Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Apie laiptus
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai > Statome namą nuo A iki Z
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
jotvingė
Sveiki, gal kas zinote meistra, kuris daro askiras laiptu detales, pvz. poranki ant metaliniu tureklu ir pan.?
Papildyta:
O gal jus gaminate atskiras laiptu detales, pvz. poranki ant metaliniu tureklu ir ji primontuojat? Reiketu tai padaryti Vilniuje.

QUOTE(Laiptukai @ 2009 03 23, 14:50)
Labas, jei dar stringat su įdėjom galiu padėti, šedevrų nepasiūlysiu, bet ką nors paprasto ir paprastaus galėčiau smile.gif
*

-Sigi-
QUOTE(elitarai @ 2009 10 23, 00:27)
Ir kuoliukai,tokie kaip siaudai,kazko noretusi kad stambesni butu gal g.gif ,bet gal jus taip ir norejote sigi.?
*

Aš norėjau išvis be porankio smile.gif Bet tada mama bijotų lipti į 2a. O kuoliukų norėjau dar plonesnių, bet laiptininkai nesutiko plonesnių daryti schmoll.gif Apie visus nesaugumus laiptininkai mane įspėjo. Bet aš tokių norėjau, tokius ir padarė. Tada, prieš daugiau nei metus, mokėjau 7800,- Lt, dabar, ko gero, būtų pigiau. Laiptininkų kontaktai yra www.laiptas.lt Su mano rekomendacija statė laiptus pažįstamiems. Pažįstami liko patenkinti. Nuotraukos tų laiptų yra jų galerijoje pavadinimu "Viktoras- Vilnius"
geguzio ziedai
o skyrelis beveik reklaminis patapęs.
mums gamino "medžio šalis". esam patenkinti viskuo išskyrus tai, kad vėlavo dvi savaites. bet... laiku pristatė tik kavos aparatą iš visų dalykų, matyt čia jau tokia norma - vėluoti.
voveraite1302
neblogas patarimas, kaip apsaugoti vaikus nuo iškritimo per tarpus, yra interjeras.lt naujausiame numeryje. Ten žmonės tarp vertikalių laiptų kuoliukų virvės pavyniojo, taip gerai dera, virvė stora, tokia "jūrinė". Pasižvalgykit, stilingai atrodo, o be to, kai vaikeliai paaugs, jau nebeprireiks ir galima bus nuvyniot. smile.gif
ringute
Ziuriu cia daug temu susijusiu su laiptais prikurta.
Tai ir pas ju suzklausiu, gal kas daretes laiptus Laiptidoje (Kaunieciai) ar siaip kokiu atsiliepimu girdejot apie sia imone?
Patiko ju laiptai, bet nedrasu avansa moketi, ypac kai paprase 40 proc.

aciu....
giintariuke
[quote=Iriska,2009 01 08, 10:02]
Gal kam pagelbesiu, nes jau si etapa praejome. Laiptus padare per 3 dienas kazkur. Kainavo berots apie 2500 + armatura turejome (~1200lt)

Sveki, galvojam ir mes savo jegom betoninius laiptus pasidaryti, gal galit placiau papasakot kaip daret, ties laiptu aikstele armaturos ar isileidzia i sienas ar jos iki sienu krastu yra, ir kai vrsuje, 2 aukste prie ko laiptai prisitvirtina, nes kaip nuotraukose matosi, tai armatura lyg niekur prie sienu nesitvirtina, tai kaip tie laiptai laikosi, ir dar paskutinis laiptelis ar laiptu atrama ir nesitvirtina prie grindu g.gif , nes matosi po apacia lentos, nesuprantu sioje vietoje kaip padaryti g.gif
Packa
Mums azuoliniu laiptu kaina pagal meistru paskaiciavima butu kainave 17 - 19 tukstanciu. blink.gif Tai vyras pats padare is parketo ir kainavo daug kartu pigiau :
user posted image
Blogasdaktaras
QUOTE(ringute @ 2010 02 08, 13:17)
Ziuriu cia daug temu susijusiu su laiptais prikurta.
Tai ir pas ju suzklausiu, gal kas daretes laiptus Laiptidoje (Kaunieciai) ar siaip kokiu atsiliepimu girdejot apie sia imone?
Patiko ju laiptai, bet nedrasu avansa moketi, ypac kai paprase 40 proc.
aciu....
*

Pasiziurejus ju www psl vaizdelis pakankamai ir tvarkingas grazus, kaip ten pas juos kainos Ringute siuo metu, kai praso 40% avanso?
balla
QUOTE(Packa @ 2010 03 13, 22:07)
Mums azuoliniu laiptu kaina pagal meistru paskaiciavima butu kainave 17 - 19 tukstanciu.  blink.gif Tai vyras pats padare is parketo ir kainavo daug kartu pigiau :

Super padaryta thumbup.gif Šaunuoliai, kad patys įveikėt laiptus. O kas po parketu yra? betonas? Patys betonavot?
Pas mus irgi panašūs laiptai bus - be aikštelės su pertvarėle..
Kiek pakopų? Plotis? Aukštis? Visko išsiklausinėsiu smile.gif
Mepra*
QUOTE(5imute @ 2010 05 26, 10:47)
Gal žinote Palangoje, Klaipėdoje?  bigsmile.gif  Mums taip pat reikia  ax.gif
*

Mes šiluteje sakyciau normaliai išsisukom,pas viena darėmes metalini karkasa, pas kita pakopas, tureklus ir tvorele ir itilpom i 5 tukst. smile.gif Labai mandriu nepadare,bet man patinka smile.gif
Vaidux
Mes uzsisakem laiptus: metaline sija, azuolo pakopos ir kalvio darbo sumoderninti tureklai - 15 000 Lt. Viena laikancioji siena. Atvirai pasakius planavau sutilpti i 10 000, bet nei viena firma tokios kainos nepasiule mano variantui.
neinzy
QUOTE(Vaidux @ 2010 05 29, 07:33)
Mes uzsisakem laiptus: metaline sija, azuolo pakopos ir kalvio darbo sumoderninti tureklai - 15 000 Lt. Viena laikancioji siena. Atvirai pasakius planavau sutilpti i 10 000, bet nei viena firma tokios kainos nepasiule mano variantui.
*

Laba,

Labai smalsu,kaip atrodo tie kalvio darbo sumoderninti tureklai ax.gif pas mus laiptai tokie daugiau i modernius, o tureklu noreciau kalvio darbu, bet kad jie visi daugiau klasikiniai ax.gif gal pasidalintumete vaizdais ax.gif aciu 4u.gif
junera
QUOTE(indruciukas @ 2010 05 29, 10:23)
gal pasidalintumete vaizdais
*

Keletas pvz.:
user posted image

user posted image

user posted image
neinzy
QUOTE(junera @ 2010 06 03, 11:47)
Keletas pvz.:
user posted image

user posted image
*

aciu 4u.gif

o gal galima biski didesnes foto ax.gif blush2.gif man tie paskutinieji labai wub.gif tik ant musu susuktu kazin kaip atrodytu g.gif
junera
QUOTE(indruciukas @ 2010 06 03, 11:55)
aciu 4u.gif

o gal galima biski didesnes foto  ax.gif  blush2.gif man tie paskutinieji labai  wub.gif tik ant musu susuktu kazin kaip atrodytu  g.gif
*

didesne foto
Laima.g
Mes laiptus darėmės prieš tris metus. tada mokėjom 8 000 lt. Ąžuolo pakopos, turėklas metalas + ąžuolas. Tik vaego daug turėjom su meistrais. Vieni apsiėmė daryt, bet taip ir nepadarė per metus, tada kiti darė vėl naujus... O dabar turim papildomas pakopas ąžuolines... Tik neaišku kur jas dėti??? g.gif Nes laiptai dabar jau truputį kitokie...
junera
*

Kiek domejausi, kaina priklauso nuo pakopu kiekio, metalines sijos tvirtumo ir kalvio "meno" - darbo tureklu. Gal turite brezinuka ar eskiza? Patys domimes panasaus stiliaus laiptais. Su 17 pakopu planuojam tilpti i 9000 lt.
neinzy
QUOTE(junera @ 2010 06 03, 12:45)

ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(junera @ 2010 06 03, 12:45)

o gal kas pasufleruos,kokia tokių turėklų kaina? kad nuėjus pas kalvius infarkto negauti sužinojus biggrin.gif Pas mus turėklų 11metrų...
Trongė

o gal kas pasufleruos,kokia tokių turėklų kaina? kad nuėjus pas kalvius infarkto negauti sužinojus biggrin.gif Pas mus turėklų 11metrų...
*

[/quote]

http://farm5.static.flickr.com/4063/465950...a506d0c1f_b.jpg

Čia kažkas panašaus, galit parašyti žinutę ir sužinosit, už kiek pagamino 4u.gif
flintas
Norėjau paklausti, gal kas gali parekomenduoti laiptu gamintojus Klaipėdoje.
Planuojame medinius laiptelius, gal kas iš patirties gali pasidalinti informacija.

Dėkui
korcula

Sveikos merginos, smile.gif
na pas mus taip pat ta stadija, kai renkamės kur ir kokius laiptus daryti.
Kažkokio konkrečiai rekomenduoto laiptų darytojo kaip ir neturiu.
Jau senokai skaitinėju šį forumą, tai pat per interneto platybes susirinkau informaciją apie laiptų gamintojus. Dar informacijos iš įvairių žurnalų apie statybas. Na ir kaip sakant artinasi apsisprendimo momentas.

Vizija mūsų laiptų kažkuo panasi į Jūsų, tik pakopas planuojame uosines, metalinė laikančioji sija turėtų eiti per vidurį, o apie kalvio darbo turėklus aš jau senai svaigstu. Siena turėklų taip pat viena, tik dar tvorelė būtina antrame aukšte.

Norėjau pasiteirauti kokioje įmonėje Jūs užsisakėte laiptus , o gal kreipėtes šiaip į kokį rekomenduotą žmogeliuką, privačiai gaminatį laiptus.

Ir apskritai - kaip manote, ar užtenka susirasti įmonę, susipažinti su jos darbais, ar vis dėlto geriau daryti pas tuos, kuriuos kažkas rekomenduoja, nors galbūt tokiu atveju netenkina kaina ir pan.

Angelux
Norėčiau paklaust, kas turite laiptus 180laipsniu su aikštele. Aš labai norėčiau tokių laiptu, kuriais lipi, paskui aikštele ir vėl laiptai į viršu. Ar tokie išeitu, jei anga laiptinei 2,7 ilgio ir 2,4 pločio. Aukštis nuo pirmo aukšto grindu iki antro aukšto grindu 3 metrai?
Vijali
QUOTE(korcula @ 2010 06 12, 10:18)
Ir apskritai - kaip manote, ar užtenka susirasti įmonę, susipažinti su jos darbais, ar vis dėlto geriau daryti pas tuos, kuriuos kažkas rekomenduoja, nors galbūt tokiu atveju netenkina kaina ir pan.
*

Aš rinkčiausi tik pagal rekomendacijas, pamačiusi, pačiupinėjus jų padarytą darbą ax.gif Kartą nudegėme su virtuvės baldais, nes darėm 'pigiau', iki šiol spjaudomės schmoll.gif Laiptai ilgam, todėl reikia patikimų gamintojų ax.gif
korcula
QUOTE(Vission @ 2010 06 12, 19:26)
Aš rinkčiausi tik pagal rekomendacijas, pamačiusi, pačiupinėjus jų padarytą darbą  ax.gif Kartą nudegėme su virtuvės baldais, nes darėm 'pigiau', iki šiol spjaudomės  schmoll.gif Laiptai ilgam, todėl reikia patikimų gamintojų  ax.gif
*

Iš principo sutinku su Jūsų pozicija. Bet kaip elgtis jei tokių asmenų nepažįsti?
Pas keletą draugų laiptus darė meistrai, nesiskelbiantys internete, bet jie daro tik medinius laiptus, o su metalu nedirba.
Mes norime laiptų , kur metalinė sija eina per vidurį.
Gal kas darė tokius laiptus ir žino meistrus (ne vien tuos, kuries skelbiasi internete). g.gif
Būčiau labai dėkinga
gabe1999
QUOTE(korcula @ 2010 06 14, 11:29)
Iš principo sutinku su Jūsų pozicija. Bet kaip elgtis jei tokių asmenų nepažįsti?
Pas keletą draugų laiptus darė meistrai, nesiskelbiantys internete, bet jie daro tik medinius laiptus, o su metalu nedirba.
Mes norime laiptų , kur metalinė sija eina per vidurį.
Gal kas darė tokius laiptus ir žino meistrus (ne vien tuos, kuries skelbiasi internete).  g.gif
Būčiau labai dėkinga
*

sveika , mano vyras yra kalvis ir gamina metalines laiptu konstrukijas smile.gif jei domina galesiu duot tel. nr. sita darba dirba jau 15 metu smile.gif
redaL.
Pazystu viena meistra kuris, gamina laiptus, pats darosi ir metalinius karkasus ir medinius, gamina pakopas ir nebrangininkas, vaziuoja i bet koki miesta, kiek zinau vokietijoje, latvijoje yra taip pat dirbes su laiptukais. Pas mane taip pat jo gamybos laiptai. Meistro telefona turiu, jei ka sudomins galesiu atsiusti ir nuotrauku su jo darytu laiptu pavyzdziais nes jis buvo man atsiuntes pries laiptu daryma, as laiptais patenkinta.
tamoska616
QUOTE(redaL. @ 2010 08 19, 10:54)
Pazystu viena meistra kuris, gamina laiptus, pats darosi ir metalinius karkasus ir medinius, gamina pakopas ir nebrangininkas, vaziuoja i bet koki miesta, kiek zinau vokietijoje, latvijoje yra taip pat dirbes su laiptukais. Pas mane taip pat jo gamybos laiptai. Meistro telefona turiu,  jei ka sudomins galesiu atsiusti ir nuotrauku su jo darytu laiptu pavyzdziais nes jis buvo man atsiuntes pries laiptu daryma, as laiptais patenkinta.
*

Labai domintu numeris ir darbu foto

tamoska616@gmail.com

Aciukas
Linasz
QUOTE(redaL. @ 2010 08 19, 09:54)
Pazystu viena meistra kuris, gamina laiptus, pats darosi ir metalinius karkasus ir medinius, gamina pakopas ir nebrangininkas, vaziuoja i bet koki miesta, kiek zinau vokietijoje, latvijoje yra taip pat dirbes su laiptukais. Pas mane taip pat jo gamybos laiptai. Meistro telefona turiu,  jei ka sudomins galesiu atsiusti ir nuotrauku su jo darytu laiptu pavyzdziais nes jis buvo man atsiuntes pries laiptu daryma, as laiptais patenkinta.
*

ir man jei nesunku i nepaimsi@gmail.com, aciu
Valatke
Nezinau kokiam mieste ieskot - mums dare Panevezyje.Kol kas tik pradinej stadijoj-padaryta metaline dalis.O medine darysim zyyymiai veliau ax.gif Priekaistu meistrams neturiu - jei kam reikia-galiu rekomenduot
http://public.fotki.com/Valatke/namukas/balkonas.html#media
giedre.v
QUOTE(Valatke @ 2010 08 27, 11:43)
Nezinau kokiam mieste ieskot - mums dare Panevezyje.Kol kas tik pradinej stadijoj-padaryta metaline dalis.O medine darysim zyyymiai veliau ax.gif Priekaistu meistrams neturiu - jei kam reikia-galiu rekomenduot
*

apziurejau ir kitas nuotraukytes blush2.gif kaip tvarkingai pas jus viskas vyksta...
Linasz
QUOTE(Valatke @ 2010 08 27, 13:43)
*

o pirmame aukste kokias grindis desite ? mes planuojame plyteles, tai laiptu gamintojai sako pirma reikai isdeti plyteles, isdazyti sienas (bent karta) tada jau laiptus
raiva
QUOTE(Linasz @ 2010 08 28, 09:08)
o pirmame aukste kokias grindis desite ? mes planuojame plyteles, tai laiptu gamintojai sako pirma reikai isdeti plyteles, isdazyti sienas (bent karta)  tada jau laiptus
*

mums taip at laiptininkas sake, kad plyteles reikia pirma sudeti
Mupi
QUOTE(Valatke @ 2010 08 27, 14:43)
*

Kiek kainavo ta metaline dalis g.gif
Beržė
Sveiki,

gal kas gali rekomenduoti kalvi Siauliuose ar apylinkese? Ziurinejau laiptu tureklus modulinius, bet dabar galvoju, kad gal kavis gali pigiau padaryti g.gif
Busiu dekinga atsakiusiems. 4u.gif
volkiene
Sveiki,
pradejom ir mes dometis del laiptu. Pas mus bus kazkas pan. user posted image

15 pakopu (ilgis 85, plotis 23)
1 pakopa trikampine
1 aisktele nediduke

Tureklai tokie kaip foto

Laiptai azuoliniai.

Kaina pasiule apie 4000 lt. Cia normali kaina?
redaL.
Jei padarys viska nuo pradziu iki galo tai labai gera kaina, jei tik pakopos tai kaip ir brangoka.
volkiene
QUOTE(redaL. @ 2010 09 06, 08:12)
Jei padarys viska nuo pradziu iki galo tai labai gera kaina, jei tik pakopos tai kaip ir brangoka.
*

Na pas mus yra karkasas metalinis. Cia kaina uz pakopas, tureklus ir sudejima.
rimcikas
QUOTE(redaL. @ 2010 09 06, 08:12)
*

O gal Jūs jau pasidarėte pas save laiptus ir galite pasakyti kiek Jums kainavo? arba gal galite laiptininkų kontaktus į až? 4u.gif
redaL.
Man patiko ir kokybes ir kainos santykis, meistras negerentis, nerukantis aplamai tvarkingas zmogus. LAiptus pagamino per men. Dukra statosi nama, tai jau esame sutare, kad jai darys, del kainos dar nesitare, nes mediena bus vaiku meistro tik darbas . Pries pora dienas padare dukrai metaline tvorele balkonui, irgi esam patenkinti.
Valatke
QUOTE(giedre.v @ 2010 08 27, 14:58)
apziurejau ir kitas nuotraukytes  blush2.gif kaip tvarkingai pas jus viskas vyksta...
*

Aciu ax.gif ..kadangi del visokiu priezasciu uzsitese statybos, tai turim kada tvarkytis
rimcikas
QUOTE(redaL. @ 2010 09 15, 12:49)
Man patiko ir kokybes ir kainos santykis, meistras negerentis, nerukantis aplamai tvarkingas zmogus. LAiptus pagamino per men. Dukra statosi nama, tai jau esame sutare, kad jai darys, del kainos dar nesitare, nes mediena bus vaiku meistro tik darbas . Pries pora dienas padare dukrai metaline tvorele balkonui, irgi esam patenkinti.
*

O gal Jūs galite savo laiptus nufotografuoti? nes mes kaip ji kreipemes (po jūsų remomendacijų) del pavyzdziu, tai sulaukeme tik dvieu foto tų paciu laiptu.... kazkaip keistai pasirode..... ax.gif
Is vieno darbo negali spresti apie meistra.... g.gif
Valatke
QUOTE(Linasz @ 2010 08 28, 10:08)
o pirmame aukste kokias grindis desite ? mes planuojame plyteles, tai laiptu gamintojai sako pirma reikai isdeti plyteles, isdazyti sienas (bent karta)  tada jau laiptus
*

pas mus tik vienas aukstas ir tas alia balkonas ax.gif
mes pasidarem tik metaline laiptu dali.Dabar daryti reikejo (nes jie montavo ir ta balkona, kuris tvirtinasi i siena).O laiptai nesiremia i grindis- jie kaba ore biggrin.gif tik ta kolona imontuota i grindis. Grindys cia bus plyteles
Papildyta:
QUOTE(Asio @ 2010 08 29, 19:56)
Kiek kainavo ta metaline dalis  g.gif
*

4200. O kontaktus (prase viena mamyte) - kita savaite ax.gif (vyro telefone, kuris dabar toooli)
jola10
QUOTE(rimcikas @ 2010 09 16, 12:42)
O gal Jūs galite savo laiptus nufotografuoti? nes mes kaip ji kreipemes (po jūsų remomendacijų) del pavyzdziu, tai sulaukeme tik dvieu foto tų paciu laiptu.... kazkaip keistai pasirode.....  ax.gif
*

na, mes daugiau foto sulaukem, bent triju mirksiukas.gif , gal tokiu , kaip norit, viena teturejo.., va as tai noreciau daugiau rekomendaciju, atsiliepimu apie si meistra, dar geriau laiptus pamatyti jau pagamintus. kaina jis pasiule ne kosmosa,t iesa avanso didelio nori doh.gif , tik va idomu, kaip jo kokybe g.gif
zojux
QUOTE(rimcikas @ 2010 09 16, 11:42)
O gal Jūs galite savo laiptus nufotografuoti? nes mes kaip ji kreipemes (po jūsų remomendacijų) del pavyzdziu, tai sulaukeme tik dvieu foto tų paciu laiptu.... kazkaip keistai pasirode.....  ax.gif
*

nieko jei dar reikes internete parinks ir atsius. Ir is viso paziurekite kas rekomendavo ir kiek zinuciu bei kokiu yra parasiusi ta redaL.
Kazko man cia kvepia protekcija.
redaL.
Merginos nemoku as cia nuotrauku ikelti
coconut
Pasiskaitau aš čia ir nesuprantu iš kur tokios kainos: 5000 lt, 7000 lt už ažuolinius laiptus doh.gif Man pačių paprasčiausių laiptų be 8000 lt nieks nedaro, kiek teko skambintis, tai kainos apie 12000-15000 lt. doh.gif
Na bet norėjau kitko paklaust - ar kas nors turėjot reikalų su LAIPTU GAMA (Kaune). Ar verti pasitikejimo? g.gif
salkda
QUOTE(coconut @ 2010 09 21, 20:23)
Pasiskaitau aš čia ir nesuprantu iš kur tokios kainos: 5000 lt, 7000 lt už ažuolinius laiptus  doh.gif  Man pačių paprasčiausių laiptų be 8000 lt nieks nedaro, kiek teko skambintis, tai kainos apie 12000-15000 lt.  doh.gif
Na bet norėjau kitko paklaust - ar kas nors turėjot reikalų su LAIPTU GAMA (Kaune). Ar verti pasitikejimo?  g.gif
*

bet juk niekas nenurodo koks laiptu ilgis (aukstis), kiek is viso pakopu yra.
zojux
QUOTE(coconut @ 2010 09 21, 19:23)
Pasiskaitau aš čia ir nesuprantu iš kur tokios kainos: 5000 lt, 7000 lt už ažuolinius laiptus  doh.gif  Man pačių paprasčiausių laiptų be 8000 lt nieks nedaro, kiek teko skambintis, tai kainos apie 12000-15000 lt.  doh.gif
Na bet norėjau kitko paklaust - ar kas nors turėjot reikalų su LAIPTU GAMA (Kaune). Ar verti pasitikejimo?  g.gif
*

nu tai jei jus raunates tiesiai i visokias UAB ir pan, kurie poto pas tuos pacius meistrus padare ramiai jums perparduoda, o tai ir kainos 12K. Bet siaip kiek ieskojau ir rinkausi tyai mediniai laiptai kazkur apytiksliai be visokiu vykruntasu kainuoja 6K, o su metaline konstrukcija, nuo 7500.
coconut
QUOTE(zojux @ 2010 09 22, 11:11)
nu tai jei jus raunates tiesiai i visokias UAB ir pan, kurie poto pas tuos pacius meistrus padare ramiai jums perparduoda, o tai ir kainos 12K. Bet siaip kiek ieskojau ir rinkausi tyai mediniai laiptai kazkur apytiksliai be visokiu vykruntasu kainuoja 6K, o su metaline konstrukcija, nuo 7500.
*

aš geriau daugiau sumokėsiu, negu darysiu laiptus pas garažinius meistrelius be jokių rekomendacijų ir garantijų.
zikas1970
QUOTE(Valatke @ 2010 08 27, 13:43)
*

Ir as apziurejau visas nuotraukytes ax.gif Oi,kaip mums dar toli iki to...Bet labai prasyciau ir man laiptu meistro kontaktu i AZ blush2.gif Pas mus tik po stogu kisamas,bet jau renku visa info, kad veliau maziau blaskymosi butu smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.