Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Siųsk "Dienos mažylio" nuotrauką!
Supermamų klubas > Bendras > Naujienos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Aurėja
Šiuo metu nuotraukų daugiau nebesiųskite!

“Dienos mažylis“ kviečia!

Turbūt ne kartą pasvajojote pamatyti savo mažylio portretą ant žurnalo viršelio? Bet žurnalų viršelius papuošia tik nedaugelis mielų vaikučių, o į mūsų – www.supermama.lt - „viršelį“ patekti lengva! Be to, vis naujų mažylių portretų mums reikia kiekvieną dieną!

Kviečiame visus, kurie nori pamatyti savo mažylio nuotrauką svetainės Supermama.lt pagrindiniame puslapyje, rubrikoje “Dienos mažylis”, siųsti kokybišką, 200x270 pikselių/taškų (plotis: 200, o aukštis 200-270), ne daugiau 25 kb, savo vaiko ar kūdikio portretuką, ant kurio kompiuteriu užrašykite mažylio vardą ir amžių (atrinksime tik tokius portretus, kurie bus pakankamai ryškūs, sumažinti iki 200x270 ir bus su aiškiai įskaitomu užrašu!).

user posted image

Nuotraukas siųskite elektroniniu paštu: nuotraukos@supermama.lt

Kiekvieną dieną rubrikoje „Dienos mažylis“ (www.supermama.lt) puikuojasi vis nauja vaikučio nuotrauka. Užsukite čia kasdien ir laukite pasirodant savojo dienos mažylio!

user posted image

user posted image

user posted image
Aurėja

i 
Dėmesio! Gauname daug nuotraukų kurios yra pernelyg sumažintos, todėl dar patiksliname reikalavimus nuotraukos dydžiui:

plotis - 200 pixelių/taškų
aukštis - 200-270 pixelių/taškų

Jei nuotrauka bus mažesnė arba didesnė - jos patalpinti negalėsime.

Taip pat gauname nemažai nuotraukų, ant kurių užrašyti sunkiai įskaitomi vardai bei amžius. Kad nuotrauka patektų į rubriką "Dienos mažylis", užrašas turi būti aiškus ir ryškus.

Laukiame kokybiškų ir reikalavimus atitinkančių nuotraukų!

braziute
labukas,nusiunciau atitinkamais parametrais nuotraukyte,bet kazkodel jos cia nera verysad.gif
Chanson
ar issiuntus nuotrauka "dienos mazyliui", galima bus su ja dalyvauti busimuosiuose SM konkursuose?
Aurėja
QUOTE(braziute @ 2007 07 06, 14:01)
labukas,nusiunciau atitinkamais parametrais nuotraukyte,bet kazkodel jos cia nera verysad.gif
*

jos ir neturi būti čia, jei nuotrauka iš tiesų tiko, ir ji bus patalpinta "Dienos mažylyje", tai ji pasirodys tituliniame supermama.lt puslapyje www.supermama.lt rubrikoje "Dienos mažylis" (puslapio dešinėje, žemiau). Kasdien ten pasirodo vis nauja vaikučio nuotrauka. Kasdien aplankykite titulinį puslapį ir matysite ten besikeičiančias vaikučių fotografijas.

QUOTE(*Rita* @ 2007 07 06, 22:26)
ar issiuntus nuotrauka "dienos mazyliui", galima bus su ja dalyvauti busimuosiuose SM konkursuose?
*

žinoma, bus galima.
braziute
QUOTE(Aurėja @ 2007 07 09, 10:32)
jos ir neturi būti čia, jei nuotrauka iš tiesų tiko, ir ji bus patalpinta "Dienos mažylyje", tai ji pasirodys tituliniame supermama.lt puslapyje www.supermama.lt rubrikoje "Dienos mažylis" (puslapio dešinėje, žemiau). Kasdien ten pasirodo vis nauja vaikučio nuotrauka. Kasdien aplankykite titulinį puslapį ir matysite ten besikeičiančias vaikučių fotografijas.

aciu uz atsakyma,vadinasi as jau praziopsojau savojo maziaus nuotraukyte verysad.gif
mylimuke
O kaip užrasyti varda ir amziu ant foto? blush2.gif
meduka
QUOTE(mylimuke @ 2007 07 11, 11:50)
O kaip užrasyti varda ir amziu ant foto?  blush2.gif
*

Jei turi Photoshop programele,tai nesunkiai ta padarysi smile.gif
Čili
QUOTE(leni @ 2007 07 11, 13:41)
Jei turi Photoshop programele,tai nesunkiai ta padarysi smile.gif
*

aš paprasčiausiai su Paint`u užmečiau vardą ir amžių, ir tiko blush2.gif
sąvaržėlė
O maniškės, kad tokio dydžio (pikselių) tai viskas tvarkoj, bet kai kokybę sumažinu ir iki 25 mb, nuotraukėlės atrodo labai prastai, kad net nekyla noras kur nors siųsti.
Wedi
QUOTE(mylimuke @ 2007 07 11, 10:50)
O kaip užrasyti varda ir amziu ant foto?  blush2.gif
*

arba su paint, paprasta irgi 4u.gif
mylimuke
QUOTE(Wedi @ 2007 07 11, 17:15)
arba su paint, paprasta irgi  4u.gif
*

Nemoku, kur ten ka daryt doh.gif
Aurėja
QUOTE(mylimuke @ 2007 07 11, 20:43)
Nemoku, kur ten ka daryt  doh.gif
*

pasimokyti galima forumo skyrelyje "Mamos kompiuteris". pvz ten yra tema "Apie nuotraukas" spausti čia:. Tikrai atsiras kas pamokys.
ruci
O jei mano vaikiukui dabar jau daugiau nei 1 m., o nuotraukytę pasiūlyčiau, kai ji dar buvo tik 0,5 m.?
sąvaržėlė
O koks skirtumas? Juk neprašo vakarykštės nuotraukos
Aurėja
QUOTE(ruci @ 2007 07 13, 08:58)
O jei mano vaikiukui dabar jau daugiau nei 1 m., o nuotraukytę pasiūlyčiau, kai ji dar buvo tik 0,5 m.?
*

amžių reikia rašyti tokį, koks buvo fotografavimo momentu nuotraukoje, o ne dabartinį. Tai yra, 6 mėn.
ruci
QUOTE(Aurėja @ 2007 07 13, 11:31)
amžių reikia rašyti tokį, koks buvo fotografavimo momentu nuotraukoje, o ne dabartinį. Tai yra, 6 mėn.
Ačiū už atsakymą notworthy.gif
Jupi
per kiek laiko foto turi pasirodyt? Išsiunčiau prieš kelias savaites, bet kaip nėr taip nėr verysad.gif
*weita*
nesuprantu kaip reik ikelti foto ,niekaip nesigauna?
Jupi
kaip suprantu ją reik siųsti el.paštu. Prieky parašyta rolleyes.gif
Aurėja
QUOTE(Jupi @ 2007 07 14, 13:16)
per kiek laiko foto turi pasirodyt? Išsiunčiau prieš kelias savaites, bet kaip nėr taip nėr  verysad.gif
*

nuotraukų dalyviai siunčia labai labai daug, tad būtų labai sunku pasakyti, kada kuri ir kieno foto pasirodys. Galbūt ji bus įdėta tik kitą mėnesį. Kol kas dar dedamos tos nuotraukos, kurios buvo atsiųstos vos tik pasirodė šis skelbimas. Tiesiog kasdien užsukite į titulinį puslapį ir stebėkite dienos mažylius.
Papildyta:
QUOTE(WEITA @ 2007 07 16, 18:07)
nesuprantu kaip reik ikelti foto ,niekaip nesigauna?
*

Nuotrauką siųskite elektroniniu paštu: forumas@supermama.lt
Geltona
Ar būtinai nuotrauka turi būti 25kb dydžio? Iki reikiamų pikselių sumažinu 200x270, bet kilobaitų gaunasi daugiau. Jei sumažinu ir kilobaitus tada jau kokykė gaunasi labai prasta verysad.gif
SuperMama
gal pavyks tada bent iki 35 kb. suspausti?
Board
QUOTE(Geltona @ 2007 07 19, 14:18)
Ar būtinai nuotrauka turi būti 25kb dydžio? Iki reikiamų pikselių sumažinu 200x270, bet kilobaitų gaunasi daugiau. Jei sumažinu ir kilobaitus tada jau kokykė gaunasi labai prasta  verysad.gif
*

o nuotrauka jpg formatu?
Geltona
QUOTE(SuperMama @ 2007 07 19, 15:28)
gal pavyks tada bent iki 35 kb. suspausti?
*

Tai maždaug tokia ir gaunasi apie 35kb.

QUOTE(Auges @ 2007 07 19, 21:12)
o nuotrauka jpg formatu?
*

Taip nuotrauka jpeg formatu.
*ninia*
o aš norėčiau paklausti ar galima kur pamatyti nuotraukytes tų vaikučių, kurie jau buvo Dienos mažyliai? 4u.gif
Labai gražios nutoraukos, norėtusi pasigrožėt blush2.gif
Vilika
Manau, kad visiems patiktų, jei kažkur būtų saugomos dienos mažylių nuotraukos bent savaitę. Nes dabar, jei kokią dieną neužsuki į SM, tai jau nebežinai, ar dar laukti savo vaikučio nuotraukėlės, ar ne. Ir aš vieną foto nusiunčiau, bet per atostogas buvau išvykusi, tad ne kiekvieną dieną prisėsdavau prie kompo, tad dabar jau neįsivaizduoju, ar ji pasirodė, ar dar kažkur eilėje laukia ax.gif
Dar turiu pasiūlymą, būtų visai smagu, jei būtų galima už tas nuotraukytes balsuoti, ir taip išrinktume savaitės ar mėnesio mažylį ax.gif
*ninia*
QUOTE(Vilika @ 2007 07 21, 00:08)
Manau, kad visiems patiktų, jei kažkur būtų saugomos dienos mažylių nuotraukos bent savaitę. Nes dabar, jei kokią dieną neužsuki į SM, tai jau nebežinai, ar dar laukti savo vaikučio nuotraukėlės, ar ne. Ir aš vieną foto nusiunčiau, bet per atostogas buvau išvykusi, tad ne kiekvieną dieną prisėsdavau prie kompo, tad dabar jau neįsivaizduoju, ar ji pasirodė, ar dar kažkur eilėje laukia  ax.gif
Dar turiu pasiūlymą, būtų visai smagu, jei būtų galima už tas nuotraukytes balsuoti, ir taip išrinktume savaitės ar mėnesio mažylį  ax.gif
*

tikrai super mintis, manau visiems patiktu thumbup.gif
SuperMama
Labai gera mintis, tik kol kas esamas portalo modulis neturi tokios galimybės. Bet ateityje ieškosime naujo, pagerinto varianto. bigsmile.gif
joginte
O man nesiseka sumažinti nuotraukyčių iki reikiamo dydžio verysad.gif kai tik sumažinu tiek kiek reikia, nuotraukos pasidaro kažkokios taškuotos ir laaabai prastos kokybės, tad mums teks apseiti ir be pasirodymo viešumoje verysad.gif
zbara
aš vat irgi buvau išsiuntus nuotrauką, bet visa savaitę neturėjau galimybės prieit prie neto tai nežinau, gal jau praziopsojau savo sad.gif
Chanson
QUOTE(zbara @ 2007 08 09, 11:22)
aš vat irgi buvau išsiuntus nuotrauką, bet visa savaitę neturėjau galimybės prieit prie neto tai nežinau, gal jau praziopsojau savo sad.gif
*

žiūrint kada išsiuntei - jeigu prieš savaitę, nemanau, kad jau buvo tavo nuotraukytė "Dienos mažylyje"
nugalėtoja
mano dienos mazylis siandien blush2.gif wub.gif
beje foto siunciau gal pries menesi g.gif
Board
QUOTE(jaunamamyte @ 2007 08 11, 22:40)
mano dienos mazylis siandien  blush2.gif  wub.gif
beje foto siunciau gal pries menesi  g.gif
*

Atsižvelgiant į tai, kad šiuo metu pašto dežutėje guli apie 100 dar nepatikrintų laiškų su mažylių foto, kurie atėjo per 4 dienas, per mėnesį puslapyje pasirodžiusi nuotrauka yra labai ir labai greitai biggrin.gif
dawny
Fainas konkursas 4u.gif
ferral
issiuntus ir as mazes nuotraukyte ax.gif ,vis dar laukiam jos ax.gif
Board
QUOTE(dawnn @ 2007 08 19, 00:12)
Fainas konkursas 4u.gif
*

tai nėra konkursas smile.gif
virguliuke
IDESIU IR AS SAVO MAZYLIO NUOTRAUKA...user posted image
Martynos mama
Ir aš išsiunčiau savp mažosios nuotrauką... Tik bijau, kad išeisiu atostogauti ir nepamatysiu ar ji jau buvo paskelbta, ar ne verysad.gif
O ideja dėl paskelbtų nuotraukyčių peržiūrėjimo - puiki... Galbūt būtų galima jas sudėti kažkur prie Fotokonkursų su prierašu, jog šios nuotraukytės neskirtos balsavimams rolleyes.gif
Sypsenele@
Puiku,kad sugalvojote toki konkursa thumbup.gif
sąvaržėlė
QUOTE(Auges @ 2007 08 19, 14:50)
tai nėra konkursas smile.gif
*

QUOTE(Sypsenele@ @ 2007 08 21, 00:10)
Puiku,kad sugalvojote toki konkursa thumbup.gif
*

biggrin.gif
Sypsenele@
Na taip taip ne konkursas,tiesiog pries tai ziurejau konkurso nuotraukas "Zemuogytes ir Zirniukai" ir sumaisiau rasydama puikus konkursas,norejau pasakyti puiki tema : ax.gif
Chanson
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 08 21, 00:53)
biggrin.gif
*

Baik Spam'int
Deimanciukas
Nezinau kaip man sumazinti nuotrauka verysad.gif Nes kai jau sumazinu iki reikiamo dydzio tada ta nuotrauka tampa tasku cray.gif cry.gif
Ingoša
Žiūriu jau po antrą kartą nuotraukos dedamos,šios dienos jau buvo mirksiukas.gif gal tik su kitu vardu,neprisimenu g.gif
mylimuke
Ar galima siusti kelias skirtingas nuotraukas?
jurga1985
siusti foto geriau iskart kelias, kad isrinkumet graziausia Jums, ar viena kuri man graziausia?
jovituxss
i konkursa zemuogytes ir zirniukai pavelavau,o gaila,tokia super nuotraukyte turejau. doh.gif GAILA unsure.gif nieko,bandysim laime cia ax.gif
Board
QUOTE(jovituxss @ 2007 08 28, 12:27)
i konkursa zemuogytes ir zirniukai pavelavau,o gaila,tokia super nuotraukyte turejau. doh.gif  GAILA  unsure.gif  nieko,bandysim laime cia  ax.gif
*

Čia nereikia bandyti laimės smile.gif "Dienos mažylis" tai ne konkursas.
Ramunia
nuotraukos dar neissiunciau savo maziu, nes iki siol tik buvau susidomejus kaip ja ideda (grozejausi idetais vaikuciais wink.gif).. nu dabar kai jau zinau kas ir kaip - atakuosim! wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.