Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Apie laiptus
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai > Statome namą nuo A iki Z
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
jausma
NA PRIES METUS LITEXPO RUMUOSE BUVO STATYBOS PARODA TUOMET KAUNIECIAI MAN SIULE IRGI LAIPTUS UZ 6000LT, AS PAGALVOJAU KAD PER BRANGU IR DABAR DA IKI SIOL IESKAU PIGIAU.
linnn
QUOTE(jausma @ 2007 08 18, 12:08)
NA PRIES METUS LITEXPO RUMUOSE BUVO STATYBOS PARODA TUOMET KAUNIECIAI MAN SIULE IRGI LAIPTUS UZ 6000LT, AS PAGALVOJAU KAD PER BRANGU IR DABAR DA IKI SIOL IESKAU PIGIAU.
*

sunku patikėt, kad rasi pigiau g.gif , aišku ir nuo laiptų priklauso, kokių nori, bet 6000 laiptams dabar tikrai nėra daug
Jurevaga
4u.gif Aš irgi vis dar ieškau laiptų gamintojų 4u.gif . Kažkaip man vis rodos, kad labai jau visi už tuos laiptus plėšia g.gif . 15-20 tūkstančių tikrai gaila mokėti tongue.gif . gal tada kas pigiau kokį liftą sukonstruotų g.gif smile.gif doh.gif
Norima
Rekomenduoju http://www.medritas.lt/ 4u.gif Kaina nebloga, kokybė gera, pasirinkimas didelis, aptarnavimas, priežiūra, viskas normaliai, duoda garntiją. Pakopos kaina 300-500 Lt. Mūsiškiai kainuos 500 Lt pakopa, čia jau su viskuo. Plius dar papildomai apkantavimus darys, vartelius, viršuj nemažai turėklų, tai čia dar papildomai kainuos. Ant laiptų taupyti labai neverta, ypač kai yra mažų vaikų, tai norisi kuo saugesnių ir rimtesnių. Juk tai daiktas jau visam laikui.
agotele+
Pas mus miestelyje, Vilkaviškyje, kiek ieškojau patys pigiausi laiptai, vaizdas vos ne kaip kopečių 10 000 lituku
staselė
QUOTE(aiwa @ 2007 07 02, 23:17)
Mums mediniai laiptai kainuos apie 6000lt,- pigu, ane mirksiukas.gif ,- bet jie, deja, ne popieriniai, tik kuklus mediniai ir tvirti ax.gif . Gaminomes rajone ax.gif
*

o kokiam rajone gaminotės? o kokie jūsų laiptai( 180 laipsniu kmapu, ar kitokie?
Fen-berry
Keitėm ir mes laiptus, likau tikrai patenkinta, nes kaina padori, o ir kokybė gera, padarė pakankamai greitai.
Pas mus uosiniai laiptukai, o kainavo 7000Lt.
lile
Musu laiptai, jei kiek isiziuri foto, nes akcentuoti buvo vaikai, idejau tik tokia kokia turiu smile.gif kainavo su varteliais apsaugai vaikams 8800, daryta na pries metus, tai tikriausiai bus pabrange smile.gif biski. Temple 3000 ir medis su varteliais 5800.
user posted image
Tai gelžbetoninė lieta templė, ne per visa pakopa, o tik per dali jos.
Caca*
QUOTE(lile @ 2007 08 21, 10:03)
Musu laiptai, jei kiek isiziuri foto, nes akcentuoti buvo vaikai, idejau tik tokia kokia turiu smile.gif kainavo su varteliais apsaugai vaikams 8800, daryta na pries metus, tai tikriausiai bus pabrange smile.gif biski. Temple 3000 ir medis su varteliais 5800.
user posted image
Tai gelžbetoninė lieta templė, ne per visa pakopa, o tik per dali jos.
*

thumbup.gif Laiptai ir vaikučiai wub.gif .gal gali išduot, kur gaminotės laiptus, kokio medžio? 4u.gif
lile
musu meistras lietuvis vazinejantis vis dirbti i maskva, labai sunku ji pagauti. Viei pazistami neteko kantrybes ir nesulauke, siaip jis labai paklausus ir i kainos derybos klausimus nesigilina visai, jei nori imi ji jeine ieskais kito, nors mums jis kazkaip pasirode nebrangus. Tik bijau kad nesulauksit jo bet jei butu noras, galesim duoti kontaktus. Medis tai uosis lyg ir, darem kad pigiau, bet siaip jokio blogumo nematau smile.gif
*NAIDUTE*
QUOTE(Braske06 @ 2007 08 18, 01:14)
Nea, dar neturime, kira savaite tik pamatuka darysime su visom grindim ir tik paskui jau laiptai.
*

Sveika, zinai, kai pamaciau tavo svajoniu laiptus, net nusisypsojau, nes ir pati tuos pacius laiptus esu isirinkus thumbup.gif

Tik dar neisivaizduoju, kas mums juos padarys doh.gif

O tu cia rasai,kad pamatuka darysi su visom grindim, o paskui tik laiptus. Tai kada tuos laiptus jau reikia pradet daryt, ar cia nera jokio skirtumo kada?
.greitai.
QUOTE(*NAIDUTE* @ 2007 08 29, 15:16)
Sveika, zinai, kai pamaciau tavo svajoniu laiptus, net nusisypsojau, nes ir pati tuos pacius laiptus esu isirinkus thumbup.gif

Tik dar neisivaizduoju, kas mums juos padarys doh.gif

O tu cia rasai,kad pamatuka darysi su visom grindim, o paskui tik laiptus. Tai kada tuos laiptus jau reikia pradet daryt, ar cia nera jokio skirtumo kada?
*

Nu super kad yra kazkas toks kaip ir as, nes as galvojau as viena lygota wink.gif bet jie kainuos tai isivaizduoju kiek, taciau ko nepadarysi del svajones mirksiukas.gif ax.gif

Taigis, mes padareme pamatuka tuo paciu kai daro pamatukus pertvarom, paskui betonuojam grindis (daromes sildomas) ir tada jau uzsakinesime. Betoniniai laiptai pas mus be apdailos ilgai bus, nes gaila bus pakopas gadinti visos statybos metu. Kiti laiptus uzsakineja veliau, svarbiausia pamatuka pasidaryti. Kaip zada isgaudyt aukscius net nezinau zinok, kokias turesime grindis zinome, pasakeme, nebent kol pagamins jau turesime viska smile.gif Mes dar neuzsakeme, dar nera grindu.

Del meistru kai padarys galesiu gal rekomenduoti, bent jau pamaciau laiptus vienos pazistamos praeita savaite, ji patenkinta, man irgi patiko, nors turbut daug kas priklauso nuo apdailos... Vienai forumietei buvau davusi tel., idomu kaip jai sekesi su jais...
*NAIDUTE*
QUOTE(Braske06 @ 2007 08 29, 16:45)
Nu super kad yra kazkas toks kaip ir as, nes as galvojau as viena lygota wink.gif bet jie kainuos tai isivaizduoju kiek, taciau ko nepadarysi del svajones  mirksiukas.gif  ax.gif

Taigis, mes padareme pamatuka tuo paciu kai daro pamatukus pertvarom, paskui betonuojam grindis (daromes sildomas) ir tada jau uzsakinesime. Betoniniai laiptai pas mus be apdailos ilgai bus, nes gaila bus pakopas gadinti visos statybos metu. Kiti laiptus uzsakineja veliau, svarbiausia pamatuka pasidaryti.  Kaip zada isgaudyt aukscius net nezinau zinok, kokias turesime grindis zinome, pasakeme, nebent kol pagamins jau turesime viska smile.gif Mes dar neuzsakeme, dar nera grindu.

Del meistru kai padarys galesiu gal rekomenduoti, bent jau pamaciau laiptus vienos pazistamos praeita savaite, ji patenkinta, man irgi patiko, nors turbut daug kas priklauso nuo apdailos... Vienai forumietei buvau davusi tel., idomu kaip jai sekesi su jais...
*

Manau, kad jus pirmesni pasidarysit svajoniu laiptus smile.gif

Tad jei nesunku noreciau visos informacijos ir patarimu susijusiu su tu laiptuku darymu, zinoma ir meistrus gerus parekomenduok.
Is anksto dekui 4u.gif
Jasumi
QUOTE(Mega @ 2007 08 20, 22:27)
Keitėm ir mes laiptus, likau tikrai patenkinta, nes kaina padori, o ir kokybė gera, padarė pakankamai greitai.
Pas mus uosiniai laiptukai, o kainavo 7000Lt.
*

praeita savaite uzsisakeme uosinius laiptus (17 pakopu) - tai mums kainuos 10'000 Lt... na manau kad tai padori kaina (veiksmas Kaune). Jie tokie pakabinami.
silainiai
QUOTE(sherla @ 2007 09 04, 11:58)
praeita savaite uzsisakeme uosinius laiptus (17 pakopu) - tai mums kainuos 10'000 Lt... na manau kad tai padori kaina (veiksmas Kaune). Jie tokie pakabinami.
*

na, mums meistras Garliavoje skaiciavo, kad uosiniu laiptu kvadratas kainuoja 260 Lt, tai 30x100cm pakopa gaunasi 78 Lt ...
Daivulyte
Mes pries 4metus daremes laiptus ,13pakopu,uosiniai ,tai mokejom apie 6500lt, dare, Trilogija.Super laiptai,pakabinami. wub.gif
http://www.laiptai.lt/
Maysan
Sveikos, gal kas žino, kur rasti vartelių pavyzdžių, kad sienos nereiktų gręžti. meistrai sakė padarys, tik duokit pavyzdį g.gif

Mums jie gana nebrangiai padarė ažuolinius laiptus - apie 8000 Lt kainavo su laiptų aikštele (čia ir varteliai į tą kainą įeina) smile.gif
Smalsuole
Sveikos mamytes, mes isirenginejame buta per du aukstus Kaune. Pasiememe minimalia paskola isirengimui, tad norisi ir kuo geraziau ir kuo pigiau, bet juk dazniausia i gaunasi rezultate s... Bet tik ne siuo atveju, daremes laiptus uosiniu pas meistra is Kauno, kaina 7500 lt su viskuo. Super zmogus, padare greitai, kokybiskai is rinktinio uosio. Tikrai galiu rekomenduoti, nes labai tvarkingai pas mus dirbo, siuksles ir tas patys issivalydavo, nu tikrai super drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Jei kam labai reiktu rasykite i AZ.
Nataliukas
Sulaukiau ir as pagaliau savo laiptuku wub.gif likau be galo patenkinta , aisku siek tiek statoki ir siauroki gavosi verysad.gif bet palikom per maza anga ( pries tai su gerais meistrais pasitare doh.gif ), be to prie grindu negalejom tvirtinti, tai teko vyrukui suktis is ko buvo doh.gif ,O siaip likau labai patenkinta Kainavo 9000, cia jau su spalva
user posted image
user posted image
ostra
QUOTE(Nataliukas @ 2007 09 12, 21:33)
Sulaukiau ir as pagaliau savo laiptuku  wub.gif  likau be galo patenkinta , aisku siek tiek statoki ir siauroki  gavosi  verysad.gif  bet palikom per maza anga ( pries tai su gerais meistrais pasitare  doh.gif ), be to prie grindu negalejom tvirtinti, tai teko vyrukui suktis is ko buvo  doh.gif ,O siaip likau labai patenkinta Kainavo 9000, cia jau su spalva

Na labai jau gražūs thumbup.gif
Nataliukas
QUOTE(ostra @ 2007 09 12, 23:53)
Na labai jau gražūs  thumbup.gif
*

wub.gif wub.gif wub.gif
ziedele
mes uzsisakem laiptus azuolinius, 17 pakopu. gavosi 10 000. turi jau neuzilgo montuoti. o kontaktus sio meistro is sm paemiau smile.gif ziuresim koks bus rezultatas smile.gif
Sheshkiux
QUOTE(Nataliukas @ 2007 09 12, 22:33)
Sulaukiau ir as pagaliau savo laiptuku  wub.gif  likau be galo patenkinta , aisku siek tiek statoki ir siauroki  gavosi  verysad.gif  bet palikom per maza anga ( pries tai su gerais meistrais pasitare  doh.gif ), be to prie grindu negalejom tvirtinti, tai teko vyrukui suktis is ko buvo  doh.gif ,O siaip likau labai patenkinta Kainavo 9000, cia jau su spalva
*

Laiptukai thumbup.gif ...tik man turėklų per daug smile.gif (aš prie sienos nedaryčiau, bet jei bendras namo interjeras to reikalauja, tai kodėl gi ne mirksiukas.gif )
o jau dulkes kai reiks nuo jų ir už jų valyti blink.gif ...bet čia tik mano nuomonė ax.gif
Nataliukas
QUOTE(Sheshkiux @ 2007 09 16, 20:07)
Laiptukai  thumbup.gif ...tik man turėklų per daug  smile.gif (aš prie sienos nedaryčiau,  bet jei bendras namo interjeras to reikalauja, tai kodėl gi ne  mirksiukas.gif )
o jau dulkes kai reiks nuo jų ir už jų valyti  blink.gif ...bet čia tik mano nuomonė ax.gif
*

Tureklai ten butini buvo, nes ten sienos ner verysad.gif O del dulkiu tai taip doh.gif bet ka del grozio nepadarysi blush2.gif
Sheshkiux
Nu jooooo... blush2.gif , aš kažkaip labiau į tą nuotrauką kur iš viršaus žiūrėjau mastau.gif
AiNi
Mums taip pat buvo galvosukis su lauko laiptais, o dar reikejo padaryti aukstus, nes durys i nama yra 1,2 m aukstyje. ax.gif Bet mano vyras pats pasibraize, atsizvelgdamas i mano norus, ir pats padare su brolio pagalba. Nepatikesit, isejo tikrai thumbup.gif Dabar beliks tik trinkelemis apklijuoti sekanciame etape... cia jau bus darant namuko apdaila. Dabar pagalvojau, kad reikia tik noro ir siek tiek pasidometi kaip tai padaryti. mirksiukas.gif
westa
visada norėjau būtent betoninių laiptų

vargom su gamintojais, kainavo irgi nemenką sumą - apie 12K be turėklų, bet dabar labai jais džiaugiuos..
user posted image
user posted image
jausma
mes dabar isivedeme kanalizacija _ dabar seka betonavimo darbai _ sunku rasti grindu betonuotojus, gal kas zinot, po to reiks plyteliu klijavimo meistru _ plyz rekomenduokit Vilniuje.
une
kokia ispudinga pirma nuotrauka bigsmile.gif wub.gif jau erdves ! bigsmile.gif

westa, turiu tau keleta klausimuku. tokiu urgent jau ax.gif

* kiek cm islenda pakopa i prieki?
** ar nesipurvina krastas tarp pakopos ir sienos? as labai bijau, kad kai plausiu man ten nusistrins greitai g.gif
*** ar nesigailejai padariusi pakopos auksti balta?dabar mes svarstom si klausima. bijau, kad labai "nusispardo" ta dalis g.gif nors gal tai priklauso nu pakopos plocio? pas mus bus 27 (jei i prieki "isnesim" 2cm...

aciu 4u.gif

tiesa, gal turi is anksciau uzsiseivinus panasiu kaltiniu tureklu? smile.gif nes atsimenu tada, kai sita internete kazkas rado, tai issisaugojau kaip viena is varijantu... nors tu ir klaipedoj-nesinori kartotis blush2.gif
Papildyta:
ar svieseles prie lapitu vis dar nesudetos? biggrin.gif as irg taip pasidariau, o dabar jau biski gailiuosi... ax.gif blyn kaip brangu doh.gif man reikia is viso 17 doh.gif
westa
QUOTE(une @ 2007 09 21, 20:27)
kokia ispudinga pirma nuotrauka  bigsmile.gif  wub.gif  jau erdves !  bigsmile.gif

westa, turiu tau keleta klausimuku. tokiu urgent jau  ax.gif

** ar nesipurvina krastas tarp pakopos ir sienos? as labai bijau, kad kai plausiu man ten nusistrins greitai  g.gif
*** ar nesigailejai padariusi pakopos auksti balta?dabar mes svarstom si klausima. bijau, kad labai "nusispardo" ta dalis  g.gif  nors gal tai priklauso nu pakopos plocio? pas mus bus 27 (jei i prieki "isnesim" 2cm...

aciu  4u.gif

tiesa, gal turi is anksciau uzsiseivinus panasiu kaltiniu tureklu? smile.gif nes atsimenu tada, kai sita internete kazkas rado, tai issisaugojau kaip viena is varijantu... nors tu ir klaipedoj-nesinori kartotis  blush2.gif
*

smile.gif neturiu žinok fotkių daugiau, nes mūsų kalvis mums siūlė iš rankos pieštus.. žiauriai geras savo darbo profesionalas smile.gif

"pakopa kažkur 8 cm .. iš akies matavau, nerandu liniuotės po ranka doh.gif

visa kita trumpai - susipurvina, pavalau, susipurvina visa siena ir pakopų apačia.. meluočiau jei sakyčiau, kad ne.. todėl labai džiaugiuos, kad dažėm gerais dažais, kurie gerai nusivalo... bet kuriuo atveju tikrai dabar kitaip nedaryčiau.. va jei pvz sakau , kad virtuvėj nebedėčiau rudų plytelių, tai čia daryč taip pat. tikrai tas neužknisa labai .. ne daugiau nei kitos vietos :ihihihi:

o lemputės tai čia iš to sąrašo doh.gif .. jų irgi galėjo nebūt irnesakyk.gif
une
uch kaip operatyviai biggrin.gif aciu wink.gif

nu va man irgi graziau, kai sviesu... bet neapsisprendziu dar g.gif o kokiais dazais dazet? rowan'u gal?
westa
QUOTE(une @ 2007 09 21, 20:51)
uch kaip operatyviai  biggrin.gif  aciu wink.gif

nu va man irgi graziau, kai sviesu... bet neapsisprendziu dar  g.gif  o kokiais dazais dazet? rowan'u gal?
*

Rowan best išorėj dažėm, viduj Tikkurilla lyg g.gif
Gimka

man ir patnka thumbup.gif , as galvoju apie tokius... bet vis kas nors atkalba ...mat kaip jie ne mediniai atrodys name... o ziuriu l.graziai. smile.gif ydomu kokia tokiu kaina
Gimka
QUOTE(une @ 2007 09 21, 18:29)
kokia ispudinga pirma nuotrauka  bigsmile.gif  wub.gif  jau erdves !  bigsmile.gif

westa, turiu tau keleta klausimuku. tokiu urgent jau  ax.gif

** ar nesipurvina krastas tarp pakopos ir sienos? as labai bijau, kad kai plausiu man ten nusistrins greitai  g.gif
*** ar nesigailejai padariusi pakopos auksti balta?dabar mes svarstom si klausima. bijau, kad labai "nusispardo" ta dalis  g.gif  nors gal tai priklauso nu pakopos plocio? pas mus bus 27 (jei i prieki "isnesim" 2cm...

aciu  4u.gif

tiesa, gal turi is anksciau uzsiseivinus panasiu kaltiniu tureklu? smile.gif nes atsimenu tada, kai sita internete kazkas rado, tai issisaugojau kaip viena is varijantu... nors tu ir klaipedoj-nesinori kartotis  blush2.gif
Papildyta:
ar svieseles prie lapitu vis dar nesudetos?  biggrin.gif  as irg taip pasidariau, o dabar jau biski gailiuosi...  ax.gif  blyn kaip brangu  doh.gif  man reikia is viso 17  doh.gif
*

sveika
man klausimas iskilo kodel gailies del laiptu apsvietimo? as pati rengiuosi detis... aciu smile.gif
-Braskeele
o musu tokie laiptai blush2.gif pakopos uosines, gal ir ne kazkas TOOOKIO,bet kaip uz 4000 lt. mum visai tinka blush2.gif tik tureklu dar neissirenkam... ax.gif
dar nelabai moku tuo internetiniu fotoalbumu naudotis,tainezinau ar pavyko idet blush2.gif blush2.gif

http://s241.photobucket.com/albums/ff200/marlena-24/
une
nes brangu ax.gif pigiausias diodines , kurios man tiktu radau uz 140lt/vnt
kai vyras pamate, tai buvo vienas is didesniu piktumu per visa statybu laikotarpi smile.gif
westa
QUOTE(une @ 2007 09 25, 22:22)
nes brangu  ax.gif  pigiausias diodines , kurios man tiktu radau uz 140lt/vnt
kai vyras pamate, tai buvo vienas is didesniu piktumu per visa statybu laikotarpi smile.gif
*

nors mūsų ir pigesnės lemputės, ale pridursiu, kad jų visai ir nereik irnesakyk.gif . va jau kiek gyvenam be jų ir neprireikia.. bet teks dėt - skylių nepaliksi gi smile.gif
edituka
QUOTE(marlena24 @ 2007 09 25, 23:10)
o musu tokie laiptai blush2.gif pakopos uosines, gal ir ne kazkas TOOOKIO,bet kaip uz 4000 lt. mum visai tinka blush2.gif tik tureklu dar neissirenkam... ax.gif
dar nelabai moku tuo internetiniu fotoalbumu naudotis,tainezinau ar pavyko idet blush2.gif  blush2.gif

http://s241.photobucket.com/albums/ff200/marlena-24/
*

thumbup.gif man patiko o kur daretes, cia su jusu mediena ar ne
jausma
NA LEMPUTES REIKALINGOS KAI RIESTI IR DIDELI LAIPTAI BET JEI NAMUKAS NEDIDELIS IR LAIPTAI BENDRAME PLOTE O NE LAIPTINEJE TAI NEREIKIA TO APSVIETIMO.
a79
QUOTE(marlena24 @ 2007 09 25, 21:10)
dar nelabai moku tuo internetiniu fotoalbumu naudotis,tainezinau ar pavyko idet blush2.gif  blush2.gif

Išduok paslapį kur darėt. Čia vein darbas, ar jau su medžiagom?
Sheshkiux
QUOTE(a79 @ 2007 09 26, 14:20)
Išduok paslapį kur darėt. Čia vein darbas, ar jau su medžiagom?
*

man irgi įdomu ax.gif
-Braskeele
isduot paslapti tai aisku galiu,bet nelabai jums pades tongue.gif pati metalini karkasa MB su tevu suvirino,o uosines pakopas pazistamas stalius pagamino,karkasas apie 2000 gavos ir pakopos tiek pat thumbup.gif
une
QUOTE(jausma @ 2007 09 26, 12:42)
NA LEMPUTES REIKALINGOS KAI RIESTI IR DIDELI LAIPTAI BET JEI NAMUKAS NEDIDELIS IR LAIPTAI BENDRAME PLOTE O NE LAIPTINEJE TAI NEREIKIA TO APSVIETIMO.
*

pas mus nors ir nedidelis namas, bet laiptai laiptineje. o lemputes dejau dejau su ta mintim, kad kai nakti reikia nueit atsigert, kad butu drasiai galima palikt ten ijungtas svieseles ...
Bomba
na kadangi tema ne tik apie betoninius laiptus o ir apie sviestuvelius prie ju tai pasisakysiu- mes irgi numate kelis sviestuvelius deti, viso bus 6 , po du abejose laiptines pusese, vienas II a hole ir paskutinis .... blush2.gif .... WC doh.gif blush2.gif pirkom LEDus, gan simpatiskus ir ne super brangius, berods po 68 lt kainavo. sakiau nakti palikinesiu degti visa laika , nes negaliu pakesti aklinos tamos blush2.gif aisku kol dar nenaudojam, negaliu pasakyti kad gausis viskas ka sumaniau rolleyes.gif
une
Bomba, kaip atrdo tie tavo LEDai? kokios formos, kokie ismatavimai? bigsmile.gif noooriu uz tokia kaina blush2.gif
ir kur pirkai? smile.gif
akvilyte
kur galima rast ąžuolinių pakopų g.gif kaži kiek kvadratas kainuoja.. ar pakopa g.gif karkasa bandys vyras virint.. reikia tik pakopu unsure.gif
Bomba
pirkau "ardenoje", apvalus, metaliniai, matiniai, tokie neblizgus, ir su matiniu vienpusiu stikliuku. dvipusiai kainavo brangiau siek tiek. o gal dvipusisu emem, blyn nepamenu. nes labai seniai pirkom doh.gif
-Braskeele
na as aisku ne specas,bet manau,kad paciu pakopu gatavu tai nelabai buna,stalius turi gamint... g.gif manau,galima MEDZIO CENTRE pasizvalgyt
akvilyte
QUOTE(marlena24 @ 2007 09 26, 17:21)
na as aisku ne specas,bet manau,kad paciu pakopu gatavu tai nelabai buna,stalius turi gamint... g.gif manau,galima MEDZIO CENTRE pasizvalgyt
*

tai man ir idomu kiek mazdaug kvadratas azuoliniu pakopu kainuoja g.gif
Sheshkiux
QUOTE(akvilyte @ 2007 09 26, 18:25)
tai man ir idomu kiek mazdaug kvadratas azuoliniu pakopu kainuoja g.gif
*

tiksliai nežinau, bet kažkas iš forumiečių rašė : azuolo 1800-2000lt/m3, o pakopa ~650-1000 Lt rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.