vixiuke @ 2007 10 31, 12:06)
tai gal foto per didelė, parašyta, kad nedės jei bus per didelės
*

Kad lyg ne per didele buvo g.gif Specialiai mazinom, apkarpem unsure.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.