Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Užsienio gydymo įstaigos
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nesulaukiančioms gandro > Archyvas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
T.P.Keberiokst
jei ne privaciai tikrai neduoda.Man dare histeroskopija(LT irgi su narkoze),patare tik nuo skausmo ka nors ikalt.Spek ar padejo,bet nieko daar gyva.
Gimdos nuotrauka taip pat ne narkozes daro.
svete
Gali pabandyt pasakyt, kad ziauriai nepernesi skausmo ar panasiai, gal duos narkoze.
Eiciau ir be narkozes daryt, kad tik siustu, jei reikia.
T.P.Keberiokst
QUOTE(svete @ 2009 05 08, 15:45)
Gali pabandyt pasakyt, kad ziauriai nepernesi skausmo ar panasiai, gal duos narkoze.
Eiciau ir be narkozes daryt, kad tik siustu, jei reikia.
*

Bandziau,nepadejo doh.gif sako jei labai reikes tai duosim.O kai guli ant stalo ir dar "nemirsti",tai apie narkoze pamirsk.Sesele uz rankos palaikys ir viskas,jie cia vadina taip "verbal anastetic".
Beje,kitoms per gimdos nuotrauka visai neskauda.Geriausia aisku,atsipalaiduot ir maziau apie tai galvot.Zinau ,kad lengviau pasakyt nei padaryt,bet...

Na ,kad dar nepaskyre tai nieko nuostabaus.GP ir nepaskirs.Ka jie tures padaryt tai nukreipt i fertility klinika kurioj nors ligoninej,va ten per pirma konsultacija ir ziures kokios problemos,kaip jas spresti ir kokius tyrimus daryti.Ir laukimas gali buti tikrai ilgesnis nei 3 menesiai.Nenoriu gasdinti,bet nusiteikit ilgiems tarpams tarp konsultaciju.Mano visos kons.kaip taisykle kas 4 menesius.O va Aushen lyg ir kas 7 ejo.
Kurioj tu GP prisiregistravus?Tiesa,viskas priklausys nuo tyrimu.Jei jie normos ribose,tai siulys bandyti naturaliai.

Aushen,kaip tu gyvuoji?ar viskas gerai?Kada pas gydytojus?
rindi
Sveikos, merginos smile.gif
kaip supratau, dauguma cia rasanciu gydosi UK? Norejau pasiteirauti, kelinta diena po punkcijos ten isodinima daro?
Corina
sveikos, matau cia dauguma is UK, as lankiausi US nevaisingumo klinikoje, norincioms info visada galite rasyti man i az su malonumu pasidalinsiu patirtimi
rindi
QUOTE(Corina @ 2009 05 08, 20:15)
sveikos, matau cia dauguma is UK, as lankiausi US nevaisingumo klinikoje, norincioms info visada galite rasyti man i az su malonumu pasidalinsiu patirtimi
*

Pasidalink viesai 4u.gif Manau, kad daug kam idomu, ne tik kas uzsienyje gydosi.
Nu tai pradziai: kelinta diena po punkcijos ten atlieka isodinima?
Ir gal zinai, kokia JAV gydytojai nuomone turi apie citomegalijos virusa? Tikrai toks baisus tas baubas nestumui ar nelabai?

...ir kokioj gydymo "stadijoj" smile.gif pati siuo metu esi?
Corina
siaip tai punkcija ir isodinimas panasiai kaip ir visur 3 arba 5...
O stadijoj tai tikriausiai jau jokioj , esu po nepavykusio IVF ir nepavykusio snaigutes isodinimo. Tai dar viskas neatsluge....
rindi
QUOTE(Corina @ 2009 05 08, 20:28)
siaip tai punkcija ir isodinimas panasiai kaip ir visur 3 arba 5...
O stadijoj tai tikriausiai jau jokioj , esu po nepavykusio IVF ir nepavykusio snaigutes isodinimo. Tai dar viskas neatsluge....
*

Uzjauciu, Corina verysad.gif Vargsiukes mes, nepavykusios...Bandysi dar?

3 arba 5? O nuo ko priklauso, kelinta diena? Kaip greitai dalijasi lastele ar laukia iki tam tikro skaiciaus pasidalijimo?

Ir gal zinai, ar skiria kokius vaistus nestumui palaikyti po isodinimo ir kaip ilgai, sekmes atveju??
Corina
taip priklauso kaip dalijasi.... dar kas liecia uzsaldyma mano klinikoje saldo tik blasto, pas juos labai geras atsilimo %, pvz mano 1 buvo likes isaugo iki blasto ir atlaike atsilima aisku irodymu neturiu nes pas mane nepasiliko....
Del vaistu po isodinimo tai tikriausiai individualiai, asmeniskai man po 1IVF buvo skirtas Crinonas, leidziamas progesterono aliejus, vaikiskas aspirinas ir estrofem(atrodo toks) pleistrai ir taip iki HCG dienos jei testas teigiamas tada iki 12 sav nestumo naudot viska...
rindi
QUOTE(Corina @ 2009 05 08, 20:36)
taip priklauso kaip dalijasi.... dar kas liecia uzsaldyma mano klinikoje saldo tik blasto, pas juos labai geras atsilimo %, pvz mano 1 buvo likes isaugo iki blasto ir atlaike atsilima aisku irodymu neturiu nes pas mane nepasiliko....
Del vaistu po isodinimo tai tikriausiai individualiai, asmeniskai man po 1IVF buvo skirtas Crinonas, leidziamas progesterono aliejus, vaikiskas aspirinas ir estrofem(atrodo toks) pleistrai ir taip iki HCG dienos jei testas teigiamas tada iki 12 sav nestumo naudot viska...
*

Keliu lasteliu isodina tada?
Man labai idomu, nes as gydausi NL, ir isodinimas visada visoms ta pacia diena! 3 diena po punkcijos.
Isodinimo diena pradet vartot progesterono zvakutes, 3 k. per diena po 2, 10 dienu. Ir toliau nieko. blink.gif Visai nieko, skambinau net telefonu prasyt, kad kokius palaikancius skirtu, visiskai nieko. Kazko man labai norisi kokiu vaistuku, atrodo ant sirdies ramiau butu.
Corina
man isodino 2emb. 8 lasteliu , cia vel pas kiekviena kitaip...
Man po ledinuko tik crinona reikejo vartot, kremas, bet cia visada vartoji iki HCG tyrimo. Bet tu juk jau laukiesi ar ne? Tu is IVF skyrelio jei neklystu...
rindi
QUOTE(Corina @ 2009 05 08, 20:59)
man isodino 2emb.  8 lasteliu , cia vel pas kiekviena kitaip...
Man po ledinuko tik crinona reikejo vartot, kremas, bet cia visada vartoji iki HCG tyrimo. Bet tu juk jau laukiesi ar ne? Tu is IVF skyrelio jei neklystu...
*

Nu va, visur skaitau, kad laukia kol daugiau lasteliu pasidalins. O jie cia sako, kad 4 lasteliu yra idealus isodinimui. Viskas cia kitaip.
Is tiesu tai as IVF is nevilties namu skyrelio. Ten pirma karta parasiau. Nes po eilinio IVF viena diena uzvelavo menesines, o antra kraujo pasirode. Pamaniau, kad vel nepavyko. Bet mmm veluoja iki siol, jau antra savaite...Perejau i IVF skyreli tada. Norisi kazkam issisakyt. Negaliu juk vyrui kasdien galva kvarsint su savo pojuciais be saiko...
Niekas dar man neptavirtino, kad laukiuosi. Logiskai galvojant ir visas viltis sutelkus, gal. Echo tik geg.18 d. Tada ir isgirsiu is tikruju kas ir kaip.

O kaip pas jus punkcija atlieka? Ar su narkoze?
svete
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2009 05 08, 14:51)
laukimas gali buti tikrai ilgesnis nei 3 menesiai.Nenoriu gasdinti,bet nusiteikit ilgiems tarpams tarp konsultaciju.Mano visos kons.kaip taisykle kas 4 menesius.O va Aushen lyg ir kas 7 ejo.
Kurioj tu GP prisiregistravus?
*

As ne Londone, gerokai labiau i siaure. Ultrasoundo tyrimo laukiau 1.5 men, spermiuku laukiam 2 men. Krauja galejau priduot is karto, pasiskiepyt taip pat, eiliu nera. Dabar vistiek negalim net bandyt, nes tik pirmadieni pasiskiepijau nuo rubella ir dabar 3 menesius reikia laukti, o po menesio eiti dar vieno skiepo nuo MMR. Noreciau per ta laika pasidaryti nuotrauka ir praeinamuma, kad paskui nereiktu vel menesiais laukti. Bandysiu eit zyzti pas GP. Nors jei tuos tyrimus tik vaisingumo klinika skiria, tai nezinau, kaip cia iseis g.gif

Bet gal praeinamuma darytis geriausia kai gali po to iskarto bandyt pastot, nes kanalelius pravalo? Nebezinau, susiveliau visai. Tikriausiai plauksiu pagal srove...
kristiana1
QUOTE(svete @ 2009 05 08, 22:02)
As ne Londone, gerokai labiau i siaure. Ultrasoundo tyrimo laukiau 1.5 men, spermiuku laukiam 2 men. Krauja galejau priduot is karto, pasiskiepyt taip pat, eiliu nera. Dabar vistiek negalim net bandyt, nes tik pirmadieni pasiskiepijau nuo rubella ir dabar 3 menesius reikia laukti, o po menesio eiti dar vieno skiepo nuo MMR. Noreciau per ta laika pasidaryti nuotrauka ir praeinamuma, kad paskui nereiktu vel menesiais laukti. Bandysiu eit zyzti pas GP. Nors jei tuos tyrimus tik vaisingumo klinika skiria, tai nezinau, kaip cia iseis  g.gif

Bet gal praeinamuma darytis geriausia kai gali po to iskarto bandyt pastot, nes kanalelius pravalo? Nebezinau, susiveliau visai. Tikriausiai plauksiu pagal srove...
*

kiausintakiu praeinamuma ziuri suleide skysti,bet tas skystis ju nepravalo,tik parodo jie pratekami ar ne.kiausintakiai tvarkomi laparaskopiniu budu(operacija).jei uzkimsti pasalina(aisku tavo sutikimu),jei dalinai uzkimsti juos atidaro plastiko budu.tas buvo man daryta tai jau zinau.
smint
QUOTE(kristiana1 @ 2009 05 08, 15:36)
kaip suprast tavo pasakyma,ta basioji HYSTE......?nejau neduoda narkozes per tokia procedura?man LT ja dare ir nieko ten baisaus,uzmiegi 15min,atsibundi nei skausmo nei jokiu pojuciu,tik biski kraujo pasirode ir tiek.
*

Man pasake,isgerti pora tableciu nuo skausmo pries procedura.Del narkozes,tai nezinau,skaiciau cia SM apie tai,kad LT tikrai ne visos ja gauna.Uz tai ir bijau unsure.gif
svete
QUOTE(kristiana1 @ 2009 05 08, 19:38)
kiausintakiu praeinamuma ziuri suleide skysti,
*

Aciu kristiana1, as galvojau kad cia gali buti ta pati procedura
kristiana1
QUOTE(smint @ 2009 05 09, 07:57)
Man pasake,isgerti pora tableciu nuo skausmo pries procedura.Del narkozes,tai nezinau,skaiciau cia SM apie tai,kad LT tikrai ne visos ja gauna.Uz tai ir bijau unsure.gif
*

gal jei visus tyrimus daro valstybinese ligoninese,tai sutinku kad gal narkozes ir neduoda,bet as tyriausi vaisingumo klinikoj Vilniuj,tai ten man ja dave.dabar esu airijoj ir geguzes 25d pirmas vizitas Galway vaisingumo klinikoj.biskuti mastau kad ir man bus daromos tos proceduros,tai nesmagu jei narkozes negausiu g.gif
smint
QUOTE(kristiana1 @ 2009 05 11, 16:13)
gal jei visus tyrimus daro valstybinese ligoninese,tai sutinku kad gal narkozes ir neduoda,bet as tyriausi vaisingumo klinikoj Vilniuj,tai ten man ja dave.dabar esu airijoj ir geguzes 25d pirmas vizitas Galway vaisingumo klinikoj.biskuti mastau kad ir man bus daromos tos proceduros,tai nesmagu jei narkozes negausiu g.gif
*

Bijau labai,bet ka padarysi doh.gif Nu jei matysiu,kad negaliu kenteti,tai reksiu unsure.gif
Beje,siandien dare man echo,tai zinokit nelabai supratau,cistu nera,bet rado sunykusiu kiausineliu nemazai,nu vienu zodziu nesuprantu iki siol kas ten ir kaip.Aisku nuramino mane,kad tukstanciams moteru taip buna,kad tai nuo streso, nu vienu zodziu.Gal kas gali paaiskinti ? unsure.gif
zynaida
sveikos merginos 4u.gif norejau paklaust truputi ne i tema blush2.gif ar yra merginu,dariusiu IVF Tartu arba Rygoj Embrion klinikoje?
aushen
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2009 05 08, 15:51)

Aushen,kaip tu gyvuoji?ar viskas gerai?Kada pas gydytojus?
*

labuka,gyvuoju,nieko nepadarysi,reik judet pirmyn....einu ryt i gp vel pernaujo prasyti siuntimo pas savo daktara ta i ligonine....
klausyk keberiokst tu turejai 3 persileidimus jai neklystu,ir tau cia jokiu tyrimu jie nesiunte darytis,o tu pacios gp neprasei siuntimu bent antifosfolipodini sidroma ar toksiplazmozes tyrimus kad padarytu...?as taip bijau,dabar baimes 2 kaip vel pastot,ir antra kaip isnesiot verysad.gif
smint
QUOTE(aushen @ 2009 05 11, 21:22)
labuka,gyvuoju,nieko nepadarysi,reik judet pirmyn....einu ryt i gp vel pernaujo prasyti siuntimo pas savo daktara ta i ligonine....
klausyk keberiokst tu turejai 3 persileidimus jai neklystu,ir tau cia jokiu tyrimu jie nesiunte darytis,o tu pacios gp neprasei siuntimu bent antifosfolipodini sidroma ar toksiplazmozes tyrimus kad padarytu...?as taip bijau,dabar baimes 2 kaip vel pastot,ir antra kaip isnesiot verysad.gif
*

Laikykis Auchen unsure.gif Zinau kaip jautiesi,pati esu tai patysrus unsure.gif As po persileidimo nulekiau i LT visus tyrimus nuo zarazu pasidaryti.Tai man paaiskino,kad jei persileidimas ivyko del toksiplazmozes,tai jau antra karta del to nepersileisciau.O ar tai tiesa,tai nezinau unsure.gif
aushen
QUOTE(smint @ 2009 05 11, 20:31)
Laikykis Auchen unsure.gif Zinau kaip jautiesi,pati esu tai patysrus unsure.gif As po persileidimo nulekiau i LT visus tyrimus nuo zarazu pasidaryti.Tai man paaiskino,kad jei persileidimas ivyko del toksiplazmozes,tai jau antra karta del to nepersileisciau.O ar tai tiesa,tai nezinau unsure.gif
*

dekui zinok atsigaunu po biski,tik sirdi pleso mintis kam dave taip netiketai,nes jau nebesitikejau,ir ateme....o del tos toksiplazmozes tai geras nesu dar taip girdejus...nezinau einant ryt i gp gal reik uzklaust ar galetu kokiu tyrimu siust,bet jau jauciu ka isgirsiu,kad maziau sukciau smegenis...
smint
QUOTE(aushen @ 2009 05 11, 21:35)
dekui zinok atsigaunu po biski,tik sirdi pleso mintis kam dave taip netiketai,nes jau nebesitikejau,ir ateme....o del tos toksiplazmozes tai geras nesu dar taip girdejus...nezinau einant ryt i gp gal reik uzklaust ar galetu kokiu tyrimu siust,bet jau jauciu ka isgirsiu,kad maziau sukciau smegenis...
*

Laikykis mirksiukas.gif O dave tam,kad neprarastum vilties ir tikejimo.Paguosiu tave,taip kaip mane medikai guodzia,kad jei buvai pastojus,tai vadinasi ne viskas prarasta,vadinasi gali,tai tik laiko klausimas.O kurioj tu vietoj gyveni?I kokia ligonine vaikstai?Mano GP tai dundukas geras,bet nors tiek gerai,kad pats nesupranta tai iskarto nusiunte mus pas vaisingumo specealistus.
T.P.Keberiokst
QUOTE(aushen @ 2009 05 11, 20:35)
*

Zinok,nieko jie man iki 3 nedare.Tik hormonus ir viskas,visas nelaimes nurase gamtos atrankai ir tipo paslapciom,rekomendavo baby aspirin gerti.Viena kart per diena.Cia del antifosfolipidinio sindromo,kai kraujo kresumas padidejes.Bet ir to netyre.Aisku negeriau,nes jau LT buvau issityrus,kad viskas man su kresumu gerai.
Na ziurek,gal pas tave gp normalesnis gal bent parasys i ligonine,ten jau fertility klinikoje gal sugalvos kokius tyrimus padaryt.Nors ir LT nelabai po vieno kas daro.
O kada tu i Lietuva vaziuoji?Gal vien del savo ramybes ten pasidarytum tyrimus.Tiesa,UK kitu saliu tyrimu nelabai pripazista,man viska jie per nauja perdare,bet bent pati zinosi,kad viskas gerai.O ramus nervai ,tai jau daug!
Na ziurek,sekmes rytoj.Laikysiu spygas,kad padarytu kokius tyrimus.

O as siandien susirgau,ryt pradedu clomida.Jau 4 ciklas su clomidu bus,ir laukiu birzelio 29 appoitmento ligoninej,kazin ka pasakys gero?
aushen
mumis ir iskart siunte,pati nieko nedare...as gyvenu vakaru londone,ir vaikstau i ealing ligonine...ir dekui uz paguoda...aisku neviskas prarasta,bet vel pernauja dabar masatu o gal va si men gausis,nes mes nusprendem nieko nelaukti ir darbuojiemes toliau...nes gimda issivale graziai...kaip buvau skane sake like tik pedsakai ir vaizdas kaip mmm gale...as jau savo mmmlaukdavau ramiai ir zinodavau kad kitaip ir but negali,o dabar doh.gif
Papildyta:
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2009 05 11, 20:48)
Zinok,nieko jie man iki 3 nedare.Tik hormonus ir viskas,visas nelaimes nurase gamtos atrankai ir tipo paslapciom,rekomendavo baby aspirin gerti.Viena kart per diena.Cia del antifosfolipidinio sindromo,kai kraujo kresumas padidejes.Bet ir to netyre.Aisku negeriau,nes jau LT buvau issityrus,kad viskas man su kresumu gerai.
Na ziurek,gal pas tave gp normalesnis gal bent parasys i ligonine,ten jau fertility klinikoje gal sugalvos kokius tyrimus padaryt.Nors ir LT nelabai po vieno kas daro.
O kada tu i Lietuva vaziuoji?Gal vien del savo ramybes ten pasidarytum tyrimus.Tiesa,UK kitu saliu tyrimu nelabai pripazista,man viska jie per nauja perdare,bet bent pati zinosi,kad viskas gerai.O ramus nervai ,tai jau daug!
Na ziurek,sekmes rytoj.Laikysiu spygas,kad padarytu kokius tyrimus.

O as siandien susirgau,ryt pradedu clomida.Jau 4 ciklas su clomidu bus,ir laukiu birzelio 29 appoitmento ligoninej,kazin ka pasakys gero?
*

ar eini keberiokst kur nors skana pasidaryti kaip mastei?na va jau 4 ciklas,nera taip lengva pagauti visdelto ta stebukleli...bet linkiu kad 4 kartas garantuotu... 4u.gif
o as kada i lt vaziuosiu visiskai neaaisku,neplanuojam nieko,retai mes i ja vazinejam... unsure.gif
svete
As buvau siandien 21d. krauja priduot, antra karta, nes pirmas rode zema progesterona ir norejo pakartot. Labai noriu suzinot visu tyrimu rezultatus, kazkaip kai zinai tai lengviau susivokt kokia situacija
T.P.Keberiokst
QUOTE(aushen @ 2009 05 11, 20:58)

ar eini keberioks kur nors skana pasidaryti kaip mastei?na va jau 4 diklas,nera taip lengva pagauti visdelto ta stebukleli...bet linkiu kad 4 kartas garantuotu... 4u.gif
o as kada i lt vaziuosiu visiskai neaaisku,neplanuojam nieko,retai mes i ja vazinejam... unsure.gif
*

Ejau tik pirma menesi,privaciai.antra menesi ginius kazkur atostogom isvare,kito nesusiradau,taip ir sustojau vaiksciot.
Paklausk ryt del tu tyrimu,na gal padarys ka...
Jo,nera taip lengva.Man kazkaip dar ir psichologiskai jau sunku daros,kai matau as ju tokia sistema ir tokia,atsiprasant,"super" prieziura ,tai net neisivaizduoji kiek pykcio kaupias ir ant padeties kurioj esam,ir ant pacios saves,kad mes vis dar cia ir ant salies tokios sistemos,kad nera normalios prieziuros ir visa tai susideda i toki skausmingai ilga laika.Turiu kazkokia kvaila nuojauta,kad mums grizus i lt daug kas susitvarkys savaime.
aushen
dar kol nepabegai keberiokst kaip angliskai teisingai pasakyti tuos tyrimukus prasant,gal zinai kaip skamba tas antifosfolipidinis sindromas taksiplazmoze...o ka galima dar paparasyti,citomegalo virusa?ar ne nes as vis googlinau goglinau vis info ieskojau..dar lyg genetinius tyrimus siulo darytis,bet abejoju jog imsis jie situ tyrimu unsure.gif
T.P.Keberiokst
QUOTE(aushen @ 2009 05 11, 21:11)
dar kol nepabegai keberiokst kaip angliskai teisingai pasakyti tuos tyrimukus prasant,gal zinai kaip skamba tas antifosfolipidinis sindromas taksiplazmoze...o ka galima dar paparasyti,citomegalo virusa?ar ne nes as vis googlinau goglinau vis info ieskojau..dar lyg genetinius tyrimus siulo darytis,bet abejoju jog imsis jie situ tyrimu unsure.gif
*

antifosf.-pas juos trumpinasi APS arba antiphospolipid syndrom,
toxoplasmosis,cytomegalovirus.

del genetiniu,tikrai nemanau,kad darys.o ir labai retai buna netvarkoj su tom chromosomom.
aushen
labai dekui tau...pabandysiu paprasyt pergalva negausiu,o kad pasijuoks tai visko gali buti su jais...o gal netycia ka ir pasius darytis... 4u.gif
T.P.Keberiokst
QUOTE(aushen @ 2009 05 11, 21:32)
labai dekui tau...pabandysiu paprasyt pergalva negausiu,o kad pasijuoks tai visko gali buti su jais...o gal netycia ka ir pasius darytis... 4u.gif
*

tai jo,nesuprasi ten ju.neaisku kas jiems uzeis.parasyk rytoj 4u.gif
aushen
niu va...pasakysiu tik tiek,kad as neuzklausiau apie tuos tyrimus doh.gif papuolaiu pas kita daktara,kuris labai patiko,nes buvo pilnumoj perskaites mano istorija ligos uzjaute del praradimo,ir paguode kad 9% moteu persileidzia,kad taip kaip ir naturalu cia...paskui dar jis sako labai turetum dziaugtis nes begalo gerai kaip su tokiom bedom po 3 men clomid gerimo tau pavyko pastoti,tai begalo gerai sako...uzkalbejo jis danti ir isejau patenkinta doh.gif isfaksavo jis i ligonine vel prasyma priimti mane butent tam mano gyditojui,ir liepe laukti jau laikso su apoitmentu pas ji...ir sake jai 2-3 savaiciu laikotarpi nesulauskiu ateiti pasimatyt su juo vel,jis imsis kazkokiu kitu budu..sakau jaunas babajus papuole bet patiko kaip dakataras labai rolleyes.gif 4u.gif tai ka prasideda tolaiu mano laukimai ir kelias nestuke.gif link.... 4u.gif
T.P.Keberiokst
QUOTE(aushen @ 2009 05 12, 15:09)
niu va...pasakysiu tik tiek,kad as neuzklausiau apie tuos tyrimus doh.gif papuolaiu pas kita daktara,kuris labai patiko,nes buvo pilnumoj perskaites mano istorija ligos uzjaute del praradimo,ir paguode kad 9% moteu persileidzia,kad taip kaip ir naturalu cia...paskui dar jis sako labai turetum dziaugtis nes begalo gerai kaip su tokiom bedom po 3 men clomid gerimo tau pavyko pastoti,tai begalo gerai sako...uzkalbejo jis danti ir isejau patenkinta doh.gif isfaksavo jis i ligonine vel prasyma priimti mane butent tam mano gyditojui,ir liepe laukti jau laikso su apoitmentu pas ji...ir sake jai 2-3 savaiciu laikotarpi nesulauskiu ateiti pasimatyt su juo vel,jis imsis kazkokiu kitu budu..sakau jaunas babajus papuole bet patiko kaip dakataras labai rolleyes.gif  4u.gif tai ka prasideda tolaiu mano laukimai ir kelias  nestuke.gif link.... 4u.gif
*

As irgi viena kart pas toki jauna babaju pataikiau,tai greitai jis man visus laiskus surase ir viska normaliai paaiskino.
Ir tikrai gausis pas tave viskas normaliai,jei pastojai viena karta-pastosi ir antra,ir si kart sekmingai.
As ryt bandysiu registruotis pas gp,bet per savo gydymus,geriamus vaistus ir problemas man jau visos kruvos gydytoju reikia.Kazin ar gp uzteks,na pamatysim...
svete
Siaip ir mano reikalai pasistumejo, kai patekau pas gydytoja babaika. Siandien gavau laiska uzsirasyt vel pas ja appointmentui, nes gavo tyrimu rezultatus. Eisiu ketvirtadieni ar penktadieni. Gal cia susije su rytietiska kultura, kai jiems yra super svarbu vaikai ir vaisingumas, tai jie neignoruoja problemos su nuolatiniu "viskas gerai, pagerkit paracetamolio" doh.gif o is karto siuncia tyrimams ir panasiai.
Taip norisi tiket, kad viskas bus gerai, bet pesimizmas juodas tuo klausimu, jei atvirai... verysad.gif
smint
QUOTE(svete @ 2009 05 12, 20:19)
Siaip ir mano reikalai pasistumejo, kai patekau pas gydytoja babaika. Siandien gavau laiska uzsirasyt vel pas ja appointmentui, nes gavo tyrimu rezultatus. Eisiu ketvirtadieni ar penktadieni. Gal cia susije su rytietiska kultura, kai jiems yra super svarbu vaikai ir vaisingumas, tai jie neignoruoja problemos su nuolatiniu "viskas gerai, pagerkit paracetamolio"  doh.gif o is karto siuncia tyrimams ir panasiai.
Taip norisi tiket, kad viskas bus gerai, bet pesimizmas juodas tuo klausimu, jei atvirai... verysad.gif
*

console.gif Jau juda tavo reikaliukai.Suzinosi kas ir kaip.O man tai tik birzelio 11 tik nuotrauka darys doh.gif dar po 6 savaiciu gydytojas priims,nu vienu zodziu.Iki to laiko turbut grysiu i LT ir bent jau kraujo hormonu tyrimus pasidarysiu,nes neisivaizduoju kas ir kaip ten pas mane doh.gif
edita 1579
QUOTE(aushen @ 2009 05 12, 17:09)
niu va...pasakysiu tik tiek,kad as neuzklausiau apie tuos tyrimus doh.gif papuolaiu pas kita daktara,kuris labai patiko,nes buvo pilnumoj perskaites mano istorija ligos uzjaute del praradimo,ir paguode kad 9% moteu persileidzia,kad taip kaip ir naturalu cia...paskui dar jis sako labai turetum dziaugtis nes begalo gerai kaip su tokiom bedom po 3 men clomid gerimo tau pavyko pastoti,tai begalo gerai sako...uzkalbejo jis danti ir isejau patenkinta doh.gif isfaksavo jis i ligonine vel prasyma priimti mane butent tam mano gyditojui,ir liepe laukti jau laikso su apoitmentu pas ji...ir sake jai 2-3 savaiciu laikotarpi nesulauskiu ateiti pasimatyt su juo vel,jis imsis kazkokiu kitu budu..sakau jaunas babajus papuole bet patiko kaip dakataras labai rolleyes.gif  4u.gif tai ka prasideda tolaiu mano laukimai ir kelias  nestuke.gif link.... 4u.gif
*

niu matai,tikiuosi,kad nebereikes tau ilgai laukti savo stebuklelio ir jis tikrai nepabegs nuo taves wub.gif wub.gif o man nervas kyla...vargstu su cistom kad jas kur...butu praeita cikla israse KT,tai gal buciau jau galejusi bandyt,bet ne lauke,kol isnyko,ciklas uzsitese,velavo vos ne 3 sav mmmm ir nauju cistu priaugo...toks jausmas,kad taip ir nepradesiu as...dabar tas KT dar visa cikla gerti...pradejau ir as pykt ant UK gydytoju verysad.gif
edita 1579
sveikutes visos,kur dingusios 4u.gif kaip sekasi? man tai kol kas tik nervukus gadina,penkt gavau laiska,kad turiu susimoket ligoninei £400 blink.gif blink.gif tai visa savaitgali stresavau,galvoju,tai juk moku tik uz IUI,o jos dar nedariau doh.gif tai ti siryt prisiskambinau,pasirodo,kad jie susimaise ir atsiunte uzsimoket uz IUI,atsiprase,nu bet streso tai turejau doh.gif
T.P.Keberiokst
QUOTE(rimute222 @ 2009 05 28, 09:09)
sveikutes visos,kur dingusios 4u.gif kaip sekasi? man tai kol kas tik nervukus gadina,penkt gavau laiska,kad turiu susimoket ligoninei £400 blink.gif  blink.gif tai visa savaitgali stresavau,galvoju,tai juk moku tik uz IUI,o jos dar nedariau doh.gif tai ti siryt prisiskambinau,pasirodo,kad jie susimaise ir atsiunte uzsimoket uz IUI,atsiprase,nu bet streso tai turejau  doh.gif
*

Sveikute 4u.gif
niekur nedingusios,na gal siek tiek is sio skyrelio blush2.gif

Nu nieko sau unsure.gif nors as nenustebciau,is ju daug ko galima tiketis.
Kada zadi su IUI startuoti?Ar cistos dingo?

O tau iui daro nhs ligoninej ar jie iui,ivf siuncia i fertility klinikas?
edita 1579
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2009 05 28, 11:40)
Sveikute  4u.gif
niekur nedingusios,na gal siek tiek is sio skyrelio  blush2.gif

Nu nieko sau  unsure.gif nors as nenustebciau,is ju daug ko galima tiketis.
Kada zadi su IUI startuoti?Ar cistos dingo?

O tau iui daro nhs ligoninej ar jie iui,ivf siuncia i fertility klinikas?
*

mano ligoninej yra fertility klinika ax.gif ten ir darysiu IUI,si men as geriu KT,mat priaugo nauju cisturyt jau paskutine tabletyte isgeriu ir eisiu echo daryt...tada ir zinosu tikiuosi,kada galesiu startuot ax.gif kazin,o jie iskart po KT simuliuoja?mat as kai buvau lt trecia IUI dariau iskart is po 3 men KT kurso smile.gif tai gal ir cia man leis isart pradet g.gif
edita 1579
sveikutes,keliu musu tema i virsu,reiketu jusu pagalbos 4u.gif pasirodo,man vis dar ta pati cista yra ir jau trecia cikla,praeita cikla geriau KT,bet nepadejo doh.gif issireikalavau laparoskopijos,sakiau,kad nedarysiu jokiu IUI tol,kol jos man nepadarys....o apie ja as visiskai nieko nezinau...gal galit pasakyt kuri,kaip ja daro UK,ar ta pacia diena paleidzia,kiek laiko i darbuka negalima,as dirbu sunku fizini darba,kai klausiau paskutini karta,kai buvau,tai mano echoskopuotojas sake,kad galesiu jau dirbt po 4-5 dienu blink.gif nelabai as jais pasitikiu,gal jus geriau man ka pasakysit tuo klausimu? blush2.gif
T.P.Keberiokst
QUOTE(FRIGE @ 2009 06 06, 21:44)
sveikutes,keliu musu tema i virsu,reiketu jusu pagalbos 4u.gif pasirodo,man vis dar ta pati cista yra ir jau trecia cikla,praeita cikla geriau KT,bet nepadejo doh.gif issireikalavau laparoskopijos,sakiau,kad nedarysiu jokiu IUI tol,kol jos man nepadarys....o apie ja as visiskai nieko nezinau...gal galit pasakyt kuri,kaip ja daro UK,ar ta pacia diena paleidzia,kiek laiko i darbuka negalima,as dirbu sunku fizini darba,kai klausiau paskutini karta,kai buvau,tai mano echoskopuotojas sake,kad galesiu jau dirbt po 4-5 dienu blink.gif nelabai as jais pasitikiu,gal jus geriau man ka pasakysit tuo klausimu? blush2.gif
*

Sveika,nelabai ka galiu pasakyt,bet kas liecia UK,tai cia gal Aushen atsakys.Kiek zinau jai dare cia,UK.Kazkur teko skaitineti,kad cia ir ta pacia diena paleidzia,po keliu valandu.Cia UK mamu forume skaiciau,na nenustebciau del to labai.Del ko LT i ligonine guldo ir dar palaiko,cia is kart paleidzia.Cia jau is savo patirties.Del darbingumo,kiek teko dometis(kazkada man laporosk buvo numatyta) tai cia labai asmeniskai.Kai kam ir po 3-4 dienu viskas ok,o kai kam ir po dvieju sav nekas.
Jei tavo darbas fizinis,manau imk 7 dienas (tiek gali be gyd pazymos,self explanatory daryt,o jei ka manau sick note parasytu?tas paprastai buna 2 savaites)
Man kai negimdinis buvo,viena para ligoninej buvau,paprasiau jei gali parasyt scik note,na galvojau tom keliom dienom,parase 2 savaitem.Gal ir tau taip iseis?Jos pilnai apmokamos.
edita 1579
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2009 06 07, 01:09)
Sveika,nelabai ka galiu pasakyt,bet kas liecia UK,tai cia gal Aushen atsakys.Kiek zinau jai dare cia,UK.Kazkur teko skaitineti,kad cia ir ta pacia diena paleidzia,po keliu valandu.Cia UK mamu forume skaiciau,na nenustebciau del to labai.Del ko LT i ligonine guldo ir dar palaiko,cia is kart paleidzia.Cia jau is savo patirties.Del darbingumo,kiek teko dometis(kazkada man laporosk buvo numatyta) tai cia labai asmeniskai.Kai kam ir po 3-4 dienu viskas ok,o kai kam ir po dvieju sav nekas.
Jei tavo darbas fizinis,manau imk 7 dienas (tiek gali be gyd pazymos,self explanatory daryt,o jei ka manau sick note parasytu?tas paprastai buna 2 savaites)
Man kai negimdinis buvo,viena para ligoninej buvau,paprasiau jei gali parasyt scik note,na galvojau tom keliom dienom,parase 2 savaitem.Gal ir tau taip iseis?Jos pilnai apmokamos.
*

aciu 4u.gif na man ja ir darys musu ligoninej,kur yra day stay unit,tai delto ir maniau,jog paleis ta pacia diena ax.gif o del darbuko,tai man viskas gerai,mat as self employed'a turiu,tvarkausi namus,tai galiu buti be darbo tiek,kiek reikes,vistiek niekas nemokes,o su zmonemis susitarsiu...kazin kaip musu Aushen sekasi? ax.gif
asmon
Sveikos, perskaiciau visus 41 lapus blink.gif buvom suplanave vaziuot i Ryga, i embrions klinika, taciau dabar prisiskaiciau apie Minska ir mastau, kur tikimybe didesne, kaip kainos, na manau, Minskas nepatogu del vizu, o Ryga arciau nei Vilnius man. Gal galit pasidalint patirtim, Lt kalba ejo apie IVF
edita 1579
sveikutes,ale kaip tylu pas mus cia...norejau vel paklaust,apie tas laparoskopijas..,pasiskaiciavau,kad man ji gali gautis per pacias mmm,mat mano ciklas visai sudurniavo,tik 27 dienos sikart doh.gif tai siandien jau 4 c.d.,operacijos diena bus 31 c.d.,tai kazin,ar man tos nelabosios nebus prasidejusios,ar darys ja man ? doh.gif
simples
QUOTE(asmon @ 2009 06 21, 22:07)
Sveikos, perskaiciau visus 41 lapus  blink.gif  buvom suplanave vaziuot i Ryga, i embrions klinika, taciau dabar prisiskaiciau apie Minska ir mastau, kur tikimybe didesne, kaip kainos, na manau, Minskas nepatogu del vizu, o Ryga arciau nei Vilnius man. Gal galit pasidalint patirtim, Lt kalba ejo apie IVF
*

Labas, asmon.
As vazineju i embrions nuo vasario, ka galiu pasakyti, kainos tikrai mazesnes nei LT, ir jei gyveni tokiam mieste, kur nera VK ar panasiu gydymo istaigu, tai visai apsimoka vazineti. Aisku, vargas, kai paskiria vizita darbo diena, bet net du kartus ir sestadieni vaziavau, prieme. Kol stimuliuoja vaistukais, o nereikia jokiu operaciju (kam biuletenis reikalingas), tai galima ir Latvijoj gydytis. Kol kas mums be rezultatu, bet cia jau mano organizmas kaltas, nereaguoja i vaistukus smile.gif
VELI
QUOTE(simples @ 2009 07 01, 13:51)
Labas, asmon.
As vazineju i embrions nuo vasario, ka galiu pasakyti, kainos tikrai mazesnes nei LT, ir jei gyveni tokiam mieste, kur nera VK ar panasiu gydymo istaigu, tai visai apsimoka vazineti. Aisku, vargas, kai paskiria vizita darbo diena, bet net du kartus ir sestadieni vaziavau, prieme. Kol stimuliuoja vaistukais, o nereikia jokiu operaciju (kam biuletenis reikalingas), tai galima ir Latvijoj gydytis. Kol kas mums be rezultatu, bet cia jau mano organizmas kaltas, nereaguoja i vaistukus smile.gif
*

blush2.gif o kaip Rygoj su IUI? kiek kainuotu? o kalbos barjero nebuvo? kabejotes ru ar angl? :-) gal kartais Daugpily yra kazkas panasaus i VK? :-) man tada visai patogu butu..
simples
QUOTE(VELI @ 2009 07 01, 14:36)
blush2.gif o kaip Rygoj su IUI? kiek kainuotu? o kalbos barjero nebuvo? kabejotes ru ar angl? :-) gal kartais Daugpily yra kazkas panasaus i VK? :-) man tada visai patogu butu..
*

Daugpily ar yra VK - nezinau, bet manau, kad nera, nes mano drauge latve (netoli jo gyvena) i Ryga vazinejo, i Embrions. IUI as nesidariau, dar neprireike. Apie kainas galit pasiklausti telefonu, jeigu www.embrions.lv nerasit. Bet kad tai pigiau nei LT, be abejones. kalbejomes rusiskai, visas personalas rus. moka, taip pat ir angliskai gydytojas kalba, pati girdejau. Taip kad jokio diskomforto del kalbos nejauciau.
VELI
QUOTE(simples @ 2009 07 02, 09:18)
Daugpily ar yra VK - nezinau, bet manau, kad nera, nes mano drauge latve (netoli jo gyvena) i Ryga vazinejo, i Embrions. IUI as nesidariau, dar neprireike. Apie kainas galit pasiklausti telefonu, jeigu www.embrions.lv nerasit. Bet kad tai pigiau nei LT, be abejones. kalbejomes rusiskai, visas personalas rus. moka, taip pat ir angliskai gydytojas kalba, pati girdejau. Taip kad jokio diskomforto del kalbos nejauciau.
*

wub.gif aciu tau labai uz info. reiks pasidometi, juolab jei jie ir ru atsako lotuliukas.gif as kaip is kaimo... blush2.gif ax.gif
vilmosa:)
sveikos merginos norejau paklaust gal yra kas susidure su norvegija ir ten daktarais vaisingumo tema,stimuliacija IUI,IVF?nes as pati gyvenu norvegijoj ir kiekviena men nera galimybes gryst i lietuva,dar tik pradedu su stimuliacijom
Burbulex
QUOTE(vilmosa:) @ 2009 07 08, 18:14)
sveikos merginos norejau paklaust gal yra kas susidure su norvegija ir ten daktarais vaisingumo tema,stimuliacija IUI,IVF?nes as pati gyvenu norvegijoj ir kiekviena men nera galimybes gryst i lietuva,dar tik pradedu su stimuliacijom
*

Labukas.
As dariausi IVF Norveijoj, nes taip pat cia gyvenu. IVF man nepavyko, bet as turejau uzsaldytu snauguciu, kuriu viena pas mane pasiliko wub.gif nestuke.gif
Sistema cia tokia: valstybe remia 3 IVF iki dvieju vaikuciu ir taip pat gali kreiptis i privacias klinikas. Jei eini su valstybes parama, tai tau reikia kreiptis i seimos gyd. Jis nukreipia pas ginekologa issiaiskinti nevaisingumo problemos. Jeigu tau reikia IVF, tai ginekologas siuncia i tuo uzsiimancias klinikas. Mano atveju, pas ginekologa man nereikejo, nes as turejau visu tyrimu atsakymus is LT (man nustatytas PKS, turiu viena uzakejusi kiausintaki, be to MB turtas nera idealus). Seimos gyd iskart mane nusiunte i Rikshospitalet Osle (as gyvenu 80 km nuo Oslo). Veliau is klinikos tu gauni laiskus su tolesnemis instrukcijomis. Mums su vyru reikejo issitirti del visokiu zarazu, pasidaryti genetini chromosomu tirima, MB dare kelis kartus spermogrmas, as dariau hormonu timus. Veliau turejau viena cikla stimuliacijos su vaistais ir hormonu tirima. Manau, jie viska norejo istirti dar karta patys.
Dabar del kainu: pirmas IVF valst.klinikoje kainuoja apie 15000 NOK, antras - 5000 NOK, trecias - 1500 NOK. Privaciose apie 25000- 30000 NOK. Jei darysies su saldytais, tai cia nesiskaito IVF, o papildoma procedura. Kainuos tik vaistai. Jei tu virsiji, sakykim pirmo IVF 15000 NOK, tai vaistus tau kompensuos valstybe.
Jei darysies NO valstybinese klinikose, tau reiks apsisarvuoti kantrybe. Is Rikshospitalet laukem atsakymo apie 4 men o dar visi tie tyrimai. Tai man IVF dare tik po 7 men nuo prasimo pateikimo. Ir reiks susitaikyti su konvejeriu. Riks'e daugybe klientu doh.gif . Siaip aptarnauja nuostabiai, bendrauja siltai, bet konvejeris jauciasi. O jei reikia prisikambinti doh.gif
Tikiuosi supratai ka as cia tau prirasiau blush2.gif

P.s.: Jei yra galimybe, rinkis Rikshospitalet. Jie ilgiausiai dirba NO su IVF ir turi geriusius pasojimo rezultatus, cia dirba geriausi specialistai IVF srityje. Kiek klausinejau, patys norvegai labia giria sia klinika.

Sekmes 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.