Pagalvojau idomu butu suzinoti gal kuri gydesi uzsienyje(IUI,IVF) ar pavyko?
O kokia konkrečiai šalis domina?
Girdejau,kad moterys vaziuoja i Latvija,ar ten procentas aukstesnis ar ka?
JAV geri reitingai labai,bet idomu ar kuri bande,kokia kaina ir t.t.
Dėl JAV kreipkys į Maya.
Apie Latviją labai daug prirašyta temoje "Donoras", nes dauguma ten važiuoja dėl donorystės. Jei bus kas neaišku, tai ir aš apie Latviją galėsiu papasakot.
Mireja,o kaip man susirasti Maya?
Beje,o kaip Latvijoj,pati darei gal?
Dariau... Paskaityk temą "Donoras".
Maya... na, gali užklaust temoje "mūsų nėštukės ir mamytės", gali temoje "IVF", gali parašyti AŽ...
mane tai labai domintu patirtis uzsienyje dariusiu IVF, po to, kai nusprende Lietuvoje nebesidaryti (ne donoriniai IVF, o savi). Jeigu atsirastu tokiu, kurios papasakotu visa savo kelia vieshai, kaip susirado klinika, kas paskatino, kaip pavyko nukeliauti ir pan (turiu omeny ne gyvenanciu uzsienyje, bet cia gyvenanciu patirtis, kazi ar tokiu butu? ), manau butu tikrai naudinga.
Gal palikim sia tema, gal atsiras kas su patirtim? QUOTE(euromergele @ 2007 06 26, 22:03) mane tai labai domintu patirtis uzsienyje dariusiu IVF, po to, kai nusprende Lietuvoje nebesidaryti (ne donoriniai IVF, o savi). Jeigu atsirastu tokiu, kurios papasakotu visa savo kelia vieshai, kaip susirado klinika, kas paskatino, kaip pavyko nukeliauti ir pan (turiu omeny ne gyvenanciu uzsienyje, bet cia gyvenanciu patirtis, kazi ar tokiu butu? ), manau butu tikrai naudinga. Gal palikim sia tema, gal atsiras kas su patirtim? Labutis euromergele,as dariaus IVF Londone,bet man nepasiseke
Jeigu kam bus idomu, galiu papasakoti, kaip man dare Londone. Bet as cia gyvenu, tai siek tiek kitaip, nei jums, kai nereikia keliauti ir jaudintis del gyvenamos vietos. Euromergele, tu tai is manes viska su smulkmenomis girdejai
Kadangi man dare ilga schema, tai viskas uztruko apie 6 savaites. Kovo 26d (21 mmm diena) pradejau leistis slopinancius vaistus (pavadinima galesiu parasyti veliau, dabar nepamenu), juos leidausi 25 dienas kasdiena. Balandzio 19d. (25-ta vaistu leidimosi diena) mazino slopinanciu doze, bet nenutraukiau is karto, tuo paciu pradejau leistis stimuliuojancius (250 gonalio, velgi reiktu namie pasitikslinti). Stimuliacija truko 11 dienu, balandzio 30d. susileidau ovuliacija skatinancius vaistus (panasius i ovitreli tik pavadinimas kitoks). Geguzes 2d - punkcija. Isodinimas geguzes 4d. Dvi savaites cyclogest - naturalaus progesterono zvakutes i uzpakali Darant trumpa schema, nuo stimulicijos pradzios iki punkcijos butu kokios dvi savaites, rezultatu laukti juk galima ir Lietuvoje Del kainu nelabai patarsiu, nes mano IVF finansavo valstybe (gyvenantiems cia priklauso vienas nemokamas, tik eileje reikia laukti apie 2 metus Maciau musu klinikos kainorasti, tai paprastas IVF kainuoja 1900£, ICSI 2200£, plius vaistai. Vaistams gali iseit apie 1000£, gal siek tiek maziau. QUOTE(Sicily @ 2007 06 27, 11:25) Jeigu kam bus idomu, galiu papasakoti, kaip man dare Londone. Bet as cia gyvenu, tai siek tiek kitaip, nei jums, kai nereikia keliauti ir jaudintis del gyvenamos vietos. Euromergele, tu tai is manes viska su smulkmenomis girdejai Kadangi man dare ilga schema, tai viskas uztruko apie 6 savaites. Kovo 26d (21 mmm diena) pradejau leistis slopinancius vaistus (pavadinima galesiu parasyti veliau, dabar nepamenu), juos leidausi 25 dienas kasdiena. Balandzio 19d. (25-ta vaistu leidimosi diena) mazino slopinanciu doze, bet nenutraukiau is karto, tuo paciu pradejau leistis stimuliuojancius (250 gonalio, velgi reiktu namie pasitikslinti). Stimuliacija truko 11 dienu, balandzio 30d. susileidau ovuliacija skatinancius vaistus (panasius i ovitreli tik pavadinimas kitoks). Geguzes 2d - punkcija. Isodinimas geguzes 4d. Dvi savaites cyclogest - naturalaus progesterono zvakutes i uzpakali Darant trumpa schema, nuo stimulicijos pradzios iki punkcijos butu kokios dvi savaites, rezultatu laukti juk galima ir Lietuvoje Del kainu nelabai patarsiu, nes mano IVF finansavo valstybe (gyvenantiems cia priklauso vienas nemokamas, tik eileje reikia laukti apie 2 metus Maciau musu klinikos kainorasti, tai paprastas IVF kainuoja 1900£, ICSI 2200£, plius vaistai. Vaistams gali iseit apie 1000£, gal siek tiek maziau. Ir galutinis rezultatas pasiektas.??????????? QUOTE(Sicily @ 2007 06 27, 09:25) Jeigu kam bus idomu, galiu papasakoti, kaip man dare Londone. Bet as cia gyvenu, tai siek tiek kitaip, nei jums, kai nereikia keliauti ir jaudintis del gyvenamos vietos. Euromergele, tu tai is manes viska su smulkmenomis girdejai Kadangi man dare ilga schema, tai viskas uztruko apie 6 savaites. Kovo 26d (21 mmm diena) pradejau leistis slopinancius vaistus (pavadinima galesiu parasyti veliau, dabar nepamenu), juos leidausi 25 dienas kasdiena. Balandzio 19d. (25-ta vaistu leidimosi diena) mazino slopinanciu doze, bet nenutraukiau is karto, tuo paciu pradejau leistis stimuliuojancius (250 gonalio, velgi reiktu namie pasitikslinti). Stimuliacija truko 11 dienu, balandzio 30d. susileidau ovuliacija skatinancius vaistus (panasius i ovitreli tik pavadinimas kitoks). Geguzes 2d - punkcija. Isodinimas geguzes 4d. Dvi savaites cyclogest - naturalaus progesterono zvakutes i uzpakali Darant trumpa schema, nuo stimulicijos pradzios iki punkcijos butu kokios dvi savaites, rezultatu laukti juk galima ir Lietuvoje Del kainu nelabai patarsiu, nes mano IVF finansavo valstybe (gyvenantiems cia priklauso vienas nemokamas, tik eileje reikia laukti apie 2 metus Maciau musu klinikos kainorasti, tai paprastas IVF kainuoja 1900£, ICSI 2200£, plius vaistai. Vaistams gali iseit apie 1000£, gal siek tiek maziau. Sicily,stiprybes tau laikyk savo maziuka pilvely nepaleisk,sveikinu
vienoje klinikoje pamačiau donorinės spermos kaina- 400 svarų. + paprasto IUI kaina. Nežinau kiek, neįsidėmėjau. Į "google" įvedi: IUI London donor sperm ir turėsi daug daug rezultatų, dauguma klinikų nurodo kainas, taigi maždaug įsivaizduosi.
QUOTE(garnelis @ 2007 06 27, 08:19) O gal galetumei placiau papasakoti - kaip pasirinkai klinika, kiek tau viskas kainavo, kokias schemas ir vaistus skyre ir apskritai kaip ten viskas vyko. Garneli, Silici papasakojo,man viskas buvo panasiai,kita diena uzeisiu i forumiuka papasakosiu daigiau. Papildyta: QUOTE(Mirėja @ 2007 06 27, 20:56) Nezinau mergaites gal netaip supratau,juk tai aiskino angkliskai.Reikia gauti tikslesniu saltiniu. QUOTE(Mirėja @ 2007 06 27, 23:14) vienoje klinikoje pamačiau donorinės spermos kaina- 400 svarų. + paprasto IUI kaina. Nežinau kiek, neįsidėmėjau. Į "google" įvedi: IUI London donor sperm ir turėsi daug daug rezultatų, dauguma klinikų nurodo kainas, taigi maždaug įsivaizduosi. aciu
Londone dariausi du IVF. Abu sekmingi, deja tik vienas vaikelis, nes su pirmu persileidau, galiu viska su smulkmenomis papasakoti, jei kam reikia nuvesti ir uz rankos palaikyti...Po keliu metu ruosiuosu dar viena daryti, o gal ir nereikes nes yra sansu naturaliai pastoti. Labai dziaugiuosi gydymu ir apziura. Gal neesu labai reikli? Su kalba problemu neturiu, tai viskas ejo kaip is pypkes.
QUOTE(poppins @ 2008 01 08, 21:42) Londone dariausi du IVF. Abu sekmingi, deja tik vienas vaikelis, nes su pirmu persileidau, galiu viska su smulkmenomis papasakoti, jei kam reikia nuvesti ir uz rankos palaikyti...Po keliu metu ruosiuosu dar viena daryti, o gal ir nereikes nes yra sansu naturaliai pastoti. Labai dziaugiuosi gydymu ir apziura. Gal neesu labai reikli? Su kalba problemu neturiu, tai viskas ejo kaip is pypkes. sweikute,wat man labai idomu,gal ne man wienai,kur buwo jusu pati pradzia?mes dabar irgi laukiam siuntimo is jp i waisingumo klinika(ant dienu turi ateiti),ar ten as galiu prasytis
Oooo, pati pradzia buvo labai seniai... Gal 2001m. Kai tik uzsiregistravau pas GP gavau siuntima i vaisingumo klinika, kur daktaras pasake, kad esu jauna ir nieko man blogo nera, tipo lauk. Bet pastate mane i eile IVF. Laukiau beveik 3 metus. Bet per tuos metus dar ivyko visokiu kurjozu. Laparoscopija, kolposcopija. Paskui IVF. Kadangi gavome nemokamai, tai is kart darem IVF. Pavyko, bet 16 savaiciu persileidau, bet ne del to, kad buvo IVF, kazkas blogai su vaisiumi. Po to daremes mokama, tai siuntimo irgi reikejo, rekomendacijos is GP. Tas ivyko labai greitai ir sklandziai, rezultatai puikus...Viskas vyko Kings College hospital, Assisted Conception Unit. Visa info yra internete, su kainom ir t.t. Labai rekomenduoju, man patiko. Nebent jei toli gyvenat, man buvo netoli, tai labai gerai, nes reiks gan daznai vazineti. Sekmes.
Sveikos,as tai dariausi Azijoj,nes ten gyvenau,ir procentas IVF didelis40procentu,ir pigiau perpus nei LT,bet deja nepavyko
pirma dariausi LT,o antra Azijoj,dabar ruosiuosi treciai,tai darysiu Lietuvoj
Late, sėkmės ir kantrybės tau.
aciu poppins,tik nezinau,kaip su sekme bus
Sveikos
Norėjau pasiteirauti, ar nežinote kokios kainos IVF baltarusijoje, ar skyriasi nuo LT, gal žinote kokiame mieste daro(adresa, tel)?Ar kur galėčiau paskaityti apie tai ? Mane domina butent BY Dėkoju atsakiusiems
late, o kur konkrečiau Azijoj, Azija didelė
ALMATOJ
Ojetau kur
Gal gali papasakoti plačiau, kaip tau sekės, kaip patiko ten.
aisku galiu
Manęs asmeniškai tai nedomina, bet manau kitoms merginoms, kaip reikalingas IVF įdomi bet kokia informacija.
O kaip su vaistais, tokie kaip pas mus?
Taip tokie patys,tik Lietuvoj MANE su puregonu stimuliavo,o ten su gonaliu ir vaistu kainos tokios pat,kaip Lietuvoj.
O šiaip likai patenkinta ten viskuo?
Taip viskuom,jei ten gyvenciau dabar,tai tikrai vel daryciausi,galvojau skrist,bet tada labai brangiai gaunasi,bandysiu vel Lietuvoj.Ta gydytoja is Almatos sake daryk kur nori tik ne Londone,ji dar rekomendavo Sanktpeterburga
QUOTE(Sicily @ 2008 01 23, 23:42) keista, kad gydytoja nerekomendavo Anglijos, nes UK buvo pradetos pirmos IVF proceduros, UK turi didziausia patirti visame pasaulyje ir nepaprastai aukstus pasiekimo rezultatus apvaisinimo srityje. Pimas megintuelio kudikis 1978 Louise Brown buvo pradetas taip pat UK. Tik kainos UK turbut pacios aukscaiusios visame pasaulyje, gal del to gydytoja ir nerekomendavo tau Londono ir Anglijos
As darau IVF Minske,iskart sekmingai
Sveikinimai, Benedikta46
norejau paklaust,mergytes
QUOTE(rimute222 @ 2008 01 25, 08:23) norejau paklaust,mergytes sveika Rimute kada eini per GP gal pasiseks tau gauti ir nemokama IVF, t.y. valstybes finansuojama. pasidomekite kiek reiketu laukti, nors dabar eiles yra labai sumazejusios. O jei eisite darytis uz savo finansus, tai paprasykite kad nors vaistus jums apmoketu NHS, nes jie sudaro apie 30% visu islaidu. As pazystu moteri, kuri daresi IVF uzsavo finansus, bet vaistus jai apmokejo NHS. Mes anglijoje IVF laukeme siek tiek ilgiau negu menesi, labai greitai sulaukeme savo eiles. Sekmes tau
O gal kuri nors darėsi IVF Briuselyje?? Labai domina kainos?
QUOTE(rimute222 @ 2008 01 25, 08:23) norejau paklaust,mergytes Rimute, mane irgi gyde Homerton ligoninej QUOTE(EglinaUK @ 2008 01 25, 10:40) Mes anglijoje IVF laukeme siek tiek ilgiau negu menesi, labai greitai sulaukeme savo eiles. Oho QUOTE(Sicily @ 2008 01 25, 11:08) Rimute, mane irgi gyde Homerton ligoninej Oho sweikos mergytes, tai EglinaUK irgi nemokamo po menesio laiko sulauke nes mes dabar wien siuntimo jau nemazai laiko laukiam sicily gal tu pameni ar greit sulaukiai siuntimo? |