Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Užsienio gydymo įstaigos
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nesulaukiančioms gandro > Archyvas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
VELI
QUOTE(surfacing @ 2009 09 16, 10:17)
o pagal latvijos recepta ar galima lietuvoj pirkt?
*

g.gif man paskutini kart gonali be recepto pardave. siaip nebandziau..o tu kokion vaistinen uzbek ir paklausk ax.gif lenkijoj tai perka su LT receptukais smile.gif
paperdoll
ne, man siaip idomu, jeigu latvijoj gydosi o vastus nori cia nusipirkti, nes pigiau, kaip tada smile.gif
RositaK
skorpas35, ar jus jau pradejot IVF LV, ar dar tik ruosiates?
mes buvom ana penktadieni Embrions klinikoje, tai jei idomu ka, tai IVF u narkoze ir palata parai kainuoja 3275litu 4u.gif plius apie 2500lt vaistai 4u.gif aisku, jie individualiai paskiriam, todel gali varijuoti smile.gif
aisku, labai ilga laukem eiles, bet gal del penktadienio, nes nemazai lietuviu sutikom, o tiems litovcams tai ilgai reikia konsultuoti lotuliukas.gif
paperdoll
RositaK, tai cia isejo pigiau nei Lietuvoj ar ne?

p.s. as nezinojau, kad reikia narkozes ir palatos... :/
RositaK
QUOTE(surfacing @ 2009 09 16, 13:18)
1.RositaK, tai cia isejo pigiau nei Lietuvoj ar ne?
2.p.s. as nezinojau, kad reikia narkozes ir palatos... :/
*

1.mes dar tik cekinames viska, kiek kas kaip ax.gif o kainas pasake pats gyd. 4u.gif taip, zinoma pigiau, nes LT IVF kainuoja 4600lt, plius vaistai nuo 4000lt. pasidomek kainomis LT 4u.gif kelione mums kainuotu apie 1800lt, todel bendra suma iseitu panasi kaip ir LT, taciau reikia ivertinti pastojimo galimybes - manau LV jos didesnes, nes po 3IVF jau praradom vilti LT doh.gif
2.o tai kaip be narkozes punkcija? Nors zinau viena mergina, kuri be narkozes uzsimane punkcijos lotuliukas.gif bet keik zinau daugelis saliu daro su pilna narkoze 4u.gif
skorpas35
QUOTE(VELI @ 2009 09 16, 08:57)
latvijoj musu vaistukai gerokai brangesni, + neturim kaip taisykle ju vaistiniu nuolaidu korteliu.. verysad.gif
*

Pati nepirkau ,tai tik žinau iš kitos forumietės kad ten vietoj klinikoj galima iš jų nusipirkti vaistus ir lygtai gaunasi pigiau nei lietuvoj, bet brangiau nei Lenkijoj ax.gif

QUOTE(RositaK @ 2009 09 16, 12:12)
mes buvom ana penktadieni Embrions klinikoje, tai jei idomu ka, tai IVF u narkoze ir palata parai kainuoja 3275litu  4u.gif plius apie 2500lt vaistai  4u.gif aisku, jie individualiai paskiriam, todel gali varijuoti smile.gif
aisku, labai ilga laukem eiles, bet gal del penktadienio, nes nemazai lietuviu sutikom, o tiems litovcams tai ilgai reikia konsultuoti  lotuliukas.gif
*

Mes buvom nuvažiavę rugsėjo pradžioj,laukėm valandą ilgiau nei buvom užsirašę... buvau pasiruošus startuoti,tyrimai ir echo viskas gerai, bet gydytojas rekomendavo sulaukti genetinių tyrimų rezultatų, tai teko atidėti... verysad.gif
O kainas surašė panašias: apie 860latų už palatą, narkozę ir procedūrą + apie 500latų vaistams.
paperdoll
aciu uz paaiskinima smile.gif
RositaK
QUOTE(skorpas35 @ 2009 09 16, 13:46)
buvau pasiruošus startuoti,tyrimai ir echo viskas gerai, bet gydytojas rekomendavo sulaukti genetinių tyrimų rezultatų, tai teko atidėti... verysad.gif
*

ar sulauket atsakymu? daretes kariotipo tyrimus ar kitus? kokius? mes igi laukiam dabar ju atsakymo unsure.gif
Relaks
QUOTE(RositaK @ 2009 09 16, 13:39)
1.mes dar tik cekinames viska, kiek kas kaip  ax.gif o kainas pasake pats gyd.  4u.gif taip, zinoma pigiau, nes LT IVF kainuoja 4600lt, plius vaistai nuo 4000lt. pasidomek kainomis LT  4u.gif kelione mums kainuotu apie 1800lt, todel bendra suma iseitu panasi kaip ir LT, taciau reikia ivertinti pastojimo galimybes - manau LV jos didesnes, nes po 3IVF jau praradom vilti LT  doh.gif
2.o tai kaip be narkozes punkcija? Nors zinau viena mergina, kuri be narkozes uzsimane punkcijos  lotuliukas.gif bet keik zinau daugelis saliu daro su pilna narkoze  4u.gif
*

Dekui kad pasidalinai ziniomis 4u.gif
Ivertinai, kad kelione kainuotu 1800Lt. ax.gif
Man labai idomu, kiek tu kelioniu reikia? Ar stimuliacijos metu ten vazinetumet ar cia kur nors LT tartumetes, kad sektu folikulu augima? Gal sake, kiek kartu reiketu atvaziuoti ziureti echo stimuliacijos metu?
As dar IVF neturejau, bet bandau moraliskai ruostis tam ir LV paskutiniu metu mane labiau gundo nei Kaunas ax.gif
Del vaistu, tai as turbut ryzciausi ju i PL vaziuoti, nes ir kelione atmetus skirtumas zymus gaunasi g.gif
RositaK
QUOTE(Relaks @ 2009 09 16, 14:08)
Dekui kad pasidalinai ziniomis 4u.gif
Ivertinai, kad kelione kainuotu 1800Lt.  ax.gif
Man labai idomu, kiek tu kelioniu reikia? Ar stimuliacijos metu ten vazinetumet ar cia kur nors LT tartumetes, kad sektu folikulu augima? Gal sake, kiek kartu reiketu atvaziuoti ziureti echo stimuliacijos metu?
As dar IVF neturejau, bet bandau moraliskai ruostis tam ir LV paskutiniu metu mane labiau gundo nei Kaunas  ax.gif
Del vaistu, tai as turbut ryzciausi ju i PL vaziuoti, nes ir kelione atmetus skirtumas zymus gaunasi g.gif
*

man paneveziux rase, jog jau su viskuo reiketu apie 10vizitu - tai taip ir suskaiciavau ax.gif ten reiketu vazineti stebejimui folikulu augimo. Mes vazuojam beveik nuo Marijampoles 4u.gif
del vaistu: jei lygini PL kainas su LT tai tikrai skiriasi zyymiai, taciau lyginant PL su LV kainas, tai jei LV daraisi proceduras ir vazineji ten, tai specialiai vaziuoti i PL pirkti vaistu jau neapsimoka 4u.gif jau pracekinau wink.gif
manau, padarysi ryztinga taiklu sprendima pasirikdama LV 4u.gif bent jau konsultacijai verta nuvaziuoti 4u.gif
Relaks
QUOTE(RositaK @ 2009 09 16, 14:38)
man paneveziux rase, jog jau su viskuo reiketu apie 10vizitu - tai taip ir suskaiciavau  ax.gif ten reiketu vazineti stebejimui folikulu augimo. Mes vazuojam beveik nuo Marijampoles  4u.gif
del vaistu: jei lygini PL kainas su LT tai tikrai skiriasi zyymiai, taciau lyginant PL su LV kainas, tai jei LV daraisi proceduras ir vazineji ten, tai specialiai vaziuoti i PL pirkti vaistu jau neapsimoka  4u.gif jau pracekinau wink.gif
manau, padarysi ryztinga taiklu sprendima pasirikdama LV  4u.gif bent jau konsultacijai verta nuvaziuoti  4u.gif
*

dekui uz info 4u.gif
Burbulex
QUOTE(RositaK @ 2009 09 16, 14:39)
2.o tai kaip be narkozes punkcija? Nors zinau viena mergina, kuri be narkozes uzsimane punkcijos  lotuliukas.gif bet keik zinau daugelis saliu daro su pilna narkoze  4u.gif
*

Norvegijoj daro be narkozes, tik su nuskausminamaisiais mirksiukas.gif Jie cia nusistate pries narkoze doh.gif
skorpas35
QUOTE(RositaK @ 2009 09 16, 12:57)
ar sulauket atsakymu? daretes kariotipo tyrimus ar kitus? kokius? mes igi laukiam dabar ju atsakymo  unsure.gif
*

Dar tyrimų nesidarėm, mums konsultacija pas genetiką tik spalio 26d, tokios eilės doh.gif o tada dar tyrimų teks laukti. Nežinau kokius darys, andrologas siūlė vyrui išsitirti dėl y chromosomos mikrodeliacijos, o Latvijoj kai buvom tai minėjo kad svarbu kad išsitirtume abu kariotipą...O jūs konsultavotės jau su genetiku, kur darėtės tyrimus?

QUOTE(Relaks @ 2009 09 16, 13:08)
*

Man gydytojas minėjo kad taikytų ilgąjį protokolą ir kad reikėtų atvažiuoti kokius 7 kartus...ir aš mąsčiau į PL lėkti vaistukų...bet jei Rosita K. jau paskaičiavo ir sako kad neapsimoka, gal dar pagalvosiu g.gif . Nebent kas iš pažystamų važiuotų savo reikalais ir galėtų atvežti...

QUOTE(RositaK @ 2009 09 16, 13:38)
manau, padarysi ryztinga taiklu sprendima pasirikdama LV  4u.gif bent jau konsultacijai verta nuvaziuoti  4u.gif
*

drinks_cheers.gif pritariu, aš nesigailiu kad nuvažiavau, mes ruošėmės VK darytis, bet dabar apsisprendžiau LV.
RositaK
skorpas35, mes kartu LV ir pasidarem kariotipu tyrima - po savaites bus ats thumbup.gif tai viso per dvi savaites padarys bigsmile.gif o va LT eiles iki jo ir dar ilgai daro kiek zinau...tai jei jame bus kazkokie pakitimai, tada jau knisime gal giliau genetika (translokacijas ar koki ten biesa doh.gif ) g.gif sumokejom abiems uz kariotipa po 70latu, t.y. 350lt kiekvienam - kazi kiek LT kainuoja (privaciai)?
kai minejau 10kartu, tai turejau galvoje jau esan nestuke.gif apziura ax.gif nu cia apytiksliai.
skorpas35
QUOTE(RositaK @ 2009 09 16, 15:41)
skorpas35, mes kartu LV ir pasidarem kariotipu tyrima - po savaites bus ats  thumbup.gif tai viso per dvi savaites padarys  bigsmile.gif o va LT eiles iki jo ir dar ilgai daro kiek zinau...tai jei jame bus kazkokie pakitimai, tada jau knisime gal giliau genetika (translokacijas ar koki ten biesa  doh.gif ) g.gif sumokejom abiems uz kariotipa po 70latu, t.y. 350lt kiekvienam - kazi kiek LT kainuoja (privaciai)?
kai minejau 10kartu, tai turejau galvoje jau esan  nestuke.gif apziura  ax.gif nu cia apytiksliai.
*

Ir Lietuvoje panašiai kainuoja privačiose laboratorijose, kariotipas po 395 litus kiekvienam, o mums dar reikia dėl y chromosomos, tai kaina 780 litų doh.gif , padaro taip pat per 7-10d. Bet mums andrologas parašė siuntimą pas genetikus santariškėse, tai su siuntimu nemokamai...o pinigėlių nemažai reikės IVF+ICSI, tai nutarėm palaukt ir nemėtyt, nes nežinia kiek dar jų prireiks ax.gif
pliuske
QUOTE(RositaK @ 2009 09 16, 13:12)
mes buvom ana penktadieni Embrions klinikoje, tai jei idomu ka, tai IVF u narkoze ir palata parai kainuoja 3275litu  4u.gif plius apie 2500lt vaistai  4u.gif aisku, jie individualiai paskiriam, todel gali varijuoti smile.gif
aisku, labai ilga laukem eiles, bet gal del penktadienio, nes nemazai lietuviu sutikom, o tiems litovcams tai ilgai reikia konsultuoti  lotuliukas.gif
*

O po punkcijos kiek laiko reikia guleti palatoj?Turbut tik sekancia diena paleidzia? Ar kaip? g.gif
lenkaK
QUOTE(pliuske @ 2009 09 20, 19:26)
O po punkcijos kiek laiko reikia guleti palatoj?Turbut tik sekancia diena paleidzia? Ar kaip? g.gif
*

ne isliaidzia ta pacia diena truputuka paguli ir gali vaziut namo smile.gif
pliuske
QUOTE(lenkaK @ 2009 09 20, 19:42)
ne isliaidzia ta pacia diena truputuka paguli ir gali vaziut namo smile.gif
*

Aciu uz atsakyma 4u.gif smile.gif
Aivė
Sveikos,
O sakykit pasidarius genetinius tyrimus (kariotipo ar chrom. Y) ka pasako tie rezultatai? Jei kazkas negerai, tai neverta daryt IVF? g.gif
Tiesiog noriu suzinoti kokios to pasekmes. Mano gine kazkodel neduoda siuntimo, nes sako dar neverta.. o mes jau turejom du nepavykusius IVF verysad.gif
Sella
QUOTE(pliuske @ 2009 09 20, 19:26)
*

Mano klinikoj IT tą pačią dieną namo važiavau.
Papildyta:
QUOTE(Aivė @ 2009 09 21, 14:12)
Sveikos,
O sakykit pasidarius genetinius tyrimus (kariotipo ar chrom. Y) ka pasako tie rezultatai? Jei kazkas negerai, tai neverta daryt IVF?  g.gif
Tiesiog noriu suzinoti kokios to pasekmes. Mano gine kazkodel neduoda siuntimo, nes sako dar neverta.. o mes jau turejom du nepavykusius IVF  verysad.gif
*

Na ir keista tavo ginė. blink.gif Genetinius tyrimus pasidarėm prieš pirmą ivf, Italijoj taip privaloma.

Nepergyvenk iš anksto dėl genetinių problemų mirksiukas.gif reikia pirma pasidaryti bent kariotipą.
T.P.Keberiokst
Sella,kokie artimiausi tavo planai gandru gaudyme?

As kita savaitele pas giniu zingsniuoju,turetu skirti stimuliacijas gonaliu,jei ir tas nepadeda-laukia IVF.

Del genetikos-gal zinai kokia dar tyrimai yra be kariotipo.Ar jei jau su chromosomu kariotipais viskas gerai,tai galima skaityt ,kad su visa genetika viskas ok ar kaip cia gaunasi?
skorpas35
QUOTE(Aivė @ 2009 09 21, 13:12)
Sveikos,
O sakykit pasidarius genetinius tyrimus (kariotipo ar chrom. Y) ka pasako tie rezultatai? Jei kazkas negerai, tai neverta daryt IVF?  g.gif
Tiesiog noriu suzinoti kokios to pasekmes. Mano gine kazkodel neduoda siuntimo, nes sako dar neverta.. o mes jau turejom du nepavykusius IVF  verysad.gif
*

Genetiniai tyrimai parodo rizika kūdikiui paveldėti genetinį susirgimą, man taip atrodo ax.gif . Mums andrologė minėjo tik dėl y chromosomos mikrodeliacijos, nes jei ten ras pakitimų ir gimtų berniukas, tai jis būtų 100% nevaisingas verysad.gif O kai buvom konsultuotis dėl IVF latvijoj, tai rekomendavo išsitirti ir kariotipus, kiek supratau, jei tyrmai rodytų pakitimus, tai tada reiktų donoro... verysad.gif
Aivė
QUOTE(skorpas35 @ 2009 09 21, 18:56)
Genetiniai tyrimai parodo rizika kūdikiui paveldėti genetinį susirgimą, man taip atrodo  ax.gif . Mums andrologė minėjo tik dėl y chromosomos mikrodeliacijos, nes jei ten ras pakitimų ir gimtų berniukas, tai jis būtų 100% nevaisingas  verysad.gif O kai buvom konsultuotis dėl IVF latvijoj, tai rekomendavo išsitirti ir kariotipus, kiek supratau, jei tyrmai rodytų pakitimus, tai tada reiktų donoro... verysad.gif
*

Gal ta androloge yra B.Zilaitiene? Mes pas ja buvom gal 3 ar 4 kartus, bet ji nieko neminejo del genetiniu tyrimu, tik pasakojo ko turetume vengti, o knygele tik padare irasa - reikalingas IVF....
O LV ta pacia diena jus padaret kariotipo tyrimus ar reikes vel vaziuoti?
Papildyta:
QUOTE(Sella @ 2009 09 21, 16:25)
Mano klinikoj IT tą pačią dieną namo važiavau.
Papildyta:
Na ir keista tavo ginė. blink.gif  Genetinius tyrimus pasidarėm prieš pirmą ivf, Italijoj taip privaloma.

Nepergyvenk iš anksto dėl genetinių problemų  mirksiukas.gif  reikia pirma pasidaryti bent kariotipą.
*

Na tai visu gerbiama U is VK smile.gif Bandysiu ieskoti kur Vilniuje ji daro, antraip reikes i LV varyt doh.gif
skorpas35
QUOTE(Aivė @ 2009 09 21, 18:10)
Gal ta androloge yra B.Zilaitiene? Mes pas ja buvom gal 3 ar 4 kartus, bet ji nieko neminejo del genetiniu tyrimu, tik pasakojo ko turetume vengti, o knygele tik padare irasa - reikalingas IVF....
O LV ta pacia diena jus padaret kariotipo tyrimus ar reikes vel vaziuoti?
Papildyta:
Na tai visu gerbiama U is VK  smile.gif  Bandysiu ieskoti kur Vilniuje ji daro, antraip reikes i LV varyt  doh.gif
*

Taip ta pati andrologė, mes irgi buvom tris kartus, gal ne visada reikia tų genetinių tyrimų, pagal situaciją...mes kai pasidarėm hormoninius tyrimus ir jinai pažiūrėjo, tai pasakė kad jie rodo negryžtamus pakitimus ir neaišku dėl kokių priežasčių, todėl pasiūlė pasikonsultuot su genetikais...o tyrimus darysimės Lietuvoj, santariškėse, tik čia eilės doh.gif ,beveik du mėnesius reikia laukt konsultacijos ir panašiai tiek pat reiks laukt atsakymų blink.gif jei nori kad būtų nemokamai, o jei privačiai tai padaro per 7-10d., bet kainuoja doh.gif ...

P.S. mes irgi lankėmės VK pas U., tai net neužsiminė apie genetinius tyrimus cool.gif
*oksi*
Mes Minske darem IVF,ir ten irgi reikejo kariotipa padaryti mirksiukas.gif Po to,kai suzinojom,kiek pas mus reikia laukti Santariskese ir kiek jisai kainuoja,jei darai privaciai doh.gif darem tenais,kainavo abiems 400 lt thumbup.gif
benedikta46
Mes irgi Minske darem IVF. Ir ne spejom padariti cia kariotipa, teneis irgi nedarem...ir nekas mums nieko nepasake. smile.gif
Bembis1
laba mergaites, jei nesunku, gal galetumet parasyti savo patirtis, ispudzius ir kaineles apie IVF uzsienyje? gal net privaciai jei galit...pvz su adresiukais istaigu.... ax.gif 4u.gif
forever love
na as nieko tau patari negaliu manau,nes londone tai labai brangu geriau jau i lt. vaziuoti darytis pigiau negu cia. o siaip cia kartais priklauso nemokamas ivf,bet tenka kelis metus laukti
fufa007
blush2.gif
forever love
QUOTE(fufa007 @ 2009 10 03, 14:08)
blush2.gif
*

kodel gediniesi?
alita.
mergiukai, nebukit kvailos, anglijoj ir siaip visur panasus dalykai be proto brangus, nebent trecio pasaulio salyse, kur tikrai nerizikuociau schmoll.gif
forever love
QUOTE(Angliuuke @ 2009 10 03, 17:31)
mergiukai, nebukit kvailos, anglijoj ir siaip visur panasus dalykai be proto brangus, nebent trecio pasaulio salyse, kur tikrai nerizikuociau  schmoll.gif
*

na daug anglu vaziuoja darytis i kitas salis,nes cia labai brangu darytis
alita.
QUOTE(forever love @ 2009 10 03, 17:43)
na daug anglu vaziuoja darytis i kitas salis,nes cia labai brangu darytis
*

ten viskas baisiai brangu, tai visa laime, kad gimdymas nemokaman buvo rolleyes.gif
forever love
QUOTE(Angliuuke @ 2009 10 03, 19:15)
ten viskas baisiai brangu, tai visa laime, kad gimdymas nemokaman buvo  rolleyes.gif
*

na daug cia ligoninese visko yra ir nemokamai tik ilgai laukti reikia eiliu
verysad.gif
kristiana1
sveikos merginos! smile.gif va as jau prdejau minti takeli Galway miesto ligoninej(airija) kadangi einu per medical card tai visas gydymas ir tyrimai atliekami nemokamai pacioj ligoninej,o jau apvaisinima darys privacioj vaisingumo klinikoj.dokumentai buvo nusiusti vasari,tai pirma laiska gavau tik liepa.va pries 2men buvau,tai bando vaistu pagalba kazka padaryt,jei ne tai 3men injekcijas darys ir jei tada nepastosiu tai tik tada ivf.ilgas gydymas cia.jei buciau lt seniai jau buciau po ivf,bet kadangi cia pradejau tai eisiu iki galo. rolleyes.gif
RositaK
QUOTE(kristiana1 @ 2009 10 07, 22:05)
sveikos merginos! smile.gif va as jau prdejau minti takeli Galway miesto ligoninej(airija) kadangi einu per medical card tai visas gydymas ir tyrimai atliekami nemokamai pacioj ligoninej,o jau apvaisinima darys privacioj vaisingumo klinikoj.dokumentai buvo nusiusti vasari,tai pirma laiska gavau tik liepa.va pries 2men buvau,tai bando vaistu pagalba kazka padaryt,jei ne tai 3men injekcijas darys ir jei tada nepastosiu tai tik tada ivf.ilgas gydymas cia.jei buciau lt seniai jau buciau po ivf,bet kadangi cia pradejau tai eisiu iki galo. rolleyes.gif
*

oo, geros naujienos is taves, pagaliau pajudes ledai 4u.gif gal geriau toks gydymas, kuomet dandoma padaryti viska, kas imanoma, o tik tada IVF, nei iskart nesigilinant eit prie jo 4u.gif tai gal imu tave is sarasiuko, ir tikiu, su visam 4u.gif duokis zinoti - idomu patirtis toje salyje rolleyes.gif 4u.gif
kristiana1
na va ilindus i ivf skyreli pamaciau kad jau dingau is sarasiuko,bet nesupratau kodel?kasdien ilendu ten pasiskaitinet.dabar viskas aisku smile.gif .seip as tai nelabai tikiu tu vaistu pagalba ar kas gausis.kazkaip netikiu stebuklais ir jau esu nusiteikus ivf.kaip bebutu taip,bet...eisiu iki galo. smile.gif
Moshino***
QUOTE(Bembis1 @ 2009 10 02, 15:43)
laba mergaites, jei nesunku, gal galetumet parasyti savo patirtis, ispudzius ir kaineles apie IVF uzsienyje? gal net privaciai jei galit...pvz su adresiukais istaigu.... ax.gif  4u.gif
*

Sveikute,jei turi omeny IVF,tai man 1IVF buvo nemokamas (cia UK),o dabar dariausi privaciai tai man kainavo 5500£ (suskaiciavau tiksliai,dar primeciau keliones islaidu),butu kainave 1000£ maziau,bet vienas IVF buvo nutrauktas,tai vel is naujo reikejo pirkt vaistukus.Jei domins kokioj klinikoj dariau,tai galesiu parasyt AZ.O siaip visas klinikas gali rasti nete.Linkiu sekmes drinks_cheers.gif
norma
Merginos, neperskaiciau visos temos, bet gal kas parasytu... ax.gif

1. Jei ziurinetis klinikos Latvijoj, tai kur geriausia? Gal is patirties galit ka patart?
2. Kokius tyrimus reiktu veztis ten, kad nesigaiztu laikas?
3. Kiek kartu reiketu vaziuot?

Aciu blush2.gif
Bembis1
asmeniskai as patirties uzsienyje neturiu, bet nusiunciau vakar uzklausima i 3 latvijos klinikas, uzklausiua kainu IVF+ICSI ir mazdaug kokius procentus duoda. Jei ka domins, kai gausiu atsakymus galesiu brukstelti
Svajone123
Bembis1, aisku kad domina, kai gausi atsakyma rasyk i sia tema wink.gif
Bembis1
Niu labuka mergytes, viena latvijos klinika EGV man jau atsake, jei kam idomu va kokios kainos ir kokie procentai:

ТЕSA + ICSI стоит 360,-евро + 1300,-евро;
Заморозка эмбрионов (если есть больше чем надо в одной процедуре) - 170,-евро;
Донорская сперма стоит 100,-евро;
IVF - 1050,-евро;
Инсеминация со спермой донора - 350,-евро.
2008 году 43% женщин забеременило.

Kitos 2 klinikos dar neatsake, kai ka suzinosiu informuosiu.
mirksiukas.gif
Bembis1
va dar viena klinika satsake, tik latviskai biggrin.gif

cia klinika embrions

Dobrij den,

ICSI stoit 790Ls + narkoz pri punkcii 69Ls, + medikamenti dlja stimulacii jaichnikov okolo 500-600Ls (zavisit to otvetnoi reakcii) V meste okolo 1400-1500 Ls.
IVF s donorskoi spermoi stoit 680Ls + 69Ls + 500-600Ls.
Svajone123
Nesuprantu rusiskai mad.gif Bembis1, buk drauge isversk ka? blush2.gif
Bembis1
QUOTE(Svajone123 @ 2009 11 18, 09:38)
Nesuprantu rusiskai  mad.gif Bembis1, buk drauge isversk ka?  blush2.gif
*

Klinika EGV

ТЕSA + ICSI kaina 360,-eurai + 1300,-еurai;
Embrionu uzsaldymas (jei prireiks kitai procedurai) - 170,-eurai;
Donoro sperma 100,-euru;
IVF - 1050,-euru;
IUI su donoro sperma - 350,-eurai.
2008 году 43% moteru pastojo.

Klinika embrions (kainos LATAIS)
ICSI kaina 790Ls + narkoze punkcijos metu 69Ls, + medikamentai kaisineliu stimuliacijai apie 500-600Ls (priklausomai nuo reikalingumo) Viso apie 1400-1500 Ls.
IVF su donoro sperma 680Ls + 69Ls + 500-600Ls.
kristutex
QUOTE(Bembis1 @ 2009 11 18, 10:25)
Niu labuka mergytes, viena latvijos klinika EGV man jau atsake, jei kam idomu va kokios kainos ir kokie procentai:
ТЕSA + ICSI стоит 360,-евро + 1300,-евро;
Заморозка эмбрионов (если есть больше чем надо в одной процедуре) - 170,-евро;
Донорская сперма стоит 100,-евро;
IVF - 1050,-евро;
Инсеминация со спермой донора - 350,-евро.
2008 году 43% женщин забеременило.

Kitos 2 klinikos dar neatsake, kai ka suzinosiu informuosiu.
mirksiukas.gif
*

Kazkaip biskeli painiai jie cia atsake...
tai kiek kainuoja IVF+ICSI g.gif
IVF kaip supratau tai 1050 eur., o kiek ICSI ?
Papildyta:
QUOTE(Bembis1 @ 2009 11 18, 12:03)
va dar viena klinika satsake, tik latviskai biggrin.gif

cia klinika embrions

Dobrij den,

ICSI stoit 790Ls + narkoz pri punkcii 69Ls, + medikamenti dlja stimulacii jaichnikov okolo 500-600Ls (zavisit to otvetnoi reakcii) V meste okolo 1400-1500 Ls.
IVF s donorskoi spermoi stoit 680Ls + 69Ls + 500-600Ls.
*

Bembis1 , jie cia rusiskai atsake... mirksiukas.gif tik raides lotiniskos bigsmile.gif
Bembis1
QUOTE(kristutex @ 2009 11 18, 10:30)
Kazkaip biskeli painiai jie cia atsake...
tai kiek kainuoja IVF+ICSI  g.gif
IVF kaip supratau tai 1050 eur., o kiek ICSI ?
*

IVF - 1050,-euru;

man rods aisku viskas....... ax.gif nurodyta atskirai TESA ir atskirai ICSI. Sumuoji tas kainas, kuriu proceduru tau reikia, nes mano atveju tiek tesos tiek icsi ties ivf reikes

tik reklamos tikrai nei vienai nedarau, tiesiog sakau, domiusi viskuo....galu gale gal net pati LT pasidarysiu blush2.gif
Kysiaa
QUOTE(Bembis1 @ 2009 11 18, 13:33)
IVF - 1050,-euru;
man rods aisku viskas....... ax.gif  nurodyta atskirai TESA ir atskirai ICSI. Sumuoji tas kainas, kuriu proceduru tau reikia, nes mano atveju tiek tesos tiek icsi ties ivf reikes

tik reklamos tikrai nei vienai nedarau, tiesiog sakau, domiusi viskuo....galu gale gal net pati LT pasidarysiu  blush2.gif
*

gal as ir ne i tema,bet ka tu zadi lt pasidaryti??? pasidalink mintim........matai mane ir tos pacios bedos uzklupo....jau bandyta inseminacija(latvijoj egv.lv)ne karta ir snipstas sad.gif gaila....
na bet pasiryzom dirbtiniui...
SuperMama
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.