QUOTE(surfacing @ 2009 09 16, 10:17)
ne, man siaip idomu, jeigu latvijoj gydosi o vastus nori cia nusipirkti, nes pigiau, kaip tada
skorpas35, ar jus jau pradejot IVF LV, ar dar tik ruosiates?
mes buvom ana penktadieni Embrions klinikoje, tai jei idomu ka, tai IVF u narkoze ir palata parai kainuoja 3275litu aisku, labai ilga laukem eiles, bet gal del penktadienio, nes nemazai lietuviu sutikom, o tiems litovcams tai ilgai reikia konsultuoti
RositaK, tai cia isejo pigiau nei Lietuvoj ar ne?
p.s. as nezinojau, kad reikia narkozes ir palatos... :/ QUOTE(surfacing @ 2009 09 16, 13:18) 1.RositaK, tai cia isejo pigiau nei Lietuvoj ar ne? 2.p.s. as nezinojau, kad reikia narkozes ir palatos... :/ 1.mes dar tik cekinames viska, kiek kas kaip 2.o tai kaip be narkozes punkcija? Nors zinau viena mergina, kuri be narkozes uzsimane punkcijos QUOTE(VELI @ 2009 09 16, 08:57) Pati nepirkau ,tai tik žinau iš kitos forumietės kad ten vietoj klinikoj galima iš jų nusipirkti vaistus ir lygtai gaunasi pigiau nei lietuvoj, bet brangiau nei Lenkijoj QUOTE(RositaK @ 2009 09 16, 12:12) skorpas35, ar jus jau pradejot IVF LV, ar dar tik ruosiates? mes buvom ana penktadieni Embrions klinikoje, tai jei idomu ka, tai IVF u narkoze ir palata parai kainuoja 3275litu aisku, labai ilga laukem eiles, bet gal del penktadienio, nes nemazai lietuviu sutikom, o tiems litovcams tai ilgai reikia konsultuoti Mes buvom nuvažiavę rugsėjo pradžioj,laukėm valandą ilgiau nei buvom užsirašę... buvau pasiruošus startuoti,tyrimai ir echo viskas gerai, bet gydytojas rekomendavo sulaukti genetinių tyrimų rezultatų, tai teko atidėti... O kainas surašė panašias: apie 860latų už palatą, narkozę ir procedūrą + apie 500latų vaistams.
aciu uz paaiskinima
QUOTE(RositaK @ 2009 09 16, 13:39) 1.mes dar tik cekinames viska, kiek kas kaip 2.o tai kaip be narkozes punkcija? Nors zinau viena mergina, kuri be narkozes uzsimane punkcijos Dekui kad pasidalinai ziniomis Ivertinai, kad kelione kainuotu 1800Lt. Man labai idomu, kiek tu kelioniu reikia? Ar stimuliacijos metu ten vazinetumet ar cia kur nors LT tartumetes, kad sektu folikulu augima? Gal sake, kiek kartu reiketu atvaziuoti ziureti echo stimuliacijos metu? As dar IVF neturejau, bet bandau moraliskai ruostis tam ir LV paskutiniu metu mane labiau gundo nei Kaunas Del vaistu, tai as turbut ryzciausi ju i PL vaziuoti, nes ir kelione atmetus skirtumas zymus gaunasi QUOTE(Relaks @ 2009 09 16, 14:08) Dekui kad pasidalinai ziniomis Ivertinai, kad kelione kainuotu 1800Lt. Man labai idomu, kiek tu kelioniu reikia? Ar stimuliacijos metu ten vazinetumet ar cia kur nors LT tartumetes, kad sektu folikulu augima? Gal sake, kiek kartu reiketu atvaziuoti ziureti echo stimuliacijos metu? As dar IVF neturejau, bet bandau moraliskai ruostis tam ir LV paskutiniu metu mane labiau gundo nei Kaunas Del vaistu, tai as turbut ryzciausi ju i PL vaziuoti, nes ir kelione atmetus skirtumas zymus gaunasi man paneveziux rase, jog jau su viskuo reiketu apie 10vizitu - tai taip ir suskaiciavau del vaistu: jei lygini PL kainas su LT tai tikrai skiriasi zyymiai, taciau lyginant PL su LV kainas, tai jei LV daraisi proceduras ir vazineji ten, tai specialiai vaziuoti i PL pirkti vaistu jau neapsimoka manau, padarysi ryztinga taiklu sprendima pasirikdama LV QUOTE(RositaK @ 2009 09 16, 14:38) man paneveziux rase, jog jau su viskuo reiketu apie 10vizitu - tai taip ir suskaiciavau del vaistu: jei lygini PL kainas su LT tai tikrai skiriasi zyymiai, taciau lyginant PL su LV kainas, tai jei LV daraisi proceduras ir vazineji ten, tai specialiai vaziuoti i PL pirkti vaistu jau neapsimoka manau, padarysi ryztinga taiklu sprendima pasirikdama LV dekui uz info QUOTE(RositaK @ 2009 09 16, 12:57) Dar tyrimų nesidarėm, mums konsultacija pas genetiką tik spalio 26d, tokios eilės QUOTE(Relaks @ 2009 09 16, 13:08) Man labai idomu, kiek tu kelioniu reikia? Ar stimuliacijos metu ten vazinetumet ar cia kur nors LT tartumetes, kad sektu folikulu augima? Gal sake, kiek kartu reiketu atvaziuoti ziureti echo stimuliacijos metu? Del vaistu, tai as turbut ryzciausi ju i PL vaziuoti, nes ir kelione atmetus skirtumas zymus gaunasi Man gydytojas minėjo kad taikytų ilgąjį protokolą ir kad reikėtų atvažiuoti kokius 7 kartus...ir aš mąsčiau į PL lėkti vaistukų...bet jei Rosita K. jau paskaičiavo ir sako kad neapsimoka, gal dar pagalvosiu QUOTE(RositaK @ 2009 09 16, 13:38)
skorpas35, mes kartu LV ir pasidarem kariotipu tyrima - po savaites bus ats
kai minejau 10kartu, tai turejau galvoje jau esan QUOTE(RositaK @ 2009 09 16, 15:41) skorpas35, mes kartu LV ir pasidarem kariotipu tyrima - po savaites bus ats kai minejau 10kartu, tai turejau galvoje jau esan Ir Lietuvoje panašiai kainuoja privačiose laboratorijose, kariotipas po 395 litus kiekvienam, o mums dar reikia dėl y chromosomos, tai kaina 780 litų QUOTE(RositaK @ 2009 09 16, 13:12) skorpas35, ar jus jau pradejot IVF LV, ar dar tik ruosiates? mes buvom ana penktadieni Embrions klinikoje, tai jei idomu ka, tai IVF u narkoze ir palata parai kainuoja 3275litu aisku, labai ilga laukem eiles, bet gal del penktadienio, nes nemazai lietuviu sutikom, o tiems litovcams tai ilgai reikia konsultuoti O po punkcijos kiek laiko reikia guleti palatoj?Turbut tik sekancia diena paleidzia? Ar kaip?
Sveikos,
O sakykit pasidarius genetinius tyrimus (kariotipo ar chrom. Y) ka pasako tie rezultatai? Jei kazkas negerai, tai neverta daryt IVF? Tiesiog noriu suzinoti kokios to pasekmes. Mano gine kazkodel neduoda siuntimo, nes sako dar neverta.. o mes jau turejom du nepavykusius IVF QUOTE(pliuske @ 2009 09 20, 19:26) Mano klinikoj IT tą pačią dieną namo važiavau. Papildyta: QUOTE(Aivė @ 2009 09 21, 14:12) Sveikos, O sakykit pasidarius genetinius tyrimus (kariotipo ar chrom. Y) ka pasako tie rezultatai? Jei kazkas negerai, tai neverta daryt IVF? Tiesiog noriu suzinoti kokios to pasekmes. Mano gine kazkodel neduoda siuntimo, nes sako dar neverta.. o mes jau turejom du nepavykusius IVF Na ir keista tavo ginė. Nepergyvenk iš anksto dėl genetinių problemų
Sella,kokie artimiausi tavo planai gandru gaudyme?
As kita savaitele pas giniu zingsniuoju,turetu skirti stimuliacijas gonaliu,jei ir tas nepadeda-laukia IVF. Del genetikos-gal zinai kokia dar tyrimai yra be kariotipo.Ar jei jau su chromosomu kariotipais viskas gerai,tai galima skaityt ,kad su visa genetika viskas ok ar kaip cia gaunasi? QUOTE(Aivė @ 2009 09 21, 13:12) Sveikos, O sakykit pasidarius genetinius tyrimus (kariotipo ar chrom. Y) ka pasako tie rezultatai? Jei kazkas negerai, tai neverta daryt IVF? Tiesiog noriu suzinoti kokios to pasekmes. Mano gine kazkodel neduoda siuntimo, nes sako dar neverta.. o mes jau turejom du nepavykusius IVF Genetiniai tyrimai parodo rizika kūdikiui paveldėti genetinį susirgimą, man taip atrodo QUOTE(skorpas35 @ 2009 09 21, 18:56) Genetiniai tyrimai parodo rizika kūdikiui paveldėti genetinį susirgimą, man taip atrodo Gal ta androloge yra B.Zilaitiene? Mes pas ja buvom gal 3 ar 4 kartus, bet ji nieko neminejo del genetiniu tyrimu, tik pasakojo ko turetume vengti, o knygele tik padare irasa - reikalingas IVF.... O LV ta pacia diena jus padaret kariotipo tyrimus ar reikes vel vaziuoti? Papildyta: QUOTE(Sella @ 2009 09 21, 16:25) Mano klinikoj IT tą pačią dieną namo važiavau. Papildyta: Na ir keista tavo ginė. Nepergyvenk iš anksto dėl genetinių problemų Na tai visu gerbiama U is VK QUOTE(Aivė @ 2009 09 21, 18:10) Gal ta androloge yra B.Zilaitiene? Mes pas ja buvom gal 3 ar 4 kartus, bet ji nieko neminejo del genetiniu tyrimu, tik pasakojo ko turetume vengti, o knygele tik padare irasa - reikalingas IVF.... O LV ta pacia diena jus padaret kariotipo tyrimus ar reikes vel vaziuoti? Papildyta: Na tai visu gerbiama U is VK Taip ta pati andrologė, mes irgi buvom tris kartus, gal ne visada reikia tų genetinių tyrimų, pagal situaciją...mes kai pasidarėm hormoninius tyrimus ir jinai pažiūrėjo, tai pasakė kad jie rodo negryžtamus pakitimus ir neaišku dėl kokių priežasčių, todėl pasiūlė pasikonsultuot su genetikais...o tyrimus darysimės Lietuvoj, santariškėse, tik čia eilės P.S. mes irgi lankėmės VK pas U., tai net neužsiminė apie genetinius tyrimus
Mes Minske darem IVF,ir ten irgi reikejo kariotipa padaryti
Mes irgi Minske darem IVF. Ir ne spejom padariti cia kariotipa, teneis irgi nedarem...ir nekas mums nieko nepasake.
laba mergaites, jei nesunku, gal galetumet parasyti savo patirtis, ispudzius ir kaineles apie IVF uzsienyje? gal net privaciai jei galit...pvz su adresiukais istaigu....
na as nieko tau patari negaliu manau,nes londone tai labai brangu geriau jau i lt. vaziuoti darytis pigiau negu cia. o siaip cia kartais priklauso nemokamas ivf,bet tenka kelis metus laukti
mergiukai, nebukit kvailos, anglijoj ir siaip visur panasus dalykai be proto brangus, nebent trecio pasaulio salyse, kur tikrai nerizikuociau
sveikos merginos!
QUOTE(kristiana1 @ 2009 10 07, 22:05) sveikos merginos! oo, geros naujienos is taves, pagaliau pajudes ledai
na va ilindus i ivf skyreli pamaciau kad jau dingau is sarasiuko,bet nesupratau kodel?kasdien ilendu ten pasiskaitinet.dabar viskas aisku
QUOTE(Bembis1 @ 2009 10 02, 15:43) laba mergaites, jei nesunku, gal galetumet parasyti savo patirtis, ispudzius ir kaineles apie IVF uzsienyje? gal net privaciai jei galit...pvz su adresiukais istaigu.... Sveikute,jei turi omeny IVF,tai man 1IVF buvo nemokamas (cia UK),o dabar dariausi privaciai tai man kainavo 5500£ (suskaiciavau tiksliai,dar primeciau keliones islaidu),butu kainave 1000£ maziau,bet vienas IVF buvo nutrauktas,tai vel is naujo reikejo pirkt vaistukus.Jei domins kokioj klinikoj dariau,tai galesiu parasyt AZ.O siaip visas klinikas gali rasti nete.Linkiu sekmes
Merginos, neperskaiciau visos temos, bet gal kas parasytu...
1. Jei ziurinetis klinikos Latvijoj, tai kur geriausia? Gal is patirties galit ka patart? 2. Kokius tyrimus reiktu veztis ten, kad nesigaiztu laikas? 3. Kiek kartu reiketu vaziuot? Aciu
asmeniskai as patirties uzsienyje neturiu, bet nusiunciau vakar uzklausima i 3 latvijos klinikas, uzklausiua kainu IVF+ICSI ir mazdaug kokius procentus duoda. Jei ka domins, kai gausiu atsakymus galesiu brukstelti
Bembis1, aisku kad domina, kai gausi atsakyma rasyk i sia tema
Niu labuka mergytes, viena latvijos klinika EGV man jau atsake, jei kam idomu va kokios kainos ir kokie procentai:
ТЕSA + ICSI стоит 360,-евро + 1300,-евро; Заморозка эмбрионов (если есть больше чем надо в одной процедуре) - 170,-евро; Донорская сперма стоит 100,-евро; IVF - 1050,-евро; Инсеминация со спермой донора - 350,-евро. 2008 году 43% женщин забеременило. Kitos 2 klinikos dar neatsake, kai ka suzinosiu informuosiu.
va dar viena klinika satsake, tik latviskai
cia klinika embrions Dobrij den, ICSI stoit 790Ls + narkoz pri punkcii 69Ls, + medikamenti dlja stimulacii jaichnikov okolo 500-600Ls (zavisit to otvetnoi reakcii) V meste okolo 1400-1500 Ls. IVF s donorskoi spermoi stoit 680Ls + 69Ls + 500-600Ls.
Nesuprantu rusiskai
QUOTE(Svajone123 @ 2009 11 18, 09:38) Klinika EGV ТЕSA + ICSI kaina 360,-eurai + 1300,-еurai; Embrionu uzsaldymas (jei prireiks kitai procedurai) - 170,-eurai; Donoro sperma 100,-euru; IVF - 1050,-euru; IUI su donoro sperma - 350,-eurai. 2008 году 43% moteru pastojo. Klinika embrions (kainos LATAIS) ICSI kaina 790Ls + narkoze punkcijos metu 69Ls, + medikamentai kaisineliu stimuliacijai apie 500-600Ls (priklausomai nuo reikalingumo) Viso apie 1400-1500 Ls. IVF su donoro sperma 680Ls + 69Ls + 500-600Ls. QUOTE(Bembis1 @ 2009 11 18, 10:25) Niu labuka mergytes, viena latvijos klinika EGV man jau atsake, jei kam idomu va kokios kainos ir kokie procentai: ТЕSA + ICSI стоит 360,-евро + 1300,-евро; Заморозка эмбрионов (если есть больше чем надо в одной процедуре) - 170,-евро; Донорская сперма стоит 100,-евро; IVF - 1050,-евро; Инсеминация со спермой донора - 350,-евро. 2008 году 43% женщин забеременило. Kitos 2 klinikos dar neatsake, kai ka suzinosiu informuosiu. Kazkaip biskeli painiai jie cia atsake... tai kiek kainuoja IVF+ICSI IVF kaip supratau tai 1050 eur., o kiek ICSI ? Papildyta: QUOTE(Bembis1 @ 2009 11 18, 12:03) va dar viena klinika satsake, tik latviskai cia klinika embrions Dobrij den, ICSI stoit 790Ls + narkoz pri punkcii 69Ls, + medikamenti dlja stimulacii jaichnikov okolo 500-600Ls (zavisit to otvetnoi reakcii) V meste okolo 1400-1500 Ls. IVF s donorskoi spermoi stoit 680Ls + 69Ls + 500-600Ls. Bembis1 , jie cia rusiskai atsake... QUOTE(kristutex @ 2009 11 18, 10:30) Kazkaip biskeli painiai jie cia atsake... tai kiek kainuoja IVF+ICSI IVF kaip supratau tai 1050 eur., o kiek ICSI ? ТЕSA + ICSI kaina 360,-eurai + 1300,-еurai; IVF - 1050,-euru; man rods aisku viskas....... tik reklamos tikrai nei vienai nedarau, tiesiog sakau, domiusi viskuo....galu gale gal net pati LT pasidarysiu QUOTE(Bembis1 @ 2009 11 18, 13:33) ТЕSA + ICSI kaina 360,-eurai + 1300,-еurai; IVF - 1050,-euru; man rods aisku viskas....... tik reklamos tikrai nei vienai nedarau, tiesiog sakau, domiusi viskuo....galu gale gal net pati LT pasidarysiu gal as ir ne i tema,bet ka tu zadi lt pasidaryti??? pasidalink mintim........matai mane ir tos pacios bedos uzklupo....jau bandyta inseminacija(latvijoj egv.lv)ne karta ir snipstas na bet pasiryzom dirbtiniui...
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|